- 23 Temmuz 2014
- 1.230
- 1.682
- 128
erken değilmi anlayamadım bebeğin ne kadarlık ?bebeklere tuvalet egitimini ne zaman baslamayi dusunuyorsunuz? ben uc gundur yavastan basladim.artik kakasini tuvalete yaptiriyorum.yarim saat bezsiz sakliyorum.cis yaptiriyorum.
bende çıkartıyorum ama park a hiç götürmedim daha küçük algılayamaz diye götüreceğim en yakın zamanda bakalım tepkisi ne olacak salıncağa oturuncaBenımkıde yıkılıyo canm. Bende ilk kez goturdum cok mutlu oldu hergun cıkartrm inş
Senınkı nekadarlık bilmıyorum canım ama cogu uzman 24 -36 arası en uygun zaman dıyo egıtım için.bebeklere tuvalet egitimini ne zaman baslamayi dusunuyorsunuz? ben uc gundur yavastan basladim.artik kakasini tuvalete yaptiriyorum.yarim saat bezsiz sakliyorum.cis yaptiriyorum.
Canm bnmkı burann en kucüklerinden. İnan herseyı anlıyolar artık. Benmkı otrr oturmaz salladgım anda kahkaha atmaya başladı. Bencede gotur evde bunalıyo melekler.bende çıkartıyorum ama park a hiç götürmedim daha küçük algılayamaz diye götüreceğim en yakın zamanda bakalım tepkisi ne olacak salıncağa oturunca
Tm canım deneyeceğim yazarım buraya daCanm bnmkı burann en kucüklerinden. İnan herseyı anlıyolar artık. Benmkı otrr oturmaz salladgım anda kahkaha atmaya başladı. Bencede gotur evde bunalıyo melekler.
Benimde öyle bi durumum var 3 temmuza gün verdi nerdeyse ağlamak üzereyim hiç kıyamıyorum acıyacak canı ama mecburuzS.A guzel anneler hepinize iyi h.sonlari hepiniz meleklerinizle iyisinzdir insAlh bugun dra gittik oglumun sunnet olmasi gerekiyormus 5.5 aylik.su an pipi deligi az acikmis ileride kapanabilir ve enfk.yaratrmis hemen olmasi gerek dedi burada sunnet olan bebislermz vardi nasil bir surec acaba ? canlari cok yaniyr mu insAlh biz de hyrli bir sekilde atlatirz ben biraz korkuyrm.acikcasi Alh tum bebeklere saglik versin...
Rabbim gönlüne göre versin çok şükür benim Mah iyi hep Göçmenler var hem temizler hem sakinlerAynen canmya en üst kattaym yıne sesten duramıyorum. Ikı senedr burdaym gelde bana sor ne insanları ne baska bişeyı hiç bana gore degıl. Bıan once evı satsakta gıtsek şurdan allahn izniyle. Cocugumu asla burda buyutmk istemıyorum
Maşallah ne güzel eğlenmiş yavrumEki Görüntüle 1556477 İlk park maceramız başarıyla sonuçlandı kızım coştu resmen. Butun cocuklar kızıma salıncakta yer verdı bu ıyı oldu bıZim için
Amin canım inşallah. Ay bızım burdada hödükler barzolar var hep. :)))Rabbim gönlüne göre versin çok şükür benim Mah iyi hep Göçmenler var hem temizler hem sakinler
Onun gobusuyle yanaklarının ısira isira ye annesi nolurEki Görüntüle 1556477 İlk park maceramız başarıyla sonuçlandı kızım coştu resmen. Butun cocuklar kızıma salıncakta yer verdı bu ıyı oldu bıZim için
kizim suan alti ayini bitirdi.artik oturuyor.desteksiz otura biliyo.5.5ayindan oturtuyorum.ama yanlarina minder koyuyorum duserse basini carpmasin.erken değilmi anlayamadım bebeğin ne kadarlık ?
tuvalet egitimi derken? Canim daha cok cok erken iki yasinda baslamayi dusunuyorum ki tavsiye edilen de oyle..bebeklere tuvalet egitimini ne zaman baslamayi dusunuyorsunuz? ben uc gundur yavastan basladim.artik kakasini tuvalete yaptiriyorum.yarim saat bezsiz sakliyorum.cis yaptiriyorum.
Biz de simdi parktan geldiik.. Kizim salincaga bayiliyor gelmeye yakin tekrar koydum alinca oyle bir agladi ki geri koydum sustu.. Neredeyse uyuyakalacakti salincaktabende çıkartıyorum ama park a hiç götürmedim daha küçük algılayamaz diye götüreceğim en yakın zamanda bakalım tepkisi ne olacak salıncağa oturunca
Yemezmıyım parcalıyorum valla cimcimeyi:))Onun gobusuyle yanaklarının ısira isira ye annesi nolur
bilmem ben buyuk kizimada erken basladim 12 aylikken artik bez kullanmiyordum.tuvalet egitimi derken? Canim daha cok cok erken iki yasinda baslamayi dusunuyorum ki tavsiye edilen de oyle..
himm masallah o zaman kizina ilk defa duyuyorum..bilmem ben buyuk kizimada erken basladim 12 aylikken artik bez kullanmiyordum.
buyuk kizim herseyi cabuk ogreniyor.bakalim kardesi nasil olacak.himm masallah o zaman kizina ilk defa duyuyorum..
Ben verdim hem gaz hem ishal yapti mercimekBen pirinci önce iyice haşlıyorum.
Sonra yumurta sarısı yogurt ve az un karistirip pirinçle beraber biraz daha kaynatip icine az nane koyuyorum cnm.tabii biraz suda ekliyorumm.
Mercimek ćorbasini ben vermedim gaz yapar diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?