2014 Kasım Anneleri

yavrum sen havuza mı gırdın yerım ben senı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Günaydın hanımlar :)
Dün eşim ile ehliyet kursu konusunda anlaşamadık bi türlü. o seneye yazıl diyo ama bende şu gündemdeki stajer sürücü konusunda tedirginim. 1 ocak 2016ya kadar aldım aldım yoksa stajer ehliyet e mahkum kalırsam zor olacak süreç hiç başaramam.
neyse ki ikna oldu ağustos sınavlarına girebilecegim bi kaç gün içinde kayıt yaptırıp başlamam lazım çalışmaya.
pratik yaptığım için çok bocalamam diye düşünüyorum ya bakalım hayirlisi

günaudın kızlar nasılsınız bakalım.
oruç tutan arkadaşlar nasıl gidiyor oruç varmı sıkıntı
.
dün iftara son bir saat kala çok kötü oldum açlık susuzluk hissettim, 16.30 da eve gittim iftara kadar 3-4 defa falan emzirdim gün boyu işyerinde sağmadım eve gidince emzirebileyim diye ama bu sefer de gece süt sağdım sabah süt sağdım 40 cc anca çıktı bugüne pek süt bırakamadım. bugünde işyerinde süt sağmayı deniycem bakalım inşallah sütüm azalmaz ya

Evet doğum tarihinde sıkıntı var gündüz uykusu bizimde 2 en fazla yarım saat. İnşallah bi gün düzelirler o umuttayim

canım gün içinde sağ sütünü..
uyaranla gelir..
Rabbim yardım eder inşş bizlere..ve bebeklerimizin sütü azalmaz inşş..
bende bir sıkıntı olmadı hatta sanki Rabbim çoğalttı gibi geldi bana

Gunaydin kizlarr benim oglanda tam sahur vakti uyaniyr babasi hemn gelip opuyr uyandryo kuduruyrlar ben biselr hazrliyrm esim yiyo bizde tekrar uyuyrz boyle daha ii oldu sanki once 5de uyanirdi simdi 7de uyaniyr ben orc tutmuyrm ama 2 3 gundr emzirmeye daha agirlik verdm sutum dahada arti bence tek sey emmesi artmasi icin ek gidayuda duzenli aliyor ama 2 gundr mama ve princ unu vermdm olmadi bi daha alerji

çok geçmiş olsun bizde çok istiyoruz sünnet yaptırmak ama olduğumuz yerdeki dr lar 1 yaşından önce yapmıyoruz deyince kaldık.

Meraba annisler oğlum günler sonra bu gece güzel uyudu çok sukur rabbime mübarek günlerde yardım ediyor Rabbim şimdide uyuyor dış çok zorluyor yavrumu hemen çıkar inş dislerimiz yatmadan önce de patates mercimek pirinç yarım domates tavuk suyuna çorba yaptım yoğurt katmandan yemiyordu günler sonra denedim yedi çok sukur

GÜNDÜZ SÜT BIRAKMIOMUSUN PEKİ YANINDA OLSAN SÜREKLİ EMER ÇIKAR DA MAKİNEYLE NEBİLİM YA HAFTA SONU DENİCEM BAKALIM NASIL OLICAK.HAFTA İÇİDE DENİCEM EĞER DEĞİŞME OLMAZSA BENDE TUTARIM BAKALIM.

isyan123 cnm sen musti ye arı mama mı veriodun hipp miydi ya okadar çok çeşit varki unutuorum
biberon maması yerine kaşık maması vereyim diorum da.

isyan123 cnm sen musti ye arı mama mı veriodun hipp miydi ya okadar çok çeşit varki unutuorum
biberon maması yerine kaşık maması vereyim diorum da.

canım ben iksinide veriyorum..
hipp biraz daha pahalı..
valla maddi durumdan sıkışıktık bu aralar o yüzden 1 gün arı mama birgün hipp verdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…