- 2 Kasım 2013
- 790
- 241
- 333
- 35
Allah razı olsun inşallah . 7 bucuk aylik şimdi aparat hemen etkisini gösterir ilerleme olur inşallahYaa cok gecms olsn canm benim oglaninda diz kapagi kutluyr ama sorun cikmadi zaten babamiz ortepedi teknisyeni insallh en kisa zamanda duzelirrr ALlh sifaa versn
Cnm bence göster ortopediye hiçbir kaybı olmaz birsey varsa ki inşallah yoktur erken teşhis olurcanim cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda tedaviniz biter canim.. Ya benim kizim da yere hic basmiyor hemen bukuluveriyor ben bastirmaya ayakta tutmaya fln calisinca anlamadim ki korktum simdi..
BiZomkode.citliyo aynrn dik tutuncada gemen kivriliyo İnşallah onmeli birsey degildircanim cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda tedaviniz biter canim.. Ya benim kizim da yere hic basmiyor hemen bukuluveriyor ben bastirmaya ayakta tutmaya fln calisinca anlamadim ki korktum simdi..
coook gecmis olsun canim iyiki gtmissiin biran evvel hallolur bazen onemsiz.goruyoruz ne cikiyo ya bazende abartiyoruz hicbirsey heralde hicbirseyi ihmal.etmemek.lazim.sAllah razı olsun inşallah . 7 bucuk aylik şimdi aparat hemen etkisini gösterir ilerleme olur inşallah
Kesinlikle . Ne zamandır aklımdaydı geçmeyince getirdik. Ya çok ihmalcilik var bende keşke diyorum ki keşke demek iyi değil biliyorum ama üzülüyorum. Sabır inşallah önce evladima sonra bizeBiZomkode.citliyo aynrn dik tutuncada gemen kivriliyo İnşallah onmeli birsey degildir
coook gecmis olsun canim iyiki gtmissiin biran evvel hallolur bazen onemsiz.goruyoruz ne cikiyo ya bazende abartiyoruz hicbirsey heralde hicbirseyi ihmal.etmemek.lazim.s
canım çook geçmiş olsun. benim de sağ kalçam da çıkıklık varmış bende bi aparat takmışım bebeklik dönemimde ve ameliyat olmadan düzelmiş şuan gayet rahat yürürümde koşarım zıplarımda hiç bi hareket kısıtlaması topallama falan yok sadece lise de bi kontrole gideyim dediğimde dr dediği fazla kilo almamaya dikkat et demesiydi ama şuan 80 kiloyum çok fazla kilo aldım hamileliklerimde arada kalçamın üstünde gamzelerim var onlar çok ağrıyor onun dışında sıkıntım yok çok şükür. şimdi sende benim gibi bebekken bu tarz şeylerden geçmişsin ve hiç hatırlamıyorsun bebeğinde öyle olucak sen iyi bi annesinki ihmal etmeden hemen götürmüşsün doktora ve tedavisine başlatmışsın Allahın izniyle tamamen iyileşicek ve hatırlamayacak bu yaşadıklarını en büyük destekçisi sensin sende kendini kötü hissetme ihmal ettim falan diye canım.Arkadaslar cok sık gelemiyorum buraya . geçen gün başımıza gelen bir durumu paylaşmak istiyorum. Bende doğuştan kalca cikigi vardi. Çok şükür ameliyat olmadan düzelDi. Bebeğim doğar doğmaz ilk isim ona kalca muaynesi yaptırmakTi. Neyse ki devlet bildiginiz gibi 1 ay sonra kalca USG istiyor. Yaptırdım ve sonuç cikik yok dendi. Icim rahatti sürekli buğumlarinida olcuyorum eşitler. Neyse geçen burada paylaşmistim bebegimin ayak bilekleri citliyor diye geçmeyince ortopediye gidelim dedik doktorda seneler önce benim kalcami tedavi eden doktor. ameliyatsız ilk beni iyileştirmis ödül bile almış bu konuda . Kendimi tanıtınca hatirladi. Bebeğimi elle kontrol ettikten sonra kalca filmi istiyorum dedi sende kalca cikigi vardı bebektede olabilir dedi elle muayenede sıkıntı yok ama film çekilince görelim dedi. Ben ısrarla kalca USGde cikik yok ayrıca buğumlari eşit ve ayakta durmak ve yürümek çok istiyor dedim. Neyse çektirdik filmi. Cikik yok ama sağ kalcada zayiflik var dedi. Cocuk 35 li yaşlarda sıkıntı çeker o yüzden tedavisi olsun dedi ve bir aparat takildi yavrum Ne dönebiliryor ne de yuvarlanabiliyor ağlamaya bir hal oldum. Daha alışamadi çok hareketli bir bebek. Doktor erken getirilseydi erken tedavi biterdi diyor. Nerden bilebilrdim Şimdi kaç ay sürecek bu durum belli değil. Allahım korusun bütün evlatları çok zor.
