- 27 Ağustos 2012
- 787
- 833
- 208
canım gebeliğin başında bendede olmuştu,bence endişe edecek bir şey değildir ama sen yinede doktorunu ara için rahat etsin.benim doktorum çok yorulduğunda ertesi günü olabilir böyle şeyler demişti.
Canim ne olursa olsun doktoruna haber ver ve kontrole git.buyuk ihtimal bol su ic ve yat dinlen diyecek.calisiyosan rapor yazacaktir.ama ihmal etme kendini yiyecegine acabalarla kontrole gitmek daha iyi bosuna bebiside strese sokmazsisn.bendede oldu ayni dedigin gibi hatta ten rengi gibiydi.doktor nornal dedi bebeklerdede aorun yoktu.bol su ve yatis verdi evde
Ne olur ne olmaz bence doktoruna danışmakta fayda var tecrübeli olanlar doktorlar sonuçta
hayılı mesailerrrr
hahaha ne anneler günü evlilik yıldönümümüzü bile adam gibi kutlamadık
bizi bi tek bebişlerimiz anlar
Yıldönümü haftaiçine gelince öyle oluyo, biz pazar günü çekirdek ailemiz ile sahil kenarına atıcaz kendimizi. Yarı anneler günüm kutlanacakmış :) ihihi
Bebişinin pır pırlarını hisseden var mı kızlar, erkek bebekler daha çabuk hissettiriyomuş, benimki özellikle üzülünce kıpraşıyo. Geçen gün evde yatmaktan çok sıkıldım ağlıyodum bi baktım pır pır yaptı hemen gülmeye başladım
Yıldönümü haftaiçine gelince öyle oluyo, biz pazar günü çekirdek ailemiz ile sahil kenarına atıcaz kendimizi. Yarı anneler günüm kutlanacakmış :) ihihi
Bebişinin pır pırlarını hisseden var mı kızlar, erkek bebekler daha çabuk hissettiriyomuş, benimki özellikle üzülünce kıpraşıyo. Geçen gün evde yatmaktan çok sıkıldım ağlıyodum bi baktım pır pır yaptı hemen gülmeye başladım
benimkiler ortada duruyolardı hahaha
ama biri bacaklarını kapamıştı diğeride sırtını dönmüştü..
göstermediler...
seninki gösterirse belli olabilir cinsiyeti
Günaydınlsr bebişimi gördüm rüyamda çok tatlıydı
Valla benimki de tam ortada duruyordu :)) bir de sırtını dönmüştü belli ki inatçı olacak ve göstermeyecek
arkadaşlar günaydın
benim durumumda olanlar var sırf hamile olduğum için işten çıkarıyorlar beni geçtiğimiz cumartesi de ihbar süresini aldığıma dair imzaladım zor zamanlar geçiriyorum ve Rabbim için sabrediyorum
hehe olsun annesi sağlıklı olsun da...
napalım alışverişlerini de netten yaparız...
12. haftada olup cinsiyetini öğrenen var mı
Günaydın, 10 gün aradan sonra iş yerine geldim kızlar.
Pazar günü anneler gününüz kutlanacak mı bakalım?
12. haftada olup cinsiyetini öğrenen var mı
canım gebeliğin başında bendede olmuştu,bence endişe edecek bir şey değildir ama sen yinede doktorunu ara için rahat etsin.benim doktorum çok yorulduğunda ertesi günü olabilir böyle şeyler demişti.
geç cevaplıyorum ama kusura bakma...Aliağa.dayım ben... Çınarlı.dan memnun musun?
Aaa ne kadar güzel bir duygu dimi? Ben hamileliğim boyunca tam 3 kere gördüm cinsiyeti henüz belli değil ama ben üçünde de çok tatlı erkek gördüm:) ama süt veremiyordum. Sen nasıl gördün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?