Mutlu ol canım :)Ay canımmm çok mutlu ettin beni gaza getirdin:) oğluşum biraz büyüsün hayatımıza iyce renk gelecek evde bunalıyorum çünkü kış gelecek diye korkuyorm dısarı çıkamıyoruzya:)
Geçmiş olsun allah damatlığınıda göstersin inşallah :)Alperen sünnet olduu
tebrikler.Allah murivetinide goz dolusu gormeyi nasip etsin!Alperen sünnet olduu
Geçmiş olsun minik erkeğe hayırlı olsun canmAlperen sünnet olduu
dene şansını bellimi olurBana daha birsey çıkmadı
20ekim doğumluyuz bizim de yok, doktor 15aya kadar normal dedi ama tabi o zamana kalan çok azmışhayırlı ramazanlar kızlar. Allah ım yavrularımızla mutlu bir hayat nasip etsin inşallah hepimize..09.11.2014 doğumlu oğluşumun hala dişi yok sizde durumlar nedir?
Geçmiş olsun canım hızla iyileşiyorlarAllah damatlıginı da göstersinAlperen sünnet olduu
20ekim doğumluyuz bizim de yok, doktor 15aya kadar normal dedi ama tabi o zamana kalan çok azmış
Canım ne zamandır okuyorum yazıp yazmamak arasında cok kararsiz kaldım ama ek gıda konusunda cok erken davranıyorsun bebeğin aralık sonu doğmuş tabi senin bebeğin senin kararın beni yanlış anlamanı da istememKızlar sebze püre yada corbalarını kaç çeşit yapıyosunuz hep 3 mü
Evet benim için de sakincasi yok dişsizken bile ısıran oğlumun dişli halinden korkmuyor değilimNe kadar geç o kadar sağlam
Dogumdasim nasilsinn??Evet benim için de sakincasi yok dişsizken bile ısıran oğlumun dişli halinden korkmuyor değilim
Yok canm nıye yanlış anlım. Ben şöyle yapıyorum cok istesede vermıyorum sadece tatlarına alıştryorum. Öyle dolu dolu yemıyo bikaç kaşık sadece. He bırde soruyorım ama not alıyorum uygılamıyorum çogunu şimdilik. Aklıma geldıkce soruyorum deftere yazıyorum:)) şuan duzenlı yedıgı kahvaltı ve meyve okadar. Dıgerlerıni aklıma estıkce verıyorum.Canım ne zamandır okuyorum yazıp yazmamak arasında cok kararsiz kaldım ama ek gıda konusunda cok erken davranıyorsun bebeğin aralık sonu doğmuş tabi senin bebeğin senin kararın beni yanlış anlamanı da istemem
Yesınler onun ısıran agzını. Ya benım cimcimede çimdik atıyo. Bıldıgın ıkı parmagını bırleştırıyo hazırlıyo yanagıma yada kolumu oylebi sıkıyokı fena acıtıyo:)₺Evet benim için de sakincasi yok dişsizken bile ısıran oğlumun dişli halinden korkmuyor değilim
İyiyim canım uğraşıyoruz beyfendi ile. Bi uyutamiyorum şu çocuğu yine başarısız bi denemeden geldim sinirle. Sen nasılsınDogumdasim nasilsinn??
Merhaba kızlar Nasılsıniz?. Bebeğine keçi sütü veren var mı?birde semizotu verdim oğluma Bulgurlu kemik suyuyla çorba yaptım bugün..doktor a sormamıştm szlere danışayım ıyu mi ettim kötu mü bilemedim .Oğlum sevdi.D
ah canim sorma yarama tuz bastin bizim dogum tarihinde mi sikinti var acabaİyiyim canım uğraşıyoruz beyfendi ile. Bi uyutamiyorum şu çocuğu yine başarısız bi denemeden geldim sinirle. Sen nasılsın
Maşallah onaaa :)Alperen sünnet olduu
bende öyle canım ne bulursam koyuyorum sebze çorbasına; bulgur patates havuç ıspanak kırmızı biber koydum blendırdan geçirdim dün içirmiş kv.dem çok sevindim :))Ben 3 çeşit yapıyordum yemiyordu. Doktor soğan kırmızı biber vs koyabilirsin tad verir demişti. Bugün ne bulduysam koydum. Buzlukta azıcık kereviz vardı. Kabak havuç patates soğan kırmızı biber pirinç yerine de azcık annemin ev eriştesinden koydum. Sonunda yedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?