2014 Kasım Anneleri

ahh masallah nasılda buyumus ya

tv acık ya tv ye bakmıyor mu
bız evde hıc tv acamıyoruz
hemen ızlemek ıstıyor
ızletmemek ıcın bızde kapatıyrz

ahh masallah nasılda buyumus ya

tv acık ya tv ye bakmıyor mu
bız evde hıc tv acamıyoruz
hemen ızlemek ıstıyor
ızletmemek ıcın bızde kapatıyrz
Muzık falan calmadıgı sürece pek bakmıyo. Ozamnda kucagıma alıyorum göbek atıyoruz zaten. Oyıncaklar daha cok ilgısını cekıyo. Genelde hep açık. Uyuturken kapatıyrm sadece. Gunduz salonda uyuyo.

Muzık falan calmadıgı sürece pek bakmıyo. Ozamnda kucagıma alıyorum göbek atıyoruz zaten. Oyıncaklar daha cok ilgısını cekıyo. Genelde hep açık. Uyuturken kapatıyrm sadece. Gunduz salonda uyuyo.
ay ne guzel ya bızımkının bakacam dıye boynu kırılcak
engelleyemıyoruz
bızde kapatıyoruz
sanslısın

BİZİM DAHA KELTOŞŞ YA :=):=)

BU KAŞIK MAMASI DEĞİLMİ NASIL KATIYOSUN KAHVALTISINA YANİ TOZ ŞEKLİNDEMİ BUNU NORMALDE YENİLEBİLİR DİMİ MUHALLEBİ GİBİ YANİ.
Suyla hazirliiyorsun tarifi var sadrce yumurta ufaliyorum icine cnm.
Muhallebi gibi oluyor

Aynen televizyonda gördüğümüz tek şey sinyal yok Yazısı
bazısı dıyor bızımkı hıc bakmazdı dıye hayret edıyrm
ben ızlemesın dıye tıtızlenıyorum bızımkı dogdugundan berı tv meraklısı
ama kararlıyım
ızletmeyecem 4 yasına kadar

Kizlar oglumun havuz keyfi ve ardina disari cikma hazirligi

Eklentiler

• 20150619_165649.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 146
  • 20150619_165654.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 146
  • 20150619_170547.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 142
  • 20150619_170504.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 113
Oy benimki sevmiyoki dışarıyı yeni yeni alışıyo daha

Suyla hazirliiyorsun tarifi var sadrce yumurta ufaliyorum icine cnm.
Muhallebi gibi oluyor

ANLADIM MUHALLEBİ YAPION SONRA KAHVALTILIKLARI İÇİNE ATIOSUN.ANLADIM PEK ŞEYİ SORICAM ARI MAMA KENDİNDEN TATLI OLUODU DİMİ YA PİRİNÇ UNU GİBİ DEĞİL YANİ ŞEKER KATMA İHTİYACI OLMUO YANİ KV DEM YAPINCA ŞEKER KATAR KESİN BEN OLSAM BAŞKA ŞEYLERLE TATLANDIRIRIMDA O YAPMAZ.

Bizim pipisi dar olduğu için dr önerdi cerrah işte 3 temmuzda olcak

Evet ari mama kendinden tatli bbisey katmaya gerek yok.belki bazen meyve olabilir ben sadesini almistim

Kizlar oglumun uyumasida nazar olack resmn eltimi aradim oglan ne yapiyo dedi uyuyor dedim saat 9da ooo ii mis benimku 1 2 ye kadar hayatta uyumaz.arkds ugradi bi kahve icmelik oda ne zamn gelsem uyuyr diyo hicc masallh fiyen yok uyaryrm valla evet oglum yaramz ama bin sukur uykusu cok ii gunduzde gecede Allhm nazardn korsun hepimizinkini..

Sadece mamayla beslenen bebişlere ek gıda sıralamayı nasıl yapıyorsunuz ? Mamayı kaç kere veriyorsunuz ? Bişeyleri yanlışımı yapıyorum die düşünüyorum kısacaca Yazıym lütfen sizlerde yazarsanız banada bilgi olur
Aptamil 1 kullanıyorum daha ..günde 4 kere 180 ml uyku da içiyor
Sabah meyve püresi veriyorum öğle uykusunda biberon uyanınca saat 3 gibi yarım kavanoz sebze püresi saat 6 muhallebi uyuyuncada biberon

Bir aylik oldugundan beri hic bi sofraya selim'siz oturdugumu hatırlamıyorum kokusunu mu aliyon yavrucugum ya simdi de sahuru bekliyor benim gozler kan canagi cildiriciim galiba

Bir aylik oldugundan beri hic bi sofraya selim'siz oturdugumu hatırlamıyorum kokusunu mu aliyon yavrucugum ya simdi de sahuru bekliyor benim gozler kan canagi cildiriciim galiba
Biri de benim kucagimda.. Iftar oncesi uyuttum derin uyumus gibiydi 5dk olmadi ezanla uyandi sofrada gülücükler atti uc gündür de sahuru bekliyor.. ((

Biri de benim kucagimda.. Iftar oncesi uyuttum derin uyumus gibiydi 5dk olmadi ezanla uyandi sofrada gülücükler atti uc gündür de sahuru bekliyor.. ((
Oyyy Napcaz biz bu bücürleri yaa
Hiç uyku duzenimiz de yok bizim sizinde öyle mi
Bi alti aylik olsun cok rahatlarsin diyolardi sözde bi huy bitiyo baska bi huy basliyo şikayet etmiyim diyorum da tukendigimi hissediyorum bi de seneye de kardesi olur demiyolar mii agizlarina kurekle carpmalik insanlar

bende sadece mama veriyorum canımm
sabah kahvaltı(ıhlamur,bebe bisk,lor,y.sarısı)ben işte olduğum için kv veriyo
arada 120cc mama
öğlen eve gelince ya sebze püresi yada kıymalı ve ruşeymli tarhana çorb
sonra tekrar mama
akşamda meyveli yoğurt yada çok nadir muhallebi
gecede mama
ek gıda düzeni oturmaya başladığından beri mama alımı azaldı
sizdede öylemii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…