2014 Kasım Anneleri

Bnm oğlumun 1dişi çıktı 10 gün önce ana kulak ağrısı mı arttı nedir ezan okuma pozisyonunda ben seslendirp videoya çektim komedi ya bide doğduğundan beri yan yatma yastığı kullanıyodum ona alıştı herlde desteksiz olunca yatağın içinde dolanıyo resmen yan yatıyo hep boşlukta uyuyamıyo

Doğru söylüyosun mutluyum aslında ama mesela ben tanıştığımda yeni işe başlamıştım kendi paramı yeni kazanıyodum arkadaşlar şehir turlarına falan gitmeye hazrlanırken bana izin vermiyodu o zaman aman beni kıskanıyo falan diye havaya girerizya:) e göndermedi evlenince birlkte gideriz diye aklımda kaldı keşke gitseydim zaten inş ömür birlikte geçecek bidaha o günler gelmeyecek

Canim bence sebze puresi değilde formul sut gibi birsey versen daha iyi degil mi? Yatmadan 2 saat öncesinde ek gida verilmez diye biliyorum. Midesini yormasin sonra?
Bilmiyrmkı cnm sıkıntı yaşamadı gece hiç. Rahatz olsa anlardm heralde. Mama hiç yemedı canmya yemıyoda gercı bıkere denemıştm ilk zamanlarda aslnda vermkte istemıyorum. Yesede cok az yıyo bı kaç kaşık doysa uzerıne emmez zaten. Ayy bşlemedm şimdi:))) kendı kendıme kafamı karıştırıyoım bu cocuk bozdu benı:)

bence her iki tarafında karşılıklı fedekarlıgı evliliği götürüyor cnm. Erkeğin özellikle olgun olması cok önemli evet. Ben her zaman derim gecinmeye niyeti yoksa bir insanın cok kolay bitirmek bulmak ıstedikten sınra bir sürü sebep bulabilirsin.

Ne güzel erken yaşta atılmışsınız hayata. Ben 24 yaşında üniv. Bitirdim. 29 yaşında evlendim eşimde 35 ysşındaydı. İlk cocugumu 30 da ikinciyi 34 de doğurdum. Sizlere göre cok gec başladım hayata. Bıkana kadar gezdim tozdum harcadım. Ailemden de uzaktım ayrıca karışan görüşen kimse yok ama inan bana sırf cocuk yüzünden bile 4-5 sene daha once evlenmiş olmayı isterdim. Hemen cocuk yapmak zırunda kaldım. Evlenirken cok korkuyordum bu kadar özgür yaşamaya alıştım nasıl olacak diye ama çk şükür korktugum gibi olmadı. aksine sorumluluklarım azaldı. Özgür ama Yapayanlız yaşadıgım hayatıma renk geldi:)

Hiç pişman olma bak ne güzel gencecik yaşta anne olmuşsun önünde onlarla cok guzel bir ömrün var. Senin yaşlarında olmayı suan öyle cok isterdim ki :)

hayırlı ramazanlar kızlar. Allah ım yavrularımızla mutlu bir hayat nasip etsin inşallah hepimize..09.11.2014 doğumlu oğluşumun hala dişi yok sizde durumlar nedir?

rmisekizonbirdoksan, post: 41434568, member: 506457"]Alperen sünnet olduu [/QUOTE]
Waaaowww.vatana millete hayirli olsunn.rabbim askerliğini ve dugununu de gormeyi nasip etsinn.

Bizde karar verdik dun doktor ameliyattaydi yarin gostericezz bakalim cerraha.
Nasil gecti nasil yaptilar.

Ay canımmm çok mutlu ettin beni gaza getirdin:) oğluşum biraz büyüsün hayatımıza iyce renk gelecek evde bunalıyorum çünkü kış gelecek diye korkuyorm dısarı çıkamıyoruzya:)

Kızlar sebze püre yada corbalarını kaç çeşit yapıyosunuz hep 3 mü

Ben 3 çeşit yapıyordum yemiyordu. Doktor soğan kırmızı biber vs koyabilirsin tad verir demişti. Bugün ne bulduysam koydum. Buzlukta azıcık kereviz vardı. Kabak havuç patates soğan kırmızı biber pirinç yerine de azcık annemin ev eriştesinden koydum. Sonunda yedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…