- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Biraz egoistim bn galiba siz böyle söyledikce nasıl mutlu oluyorum yaaaaaa çok teşekkürler harikasinizCanm bence drek sana benzıyo. Hık demiş buynundan düşmüş paşa:)))
Herkez kendıme benzEsın istıyo tabıkı. Kızım bana cok benzıyo herkez bunu soyluyo. Bır kv ogluma bnzıyo dıyo. Eşimde başta senı tanıyanlar sana benı tanıyanlar bana benzetıyo dıyodu. Ama gecenlerde akrabaları arkadaşları resim istemiş. Herkez dırek eşinin kopyası oglum kızın yazmış. Ama bana soylemıyo sana bnzetıyolar dıye ben telınde gordum. Bıldıgın moralı bızulmuş benımkının. Şimdi kızımda kendıne benzeyen bıyer arıyo:)))))Biraz egoistim bn galiba siz böyle söyledikce nasıl mutlu oluyorum yaaaaaa çok teşekkürler harikasiniz
aynen canım o benzetme konusundaki sıkıntı hepimizde var gibi. Ama ben paşanı sana benzettimitutarsız yorumlar bana da geliyo en çok kv kafası esiyo aynı annesi kafa başka bi ortamda yine esiyo aynı babasıGerçekten mi ya çok mutlu oldum doğduğundan beri aynı babası babası diye sinirlerimi çok bozdular da
gündüz çok uyusa bu kez akşam yorulmuyo te gece yarısı ancak yeniliyo uykuya. diş nazı çekilmiyo bende yürüteç de oyalıyorm oyun halısı almadım çok sıkılgan 15 dk durmuyor üzerinde. daha ufukta diş yok ama bos bol salya varIyı canım cok şükür. Kızım oyun halısında bende cayımı içiyrm daha yenı. Dişten dolayı kucakçı oldu prenses. Baya mızmıx buaralar. Buarada kızım gunduz 45 dkdan fazla uyumaz bende ya işlerımı yapıyrm ya tv izliyrm yada nette takılıyorum. Tek yapabildgm şey bunlar mlsfakşam kızımı uyuttugumda plates yapıyrm
Bece ana hatlari ile babasina benziyorGerçekten mi ya çok mutlu oldum doğduğundan beri aynı babası babası diye sinirlerimi çok bozdular da
Cnm sen napiosun pek goremiyrm senigündüz çok uyusa bu kez akşam yorulmuyo te gece yarısı ancak yeniliyo uykuya. diş nazı çekilmiyo bende yürüteç de oyalıyorm oyun halısı almadım çok sıkılgan 15 dk durmuyor üzerinde. daha ufukta diş yok ama bos bol salya var
Bızım altta beyaz bı noktamız cıktı. Bnımkı yerı cok sevıyo. Donup duruyo butun odann her köşesınde. Ev aldı başını gıdıyo temizlicek bırı lazm :))kızımda ilgı gormeynce basıyo cıglıkları. Nasıl yapıcam bilmıyrm. Bızım drda illede yürütec alma dıyo. Tabı umursamadm ama nezamn almalıyım bilmıyrmgündüz çok uyusa bu kez akşam yorulmuyo te gece yarısı ancak yeniliyo uykuya. diş nazı çekilmiyo bende yürüteç de oyalıyorm oyun halısı almadım çok sıkılgan 15 dk durmuyor üzerinde. daha ufukta diş yok ama bos bol salya var
buralardaym canım 1 haftadır net paketim bitince de kayboluyormCnm sen napiosun pek goremiyrm seni
Yanlis hatirlamiosam sen guzel yastiklar yapiodun canin sikiliosa yap sat onlari intagramdan:)
Canm emzıgını vermk bile rahtsz ettı benı. Emmek isteseydı nasıl olurdum bilmıyorum yani.
