2014 Kasım Anneleri

canım gebeliğin başında bendede olmuştu,bence endişe edecek bir şey değildir ama sen yinede doktorunu ara için rahat etsin.benim doktorum çok yorulduğunda ertesi günü olabilir böyle şeyler demişti.

Ne olur ne olmaz bence doktoruna danışmakta fayda var tecrübeli olanlar doktorlar sonuçta

Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. En iyisi ariyim ben doktoru, içim rahat etsin. İnşallah bir sorun yoktur.

hayılı mesailerrrr
hahaha ne anneler günü evlilik yıldönümümüzü bile adam gibi kutlamadık
bizi bi tek bebişlerimiz anlar

Yıldönümü haftaiçine gelince öyle oluyo, biz pazar günü çekirdek ailemiz ile sahil kenarına atıcaz kendimizi. Yarı anneler günüm kutlanacakmış :) ihihi

Bebişinin pır pırlarını hisseden var mı kızlar, erkek bebekler daha çabuk hissettiriyomuş, benimki özellikle üzülünce kıpraşıyo. Geçen gün evde yatmaktan çok sıkıldım ağlıyodum bi baktım pır pır yaptı hemen gülmeye başladım

pazara denk geliyodu bi numara göremedik neyse kısmet buna da şükür..

ayy kıyamammm annesini de güldürürmüş şebek

Bende bir süredir hissediyorum, tuhaf bir duygu. Özellikle ben dinlenirken yada yatarken uyanıyor Kız mı erkek mi henüz bilmiyoruz bakalım cumartesi 2'li tarama ile öğrenebiliriz.

arkadaşlar günaydın

benim durumumda olanlar var sırf hamile olduğum için işten çıkarıyorlar beni geçtiğimiz cumartesi de ihbar süresini aldığıma dair imzaladım zor zamanlar geçiriyorum ve Rabbim için sabrediyorum

Günaydınlsr bebişimi gördüm rüyamda çok tatlıydı

benimkiler ortada duruyolardı hahaha
ama biri bacaklarını kapamıştı diğeride sırtını dönmüştü..
göstermediler...
seninki gösterirse belli olabilir cinsiyeti

Valla benimki de tam ortada duruyordu :)) bir de sırtını dönmüştü belli ki inatçı olacak ve göstermeyecek

Günaydınlsr bebişimi gördüm rüyamda çok tatlıydı

Aaa ne kadar güzel bir duygu dimi? Ben hamileliğim boyunca tam 3 kere gördüm cinsiyeti henüz belli değil ama ben üçünde de çok tatlı erkek gördüm:) ama süt veremiyordum. Sen nasıl gördün?

Canım ne kadardır orada çalışıyorsun? Eğer 1 senen varsa işe iade davası açabilirsin eğer en az 6 aydır oradaysan da işyerini hamile işçiyi işten çıkardıkları için şikayet edebilirsin çok ciddi rakamlarla ceza yer şirket.

[QUOT8;35156393]hehe olsun annesi sağlıklı olsun da...
napalım alışverişlerini de netten yaparız...
[/QUOTE]

..

Son düzenleyen: Moderatör:
hehe olsun annesi sağlıklı olsun da...
napalım alışverişlerini de netten yaparız...

Amin inşaallah :) Valla kendi alışverişimi netten rahatlıkla yapıyorum ama bebeğiminkini eşimle kendi ellerimizle almak istiyoruz inşaallah :).Hatta Yenidoğan kiyafeti fazla almicam çok yakın arkadaşım önümüzdeki ay dogum yapacak onun bebişinin kıyafetlerini giydiricem ilk ay boşuna masraf yapmicam 2 aylık giyecegi için.

Günaydın kızlar :))
Benim randevum 13mayısta ama kızmı erkek mi meraktan çatlayacağım

Günaydın, 10 gün aradan sonra iş yerine geldim kızlar.
Pazar günü anneler gününüz kutlanacak mı bakalım?

mrb canım nasılsın sen ve bebişin

12. haftada olup cinsiyetini öğrenen var mı

canım ben 13 hafta 3 günlük hamileyim ama geçen hafta doktor söylemedi bekle biraz daha dedi . aslında kendi gördü de yasal değilmiş 16 haftadan önce söylemek doktorlar görse de o yüzden söylemiyorlarmış.

Son düzenleme:
canım gebeliğin başında bendede olmuştu,bence endişe edecek bir şey değildir ama sen yinede doktorunu ara için rahat etsin.benim doktorum çok yorulduğunda ertesi günü olabilir böyle şeyler demişti.

mrb nihal ben net cok giremiyorum ne olur bna kızma,,,,,,,,, canım sana bir şey sormak istiyorum rahim ağzı acıklığın varmı? dr baktını 12 haftada oikiş atılıyormuş eğer vrsa tabi canım senin tüp bebek yapılma tarihin kac cak sağol dr mutlaka sor olur mu?

geç cevaplıyorum ama kusura bakma...Aliağa.dayım ben... Çınarlı.dan memnun musun?

Bende yeni gördüm mesajını 😉 şimdilik memnunun birçok arkadaşım da orada doğum yaptı bir sıkıntı duymadım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaa ne kadar güzel bir duygu dimi? Ben hamileliğim boyunca tam 3 kere gördüm cinsiyeti henüz belli değil ama ben üçünde de çok tatlı erkek gördüm:) ama süt veremiyordum. Sen nasıl gördün?

Bende yanımızda yatıyordu eşime bak ne kadar uslu hiç ağlamıyor diyordum dün nasıl olucak acaba huyu suyu diye konuşmuştuk sanırım ordan kaldı ama bende bu zamana kadar hep erkek gördüm rüyamda ilk öğrendiğimden beride içimden erkek geçiyor bu hafta öğreneceğiz gösterirse darısı size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…