Kızlar ben en ufak bi tartışmada içimden neden erken evlendim diye saydırıyorum belki normal 22 de evlendim bi sene nişanlı kaldım şuan daha 24 üm sizce yaşla ilgisi var mı geç evlenipte aynı sorunlar yaşayan mesela
Ben tuttum ama inşallah regl olurum diye dua ediyorummmHERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR KIZLARR.
RABBİM TUTANLARIN ORUÇLARINI KABUL ETSİN BEN BUGÜN TUTAMADIM DENİCEM BAKALIM SONRAKİ GÜNLERDE BEN MAKİNEYLE YAPTIĞIM İÇİN SÜT ÇIKMAYABİLİR EVDE OLSAM KESİNLİKLE TUTARDIM EMERKEN Bİ ŞEKİLDE SÜTSÜZ KALMAZDI DİYE DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM HAYIRLISI RABBİM İÇİMİZİ BİLİO RABBİM AFFETSİN.
Hehe beım bıdıkta oyle yatıyo yatagın en köşesine kadar donup gömüyo kafasını kolunuda başımın altına alıyo obür eliyleyuzunu kapatıyo yan donuyo popoyuda çıkartıyo dışarı tam ısırmalık bunlaryaKizlar oglum 3gundr yatis stilini degistrdi yan donuyr bi bacagni bira yujari kaldryr elinide yuzune koyuyr babasi aklini yiyor oyle yatnca daha neler gorcz bakalm
sagol canim bilgiler icin.. Et derken kiyma mi? Ben ayni yontemi kemik suyu icin uyguladim buz kaliplarinda dondurdum her gun atiyorum corbasina.. Kiymayi da azicik azicik dondurdum buzlukta atiyorum hemen ama oncesinde haslama pisirme fln yapmadim onceden pisirmek gerekir mi acaba corbayla pisiyordur diye dusundum de..kizlar dun doktora gittim ete başla 15 gun kullan sonra tavuga gec dedi.
Haftanin uc gunu et diger gunler tavuk ekle dedi pure ve corbalara.
Etide haşla robottan geçir ve buz kaliplarina koy ve dondur.once bir kalip sonra iki kalip olarak gunde ver dedi.
Guzel fikir geldi bana
Birde sekiz tahilli mamalardan verebilirsin dedi sabahlari.
Gunde beş öğün ver dedi.
Belki sizede fikir olur soylemek istedimm.
Bizimde ya sürekli eli ağzında ama tık yokHerkese hayırlı huzurlu Ramazanlar bizim oglan çıldırdı iyice ne yerde duruyor ne kucakta ne dışarda acayip huysuz ykusu var uyumamk için direniyor ne yaşpsm şaşırdım ya artık çıksın su dişler ucu bile görünmedi daha yaaaaaa
Öncelikle başın sağolsun genç evlenmek avantaj diye düşünürdüm ama şimdide keşke bira hayatımı yaşasaydım diyorumbende 22 yasimda evlendim.23de buyuk kizim oldu.bugune kadar cok sey yasdik buyuk uzuntulerim oldu. 36haftalik bebeyimi kaybettim ve bircok sey.ama asla genc evlendim diye pisman olmadim. ablam 28yasinda evlendi onlarinda sorunlari oluyor.
Bu ara ona takmış durumdayım eşim olgun 6 yaş var ama çok mükemmelci bi insan polis kendi herşeye şüpheci yaklaşıyo aman ne biliyim yoruluyorm bazenBen 21 de evlendim suan 23 um. bana göre tam güzel bi yaş. Bi sorun yasamiyorz öyle ufak tefek oluyo tabi de. Kadinin yasi çok da önemli degil bence erkeğin yasi önemli geç olgunlastiklari için cok genc olmamalari gerekiyo
Yok cnm dana eti kemiksiz duduklude haşladım.robottan geçirip buz kaliplarina koydum sebze purelerine koymak için.bakalim nasil olacaksagol canim bilgiler icin.. Et derken kiyma mi? Ben ayni yontemi kemik suyu icin uyguladim buz kaliplarinda dondurdum her gun atiyorum corbasina.. Kiymayi da azicik azicik dondurdum buzlukta atiyorum hemen ama oncesinde haslama pisirme fln yapmadim onceden pisirmek gerekir mi acaba corbayla pisiyordur diye dusundum de..
