Yürütecte ne onerıyosunuz alanlar marka model soyleyebılırmı
prof fotomuza bak canım koydum.Resım atabılırmısın canm bu hafta bende bı bakim.
hamilelik döneminde yaptım canım keçe den yastıklar figürlü baykuş filan deniz kızı vs. fotolarınıda alıs veris topiğine yükledim çok uzun zaman oldu desem yeridirne yastığı yapıyosun canım hiç bilmiorum ben.
bizde aldık geçen hafta müzkli çok koyulmuo zaten bişey olmaz yani önceler den hep kullanmışız çok şükür hiç birimizde de bişey yok benm yiğenklerim de kullandı 3 4 yıl önce çok şükür iyiler valla bacaklarıda maşallah çok güzel :)
onu yapma bunu yapma aman o zararlı bu zararlı çocukları herşeydn mahrum mu edicez yani.
hamilelik döneminde yaptım canım keçe den yastıklar figürlü baykuş filan deniz kızı vs. fotolarınıda alıs veris topiğine yükledim çok uzun zaman oldu desem yeridirtopik de sayfanın başlarında olması lazım resimler
aynen bgn bizde seminerdeydik oğlumla 150 km bnm yolum bgn mecbur eşim de geldi hayırlısı walla napıcaz hiç bilmiyorum asıl seneye naparım onu düşünüyorm kara kara allah verir bi çaresini inşKzimla.bugun seminere gittik bakicisi henüz uokk evden cocugu hazrlayip yedirp cikmak gerckten zor bide orda kucaktaa.scocuktan sonra benim isi bile birakasim varyaa tek maasla gecinmek zor olmasa hic duusunmiycem
insallah canim Allah yrdimcimiz olsun neden.okadd.uzak. neredesin görevlendirme falan istesrn cocugunkucuk belki yaparlarE
aynen bgn bizde seminerdeydik oğlumla 150 km bnm yolum bgn mecbur eşim de geldi hayırlısı walla napıcaz hiç bilmiyorum asıl seneye naparım onu düşünüyorm kara kara allah verir bi çaresini inş
Aminn inş ben ankaradayım uzak bi ilçesinde öğretmenim bgn görüştüm bi okulla evimin yanında seminer yapma için onay çıktı gbi yrn gidicem milli eğitimin işi belli olmuyo ki yönetmeliği dinleyen yok bi yazıyla karar çıkarıyo yrn inş aksilik olmazsa başka okulda alabilicem bgn kreş gbiydi okul çocuğunu alan gelmiş hava da esintiliydi bebekliler rapor aldı hep.ankaranın havası çok değişik seyrediyo bi açık bi kapalı bi rüzgarlı bi bunaltıcı şaşırdım ne giydirceğimi konudan konuya atladım brz:)insallah canim Allah yrdimcimiz olsun neden.okadd.uzak. neredesin görevlendirme falan istesrn cocugunkucuk belki yaparlar
olsun sikinti degil atla:)iyi olmusyaa yakinda alman sevindim adinaAminn inş ben ankaradayım uzak bi ilçesinde öğretmenim bgn görüştüm bi okulla evimin yanında seminer yapma için onay çıktı gbi yrn gidicem milli eğitimin işi belli olmuyo ki yönetmeliği dinleyen yok bi yazıyla karar çıkarıyo yrn inş aksilik olmazsa başka okulda alabilicem bgn kreş gbiydi okul çocuğunu alan gelmiş hava da esintiliydi bebekliler rapor aldı hep.ankaranın havası çok değişik seyrediyo bi açık bi kapalı bi rüzgarlı bi bunaltıcı şaşırdım ne giydirceğimi konudan konuya atladım brz:)
yumurta sarisi az teryag biraz peynir biraz uesil sogan karistirip yapabilisin bu carputinin tarif :))sen baska bisyelerde ekleyebilrsnSlm kizlar su omletin tarifini bi yazabilirmisinz ya bulamadm ben her sabh ayni karsimi yedirmktn bikti cocugum sut yumurta cevz peynir tahillli mama hep ayni ayrca yiyebildimi sorun olmaz insllh yutma konusunda
