ahh masallah nasılda buyumus yaYerim o suratı maşallah. Benmkı cok sevıyodu zaten oturmayı hemen gulmeye başlıyodu. Genelde koltukta yanyana oturuyoduk. Baktm artık yandan destege pek gerek yok attım yere yana düşmedide oyuncaga uzanırken öne egılıyo canı isterse duzelıyo istemezse aglıyo
Muzık falan calmadıgı sürece pek bakmıyo. Ozamnda kucagıma alıyorum göbek atıyoruz zaten. Oyıncaklar daha cok ilgısını cekıyo. Genelde hep açık. Uyuturken kapatıyrm sadece. Gunduz salonda uyuyo.ahh masallah nasılda buyumus ya
tv acık ya tv ye bakmıyor mu
bız evde hıc tv acamıyoruz
hemen ızlemek ıstıyor
ızletmemek ıcın bızde kapatıyrz
ahh masallah nasılda buyumus ya
tv acık ya tv ye bakmıyor mu
bız evde hıc tv acamıyoruz
hemen ızlemek ıstıyor
ızletmemek ıcın bızde kapatıyrz
ay ne guzel ya bızımkının bakacam dıye boynu kırılcakMuzık falan calmadıgı sürece pek bakmıyo. Ozamnda kucagıma alıyorum göbek atıyoruz zaten. Oyıncaklar daha cok ilgısını cekıyo. Genelde hep açık. Uyuturken kapatıyrm sadece. Gunduz salonda uyuyo.
Suyla hazirliiyorsun tarifi var sadrce yumurta ufaliyorum icine cnm.BİZİM DAHA KELTOŞŞ YA :=):=)
BU KAŞIK MAMASI DEĞİLMİ NASIL KATIYOSUN KAHVALTISINA YANİ TOZ ŞEKLİNDEMİ BUNU NORMALDE YENİLEBİLİR DİMİ MUHALLEBİ GİBİ YANİ.
bazısı dıyor bızımkı hıc bakmazdı dıye hayret edıyrmAynen televizyonda gördüğümüz tek şey sinyal yok Yazısı
of cok yakısıklı olmus yaKizlar oglumun havuz keyfi ve ardina disari cikma hazirligi
Oy benimki sevmiyoki dışarıyı yeni yeni alışıyo dahaMutlu ol canım :)
Ben 1 aylıktan beri çıkıyorum yaa heryere gittim. korkmayın çıkın bebeği koruduktan sonra bişey olmaz. şehir dışına da cıktık. Gerçi ben bırakacak kimse ypk o yüzden de cıkarıyorum mecbur ama cok gittim yemeğe kahvaltıya alışverişe. Avm ye de haftaiçi akşam ya da sabah saatlerinde gidiyorum. Tenha oluyor. Doğdugundan beri 1 kere hasta oldu şükür onu da ateşsiz atlattık.
Oğlumla her sabah ablamızı servise indiriyoruz kapıyı açınca mutluluktan çığlık stıyor :))
Suyla hazirliiyorsun tarifi var sadrce yumurta ufaliyorum icine cnm.
Muhallebi gibi oluyor
Bizim pipisi dar olduğu için dr önerdi cerrah işte 3 temmuzda olcakCanım hayırlı olsun
Rabbim evladınızın her özel gününde sizleri sağlıkla yanında bulundursn.
bende gittim devlet hastanesi çocuk genel cerrahına gosterdim oğlumu sünnet için. Anestezi ile ve ameliyathane de yapıldığı için uygun görmüyorum şu an yapılmasını dedi. 1 ile 1 buçuk yaş arasında yapılabilir dedi kabul etmedi. siz nasıl yaptırdınız devlete ?
Evet ari mama kendinden tatli bbisey katmaya gerek yok.belki bazen meyve olabilir ben sadesini almistimANLADIM MUHALLEBİ YAPION SONRA KAHVALTILIKLARI İÇİNE ATIOSUN.ANLADIM PEK ŞEYİ SORICAM ARI MAMA KENDİNDEN TATLI OLUODU DİMİ YA PİRİNÇ UNU GİBİ DEĞİL YANİ ŞEKER KATMA İHTİYACI OLMUO YANİ KV DEM YAPINCA ŞEKER KATAR KESİN BEN OLSAM BAŞKA ŞEYLERLE TATLANDIRIRIMDA O YAPMAZ.
Canm teyzesi istanbula gitmisti ordan almisti oglum parki gorunce cildryr resmenof cok yakısıklı olmus ya
kıyafetını nerden aldın cok yakısmmıs
Biri de benim kucagimda.. Iftar oncesi uyuttum derin uyumus gibiydi 5dk olmadi ezanla uyandi sofrada gülücükler atti uc gündür de sahuru bekliyor..Bir aylik oldugundan beri hic bi sofraya selim'siz oturdugumu hatırlamıyorum kokusunu mu aliyon yavrucugum ya simdi de sahuru bekliyor benim gozler kan canagi cildiriciim galiba
Oyyy Napcaz biz bu bücürleri yaaBiri de benim kucagimda.. Iftar oncesi uyuttum derin uyumus gibiydi 5dk olmadi ezanla uyandi sofrada gülücükler atti uc gündür de sahuru bekliyor..((
bende sadece mama veriyorum canımmSadece mamayla beslenen bebişlere ek gıda sıralamayı nasıl yapıyorsunuz ? Mamayı kaç kere veriyorsunuz ? Bişeyleri yanlışımı yapıyorum die düşünüyorum kısacaca Yazıym lütfen sizlerde yazarsanız banada bilgi olur
Aptamil 1 kullanıyorum daha ..günde 4 kere 180 ml uyku da içiyor
Sabah meyve püresi veriyorum öğle uykusunda biberon uyanınca saat 3 gibi yarım kavanoz sebze püresi saat 6 muhallebi uyuyuncada biberon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?