- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
canım es konusunda benımde sıkıntılarım var
sanırım dogum sonrası yasanıyor bunlar
ben sıkıntıları gormeyıp ona ıyı davranarak ve mutlu olmaya calısarak cozdum durumu
boyle daha mutluyum ben mutlu olunca oda mutlu kenndılıgınden rayına oturmaya basladı sankı hersey
bizde sık tartışmaya başladık şu aralar..
Canım kendi içimde unutamıyorum ben keşke birazcık rol yapabilsem kendiliğinden zaten mutlu olucam ama yapamıyorum.. Sürekli beynimde bana söylediği yaptığı şeyler geliyor dolanıyor gitmiyor.. Güler yüzle oturup konuşamıyorum affedemiyorum o gelip illa ki barışıyor o da yani işte öylesine konuşarak.. Bu huyumu atamıyorum... Biliyorum tatsız bir hayat yaşamak istemiyorum.. Hayırlısı..
aminnnnnHerkesin ramazan ayi.mubarek olsun nice ramazanlara tum sevdiklerimizle saglikli sihhatli bir sekilde ulasip bu ayin hakkini verebilenlerden olalim İnşallah.oruc tutan tutmayan tum annelerin ramazannin bereketiyle sutleri dolsun tassin:)
ben instada bi çekilişte yürüme yardımcısı kazanmıştımKizlar instagramda soobe sayfasi bu ay hergün çekiliş ile bir hediye veriyor. Haberiniz olsun
çok geçmiş olsun canmmBen gözümden bile sakinirken çok dikkat ederken nasıl dusurursun diye sabah çok kizdim eşime beyazıt çok hareketli bi çocuk bi saniye durmaz yatakta illa dönecek yastıkları alır yüzüne kapatır nasıl dikkat etmez nefret ediyorum resmen eşinden su an
günaydın kızlarr..hayırlı ramazanlar..
saol teyzesi
Maşallah yavrum dünya güzeli... Nazardan korusun Rabbim...
bende 22 de evlendim 5yıllık evliyimKızlar ben en ufak bi tartışmada içimden neden erken evlendim diye saydırıyorum belki normal 22 de evlendim bi sene nişanlı kaldım şuan daha 24 üm sizce yaşla ilgisi var mı geç evlenipte aynı sorunlar yaşayan mesela
Camm bende sennlenaynı yaşlardayım evlendım. Ama bence erkegın olgunluguda büyük rol oynuyo evlılıkte. Yaşla pek alakalı oldugunı zannetmıyorum ben ama olgunluk yaşamışlık önemlı gibi.Kızlar ben en ufak bi tartışmada içimden neden erken evlendim diye saydırıyorum belki normal 22 de evlendim bi sene nişanlı kaldım şuan daha 24 üm sizce yaşla ilgisi var mı geç evlenipte aynı sorunlar yaşayan mesela
bende 22 yasimda evlendim.23de buyuk kizim oldu.bugune kadar cok sey yasdik buyuk uzuntulerim oldu. 36haftalik bebeyimi kaybettim ve bircok sey.ama asla genc evlendim diye pisman olmadim. ablam 28yasinda evlendi onlarinda sorunlari oluyor.Kızlar ben en ufak bi tartışmada içimden neden erken evlendim diye saydırıyorum belki normal 22 de evlendim bi sene nişanlı kaldım şuan daha 24 üm sizce yaşla ilgisi var mı geç evlenipte aynı sorunlar yaşayan mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?