- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
İnşallah canım. Bi önceki sayfada 10224 te anlatmıştımay cnm gecmıs olsun
umarım hemencecık ıyılesır yavru kuzucuk
dıslerı cıktı
sunnet oldu
bı evlenmesı kaldı
canım tum detayları anlatır mısın
bızde temmuzda yaptırmak ıstıyoruz
Aynen babası öyle hatırlasın diyordu ama bence o kötü olurdu, güç bela ikna ettim. Bi de görümcemin ikizlerinden biri erkek. Alperen de 45 gün küçük. Eşim ısrarla memlekette iki kuzeni birlikte sünnet ettiririz diyordu. Ablası memlekette idi. Hoop bi anda yaptırıverdi. Bak gördün mü onlar seni beklemedi dedim. Biraz da bu sayede ikna olduÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM.MİNNAN HALİNDE ERKEK OLDU :)
NE GÜZEL HERKES SÜNNET YAPTIRIO BİZİMKİLER KABUL ETMİO ÇOK KÜÇÜK DİOLAR ANLAMASI LAZIM DİOLAR BİLMM NE.ÜZÜLÜRSÜN TABİ AMA DAHA ÇABUK İYİLEŞİCEK BÜYÜKLERE GÖRE ANLAMADIKLARI İÇİN SIKINTI OLMAZ CANM MERAK ETME.TABİ HER AÇTIĞINDA PANSUMAN YAPTIĞINDA İÇİN GİDER AMA.
Mesajın çok güzel. ALLAH razı olsun bu güzel dileğin için. Rabbim senin yavrunu da anasıyla babasıyla mutlu etsin. Yazmayı pek istemiyorum aslında ama el altından oldu gibi bir şey. Ücret karşılığında yaptırdık. Yoksa randevu verecekti, ileri bir tarihe kalacaktı. Belki o arada eşim vazgeçecekti. Biz zaten özelde yaptırırız diye bütçe ayırmıştık. Bu adamı da duyunca hemen gittik. Sabah muayene olur, mesai sonrası yapar diyorduk ama adam ne zaman istiyorsunz dedi. Yani randevu verecekti. Ben de hocam referansla geldik size. Hemen yapın istiyorum dedim. İğne yaptı. 25 dk bekledik. Ve yaptı. İşlem 10 dk bile sürmedi. Bezledim giydirdim çıktık yaniCanım hayırlı olsun
Rabbim evladınızın her özel gününde sizleri sağlıkla yanında bulundursn.
bende gittim devlet hastanesi çocuk genel cerrahına gosterdim oğlumu sünnet için. Anestezi ile ve ameliyathane de yapıldığı için uygun görmüyorum şu an yapılmasını dedi. 1 ile 1 buçuk yaş arasında yapılabilir dedi kabul etmedi. siz nasıl yaptırdınız devlete ?
[/QUOTE]Teşekkür ederim. Geçti gitti çok şükür. Dün gayet iyiydi. Hayırlısı olsun sizin içinçok geçmiş olsun bizde çok istiyoruz sünnet yaptırmak ama olduğumuz yerdeki dr lar 1 yaşından önce yapmıyoruz deyince kaldık.
neden zam geleckmis canim .s kesin biseymi bizde alalim.kizm daha.minik.sigiyordu pusete dusunmedik bizde hemen almayi o yüZdenİzmirdeyim cnm . Burgün yarın halletmek istiyorum bende sonra çok zam gelecekmiş maalesef . 9-36 kilo bakalım o zaman bizde. :) bu arada recaro da iyi bir marka güle güle kullanın.
Evet 9-36 daha mantıklı o zaman . Bizde Birand önce hallederiz inşallah.
Cnm aynen ben de başta kullandım fakat fayda gormedigim için boş yere ilaç vermek istemedim bıraktım fakat bitmek bilmiyor ya 1 yaşı bekliyorum şimdi deCanım benim oğlum doğduğundan beri kusuyor hala kusuyor yanı gaviscon infant motilium kullanıyoruz
Evet ev yogurdi daha iyi bende ev yogurdu veriyorum.Peki ama hani katkı maddesi vs olmuyor mu içinde hani ev yoğurdu daha iyi ama işte mecburiyet mi diyelim☺
Ben boş yere diydusunmuyorum bazen oğlum çok fena kusuyor mide asidi yemek borusuna çıkıyor kustuklariyla yemek borusunun zarar görmemesi için için kullanıyoruz biz Dr böyle açıklamıştıCnm aynen ben de başta kullandım fakat fayda gormedigim için boş yere ilaç vermek istemedim bıraktım fakat bitmek bilmiyor ya 1 yaşı bekliyorum şimdi de
Haklısın cnm bnm Sağol[/QUOTE]Evet ev yogurdi daha iyi bende ev yogurdu veriyorum.
Hani yemiyorsa diye secenek.mecbur kalinca yemmiyorsa olabilir bence
neden zam geleckmis canim .s kesin biseymi bizde alalim.kizm daha.minik.sigiyordu pusete dusunmedik bizde hemen almayi o yüZden
Kolay gelsın cnm. Nerdeee benım kocacım işte. Kızımla ıyın oynuyoruz. Ablam gelıcrk inş bugun onunla kızımı parka falan getırıcez. Bende süpürge tut. Camasır as derken pert oldum yıneSlm kizlar herkes bebisle kocisle ilgileniyo galiba benim 2 erkegimde uyuyr:))bende mutfakla bogusuyrm iftara hazirlik bi yandn camsr balkon is bitmiyo yaa
Güzel dileklerin için biz de teşekkür ederiz canım amin.Mesajın çok güzel. ALLAH razı olsun bu güzel dileğin için. Rabbim senin yavrunu da anasıyla babasıyla mutlu etsin. Yazmayı pek istemiyorum aslında ama el altından oldu gibi bir şey. Ücret karşılığında yaptırdık. Yoksa randevu verecekti, ileri bir tarihe kalacaktı. Belki o arada eşim vazgeçecekti. Biz zaten özelde yaptırırız diye bütçe ayırmıştık. Bu adamı da duyunca hemen gittik. Sabah muayene olur, mesai sonrası yapar diyorduk ama adam ne zaman istiyorsunz dedi. Yani randevu verecekti. Ben de hocam referansla geldik size. Hemen yapın istiyorum dedim. İğne yaptı. 25 dk bekledik. Ve yaptı. İşlem 10 dk bile sürmedi. Bezledim giydirdim çıktık yanie tabi 7 aylık bebeyi zapt etmek zor. İki kişi elini kolunu bacağını tuttular da öyle lokal oldu. Ben genel olmasını istemiyordm
Ben burada yazmistim denk gelmemissin demek ki ben dr a sordum bezin içinde birikmiş idrar kalintisiymis onlarKizlar hani su kristallerden bahsedyrduk ya icim heptn rahatladi nedenmi benim oglumda vardi oglum cook su icmesine ragmn oluyrdu bugun bezin sirt kismini sivilce sikar gibi siktim ordan hepp cikti zaten genelde belinde oluyrdu ben inanmiyrm cisten oldugunu kuru bezindende cikti jel gibi sey zaten hicde evham yapmamistim ben prima kullnyrm sizde deneyebilirsiniz
Maşallah sana Allah nazarlardan esirgesinFıstıgımın salıncak keyfıı
Sagol canım amin cümlemizinkini inş.Maşallah sana Allah nazarlardan esirgesin
oyy cok tatli.MAŞALLAH Rabbim.korusun nazardan.her türlu.kötülükten İnşallahSagol canım amin cümlemizinkini inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?