Benimkide aşırı olgun beni çıldırtıyo herşeyi 40 saat düşünür bide kısıtlanmak hoşuma gitmiyo mesela arabayı veriyo semt dışına çok çıkamıyorum neymiş çocuk varmış aklı bizde kalırmış kaldı ki ben 13 yaşımda öğrendim o zamandır sürüyorum bide bana güvenmiyo şimdiki aklım olsa alırdım arabamı dha 24 yaşımdayım memurum paramı çatır çatır yerdim diye kendi kendiimi bunalıma sokuyorum:)Kizlar evlilikte yasin onemi yok tek onem olgunlasmk ozellikle ergn olgn olmasi saygili ve blincle alasi var 22de evlndm simdi 27yim esim 34 ama hicccc olgn degil disardn bakn olgn der ama hicc degil
Ben bunun yaş ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Zaten bence erkende evlenmemissin gayet normal bir yas. Ama en ufak tartışmada bunun aklına gelmesi senin içinde ukte kaldığını gösteriyor. Yoksa yaş ile alakali olsaydi herkes geç evlenir böylece mutlu mesut yasarlardi.Kızlar ben en ufak bi tartışmada içimden neden erken evlendim diye saydırıyorum belki normal 22 de evlendim bi sene nişanlı kaldım şuan daha 24 üm sizce yaşla ilgisi var mı geç evlenipte aynı sorunlar yaşayan mesela
Ben de öyle düşünüyodum içim rahat diildi yemiyo bizimki o yüzden şunu yapim bunu yapim olayına girememştim dün brz araştrdım hiç fena diilmiş bzm düzen 1çay kaşoğı bile iyiymiş bu dönemde 1yaşına kdr takmayın zorlamayın elbet yer diyo ben ztn tepme derdinde illa yesin derdinde diilim de bu besinleri ağızda çevirmesinin dil gelişimine katkısı var onu önemsiyorumBen bu ek gıda olayını ihmal etmeye başladım kızlar ya.. Sabah tamam muhakkak kahvaltısını yiyor ama sonrasında çorba yapmıyorum resmen vakit ayırmıyorum... Muhallebi felan veriyorum akşamları... Tembelleştim kendime kızıyorum... Bir de itiraz ediyor ya azcık ağlayarak vermek de hoşuma gitmiyor... İhmal ediyorum sanırım oğlumu..
Haşlayıp buz kalıplarına koymak çok güzel bir fikir :) Sağol canim burda güzel bir bilgi paylaştığın içinkizlar dun doktora gittim ete başla 15 gun kullan sonra tavuga gec dedi.
Haftanin uc gunu et diger gunler tavuk ekle dedi pure ve corbalara.
Etide haşla robottan geçir ve buz kaliplarina koy ve dondur.once bir kalip sonra iki kalip olarak gunde ver dedi.
Guzel fikir geldi bana
Birde sekiz tahilli mamalardan verebilirsin dedi sabahlari.
Gunde beş öğün ver dedi.
Belki sizede fikir olur soylemek istedimm.
Canim bence sebze puresi değilde formul sut gibi birsey versen daha iyi degil mi? Yatmadan 2 saat öncesinde ek gida verilmez diye biliyorum. Midesini yormasin sonra?Dun anladmki kızıma sadece sütüm artık yetmıyo ıkı gundur ek besın akşamları vermıyodum ve cok uyanıyodu emıyodu az az saat başı. Dün yatmadan yarım saat önce sebze püresı yedrdm üzerıne azda emdı. Cok şükür gece3 kere emmek için uyandı. Kac gundur bu gece uyudum bıraz rahat inş boyle olur hepya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?