2014 Kasım Anneleri

bebeklere tuvalet egitimini ne zaman baslamayi dusunuyorsunuz? ben uc gundur yavastan basladim.artik kakasini tuvalete yaptiriyorum.yarim saat bezsiz sakliyorum.cis yaptiriyorum.
Senınkı nekadarlık bilmıyorum canım ama cogu uzman 24 -36 arası en uygun zaman dıyo egıtım için.

bende çıkartıyorum ama park a hiç götürmedim daha küçük algılayamaz diye götüreceğim en yakın zamanda bakalım tepkisi ne olacak salıncağa oturunca
Canm bnmkı burann en kucüklerinden. İnan herseyı anlıyolar artık. Benmkı otrr oturmaz salladgım anda kahkaha atmaya başladı. Bencede gotur evde bunalıyo melekler.

Benimde öyle bi durumum var 3 temmuza gün verdi nerdeyse ağlamak üzereyim hiç kıyamıyorum acıyacak canı ama mecburuz

Kızlar çok hastayım sinüzit oldum sanıyorum başım beynim ağrıyo kulaklarım bogazımda doktora tmedim emziriyorm biton ilaç verir yatamıyorumda bana öneriniz var mı

Rabbim gönlüne göre versin çok şükür benim Mah iyi hep Göçmenler var hem temizler hem sakinler

bebeklere tuvalet egitimini ne zaman baslamayi dusunuyorsunuz? ben uc gundur yavastan basladim.artik kakasini tuvalete yaptiriyorum.yarim saat bezsiz sakliyorum.cis yaptiriyorum.
tuvalet egitimi derken? Canim daha cok cok erken iki yasinda baslamayi dusunuyorum ki tavsiye edilen de oyle..

bende çıkartıyorum ama park a hiç götürmedim daha küçük algılayamaz diye götüreceğim en yakın zamanda bakalım tepkisi ne olacak salıncağa oturunca
Biz de simdi parktan geldiik.. Kizim salincaga bayiliyor gelmeye yakin tekrar koydum alinca oyle bir agladi ki geri koydum sustu.. Neredeyse uyuyakalacakti salincakta

Bizde parktn geldik yikadik yatti ama salincaga hic koymadim duser benimki die dusunyrm benimkide ilk defa 2 saati gecti durdu giki bile cikmadi dedesi bebek arabsnda gezdrdi millete nasil laf veryo gulucukler atyr gormnz lazm bugun park gunu galiba:))

Ben pirinci önce iyice haşlıyorum.
Sonra yumurta sarısı yogurt ve az un karistirip pirinçle beraber biraz daha kaynatip icine az nane koyuyorum cnm.tabii biraz suda ekliyorumm.

Mercimek ćorbasini ben vermedim gaz yapar diyee
Ben verdim hem gaz hem ishal yapti mercimek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…