2014 Kasım Anneleri

Canım ailende ankarada mı öyleyse bayramdan sonra antalyadan ankaraya gel özlem gider inatlaşmada huzurun bozulmasın boşver kv planımızı yapmadık eşimle ayarlarım de ona mı kaldı plan yapmak sinir oluyorum bayramdan önce ailenin yanına git diyecem ama ramazan herkes oruç bişey anlamazsın

Ben mamayı ml olarak fazlA veriyorum galiba o Yüzden ek gıdayı 3-5 Kaşık Alıp bırakıyo

Ben de tel süzgeçle yaptım şimdi. inş bu sefer yer. ne versem püskürtüyo. su dahil. suyu bile sevmedi
Canim elinle bardakla ver verikis seklide onemli bende zorlanddm cok.basta bu sekilde vermeye calisiyorum hala kasikla zor yiyo elle verince yiyor bazi şeyleri
ayran yapip bardakla versene oyle dene bakalim belki icer

Kızlar ben bu bebişimi napıyım gittim ta uğraşa uğraşa joker bebeden organik dişlik aldım içinde boya yok vs diye 70 lira para verdim hiç ağzına almadı babası az önce bim den 2,5 liraya bi tane almış elinden düşürmüyo oğluşum ucuzcumu olacak acaba:)bende kavga edip duruyorum onu kullansaydın ne vardı diye:)

Meşhur Zürafa mı almıştın

Kizlar benim oğlan birbuçuk aydır yerinde sayiyo bi gram almadı. Bu ara devamlı seyahat taşınma falan derken hiç ek gida da hazırlayıp veremedim. Verdiklerimle de cok ilgili degil. Tadimlik yiyo iciyo. Hazır bi seyler de vermek istemedim açıkçası. damak tadi ona alisirsa diye korktum. Gece de emmiyo fosur fosur uyuyo. Uykusunda bile emmiyo emzirmeye calistigimda. Toksa kesinlikle emmiyo ve yemiyo. Ben de bebekken 7. Aydan sonra zayiflamaya baslamisim. ((( Bi de siz et suyu tavuk suyu corba ya da corbanin icinde et tavuk veriyo musunuz?

Ben kuzu kemik aldim suyunu dondurdum buz kalıplarında sebze purelerine piserken koyuyorum.. Kuzu kiyma aldim onlari da minik minik dondurdum artik kiyma da ilave ediyorum.. Ama benim kizim da ek gidayi on kasiktan öte yemedi kucuk bi kaseyi bitirdigi hic olmadi..zaten meyve hic yemiyor.. İnsallah kilo alir bebisin sanirim artik sutumuz eskisi gibi kilo aldirmiyor..

Kızlar oto koltuğu alan varmı? Bizimki ana kuçağına sığmıyor artık birde şu % 80 zam gelmeden alalım dedik ama bir türlü karar veremiyoruz . Ne pahalı bir şeymiş bu arada bu koltuklar.

Kızlar oto koltuğu alan varmı? Bizimki ana kuçağına sığmıyor artık birde şu % 80 zam gelmeden alalım dedik ama bir türlü karar veremiyoruz . Ne pahalı bir şeymiş bu arada bu koltuklar.

Ben 4 yaşındaki kızım için aldım cnm yeni ama küçüğü de düşünerek 9-36 kg arası kullanılabilen bir model aldım recaro markası. Kızımın küçükken kullandıgı koltuk cok iyi değildi. Kızım cok hareketli şehir içinde idare ediyoruz da cok da sehir dısına cıktıgımız için bağlanmak zorunda :)
Cok pahalılar evet ama 9-18kg değil de 9-36 kg olanlara bak bence para vermişken yzun süre kullansın, sırt yüksekliği ayarlanabiliyor.
İkisini de oturttum kullandım rahat ettiler oğlum şu an 9200 gr ama henüz düzgün oturmuyor o yüzden bayrama giderken puseti kullanıcam mecbur bizim puset geniş biraz içi 1 ay daha idare eder.

İstanbulda isen forum İstanbul e-bebek mağazasında koltuklarla ilgili çok güzel bilgi aldım. Cok da çeşit var ayrıca.

Peki ama

Baybemiks cnm bebek icin olan var bide harf hatası yapmiş olabilirim oda guzel bi dene istersenn
Peki ama hani katkı maddesi vs olmuyor mu içinde hani ev yoğurdu daha iyi ama işte mecburiyet mi diyelim☺[/QUOTE]
Evet ev yogurdi daha iyi bende ev yogurdu veriyorum.
Hani yemiyorsa diye secenek.mecbur kalinca yemmiyorsa olabilir bence

Canım biz dün aldık cybex Pallas M-fix 9-36 kilo güzel görünüyor.9-18 kilo almak istemedik 3-4 yaşına kadar kullanılıyo diye bu 11 yaşına kadar kullanılabiliyor. Biraz Pahalı oldu ama uzun ömürlü olcak inşallah.babymall den 950 tl ye aldık.

Canım benim oğlum doğduğundan beri kusuyor hala kusuyor yanı gaviscon infant motilium kullanıyoruz

İzmirdeyim cnm . Burgün yarın halletmek istiyorum bende sonra çok zam gelecekmiş maalesef . 9-36 kilo bakalım o zaman bizde. :) bu arada recaro da iyi bir marka güle güle kullanın.

Evet 9-36 daha mantıklı o zaman . Bizde Birand önce hallederiz inşallah.

günaydın canım benim oğlanda sürekli kusuyor bişey sorcm bu ilacı kullanınca kusması geçiyor mu
Gaviscon infant toz şeklinde canım biz aynı zamanda ar mama kullanıyoruz tozu mamasinin içine katyoruz tamamen kesmiyo ama kontrol altına alıyor kusmasini daha aza indiriyor ve kustugunda mide asidiyle yemek borusu tahriş oluyor o yüzden de kullanılması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…