2014 Kasım Anneleri

Resım atabılırmısın canm bu hafta bende bı bakim.
prof fotomuza bak canım koydum.
markası cristalbaby 100tl pazarlık ile almıştık beşik de olabiliyor orta kısımda sarı bölüm var orayı açınca. dün e bebekte gördüm bizimkinin aynısı var beşik özellikli ama ördek modelleri vardı. bizimki yengeç. bak istersen e bebek sitesine bi :)

hamilelik döneminde yaptım canım keçe den yastıklar figürlü baykuş filan deniz kızı vs. fotolarınıda alıs veris topiğine yükledim çok uzun zaman oldu desem yeridir topik de sayfanın başlarında olması lazım resimler

Kızlar oglum sağ bacağını devamlı değil ama sıklıkla oynatıp duruyor yerdeyken koltuğa dayayıp kendine çekip bırakıyor böyle tekrarlıyor yüzüstü yatarkande yere vuruyor böyle birşey yaşayan var mi

NİCK ATARMISIN BAKAYIM MERAK ETTİM YA.

Kzimla.bugun seminere gittik bakicisi henüz uokk evden cocugu hazrlayip yedirp cikmak gerckten zor bide orda kucaktaa.scocuktan sonra benim isi bile birakasim varyaa tek maasla gecinmek zor olmasa hic duusunmiycem

E
Kzimla.bugun seminere gittik bakicisi henüz uokk evden cocugu hazrlayip yedirp cikmak gerckten zor bide orda kucaktaa.scocuktan sonra benim isi bile birakasim varyaa tek maasla gecinmek zor olmasa hic duusunmiycem
aynen bgn bizde seminerdeydik oğlumla 150 km bnm yolum bgn mecbur eşim de geldi hayırlısı walla napıcaz hiç bilmiyorum asıl seneye naparım onu düşünüyorm kara kara allah verir bi çaresini inş

E
aynen bgn bizde seminerdeydik oğlumla 150 km bnm yolum bgn mecbur eşim de geldi hayırlısı walla napıcaz hiç bilmiyorum asıl seneye naparım onu düşünüyorm kara kara allah verir bi çaresini inş
insallah canim Allah yrdimcimiz olsun neden.okadd.uzak. neredesin görevlendirme falan istesrn cocugunkucuk belki yaparlar

insallah canim Allah yrdimcimiz olsun neden.okadd.uzak. neredesin görevlendirme falan istesrn cocugunkucuk belki yaparlar
Aminn inş ben ankaradayım uzak bi ilçesinde öğretmenim bgn görüştüm bi okulla evimin yanında seminer yapma için onay çıktı gbi yrn gidicem milli eğitimin işi belli olmuyo ki yönetmeliği dinleyen yok bi yazıyla karar çıkarıyo yrn inş aksilik olmazsa başka okulda alabilicem bgn kreş gbiydi okul çocuğunu alan gelmiş hava da esintiliydi bebekliler rapor aldı hep.ankaranın havası çok değişik seyrediyo bi açık bi kapalı bi rüzgarlı bi bunaltıcı şaşırdım ne giydirceğimi konudan konuya atladım brz:)

Slm kizlar su omletin tarifini bi yazabilirmisinz ya bulamadm ben her sabh ayni karsimi yedirmktn bikti cocugum sut yumurta cevz peynir tahillli mama hep ayni ayrca yiyebildimi sorun olmaz insllh yutma konusunda

Kizlar benim oglan kime benziyr herkesssssss baba diyorda aslinda uzulmuyrda istyrdm benzemesini ama bukadarmi cok benziyr onu anlmdm buda babanin bebekligi saclari cokk benzyr bence

Eklentiler

• 553159_245443958936634_977557366_n-1.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 257
  • 20141215_172103.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 236
olsun sikinti degil atla:)iyi olmusyaa yakinda alman sevindim adina

Slm kizlar su omletin tarifini bi yazabilirmisinz ya bulamadm ben her sabh ayni karsimi yedirmktn bikti cocugum sut yumurta cevz peynir tahillli mama hep ayni ayrca yiyebildimi sorun olmaz insllh yutma konusunda
yumurta sarisi az teryag biraz peynir biraz uesil sogan karistirip yapabilisin bu carputinin tarif :))sen baska bisyelerde ekleyebilrsn

hangi ilçesindesin bende ankaradayım önce haymanadaydım gidiş geliş yapyrdm çok zordu çok şükür bebeğimin şansına bu yıl merkeze çıktı tayinim darısı sana olsun, bizim okul merkezde olmasına rağmen kreş gibiydi bugün

NİCK ATARMISIN BAKAYIM MERAK ETTİM YA.
telefondan giriyorum canım forum a o yüzden link yapamıyorum.
gebelik kategorisinden kasım annelerine gir,orada açılan konuların içinde 2014 kasım anneleri alış-veriş topiğine tıkla ilk sayfalarında yüklü fotoğraflar

Çok sağol canım desteğin için. Inşallah hayırlısı atlatırizbu sureci. Sanada çok geçmiş olsun. Hayat boyunca hiçbir sıkıntımız olmaz İnsallah. Normal dogum yapabildin mi cnm benim riskliydi ama erken doğum olunca yapabildim

Amin canim saolasin hiç birimiz sıkıntı cekmeyiz inşallah. Ben Dr. Söylemedim kalça cikikligimi 40.haftaya kadar bekledik normal olsun diye ama kızım yukaridaydi doğum kanalına inmeyince mecbur epidural sezeryan oldum iki dogumumda da şükür sıkıntı olmadı. İyi sen normal olmuşsun ne güzel.

Senın bebişlerının arasında bır yaşmı var canım. Maşallah kuzucuklara. Pekı zor olmuyomu.
Aslmda kızlar ikincı cocugu düşünenler sizce nezaman en dogru zaman. Biri kendımı idre edıcek yaşa gelıncemi yoksa ikisını aynı anda buyutmekmı. Cevremle bu konuyu cok konuşuyoruz. Bana mantıklı gelen bırının bana yardmcı olabılcek yaşa geldıgınde ıkıncıyı yapmak. Tabı rabbım nasip ederse kaza olmazsa. Aslnda hiç yapmam ama kızımn bı kardeşı olsun istıyorum yanlz buyusun istemıyorum. Ama bu konuda net karar veremedm daha

Yani yanında sürekli destek ve yardımcı olabilecek insanlar varsa bence az yaş farkı olabilir ama ben şahsen min4 sene ara veririm herhalde e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…