hay maşallah ona hayırlı olsun Rabbim damatlığını da göstersin inşallah :)Alperen sünnet olduu
Teşekkürler. Devlet Hastanesinde oldu. Lokal. Dedesi ve doktorun asasistanı tuttular. Ben bakamadım ağlamaktan. Babası videoya aldı. He tabi yarım saat önce uyuşturucu iğne yapıldı. İşlem 10 dk falan sürdü. Fucidin, batikon ve calpol yazdı. Bezini her açtığımda pansuman yapıp kremliyorum. Dün gün boyu mızmızlandı. Haklı olarak. Bir de 2. Dişimiz geldi. Onun huysuzluğu vardı. Ateşi de vardı sanırım dişten dolayı. O yüzden biraz zor geçti ilk günümüz. Sabah şebeklik yaparak yaptım pansumanı. Ağlamadı. Ama dün o ağladı ben ağladım. Atlattık çok şükür. Darısı başınızaoo çok geçmiş olsun bizde düşünüyoruz biraz anlatırmısın nasıl oldu,lokalmi oldu yoksa komple mi bayılttılar vb.
Canıııım detayları hemen bekliyorum çünkü stresten ölecem bizimkide 3 temmuz ya çok üzülüyorum canı acıyacak nasıl uyuşturuyolar falan ağladı mı
Geçmiş olsun allah damatlığınıda göstersin inşallah :)
tebrikler.Allah murivetinide goz dolusu gormeyi nasip etsin!
Geçmiş olsun minik erkeğe hayırlı olsun canm
Biri daha erkekk olmus hayirli olsunn gecmisler olsunn
Geçmiş olsun canım hızla iyileşiyorlarAllah damatlıginı da göstersin
Maşallah onaaa :)
hay maşallah ona hayırlı olsun Rabbim damatlığını da göstersin inşallah :)
çok şükür iyi ama uykusuzluk halsizlik hat safhada dşyebilirim..günaudın kızlar nasılsınız bakalım.
oruç tutan arkadaşlar nasıl gidiyor oruç varmı sıkıntı.
Çok teşekkürleratlattık çok şükür. DetayşarDetaylar bir üstteki mesajımda.
cnm kendı mı yedı kasıkla? :)Mevsim sebzeleri verebilirsin tabiki bende geçen kuzu kıymalı irmikli Semiz otu Yaptım beraber yedik minnoşla afiyet olsun kuzucuğuna
ayrıca super bı yemekMevsim sebzeleri verebilirsin tabiki bende geçen kuzu kıymalı irmikli Semiz otu Yaptım beraber yedik minnoşla afiyet olsun kuzucuğuna
et suyu yerıne etın kendısını verın dıyollarMerhaba kızlar Nasılsıniz?. Bebeğine keçi sütü veren var mı?birde semizotu verdim oğluma Bulgurlu kemik suyuyla çorba yaptım bugün..doktor a sormamıştm szlere danışayım ıyu mi ettim kötu mü bilemedim .Oğlum sevdi.D
ay cnm gecmıs olsunAlperen sünnet olduu
kıyma versek aynı sey degıl mı acaba?Etler dondu ve saklama kabina koyuldu Eki Görüntüle 1560102 kullanmaya hazirizz
Günaydın dün çok kolay geçti hem kızım için hem benim için Rabbim kolaylık veriyo çok şükürgünaudın kızlar nasılsınız bakalım.
oruç tutan arkadaşlar nasıl gidiyor oruç varmı sıkıntı.
a
ayrıca super bı yemek
bende yaptırayım anneme
dun annem patates-kırmızı mercımek ve bezelye haslamıs sonra uzerınde sızma zeytın yagı onu yemıs
guzeldı tadı
bugunde taze fasulye, patates ve ırmık yapacaktı
çok şükür iyi ama uykusuzluk halsizlik hat safhada dşyebilirim..
annemlere taşındım bençç
musti tam sahur vakti uyanıyor annemle nöbetleşe yiyoruz diyebilirim yoksa oruc tutmam rüya gibi zaten..
ayy maşallah maşallah damatılığınıda görün inş..
annesi ilk gün tabiki biraz zor olur..
