2014 Kasım Anneleri

Din KV de aramış ben dış çıkaramadık hala falan diye konuşuyorum d vit veriyor musunuz rahatlatır diyo daha kolay çıkarır vit al ver diyo bende 7 aydır bifiil her gün düzenli olarak d vit veriyorum dedim doğru sende halkısın diyo beni salak falan zannediyo galiba hep aynı şekilde davranıyor sinirlerimi bozuyo

canım ben iksinide veriyorum..
hipp biraz daha pahalı..
valla maddi durumdan sıkışıktık bu aralar o yüzden 1 gün arı mama birgün hipp verdim..

BİZDE ALMAK İSTEDİK DE ARI MAMA ESKİDEN GELEN BİRŞEY ÇOK FAZLA KATKI MADDELİ OLDUĞUNU SANMIORUM HEMDE DEDİĞİN GİBİ UYGUN.KV MARKETE GİTMİŞTE ALAYIM DİE BANA SORUO BENDE ARI MAMADA OLUR DEDİM BULABİLİRSEN HİPP AL DEDİM KESİN ARI MAMA ALIR AMA SEN ŞİMDİDE 2 SİNDEN DE VERİON MU BİLDİĞİM KADARIYLA HİPP ÇEŞİTLERİ ÇOK TAHILLI MEYVELİ VS FALAN.

AMAN CANIM BOŞVER YA ONLAR HERŞEYİ ÇOK BİLİYOLAR ZATEN HE HE DE GEÇ BENM OĞLUMDA GEÇEN ALIRKEN KAFAYI BEŞİĞE HAFİF VURDU KIZARMIŞ KAFASI AY 40 KERE OĞLUMA İYİ BAKIN DEYİP DURUO ACABA BİŞEY OLSA BİZİM KADAR İÇLERİ ACIRMI YOK ONLARA SOR EVET DERLER DE BOŞVER SEN.

Aynen valla antalyalar onlar biz normalde ank da oturuyoruz şimdi erzincana geldik ya çocuğu daha da uzağa goturdunuz diyorlar sanki ank ya görmeye geliyorlardı eee neymiş çocuk bizi görünce tanımayacak öyle büyüyüp gidecekmis e ne yapyim çok isteyen gelir yanı benim burada durumum belli zaten tek basıma zor bi süreç bizim için bi de esimi arayıp sıkıştırıyorlar oraya gittiğine değecek mi diye şanane yanı sıkıntıyı çeken benim sana ne oluyor of bunaltlar vaalla yine

canım gün içinde sağ sütünü..
uyaranla gelir..
Rabbim yardım eder inşş bizlere..ve bebeklerimizin sütü azalmaz inşş..
bende bir sıkıntı olmadı hatta sanki Rabbim çoğalttı gibi geldi bana

birazdan süt sağıcam , Rabbim çoğaltsın sütümü inşallah, dediğin gibi uyarı olurda çoğalır bugün
maşallah sana da canım ne güzel çoğalmış

GÜNDÜZ SÜT BIRAKMIOMUSUN PEKİ YANINDA OLSAN SÜREKLİ EMER ÇIKAR DA MAKİNEYLE NEBİLİM YA HAFTA SONU DENİCEM BAKALIM NASIL OLICAK.HAFTA İÇİDE DENİCEM EĞER DEĞİŞME OLMAZSA BENDE TUTARIM BAKALIM.
normalde işyerinde sağdığım sütü ertesi gün içsin diye bırakıyorum ama bugün 40 cc bıraktım, mama yemiş kahvaltısını vermiş kv.dem. ya ben çok su içemedim iftardan sonra tıkandım kaldım su çok içsem sütümü de arttırıcam da bakalım bugün daha dikkat edicem

BOŞVER CANM KURTULMUŞSUN UZAKLAŞARAK ZORDA OLSA KENDİN BÜYÜT BOŞVER KEŞKE BENM DE İMKANIM OLSA DA KENDİM BÜYÜTSEM ÇOCUĞUMU HE HERKES BELKİ BÜYÜYO ANNANE DE BABANNEDE AMA BENM Kİ SORUNLU ÇOK SAHİPLENİO AKŞAM EVE GİDERKEN ÇOCUĞU ALIOZ YA Bİ TEMBİHLEMELER GÖRME İNSAN SİNİRİNE ÇATLIO KOLTUKTA YALNIZ BIRAKMICAKMIŞIM AFDERSİN DE SALAĞIM YA BEN AMAN CNM BOŞVER BUNLAR BİZİM ÇILDIRTMAK İÇİN GELMİŞLER.
SANA BOŞVER DİOMDA GERÇİ BİŞEY OLDUĞUNDA BEN DAHA ÇOK TAKIYOM O BAŞKA

