Cnm az icme suyuyla birlikte bi patates ve havucu kucuk tencerede hasla, sonra suyuyla birlikte tel suzgecten gecir ve uzerine cay kasigi sizma zeytin yagi koybu ek gıda olayı ne zormuş ya. ne yapmayı becerebiliyorum ne vermeyi. buharda nasıl pişiyo bu sebzeler 2 saat buharda tuttum bi türlü pişmedi havuç. rondomda bozuldu çatalla ezip vereyim dedim. yutamıyo. elma püresini de havuç püresini de kustu. daha yeni başlıyoruz ek gıdaya bi süre sadece suyunu mu verseydim acaba. acele mi ediyorum püre için. bi haftadır denemeye çalışıyoruz. kaşığı gördüğü gibi tükürmeye başlıyo. normal gıdaları yediremiyorum. doktor alerjik mama vermemi söylüyo yoğurt yiyemediği için. öyle iğrenç kokuyo. hazırlarken benim midem bulanıyo. ağlıyo yavrum yememek için. sinirlerim bozuluyo bu ek gıda işine
Rica ederim tatlımCnim tesekkur ederim ilk.dogdugunda prima beyaz kullaniyrdum fakat sonra pahalı gelince yesile döndüm.beyazdan da cok memnundum fakat pahalı istetmm cnim uni pembe olani alimm yarin su an zaten ya yikyrm ya da ilik su pamukla siliyrm sadece disari ciktgmda kullnmk icin alicm islk mendili dedgne bkicm yarin cok tesekkurlr cnm
Canım baya bi çekiyo ben çok çektim valla ama çıktıktan sonra bi süre rahatlıyorEwet kuzum öyle fakat 3 gündür haala yok çıkmıyor 7 aylik olduk piyasada dış yok öldürdü bizi 3 gündür bi yandan da çok üzülüyorum yaptığım hiçbir şeyi yemiyor
Çok geçmiş olsun canım erken tedavi her zaman iyidirdoktor yürüdüğünde herhangi bir topallama aksama yaşamaz ama ileri ki yaşlar işte sıkıntı olurmus
anladım canım inşallah sağ selamet atlatır paşaBizim pipisi dar olduğu için dr önerdi cerrah işte 3 temmuzda olcak
Ben de tel süzgeçle yaptım şimdi. inş bu sefer yer. ne versem püskürtüyo. su dahil. suyu bile sevmediCnm az icme suyuyla birlikte bi patates ve havucu kucuk tencerede hasla, sonra suyuyla birlikte tel suzgecten gecir ve uzerine cay kasigi sizma zeytin yagi koy
Buna alerjisi cikmazsa her gun birsey ekle
Mesela patattes havuc kabak
Patates havuc taZe bezelye
Patates havuc taze fasulye
Biz artik irmik katmaya basladik
Haftaya kiymada katacaz
Asama asama yani
Suyuyla birlikte gecince corbadan az koyu kivamli bi karisim oluyor rahat yiyor
Ama istekli degil tabi agzini kitlemeyi ogrendi, binbirturlu oyunla yediriyrz
Cam rendede kiraz puresi yiyor yada kayisi
Sabahlari labne pesine yumurta sarisi en sonda pekmez yiyor
Bunlari verirken ihlamur veriyorum agzinda islaniyor ve yutuyor kolay
Karisim yapmiyrm
Aksamda yogurt yiyor gunluk mayalanmis
Bu arada bu dediklerim 8-10 minik mama kasigi
Pekmez bi minik mama kasigi
Fazlasini yediremyyrz
Labne pinarin 8 li kucuk paketleri var
Onlarin yarisini yiyor
Yumurtada iki gundur yarim yiyor neredeyse :)
Güzel hafta sonları herkse e KV de aramış bayramda planımız ne ben hemen uçak biletlerini ayirttiriyorum buraya gelirsiniz diyo hanımefendi sonuçta ben ailemdende uzagim şimdiye kadar her bayram onlara gittik bi bayramda annemlerle geçirmek istiyor olamaz miyim yanı eşime söylemiştim zaten bu bayram kesinlikle antalya ya gitmiycem sen istiyorsan gidebilirsin dedim normalde hep çalışıyor zaten ayarlayabilirsek bayram da bi kaç gün tatile gitmeyi çok istiyorum bunu da söyledim biz böyle planlamıştırk erzincan dan cikamasam da onların yanına gitmiycem bu bayram inadim inat[/QUOTE
Eşimin ailesıde inş koye gıdıcek goruşmicez Ramazanda godıceklerdı vazgectıler ramazandan sonra dıyo kv ıns bayrama kalmadan gıderler bende butun vaktımı ailemle gecırrm
Haklisin ama hepp bana olmz sende bi bireysin yani erkek diee hep sozu gececk degilGüzel hafta sonları herkse e KV de aramış bayramda planımız ne ben hemen uçak biletlerini ayirttiriyorum buraya gelirsiniz diyo hanımefendi sonuçta ben ailemdende uzagim şimdiye kadar her bayram onlara gittik bi bayramda annemlerle geçirmek istiyor olamaz miyim yanı eşime söylemiştim zaten bu bayram kesinlikle antalya ya gitmiycem sen istiyorsan gidebilirsin dedim normalde hep çalışıyor zaten ayarlayabilirsek bayram da bi kaç gün tatile gitmeyi çok istiyorum bunu da söyledim biz böyle planlamıştırk erzincan dan cikamasam da onların yanına gitmiycem bu bayram inadim inat
Inş canm rabbim gonlune gore verr inş. Herşeyin hayrlısı. Ben öncedenetkek reyonunu dırek gecer kendme bakardm. Şimdi dırek cocuk bölümüne gıdıyorum kendıme bişey almak bile gelmiyo içimden. Herseyı almak istıyorum prensesime. Eşim zor frenlıyo benıHerkese mutlu hafta sonlari olsnn insllh babamz tras ettrmiyr(biraz once alisverisdn geldk pasama bir suru sey aldm maasi alir almz direk magazaya bide kendimi tutabilsm:))bitanck oglum var olsn bukadarda calssin babasi dimi yaniii ben zamannda calstim evimizi aldk oda ogluma calissin ama su bi gercekkizlarn kiyafeti aklimi aldi insallh bi kizm olur 3 sene sonra ama:))))
Baybemiks cnm bebek icin olan var bide harf hatası yapmiş olabilirim oda guzel bi dene istersenn[/QUOTE]="aydaca07, post: 41458270, member: 652058"]Arkadaşlar benim bebegim yoğurdu ne yaparsam yapayım yemiyor.cicibebe koydum yok meyveli yaptım onu da istemedi. Bi tek Danone nin bebekler için olan meyveli yoğurdu nu yiyor bnmde bu konuda içim hiç rahat değil. Evde mis gibi mayaladigim yoğurdun yüzüne bile bakmiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?