ahh eşim kabul etse bende yaptırcam ama nerede
Günaydın dün çok kolay geçti hem kızım için hem benim için Rabbim kolaylık veriyo çok şükür
Teşekkürler. Devlet Hastanesinde oldu. Lokal. Dedesi ve doktorun asasistanı tuttular. Ben bakamadım ağlamaktan. Babası videoya aldı. He tabi yarım saat önce uyuşturucu iğne yapıldı. İşlem 10 dk falan sürdü. Fucidin, batikon ve calpol yazdı. Bezini her açtığımda pansuman yapıp kremliyorum. Dün gün boyu mızmızlandı. Haklı olarak. Bir de 2. Dişimiz geldi. Onun huysuzluğu vardı. Ateşi de vardı sanırım dişten dolayı. O yüzden biraz zor geçti ilk günümüz. Sabah şebeklik yaparak yaptım pansumanı. Ağlamadı. Ama dün o ağladı ben ağladım. Atlattık çok şükür. Darısı başınıza
yok cnm tel suzgecten gecerek yıyorbu taze fasülye ve bezelyeyi direk yutabiliyormu canım
SÜT NE DURUMDA PEKİ GERÇİ YANINDASIN EMEREK ÇIKAR SÜT BEN MAKİNEDEN YAPIOM CESARET EDEMİOM YA TUTMAYA YOKSA ZORLANMAM HERALDE AMA.SEN NE GÜZEL EŞİN DE BİŞEY DEMİO BENİM UYUZ HAYATTA BIRAKMAZ.
AYNEN ÖYLE CANIM ÇOK ŞÜKÜR.
yok cnm tel suzgecten gecerek yıyor
dun hurma yedı ya
elıne verdım hepsını soktu agzına korktum
bende parmagımla ezerek az az verdım bayıldı cok sevdı :)
bız salata yerken (yagsız tuzsuz) ay seklınde dogranmıs sogan parcası verıyorm onu emıyor
pıdenın kuru kenarını emıyor
sabahları salalık emıyor, ortasından kıtırt dıye ısırarak koparıyor genelde
dısı cıksa napcaz bılmıyorum yahu
sabahları yumurta ve labneyı ayrı ayrı yıyor
ıkı gundur yarım yumurta sarısı yıyor, mınık verıyorum agzına cıgnıyor ama zorla verıyoruz yanı bınbır turlu oyunla
agzını kapatmayı ogrendı, kıtlıyor agzını yememek ıcın
annem yogurduda kavanozundan ıcırıyor ona bayılıyor, corbayıda kaseyle ıcmek ıstıyor
kıraz rendesı yıyıor, gecen elıne kayısı verdım hepsıını agzına soktu
yemeyı beceremıyor ya, tıkıstırıyor hep agzına
canım oğlusum da 9 kasım doğumlu ama hiç dis çıkarmadı dahahayırlı ramazanlar kızlar. Allah ım yavrularımızla mutlu bir hayat nasip etsin inşallah hepimize..09.11.2014 doğumlu oğluşumun hala dişi yok sizde durumlar nedir?
cnm nukun alıstırma bardagını aldım ucunu emerek ıcmesı gerekıyorcanım iş ev çocuk ve oruç bana ağır gelirdi birde emziriyorum..
eşimde görüyor gece kalk defa kalktığımı..
şlk sahurda mustafa bir uyandı ağladı ağladı..
annem olmasa ağzıma bir lokma alamazdım..
eee bu şekilde nasıl oruç tutabilirim..
omu ödyecek benim borcumu sonra hayırrr..
o yüzden beraber annemlere taşındık orada kalıyoruz.
kv istanbula gitti.. gelince hafta sonuda orada kalırız artık..
yaa aynen ne varsa lönk ağzına sokuyor..
bend eşu alıştırma bardaklarına alıştırmaya çalışıyorum..hep genzine kaçırıyor yada ısırıyor bırakmıyor parçalayacak dişi olsa yandık valla..
bunları bizimkide yiyor..
mustaa daha çok katı şekilde elde verilen şeyleri seviyor kaşığa karşı antipatisi var yavrumun
cnm nukun alıstırma bardagını aldım ucunu emerek ıcmesı gerekıyor
benımkı emmeyı beceremıyor bılıomusun
wee babynın kucuk bardakları varya onları verıyorum elıne, onuda uzerıne akıtıyor hep
meyve fılesınınde arkası ıle dısını kasıyor, meyve fılesını hıc kullanamadım. alıssaydı ne guzel kıraz, kayısı yerdı, maalesef pure olarak yıyıyor.
tugrulda aynı mustafa gıbı kasık sevmıyor, kendı yemek ıstıyor, bu duruma sevınıyorum ama kendı yedıgınde kac kez bogazına bısı kacırdı, ters cevırıp sallıyorum korkutuyor ya
Canım hayırlı olsunTeşekkürler. Devlet Hastanesinde oldu. Lokal. Dedesi ve doktorun asasistanı tuttular. Ben bakamadım ağlamaktan. Babası videoya aldı. He tabi yarım saat önce uyuşturucu iğne yapıldı. İşlem 10 dk falan sürdü. Fucidin, batikon ve calpol yazdı. Bezini her açtığımda pansuman yapıp kremliyorum. Dün gün boyu mızmızlandı. Haklı olarak. Bir de 2. Dişimiz geldi. Onun huysuzluğu vardı. Ateşi de vardı sanırım dişten dolayı. O yüzden biraz zor geçti ilk günümüz. Sabah şebeklik yaparak yaptım pansumanı. Ağlamadı. Ama dün o ağladı ben ağladım. Atlattık çok şükür. Darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?