2014 Kasım Anneleri

Maşallahh ona evet ya her aşamaları çok heyecanlı:)) yaylanıp yaylanıp atılmaları çok komik bnmki bugün yüzüstü uyudu kendi döndü ilk defa

Az önce traş ettik oğlumu:) çok terliyodu yanları aldık makinayla,gerçi o deneyimli doğduğu hafta da trAş etmiştik.kendine özel makinası var bi bilse ne yaptığımızı:))

Az önce traş ettik oğlumu:) çok terliyodu yanları aldık makinayla,gerçi o deneyimli doğduğu hafta da trAş etmiştik.kendine özel makinası var bi bilse ne yaptığımızı:))
Ya kızımın başıda cok terlıyo. Terlemedıgı zamanlarda cok sıcak oluyo kafası nıye acabaya. Ben yaz sonu kesıcem kızımn saclarını en azndan yaza bıraz çıkmış olur

Ya kızım sabahtan beri gereksız aglayıp duruyo. Emmıyo uyumuyo cıldırcam valla. Dudaklarını emıyo sürekli. Napıcamı şaşırdm valla

Kizlar bepanthol 'un Facebook sayfasında yarışma var. Hatta çok güzel bi uygulamaları var yarismanin yaninda. Dunyanin 8. Harikası dıye :)

Ya kızım sabahtan beri gereksız aglayıp duruyo. Emmıyo uyumuyo cıldırcam valla. Dudaklarını emıyo sürekli. Napıcamı şaşırdm valla
belki su istiyor.benim kizim su icmezdi son gunler boyle huysuz olunca biberonu verdim.kana kana su icdiki bundan once biberonu asla agzina almazdi

Allah korusun nazar mı değdi kuzuma oku annesi boy boy resimlerini koydun cadının o aklıma geldi maşallah çok tatlı

Arkadaslar cok sık gelemiyorum buraya . geçen gün başımıza gelen bir durumu paylaşmak istiyorum. Bende doğuştan kalca cikigi vardi. Çok şükür ameliyat olmadan düzelDi. Bebeğim doğar doğmaz ilk isim ona kalca muaynesi yaptırmakTi. Neyse ki devlet bildiginiz gibi 1 ay sonra kalca USG istiyor. Yaptırdım ve sonuç cikik yok dendi. Icim rahatti sürekli buğumlarinida olcuyorum eşitler. Neyse geçen burada paylaşmistim bebegimin ayak bilekleri citliyor diye geçmeyince ortopediye gidelim dedik doktorda seneler önce benim kalcami tedavi eden doktor. ameliyatsız ilk beni iyileştirmis ödül bile almış bu konuda . Kendimi tanıtınca hatirladi. Bebeğimi elle kontrol ettikten sonra kalca filmi istiyorum dedi sende kalca cikigi vardı bebektede olabilir dedi elle muayenede sıkıntı yok ama film çekilince görelim dedi. Ben ısrarla kalca USGde cikik yok ayrıca buğumlari eşit ve ayakta durmak ve yürümek çok istiyor dedim. Neyse çektirdik filmi. Cikik yok ama sağ kalcada zayiflik var dedi. Cocuk 35 li yaşlarda sıkıntı çeker o yüzden tedavisi olsun dedi ve bir aparat takildi yavrum Ne dönebiliryor ne de yuvarlanabiliyor ağlamaya bir hal oldum. Daha alışamadi çok hareketli bir bebek. Doktor erken getirilseydi erken tedavi biterdi diyor. Nerden bilebilrdim Şimdi kaç ay sürecek bu durum belli değil. Allahım korusun bütün evlatları çok zor.

cok gecmis olsun.insallah cabuk iylesir.simdi sikinti cekiyor.İnsallah arkadaslariyla kosup oynadigi zaman bu gunleri hic hatirlamiyacak:)

Allah korusun nazar mı değdi kuzuma oku annesi boy boy resimlerini koydun cadının o aklıma geldi maşallah çok tatlı
Alla canım dun ce kızım cıglıklarla uyandı parkta yolda kadnlar ay cok guzel cok tatlı dedı bıride maşallah demedı. Okudum baya ama kesın nazardan ınanıyorum artık buna. Dışarı her cıktgmzDa kuzum akşamları kötü oluyo.

Çok geçmiş olsun. İlerde sıkıntı çekmesindense şimdi çekmesi daha iyi. Üzülüyorsun çok da haklısın. Ama ilerde nasıl olsa bu sıkıntısını hatırlamayacak. Umarım kısa zamanda biter tedavisi.

belki su istiyor.benim kizim su icmezdi son gunler boyle huysuz olunca biberonu verdim.kana kana su icdiki bundan once biberonu asla agzina almazdi
Ihlamur içirmiştim biraz sakinleştı galıba su istıyo canm artık ihmal etmemk lazm. Kaşıkla verıyorum ben bıberon hiç kullanmadk

Çok gecmiş olsun canım. Yavrun bıan öne atlatır inş. Şimdiden önlem alınması iyi olmuş canım. Biliyorum senn için zor üzülüyosun tabiki ama yürüdüğünde inş bu gunlerı coktan unutmuş olucaksınız

canım damağı kabardıysa gecelere durduk yere ağlayarak uyanıyorsa şiddetli derecede elindeki leri sürekli ağzına atıyorsa ağzının suyu akıyorsa diştir:))
Ewet kuzum öyle fakat 3 gündür haala yok çıkmıyor 7 aylik olduk piyasada dış yok öldürdü bizi 3 gündür bi yandan da çok üzülüyorum yaptığım hiçbir şeyi yemiyor

Yaa cok gecms olsn canm benim oglaninda diz kapagi kutluyr ama sorun cikmadi zaten babamiz ortepedi teknisyeni insallh en kisa zamanda duzelirrr ALlh sifaa versn

canim cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda tedaviniz biter canim.. Ya benim kizim da yere hic basmiyor hemen bukuluveriyor ben bastirmaya ayakta tutmaya fln calisinca anlamadim ki korktum simdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…