Bu ana kadar bisey olmamis korkma bence ama dahada icme.sadece ihlamura izin veriyor doktorlar o da en fazla gunde iki bardak
çok teşekkür ederim cevabın için canım. yarın dr kontrolüm var ama sabahı nasıl edicem bilmiyorum. normalde çok dikkatliyim ama midem o kadar kötüydü ki boşluğuma geldi
Günaydın annelerüç ayı tamamlayınca sanki hamilelik belirtilerim ortadan kalktı sizde durum nedir..yine başladım endişe etmeye :18:
Günaydın, 10 gün aradan sonra iş yerine geldim kızlar.
Pazar günü anneler gününüz kutlanacak mı bakalım?
Keşke bi ultrason aleti alsaymışım zamanında ne bu stres yaabende 3 haftadır kasık batması çok arttı..
akşamları da mide yanması oluyo...
bir de sırt ve bel ağrısı...
sanırım benim geçmedi bi şikayetim
Kızlar bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenenler var mı? ben iki hafta sonra ikili teste gidicem.şuan 11 haftalığım. Doktorum ikili testte görünür dedi.
Bi kaç yerde bebek kesenin sağında duruyorsa kız, solunda duruyorsa erkek oluyor diye okumuştum :))))
Keşke bi ultrason aleti alsaymışım zamanında ne bu stres yaa
bende 3 haftadır kasık batması çok arttı..
akşamları da mide yanması oluyo...
bir de sırt ve bel ağrısı...
sanırım benim geçmedi bi şikayetim
12. haftada benimde acayip bel ve sırt ağrım vardı hatta yere uzanıyodum ama şimdi geçti
Günaydın annelerüç ayı tamamlayınca sanki hamilelik belirtilerim ortadan kalktı sizde durum nedir..yine başladım endişe etmeye :18:
Canim ne olursa olsun doktoruna haber ver ve kontrole git.buyuk ihtimal bol su ic ve yat dinlen diyecek.calisiyosan rapor yazacaktir.ama ihmal etme kendini yiyecegine acabalarla kontrole gitmek daha iyi bosuna bebiside strese sokmazsisn.bendede oldu ayni dedigin gibi hatta ten rengi gibiydi.doktor nornal dedi bebeklerdede aorun yoktu.bol su ve yatis verdi evdeBen 12 haftayı tamamladım ama ne bulantı-istifra ne de halsizlik, bitkinlik konusunda bir azalma olmadı
Bir de bir şey danışmak istiyorum arkadaşlar. Dün gebeliğimin başından beri ilk kez çooook az, küçük tırnağımız kadar bir sütlü kahve renginde leke gördüm çamaşırımdaAğrım yok, sızım yok, bulantım da tam gaz devam ediyor. Sabah kalktım bir şey yoktu, çamaşırım tertemizdi. Şimdi işe geldim, yine çoook az, aynı dünkü kadar bir miktar, aynı sütlü kahve renginde gelmiş. Hala ağrım ya da krampım vs bişey yok. Bulantım da var maşallah, sabah çıkardım yine. Ama içime kurt düştü. Kanlı değil gerçi, ya da böyle kanama gibi akıntı değil, hani normal sarı renkli vajinal akıntı olur ya, onun sütlü kahve renginde olanı. Korkmaya başladım. Aşırı pimpirik de yapmak istemiyorum. Doktoru arayıp aramamaya karar veremedim. Sizlerde hiç böyle bir şey oldu mu?
Ben 12 haftayı tamamladım ama ne bulantı-istifra ne de halsizlik, bitkinlik konusunda bir azalma olmadı
Bir de bir şey danışmak istiyorum arkadaşlar. Dün gebeliğimin başından beri ilk kez çooook az, küçük tırnağımız kadar bir sütlü kahve renginde leke gördüm çamaşırımdaAğrım yok, sızım yok, bulantım da tam gaz devam ediyor. Sabah kalktım bir şey yoktu, çamaşırım tertemizdi. Şimdi işe geldim, yine çoook az, aynı dünkü kadar bir miktar, aynı sütlü kahve renginde gelmiş. Hala ağrım ya da krampım vs bişey yok. Bulantım da var maşallah, sabah çıkardım yine. Ama içime kurt düştü. Kanlı değil gerçi, ya da böyle kanama gibi akıntı değil, hani normal sarı renkli vajinal akıntı olur ya, onun sütlü kahve renginde olanı. Korkmaya başladım. Aşırı pimpirik de yapmak istemiyorum. Doktoru arayıp aramamaya karar veremedim. Sizlerde hiç böyle bir şey oldu mu?
Ben 12 haftayı tamamladım ama ne bulantı-istifra ne de halsizlik, bitkinlik konusunda bir azalma olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?