Tskler canmmmolsun sikinti degil atla:)iyi olmusyaa yakinda alman sevindim adina
yumurta sarisi az teryag biraz peynir biraz uesil sogan karistirip yapabilisin bu carputinin tarif :))sen baska bisyelerde ekleyebilrsn
hangi ilçesindesin bende ankaradayım önce haymanadaydım gidiş geliş yapyrdm çok zordu çok şükür bebeğimin şansına bu yıl merkeze çıktı tayinim darısı sana olsun, bizim okul merkezde olmasına rağmen kreş gibiydi bugünAminn inş ben ankaradayım uzak bi ilçesinde öğretmenim bgn görüştüm bi okulla evimin yanında seminer yapma için onay çıktı gbi yrn gidicem milli eğitimin işi belli olmuyo ki yönetmeliği dinleyen yok bi yazıyla karar çıkarıyo yrn inş aksilik olmazsa başka okulda alabilicem bgn kreş gbiydi okul çocuğunu alan gelmiş hava da esintiliydi bebekliler rapor aldı hep.ankaranın havası çok değişik seyrediyo bi açık bi kapalı bi rüzgarlı bi bunaltıcı şaşırdım ne giydirceğimi konudan konuya atladım brz:)
telefondan giriyorum canım forum a o yüzden link yapamıyorum.NİCK ATARMISIN BAKAYIM MERAK ETTİM YA.
Çok sağol canım desteğin için. Inşallah hayırlısı atlatırizbu sureci. Sanada çok geçmiş olsun. Hayat boyunca hiçbir sıkıntımız olmaz İnsallah. Normal dogum yapabildin mi cnm benim riskliydi ama erken doğum olunca yapabildimcanım çook geçmiş olsun. benim de sağ kalçam da çıkıklık varmış bende bi aparat takmışım bebeklik dönemimde ve ameliyat olmadan düzelmiş şuan gayet rahat yürürümde koşarım zıplarımda hiç bi hareket kısıtlaması topallama falan yok sadece lise de bi kontrole gideyim dediğimde dr dediği fazla kilo almamaya dikkat et demesiydi ama şuan 80 kiloyum çok fazla kilo aldım hamileliklerimde arada kalçamın üstünde gamzelerim var onlar çok ağrıyor onun dışında sıkıntım yok çok şükür. şimdi sende benim gibi bebekken bu tarz şeylerden geçmişsin ve hiç hatırlamıyorsun bebeğinde öyle olucak sen iyi bi annesinki ihmal etmeden hemen götürmüşsün doktora ve tedavisine başlatmışsın Allahın izniyle tamamen iyileşicek ve hatırlamayacak bu yaşadıklarını en büyük destekçisi sensin sende kendini kötü hissetme ihmal ettim falan diye canım.
Amin canim saolasin hiç birimiz sıkıntı cekmeyiz inşallah. Ben Dr. Söylemedim kalça cikikligimi 40.haftaya kadar bekledik normal olsun diye ama kızım yukaridaydi doğum kanalına inmeyince mecbur epidural sezeryan oldum iki dogumumda da şükür sıkıntı olmadı. İyi sen normal olmuşsun ne güzel.Çok sağol canım desteğin için. Inşallah hayırlısı atlatırizbu sureci. Sanada çok geçmiş olsun. Hayat boyunca hiçbir sıkıntımız olmaz İnsallah. Normal dogum yapabildin mi cnm benim riskliydi ama erken doğum olunca yapabildim
Senın bebişlerının arasında bır yaşmı var canım. Maşallah kuzucuklara. Pekı zor olmuyomu.Amin canim saolasin hiç birimiz sıkıntı cekmeyiz inşallah. Ben Dr. Söylemedim kalça cikikligimi 40.haftaya kadar bekledik normal olsun diye ama kızım yukaridaydi doğum kanalına inmeyince mecbur epidural sezeryan oldum iki dogumumda da şükür sıkıntı olmadı. İyi sen normal olmuşsun ne güzel.
Carfoursada var cnmKıxlar hipp bebe biskuvısı markette varmı. Ben netten alıyodum hep bilmıyrm nerde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?