Slm kizlar mutlu pazarlar hepinize sibeltanju bende cook panik oluyorum her defasnda daha uyanmadi ama arkdslarn dedigi gibi cokk agliyrsa eger emzire bilirsin demisti hoca.sakincasi yok yani bile bile abdestsiz emzrmyrsn yani zaruri hallerde gunahi harami yok canm
Biz de ayniyiz valla dış falan yok ama bütün belirtileri var çıksın artık ya gece hiç uyumaz oldu esimle salaklastik artık uykusuzluk tan bitsin artık bu cileeegündüz çok uyusa bu kez akşam yorulmuyo te gece yarısı ancak yeniliyo uykuya. diş nazı çekilmiyo bende yürüteç de oyalıyorm oyun halısı almadım çok sıkılgan 15 dk durmuyor üzerinde. daha ufukta diş yok ama bos bol salya var
biz alalı 1 ay olmadı ama çok sevdi sabah uyanınca oturtyorm özlüyor heralde nasıl çığlık atıyor gülüyor müziklerine basıyor kıpır kıpırBızım altta beyaz bı noktamız cıktı. Bnımkı yerı cok sevıyo. Donup duruyo butun odann her köşesınde. Ev aldı başını gıdıyo temizlicek bırı lazm :))kızımda ilgı gormeynce basıyo cıglıkları. Nasıl yapıcam bilmıyrm. Bızım drda illede yürütec alma dıyo. Tabı umursamadm ama nezamn almalıyım bilmıyrm
Çok saol canım evet etrafimizdakilerde herkes aynı düşüncedeBece ana hatlari ile babasina benziyor
Senin duru bi guzelligin var cok guzelmmissin masallah
Resım atabılırmısın canm bu hafta bende bı bakim.biz alalı 1 ay olmadı ama çok sevdi sabah uyanınca oturtyorm özlüyor heralde nasıl çığlık atıyor gülüyor müziklerine basıyor kıpır kıpırben sordum burda özel de drumuza çok uzun süre üstünde kalmadığı sürece sakınca yok dedi sadece kademesi alçak olsun tam bassın ayakları yere dedi o kadar. onun sayesinde adımlarını tam atmayı tam basmayı öğreniyor hatta
buralardaym canım 1 haftadır net paketim bitince de kayboluyorm
yapıyordum hala var malzemelerm ama epey bi birikti bazanın altında yer yok koymaya yapmıyorum bende çok vakit istiyo ayrıntılı olunca hele elim avuç içim sıcaktan terliyince hiç baş edilmiyo :)
ama iyi oldu bak hatırlattğn canım deneyeyim tekrar.
sen nasılsın iş hayatı ile ev çok yorucu olsa gerek
biz alalı 1 ay olmadı ama çok sevdi sabah uyanınca oturtyorm özlüyor heralde nasıl çığlık atıyor gülüyor müziklerine basıyor kıpır kıpırben sordum burda özel de drumuza çok uzun süre üstünde kalmadığı sürece sakınca yok dedi sadece kademesi alçak olsun tam bassın ayakları yere dedi o kadar. onun sayesinde adımlarını tam atmayı tam basmayı öğreniyor hatta
Amin canımya bılıyorum suratına bile bakılmıcanı ama mecbur baktım Ama emmek istrdeydı benmkıde emzıgi verıncede susmax cok aglardı.ÇOK KÖTÜ Bİ DURUM CANIM YA İYİKİ UYUMUŞ BENİMKİ KALKSA HAYATTA UYUMAZDI EMMEDEN YÜZÜNE BİLE BAKILMIO BİLDİĞİM HANİ BEN DESEM DUŞA GİRİM HEMEN BABASI TUTSUN ODA OLMUO RABBİM GÖSTERMESİN İNŞ.
VALLA BEN EMZİRİLMEZ HARAM BİLİYORUM HE AMA ÖLE SÖYLENDİYSE TABİ ÇOCUK AĞLAMAKTAMNSA OLABİLİR HERALDE AMA YİNEDE İNŞ.BAŞIMIZA GELMEZ ÖLE BİŞEY.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?