2014 Kasım Anneleri

Canım kendi içimde unutamıyorum ben keşke birazcık rol yapabilsem kendiliğinden zaten mutlu olucam ama yapamıyorum.. Sürekli beynimde bana söylediği yaptığı şeyler geliyor dolanıyor gitmiyor.. Güler yüzle oturup konuşamıyorum affedemiyorum o gelip illa ki barışıyor o da yani işte öylesine konuşarak.. Bu huyumu atamıyorum... Biliyorum tatsız bir hayat yaşamak istemiyorum.. Hayırlısı..

b
bizde sık tartışmaya başladık şu aralar..
ve feci canımı sıkıyo bu durum

çok geçmiş olsun canmm

Kızlar ben en ufak bi tartışmada içimden neden erken evlendim diye saydırıyorum belki normal 22 de evlendim bi sene nişanlı kaldım şuan daha 24 üm sizce yaşla ilgisi var mı geç evlenipte aynı sorunlar yaşayan mesela

bende 22 de evlendim 5yıllık evliyim
çatışmalar bizdede var..özellikle şu aralar
olmayan evlilikte yoktur heralde
kiminde daha az kiminde daha fazla
erken evlenmek töleransı azaltıyo olabilir ama

Camm bende sennlenaynı yaşlardayım evlendım. Ama bence erkegın olgunluguda büyük rol oynuyo evlılıkte. Yaşla pek alakalı oldugunı zannetmıyorum ben ama olgunluk yaşamışlık önemlı gibi.

Dun anladmki kızıma sadece sütüm artık yetmıyo ıkı gundur ek besın akşamları vermıyodum ve cok uyanıyodu emıyodu az az saat başı. Dün yatmadan yarım saat önce sebze püresı yedrdm üzerıne azda emdı. Cok şükür gece3 kere emmek için uyandı. Kac gundur bu gece uyudum bıraz rahat inş boyle olur hepya

kizlar dun doktora gittim ete başla 15 gun kullan sonra tavuga gec dedi.
Haftanin uc gunu et diger gunler tavuk ekle dedi pure ve corbalara.

Etide haşla robottan geçir ve buz kaliplarina koy ve dondur.once bir kalip sonra iki kalip olarak gunde ver dedi.
Guzel fikir geldi bana

Birde sekiz tahilli mamalardan verebilirsin dedi sabahlari.

Gunde beş öğün ver dedi.
Belki sizede fikir olur soylemek istedimm.

Ben bu ek gıda olayını ihmal etmeye başladım kızlar ya.. Sabah tamam muhakkak kahvaltısını yiyor ama sonrasında çorba yapmıyorum resmen vakit ayırmıyorum... Muhallebi felan veriyorum akşamları... Tembelleştim kendime kızıyorum... Bir de itiraz ediyor ya azcık ağlayarak vermek de hoşuma gitmiyor... İhmal ediyorum sanırım oğlumu..

Hayırlı ramazanlar:) kızımın iki dişi birden patladı ama dün yine bütün gece huzursuzdu yanıma almak zorunda kaldım. 9defa falan uyandı başka diş çıkarmı bu aylarda acaba? Alttan iki tane patladı zaten. İşe başlayınca napcam bilmiyorum 2ayım kaldı

bende 22 yasimda evlendim.23de buyuk kizim oldu.bugune kadar cok sey yasdik buyuk uzuntulerim oldu. 36haftalik bebeyimi kaybettim ve bircok sey.ama asla genc evlendim diye pisman olmadim. ablam 28yasinda evlendi onlarinda sorunlari oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…