2014 Kasım Anneleri

Ay canımmm çok mutlu ettin beni gaza getirdin:) oğluşum biraz büyüsün hayatımıza iyce renk gelecek evde bunalıyorum çünkü kış gelecek diye korkuyorm dısarı çıkamıyoruzya:)
Mutlu ol canım :)
Ben 1 aylıktan beri çıkıyorum yaa heryere gittim. korkmayın çıkın bebeği koruduktan sonra bişey olmaz. şehir dışına da cıktık. Gerçi ben bırakacak kimse ypk o yüzden de cıkarıyorum mecbur ama cok gittim yemeğe kahvaltıya alışverişe. Avm ye de haftaiçi akşam ya da sabah saatlerinde gidiyorum. Tenha oluyor. Doğdugundan beri 1 kere hasta oldu şükür onu da ateşsiz atlattık.
Oğlumla her sabah ablamızı servise indiriyoruz kapıyı açınca mutluluktan çığlık stıyor :))

Kızlar sebze püre yada corbalarını kaç çeşit yapıyosunuz hep 3 mü
Canım ne zamandır okuyorum yazıp yazmamak arasında cok kararsiz kaldım ama ek gıda konusunda cok erken davranıyorsun bebeğin aralık sonu doğmuş tabi senin bebeğin senin kararın beni yanlış anlamanı da istemem

Yok canm nıye yanlış anlım. Ben şöyle yapıyorum cok istesede vermıyorum sadece tatlarına alıştryorum. Öyle dolu dolu yemıyo bikaç kaşık sadece. He bırde soruyorım ama not alıyorum uygılamıyorum çogunu şimdilik. Aklıma geldıkce soruyorum deftere yazıyorum:)) şuan duzenlı yedıgı kahvaltı ve meyve okadar. Dıgerlerıni aklıma estıkce verıyorum.

Evet benim için de sakincasi yok dişsizken bile ısıran oğlumun dişli halinden korkmuyor değilim
Yesınler onun ısıran agzını. Ya benım cimcimede çimdik atıyo. Bıldıgın ıkı parmagını bırleştırıyo hazırlıyo yanagıma yada kolumu oylebi sıkıyokı fena acıtıyo:)₺

Merhaba kızlar Nasılsıniz?. Bebeğine keçi sütü veren var mı?birde semizotu verdim oğluma Bulgurlu kemik suyuyla çorba yaptım bugün..doktor a sormamıştm szlere danışayım ıyu mi ettim kötu mü bilemedim .Oğlum sevdi.D

Mevsim sebzeleri verebilirsin tabiki bende geçen kuzu kıymalı irmikli Semiz otu Yaptım beraber yedik minnoşla afiyet olsun kuzucuğuna

İyiyim canım uğraşıyoruz beyfendi ile. Bi uyutamiyorum şu çocuğu yine başarısız bi denemeden geldim sinirle. Sen nasılsın
ah canim sorma yarama tuz bastin bizim dogum tarihinde mi sikinti var acaba dun gece agla agla 3bucukta uyutabildim sinirlerim yiprandi suan da uyutmaya calisiyorum bakalim.. Ne gece ne gunduz uyuyor.. Gunduz uykusu ikiye düştü resmen onlar da 10dk.. Elimi kolumu bagliyor.. Allahtan ramazan geldi de yemegi artik esim geldikten sonra yapacagim iftara kadar kizimiza o bakarken..

bende öyle canım ne bulursam koyuyorum sebze çorbasına; bulgur patates havuç ıspanak kırmızı biber koydum blendırdan geçirdim dün içirmiş kv.dem çok sevindim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…