SU İÇMEYİNCE OLMUO EVET BENDE ÖLE HEP SU İÇİORUM OYÜZDEN TUTAMADIM ZATEN.BAKALIM SENDE Bİ SAĞ DEĞİŞME OLMAZSA BENDE DENEYİM OLMADI.BELKİDE RABBİM TUTANLARIN ÇOĞALTIO BİZ DİREK AZALIR BİLMM NE DEDİK AZALICAK :=(

Teyzelerı kızım desteksız oturabılıyo. Sabah yatagıma almıştm orda bıkaç sanıye oturdu. Şimdi yerde oturuyo. Tabı arada öne düşüyo ama bı günde bu degışim cok mutlu ettı beni.
Ne güzel canım ya bizimki daha oturamiyor daha doğrusu oturmak istemiyor belini kırıyor illa ki dönecek

Slm kizlar melissas biraz oturtur 1 2 dene oyle olunca oturyrlar ben oyle yaptm baktm otracagi yok deneye deneye simdi masallh guzel otryo hatta besiginden kalkip oturmaya calisyo kenarlari tutarak ayrca beyazit gibi ayaklari yere degmiyor agzina sokuyr sabh bi uyandm ayagini emiyr indirince aglamaya basldi ayaklar hep ellerinde:)))

Ne güzel canım ya bizimki daha oturamiyor daha doğrusu oturmak istemiyor belini kırıyor illa ki dönecek
Yerim o suratı maşallah. Benmkı cok sevıyodu zaten oturmayı hemen gulmeye başlıyodu. Genelde koltukta yanyana oturuyoduk. Baktm artık yandan destege pek gerek yok attım yere yana düşmedide oyuncaga uzanırken öne egılıyo canı isterse duzelıyo istemezse aglıyo

Eklentiler

• image.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 234
Ayrca benm ogluma ari mama alerji yapti cok fena oldu googley mi ne unuttum die bi marka var carrefoerda o yapmadi bise birde hipp gece ve tahillisini veriyrdum denedim ari mamaymis alerji yapn benimkide kasik mamasi yiyor onere bileceginiz bi mama varmi suyla yada sutle yapcagm

Kizlar yarin oglumu tiras ettrecm babasi asla izin vermyrda kandrabilirsem beraber gideriz dicem felan yarin evde heryeri isilikten maff oldu cocugun cok uzun resimde az bile gorunuyr ensesi sirtina degiyr resmen uyurken gozunun icine kadar giryo yanlarindan kestrecm

Alperen sünnet olduu

Hayirli olsunn cabucak iyilesir inşallah

Kestir bence de kdr uzunsa rahat eder cocuk. Bizim ustler uzadi alt taraflar döküldü. Ustteki saclarla alttaki kellikleri kamufle ediyoruz :)

Kizlar ben sabah kahvaltisina sekiz tahilli aldim doktor önerisiyle.bunun gece olani da varmis pirinç unu muhallebi yerine ondan almayi dusunuyorum.

BİZİM DAHA KELTOŞŞ YA :=):=)

Kizlar ben sabah kahvaltisina sekiz tahilli aldim doktor önerisiyle.bunun gece olani da varmis pirinç unu muhallebi Eki Görüntüle 1560614 yerine ondan almayi dusunuyorum.

BU KAŞIK MAMASI DEĞİLMİ NASIL KATIYOSUN KAHVALTISINA YANİ TOZ ŞEKLİNDEMİ BUNU NORMALDE YENİLEBİLİR DİMİ MUHALLEBİ GİBİ YANİ.

KIZ SENN CİMCİME YANAKLARI TAM ISIRMALIK YA ISIRSANA ONU TOMBİŞ TOMBİŞ AYY İÇİM GİTTİ :):):)

KIZ SENN CİMCİME YANAKLARI TAM ISIRMALIK YA ISIRSANA ONU TOMBİŞ TOMBİŞ AYY İÇİM GİTTİ :):):)
Isırmazmıyım yıyorum. Oda buaralar kucagıma alır almaz benım yanaklarıma saldırıyo. Annesı gıbı dolgun yanaklı kızım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…