yavrum sen havuza mı gırdın yerım ben senı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaCanım hayırlı olsun
Rabbim evladınızın her özel gününde sizleri sağlıkla yanında bulundursn.
bende gittim devlet hastanesi çocuk genel cerrahına gosterdim oğlumu sünnet için. Anestezi ile ve ameliyathane de yapıldığı için uygun görmüyorum şu an yapılmasını dedi. 1 ile 1 buçuk yaş arasında yapılabilir dedi kabul etmedi. siz nasıl yaptırdınız devlete ?
evetttyavrum sen havuza mı gırdın yerım ben senı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dün iftara son bir saat kala çok kötü oldum açlık susuzluk hissettim, 16.30 da eve gittim iftara kadar 3-4 defa falan emzirdim gün boyu işyerinde sağmadım eve gidince emzirebileyim diye ama bu sefer de gece süt sağdım sabah süt sağdım 40 cc anca çıktı bugüne pek süt bırakamadım. bugünde işyerinde süt sağmayı deniycem bakalım inşallah sütüm azalmaz yagünaudın kızlar nasılsınız bakalım.
oruç tutan arkadaşlar nasıl gidiyor oruç varmı sıkıntı.
Evet doğum tarihinde sıkıntı var gündüz uykusu bizimde 2 en fazla yarım saat. İnşallah bi gün düzelirler o umuttayimah canim sorma yarama tuz bastin bizim dogum tarihinde mi sikinti var acabadun gece agla agla 3bucukta uyutabildim sinirlerim yiprandi suan da uyutmaya calisiyorum bakalim.. Ne gece ne gunduz uyuyor.. Gunduz uykusu ikiye düştü resmen onlar da 10dk.. Elimi kolumu bagliyor.. Allahtan ramazan geldi de yemegi artik esim geldikten sonra yapacagim iftara kadar kizimiza o bakarken..
dün iftara son bir saat kala çok kötü oldum açlık susuzluk hissettim, 16.30 da eve gittim iftara kadar 3-4 defa falan emzirdim gün boyu işyerinde sağmadım eve gidince emzirebileyim diye ama bu sefer de gece süt sağdım sabah süt sağdım 40 cc anca çıktı bugüne pek süt bırakamadım. bugünde işyerinde süt sağmayı deniycem bakalım inşallah sütüm azalmaz ya
aa ne güzel aynı tarih doğumlular.birlikte doğum günü kutlayacaklarcanım oğlusum da 9 kasım doğumlu ama hiç dis çıkarmadı daha
çok geçmiş olsun bizde çok istiyoruz sünnet yaptırmak ama olduğumuz yerdeki dr lar 1 yaşından önce yapmıyoruz deyince kaldık.Teşekkürler. Devlet Hastanesinde oldu. Lokal. Dedesi ve doktorun asasistanı tuttular. Ben bakamadım ağlamaktan. Babası videoya aldı. He tabi yarım saat önce uyuşturucu iğne yapıldı. İşlem 10 dk falan sürdü. Fucidin, batikon ve calpol yazdı. Bezini her açtığımda pansuman yapıp kremliyorum. Dün gün boyu mızmızlandı. Haklı olarak. Bir de 2. Dişimiz geldi. Onun huysuzluğu vardı. Ateşi de vardı sanırım dişten dolayı. O yüzden biraz zor geçti ilk günümüz. Sabah şebeklik yaparak yaptım pansumanı. Ağlamadı. Ama dün o ağladı ben ağladım. Atlattık çok şükür. Darısı başınıza
alttan iki minik diş görmeyi çok istiyorum20ekim doğumluyuz bizim de yok, doktor 15aya kadar normal dedi ama tabi o zamana kalan çok azmış
maşallah.bende istiyom onlardannn8 kasım doğumluyuz iki dişimiz var öyle ısırıyor ki :))
maşallah o tek dişe08/11 BİZDE 3 GÜN OLDU ÇIKALI 1 TANE ÇIKTI DAHA.
cnm kendı mı yedı kasıkla? :)
canım oğlusum da 9 kasım doğumlu ama hiç dis çıkarmadı daha
evet canımaa ne güzel aynı tarih doğumlular.birlikte doğum günü kutlayacaklar
dün iftara son bir saat kala çok kötü oldum açlık susuzluk hissettim, 16.30 da eve gittim iftara kadar 3-4 defa falan emzirdim gün boyu işyerinde sağmadım eve gidince emzirebileyim diye ama bu sefer de gece süt sağdım sabah süt sağdım 40 cc anca çıktı bugüne pek süt bırakamadım. bugünde işyerinde süt sağmayı deniycem bakalım inşallah sütüm azalmaz ya
teşekkür ederiz teyzesii ısırıyom bazen o butları ayarım kaçiyo acıtıyom heraldeBirileri havuza girmiş sanki yerim ben senin butlarını ya sıpa
isyan123 cnm sen musti ye arı mama mı veriodun hipp miydi ya okadar çok çeşit varki unutuorum
biberon maması yerine kaşık maması vereyim diorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?