2014 Kasım Anneleri

Bebişinın dişi çıkıpta emzıren anneler goguslerınız acıyomu. Kızım daha dişleri cıkmadan cok fena ısırıyo damaklarıyla. Cıkarsa nasıl emzırrm ondan korkuyorum. Cıddı acıtıyo çunkı

Biraz egoistim bn galiba siz böyle söyledikce nasıl mutlu oluyorum yaaaaaa çok teşekkürler harikasiniz
Herkez kendıme benzEsın istıyo tabıkı. Kızım bana cok benzıyo herkez bunu soyluyo. Bır kv ogluma bnzıyo dıyo. Eşimde başta senı tanıyanlar sana benı tanıyanlar bana benzetıyo dıyodu. Ama gecenlerde akrabaları arkadaşları resim istemiş. Herkez dırek eşinin kopyası oglum kızın yazmış. Ama bana soylemıyo sana bnzetıyolar dıye ben telınde gordum. Bıldıgın moralı bızulmuş benımkının. Şimdi kızımda kendıne benzeyen bıyer arıyo:)))))

Gerçekten mi ya çok mutlu oldum doğduğundan beri aynı babası babası diye sinirlerimi çok bozdular da
aynen canım o benzetme konusundaki sıkıntı hepimizde var gibi. Ama ben paşanı sana benzettimitutarsız yorumlar bana da geliyo en çok kv kafası esiyo aynı annesi kafa başka bi ortamda yine esiyo aynı babası

gündüz çok uyusa bu kez akşam yorulmuyo te gece yarısı ancak yeniliyo uykuya. diş nazı çekilmiyo bende yürüteç de oyalıyorm oyun halısı almadım çok sıkılgan 15 dk durmuyor üzerinde. daha ufukta diş yok ama bos bol salya var

Cnm sen napiosun pek goremiyrm seni
Yanlis hatirlamiosam sen guzel yastiklar yapiodun canin sikiliosa yap sat onlari intagramdan:)

Kalca cikigu konusulmus arkadaslar gecen muayene de iki uc milim biri uzun dedi doktor bacaklarinin. Yere basiyo desteksiz oturuyor bi yere tutunup kalkiyo sürünuyo ne bilim birsürü sey yapabiliyo artik bebeginin bacagi uzun olan var mi tekrar bi ultrason cektirsekmi

Bızım altta beyaz bı noktamız cıktı. Bnımkı yerı cok sevıyo. Donup duruyo butun odann her köşesınde. Ev aldı başını gıdıyo temizlicek bırı lazm :))kızımda ilgı gormeynce basıyo cıglıkları. Nasıl yapıcam bilmıyrm. Bızım drda illede yürütec alma dıyo. Tabı umursamadm ama nezamn almalıyım bilmıyrm

Cnm sen napiosun pek goremiyrm seni
Yanlis hatirlamiosam sen guzel yastiklar yapiodun canin sikiliosa yap sat onlari intagramdan:)
buralardaym canım 1 haftadır net paketim bitince de kayboluyorm
yapıyordum hala var malzemelerm ama epey bi birikti bazanın altında yer yok koymaya yapmıyorum bende çok vakit istiyo ayrıntılı olunca hele elim avuç içim sıcaktan terliyince hiç baş edilmiyo :)
ama iyi oldu bak hatırlattğn canım deneyeyim tekrar.
sen nasılsın iş hayatı ile ev çok yorucu olsa gerek

Kızlar omlet önerileriniz için hepinize tesekür ettim.alıntı yapamıyorum suan ama gayet basarılıydı ilk omlet denememiz katı ve kuru olur demistim ama hiç de öyle olmadı hepsini bitirdi benim horozcuk:)insallah devamında da hepsini yer.1 yumurta sarısını 2 dilim muz 1 tatlı kasığı lor ve fındık kadar ekmek içi parçalarıyla yaptım omleti.sonrakilere sebze ekleyerek yola devam ins.Öptük hepiciğinizi

Canm emzıgını vermk bile rahtsz ettı benı. Emmek isteseydı nasıl olurdum bilmıyorum yani.

ÇOK KÖTÜ Bİ DURUM CANIM YA İYİKİ UYUMUŞ BENİMKİ KALKSA HAYATTA UYUMAZDI EMMEDEN YÜZÜNE BİLE BAKILMIO BİLDİĞİM HANİ BEN DESEM DUŞA GİRİM HEMEN BABASI TUTSUN ODA OLMUO RABBİM GÖSTERMESİN İNŞ.

VALLA BEN EMZİRİLMEZ HARAM BİLİYORUM HE AMA ÖLE SÖYLENDİYSE TABİ ÇOCUK AĞLAMAKTAMNSA OLABİLİR HERALDE AMA YİNEDE İNŞ.BAŞIMIZA GELMEZ ÖLE BİŞEY.

Biz de ayniyiz valla dış falan yok ama bütün belirtileri var çıksın artık ya gece hiç uyumaz oldu esimle salaklastik artık uykusuzluk tan bitsin artık bu cileee

biz alalı 1 ay olmadı ama çok sevdi sabah uyanınca oturtyorm özlüyor heralde nasıl çığlık atıyor gülüyor müziklerine basıyor kıpır kıpır ben sordum burda özel de drumuza çok uzun süre üstünde kalmadığı sürece sakınca yok dedi sadece kademesi alçak olsun tam bassın ayakları yere dedi o kadar. onun sayesinde adımlarını tam atmayı tam basmayı öğreniyor hatta

Resım atabılırmısın canm bu hafta bende bı bakim.

ne yastığı yapıyosun canım hiç bilmiorum ben.

bizde aldık geçen hafta müzkli çok koyulmuo zaten bişey olmaz yani önceler den hep kullanmışız çok şükür hiç birimizde de bişey yok benm yiğenklerim de kullandı 3 4 yıl önce çok şükür iyiler valla bacaklarıda maşallah çok güzel :)
onu yapma bunu yapma aman o zararlı bu zararlı çocukları herşeydn mahrum mu edicez yani.

Amin canımya bılıyorum suratına bile bakılmıcanı ama mecbur baktım Ama emmek istrdeydı benmkıde emzıgi verıncede susmax cok aglardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…