2014 Kasım Anneleri

ay cnm gecmıs olsun
umarım hemencecık ıyılesır yavru kuzucuk
dıslerı cıktı
sunnet oldu
bı evlenmesı kaldı

canım tum detayları anlatır mısın
bızde temmuzda yaptırmak ıstıyoruz
İnşallah canım. Bi önceki sayfada 10224 te anlatmıştım
Aynen babası öyle hatırlasın diyordu ama bence o kötü olurdu, güç bela ikna ettim. Bi de görümcemin ikizlerinden biri erkek. Alperen de 45 gün küçük. Eşim ısrarla memlekette iki kuzeni birlikte sünnet ettiririz diyordu. Ablası memlekette idi. Hoop bi anda yaptırıverdi. Bak gördün mü onlar seni beklemedi dedim. Biraz da bu sayede ikna oldu dedesi de gelmiş olunca kaçarı kalmadı. :)

Mesajın çok güzel. ALLAH razı olsun bu güzel dileğin için. Rabbim senin yavrunu da anasıyla babasıyla mutlu etsin. Yazmayı pek istemiyorum aslında ama el altından oldu gibi bir şey. Ücret karşılığında yaptırdık. Yoksa randevu verecekti, ileri bir tarihe kalacaktı. Belki o arada eşim vazgeçecekti. Biz zaten özelde yaptırırız diye bütçe ayırmıştık. Bu adamı da duyunca hemen gittik. Sabah muayene olur, mesai sonrası yapar diyorduk ama adam ne zaman istiyorsunz dedi. Yani randevu verecekti. Ben de hocam referansla geldik size. Hemen yapın istiyorum dedim. İğne yaptı. 25 dk bekledik. Ve yaptı. İşlem 10 dk bile sürmedi. Bezledim giydirdim çıktık yani e tabi 7 aylık bebeyi zapt etmek zor. İki kişi elini kolunu bacağını tuttular da öyle lokal oldu. Ben genel olmasını istemiyordm

neden zam geleckmis canim .s kesin biseymi bizde alalim.kizm daha.minik.sigiyordu pusete dusunmedik bizde hemen almayi o yüZden

Peki ama hani katkı maddesi vs olmuyor mu içinde hani ev yoğurdu daha iyi ama işte mecburiyet mi diyelim☺
Evet ev yogurdi daha iyi bende ev yogurdu veriyorum.
Hani yemiyorsa diye secenek.mecbur kalinca yemmiyorsa olabilir bence[/QUOTE]
Haklısın cnm bnm Sağol

Slm kizlar herkes bebisle kocisle ilgileniyo galiba benim 2 erkegimde uyuyr:))bende mutfakla bogusuyrm iftara hazirlik bi yandn camsr balkon is bitmiyo yaa

Oğlum gece yine hiç uyumadi on dak bir ağlıyor dişlerini kasiyor parmaklariyla gunduz zor uyutuyorum bi yiyor bi yemiyor gittikçe zorlaşıyor herşey

Cnm aynen ben de başta kullandım fakat fayda gormedigim için boş yere ilaç vermek istemedim bıraktım fakat bitmek bilmiyor ya 1 yaşı bekliyorum şimdi de
Ben boş yere diydusunmuyorum bazen oğlum çok fena kusuyor mide asidi yemek borusuna çıkıyor kustuklariyla yemek borusunun zarar görmemesi için için kullanıyoruz biz Dr böyle açıklamıştı

Evet ev yogurdi daha iyi bende ev yogurdu veriyorum.
Hani yemiyorsa diye secenek.mecbur kalinca yemmiyorsa olabilir bence
Haklısın cnm bnm Sağol[/QUOTE]

Canim yanlis anlasilmak istemem ama bence hazir o bebek yogurtlarindan kullanma ki yogurtla alakasi bile yok onlarin.. Bak benim kizimin süt ve süt ürünlerine alerjisi var daha ne yogurdun ne peynirin tadini biliyor 2 yasina kadar da yiyemeyecek sanirim ki ben de diyetteyim emzirdigimden yiyemiyorum.. Senin bebisin de biraz büyüsun bebek keki fln yaparsin yogurtla en azindan oyle yer..

neden zam geleckmis canim .s kesin biseymi bizde alalim.kizm daha.minik.sigiyordu pusete dusunmedik bizde hemen almayi o yüZden

Cengiz semercioğlu köşesinde yazmış cnm, e-bebekte bir yazı yayınlamış orayada bakabilirsin. % 80 zam gelecekmiş. Gümrük vergisinden dolayı

Slm kizlar herkes bebisle kocisle ilgileniyo galiba benim 2 erkegimde uyuyr:))bende mutfakla bogusuyrm iftara hazirlik bi yandn camsr balkon is bitmiyo yaa
Kolay gelsın cnm. Nerdeee benım kocacım işte. Kızımla ıyın oynuyoruz. Ablam gelıcrk inş bugun onunla kızımı parka falan getırıcez. Bende süpürge tut. Camasır as derken pert oldum yıne

Güzel dileklerin için biz de teşekkür ederiz canım amin.
anladım şimdi bizim de tanidik var ama bilmiyorum yardımcı olur mu.gidip görüşmeli :)

Ben burada yazmistim denk gelmemissin demek ki ben dr a sordum bezin içinde birikmiş idrar kalintisiymis onlar

Kızlar benbabalar gününü erken kutlamışımya eşimden öcümü aldım sanıyorum meğerse bu haftaymış gerçi farkeden bişey yok kutlamadım yine kutlamayacam iyi oldu ona :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…