canım ben iksinide veriyorum..
hipp biraz daha pahalı..
valla maddi durumdan sıkışıktık bu aralar o yüzden 1 gün arı mama birgün hipp verdim..
Din KV de aramış ben dış çıkaramadık hala falan diye konuşuyorum d vit veriyor musunuz rahatlatır diyo daha kolay çıkarır vit al ver diyo bende 7 aydır bifiil her gün düzenli olarak d vit veriyorum dedim doğru sende halkısın diyo beni salak falan zannediyo galiba hep aynı şekilde davranıyor sinirlerimi bozuyo
Aynen valla antalyalar onlar biz normalde ank da oturuyoruz şimdi erzincana geldik ya çocuğu daha da uzağa goturdunuz diyorlar sanki ank ya görmeye geliyorlardı eee neymiş çocuk bizi görünce tanımayacak öyle büyüyüp gidecekmis e ne yapyim çok isteyen gelir yanı benim burada durumum belli zaten tek basıma zor bi süreç bizim için bi de esimi arayıp sıkıştırıyorlar oraya gittiğine değecek mi diye şanane yanı sıkıntıyı çeken benim sana ne oluyor of bunaltlar vaalla yineAMAN CANIM BOŞVER YA ONLAR HERŞEYİ ÇOK BİLİYOLAR ZATEN HE HE DE GEÇ BENM OĞLUMDA GEÇEN ALIRKEN KAFAYI BEŞİĞE HAFİF VURDU KIZARMIŞ KAFASI AY 40 KERE OĞLUMA İYİ BAKIN DEYİP DURUO ACABA BİŞEY OLSA BİZİM KADAR İÇLERİ ACIRMI YOK ONLARA SOR EVET DERLER DE BOŞVER SEN.
canım gün içinde sağ sütünü..
uyaranla gelir..
Rabbim yardım eder inşş bizlere..ve bebeklerimizin sütü azalmaz inşş..
bende bir sıkıntı olmadı hatta sanki Rabbim çoğalttı gibi geldi bana
normalde işyerinde sağdığım sütü ertesi gün içsin diye bırakıyorum ama bugün 40 cc bıraktım, mama yemiş kahvaltısını vermiş kv.dem. ya ben çok su içemedim iftardan sonra tıkandım kaldım su çok içsem sütümü de arttırıcam da bakalım bugün daha dikkat edicemGÜNDÜZ SÜT BIRAKMIOMUSUN PEKİ YANINDA OLSAN SÜREKLİ EMER ÇIKAR DA MAKİNEYLE NEBİLİM YA HAFTA SONU DENİCEM BAKALIM NASIL OLICAK.HAFTA İÇİDE DENİCEM EĞER DEĞİŞME OLMAZSA BENDE TUTARIM BAKALIM.
Aynen valla antalyalar onlar biz normalde ank da oturuyoruz şimdi erzincana geldik ya çocuğu daha da uzağa goturdunuz diyorlar sanki ank ya görmeye geliyorlardı eee neymiş çocuk bizi görünce tanımayacak öyle büyüyüp gidecekmis e ne yapyim çok isteyen gelir yanı benim burada durumum belli zaten tek basıma zor bi süreç bizim için bi de esimi arayıp sıkıştırıyorlar oraya gittiğine değecek mi diye şanane yanı sıkıntıyı çeken benim sana ne oluyor of bunaltlar vaalla yine
birazdan süt sağıcam , Rabbim çoğaltsın sütümü inşallah, dediğin gibi uyarı olurda çoğalır bugün
maşallah sana da canım ne güzel çoğalmış
normalde işyerinde sağdığım sütü ertesi gün içsin diye bırakıyorum ama bugün 40 cc bıraktım, mama yemiş kahvaltısını vermiş kv.dem. ya ben çok su içemedim iftardan sonra tıkandım kaldım su çok içsem sütümü de arttırıcam da bakalım bugün daha dikkat edicem
Ne güzel canım ya bizimki daha oturamiyor daha doğrusu oturmak istemiyor belini kırıyor illa ki dönecekTeyzelerı kızım desteksız oturabılıyo. Sabah yatagıma almıştm orda bıkaç sanıye oturdu. Şimdi yerde oturuyo. Tabı arada öne düşüyo ama bı günde bu degışim cok mutlu ettı beni.
Yerim o suratı maşallah. Benmkı cok sevıyodu zaten oturmayı hemen gulmeye başlıyodu. Genelde koltukta yanyana oturuyoduk. Baktm artık yandan destege pek gerek yok attım yere yana düşmedide oyuncaga uzanırken öne egılıyo canı isterse duzelıyo istemezse aglıyoNe güzel canım ya bizimki daha oturamiyor daha doğrusu oturmak istemiyor belini kırıyor illa ki dönecek
Alperen sünnet olduu
Kizlar yarin oglumu tiras ettrecm babasi asla izin vermyrda kandrabilirsem beraber gideriz dicem felan yarin evde heryeri isilikten maff oldu cocugun cok uzun resimde az bile gorunuyr ensesi sirtina degiyr resmen uyurken gozunun icine kadar giryo yanlarindan kestrecm
Doktor dedi bazen püturlu kaliyp bebekler reddediyo yemegi ve her defasinda ugraşmamak icin cok pratik oldu benceee.kıyma versek aynı sey degıl mı acaba?
Kizlar yarin oglumu tiras ettrecm babasi asla izin vermyrda kandrabilirsem beraber gideriz dicem felan yarin evde heryeri isilikten maff oldu cocugun cok uzun resimde az bile gorunuyr ensesi sirtina degiyr resmen uyurken gozunun icine kadar giryo yanlarindan kestrecm
Kizlar ben sabah kahvaltisina sekiz tahilli aldim doktor önerisiyle.bunun gece olani da varmis pirinç unu muhallebi Eki Görüntüle 1560614 yerine ondan almayi dusunuyorum.
Yerim o suratı maşallah. Benmkı cok sevıyodu zaten oturmayı hemen gulmeye başlıyodu. Genelde koltukta yanyana oturuyoduk. Baktm artık yandan destege pek gerek yok attım yere yana düşmedide oyuncaga uzanırken öne egılıyo canı isterse duzelıyo istemezse aglıyo
Eki Görüntüle 1560550 afacan beyazıt
Isırmazmıyım yıyorum. Oda buaralar kucagıma alır almaz benım yanaklarıma saldırıyo. Annesı gıbı dolgun yanaklı kızım:)))KIZ SENN CİMCİME YANAKLARI TAM ISIRMALIK YA ISIRSANA ONU TOMBİŞ TOMBİŞ AYY İÇİM GİTTİ :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?