2014 Kasım Anneleri

canim cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda tedaviniz biter canim.. Ya benim kizim da yere hic basmiyor hemen bukuluveriyor ben bastirmaya ayakta tutmaya fln calisinca anlamadim ki korktum simdi..
BiZomkode.citliyo aynrn dik tutuncada gemen kivriliyo İnşallah onmeli birsey degildir
Allah razı olsun inşallah . 7 bucuk aylik şimdi aparat hemen etkisini gösterir ilerleme olur inşallah
coook gecmis olsun canim iyiki gtmissiin biran evvel hallolur bazen onemsiz.goruyoruz ne cikiyo ya bazende abartiyoruz hicbirsey heralde hicbirseyi ihmal.etmemek.lazim.s

Kesinlikle . Ne zamandır aklımdaydı geçmeyince getirdik. Ya çok ihmalcilik var bende keşke diyorum ki keşke demek iyi değil biliyorum ama üzülüyorum. Sabır inşallah önce evladima sonra bize

canım çook geçmiş olsun. benim de sağ kalçam da çıkıklık varmış bende bi aparat takmışım bebeklik dönemimde ve ameliyat olmadan düzelmiş şuan gayet rahat yürürümde koşarım zıplarımda hiç bi hareket kısıtlaması topallama falan yok sadece lise de bi kontrole gideyim dediğimde dr dediği fazla kilo almamaya dikkat et demesiydi ama şuan 80 kiloyum çok fazla kilo aldım hamileliklerimde arada kalçamın üstünde gamzelerim var onlar çok ağrıyor onun dışında sıkıntım yok çok şükür. şimdi sende benim gibi bebekken bu tarz şeylerden geçmişsin ve hiç hatırlamıyorsun bebeğinde öyle olucak sen iyi bi annesinki ihmal etmeden hemen götürmüşsün doktora ve tedavisine başlatmışsın Allahın izniyle tamamen iyileşicek ve hatırlamayacak bu yaşadıklarını en büyük destekçisi sensin sende kendini kötü hissetme ihmal ettim falan diye canım.

aman Allahım benimde en korktuğum şeydir neyse ki uyumuş canım

calismayan anneler gün içinde evde kendinize vakit ayırabiliyor musunuz yani yaptığınız bi hobi tarzı mesguliyet var mı ?
belki aranızda dinlenmeye bine hiç vakit bulamayanlar vardır ama ben çok sıkılıyorum oğlum uyuduğu zaman bi şeyler mi yapsam diyorum :/

Sizce oğlum bana hic benziyomu esim dediğine gore kafa tipi bana benziyor olabilir ama suratı aynı sen diyo ya da beni teselli etmeye çalışıyor

Eklentiler

• 20150614_150540.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 144
bende sana benzettim canım.ayy çok şükür çıkabildiniz merak ettim nereye gittiniz beğendinmi erzincanımızı
Aynen canım şelale diye bi yer var oraya gittik sonra eksisu yün oraya geçtik oradan konak mazlum teras rest yemek yedik sonra ergan dan alisversimizi yaptık geldik çok güzeldi gittiğimiz yerler gezmeye doydum sonunda

çok şükür biz iyiyiz canım paşam uyuyor ben tv başında :)
sen nasılsın prenses de iyidir umarım
Iyı canım cok şükür. Kızım oyun halısında bende cayımı içiyrm daha yenı. Dişten dolayı kucakçı oldu prenses. Baya mızmıx buaralar. Buarada kızım gunduz 45 dkdan fazla uyumaz bende ya işlerımı yapıyrm ya tv izliyrm yada nette takılıyorum. Tek yapabildgm şey bunlar mlsfakşam kızımı uyuttugumda plates yapıyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…