aman Allahım benimde en korktuğum şeydir neyse ki uyumuş canımKızlar en korktugum şey başıma geldı. Çok afedersınız İlişki sırasında kızım asla uyanmıcagı bı zamanda uyandı aglamaya başladı. Napıcamı şaşırdm. Mecbur emzıgını verdm beşigını salladm cok şükür uyudu. Ya uyumasaydı napardm. Emzıgını bile vermel benı cok rahatsz ettı resmen sucluluk duyuyorum. Bır saat boyınca kuran okudum kızımın başında. Pekı uyumasaydı napmam lazmdı emmek isteseydi aglasaydı duş almadan nasıl emzırrdmkı. bu konuyla ilgılı detaylı bilgısı olan varmı aglayarak okudum kızıma dualar hala kendımı kötu hissedıyorum.
çok şükür biz iyiyiz canım paşam uyuyor ben tv başında :)Gunaydın kızlarr. İyisiniz inşallah
ben tıpkı annesi dedim görünce :)Eki Görüntüle 1557605 Sizce oğlum bana hic benziyomu esim dediğine gore kafa tipi bana benziyor olabilir ama suratı aynı sen diyo ya da beni teselli etmeye çalışıyor
bende sana benzettim canım.ayy çok şükür çıkabildiniz merak ettim nereye gittiniz beğendinmi erzincanımızıEki Görüntüle 1557586 pazar günü bi yere çıkabildik sonunda bi de resim cekelim dedik bu arada oğlum ilk mama sandalyesi deneyimi ama yinede iyi oturdu
bende sana benzettim canım.ayy çok şükür çıkabildiniz merak ettim nereye gittiniz konak mazluma benziyor da. beğendinmi erzincanımızı
Gerçekten mi ya çok mutlu oldum doğduğundan beri aynı babası babası diye sinirlerimi çok bozdular daben tıpkı annesi dedim görünce :)
Aynen canım şelale diye bi yer var oraya gittik sonra eksisu yün oraya geçtik oradan konak mazlum teras rest yemek yedik sonra ergan dan alisversimizi yaptık geldik çok güzeldi gittiğimiz yerler gezmeye doydum sonundabende sana benzettim canım.ayy çok şükür çıkabildiniz merak ettim nereye gittiniz beğendinmi erzincanımızı
Iyı canım cok şükür. Kızım oyun halısında bende cayımı içiyrm daha yenı. Dişten dolayı kucakçı oldu prenses. Baya mızmıx buaralar. Buarada kızım gunduz 45 dkdan fazla uyumaz bende ya işlerımı yapıyrm ya tv izliyrm yada nette takılıyorum. Tek yapabildgm şey bunlar mlsfakşam kızımı uyuttugumda plates yapıyrmçok şükür biz iyiyiz canım paşam uyuyor ben tv başında :)
sen nasılsın prenses de iyidir umarım
Canm bence drek sana benzıyo. Hık demiş buynundan düşmüş paşa:)))Eki Görüntüle 1557605 Sizce oğlum bana hic benziyomu esim dediğine gore kafa tipi bana benziyor olabilir ama suratı aynı sen diyo ya da beni teselli etmeye çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?