2014 Kasım Anneleri

Benimki biberondan içiyoda çok sevmiyo günde 5 ml anca içiyodur heralde
Canm ne 5ml cok az degilmi bu aydaki bebeklerin 30 ila 100 ml su almasi gerekiyr die bilyrm benimki cok iciyr hatta kendi iciyr sonrada biberonu elinden almiyrm oynuyo ustunu islatyo degstryrm bence ver surekli havalrda sicak suya ihtiyaci vardr yani

Kizlr bugun oglum cok mizmizdi disi cikack galiba herseyi isiriyo hircinca yapiyr bide uyku saatlerini sasrdi bi ekmek isirisi var gormeniz lazm allhtn yegenlerim vardida onlar bakti yemk yapabildm esim bakiyrda oruc die yormk istemdim uyusun dedim

Lütfen hepiniz okur musunuz?

İyi akşamlar dostlar,

Şimdiye kadar sizlerle iyi kötü her şeyi paylaştım.
Ailemden biri gibi oldunuz.
Sevenim de vardır sevmeyenim de.
Allah hepinizden tek tek razı olsun emeğin var ne de olsa.

Şimdi sizden bir şey isteyeceğim aciz bir kul olarak.
Rabbime hep sevdiklerimle beni sınama diye dua ettim.
Ama geçenlerde herkesin benden sakladığı şeyi öğrendim; babamda beyin tümörü var.
Söylemesi o kadar zor ki.
Gece gündüz ağlıyorum.
Bir yandan Mina bir yandan babam bir yandan perişan olan annem, kardeşim..
Üzüntüden sütüm de kesilmek üzere.
Kimin yüzüne baksam asık, kimle konuşsam Allahtan ümit kesilmez diyorlar.
Eşimle konuşuyorum "doktor umutsuz konuşmadı." diyor.
Herkese söz verdim internetten araştırmıyorum.
Sadece dua edebiliyorum.
Sizden de rica ediyorum nolur şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine babama dua edin.
Ona bir şey olursa ben mahvolurum.
İçim kan ağlıyor.
Çok kötüyüm.
Yalvarırım dua edin.
Adı Yılmaz
Okuyan, dua eden herkese teşekkür ederim, Allah razı olsun.
Allah sizleri sevdiğinden ayırmasın.

Allah şifa versin. Dualarım sen ve babanla...

Kızlar bu oto koltuğuna zam olayını nerden duydunuz

Rabbim yardımcınız olsun cnm. Şifa bulsun inşallah tez zamanda.

Allah şifa versin... Rabbim yardim etsin

Kizlar oynatmaya az kaldı. Emir üst dişleri çıkıor bitirdi bizi. Anne sütü dışında hiçbirşey koymuyor ağzına. Su ve bazen soğuk yoğurt veriyorum rahatlatiyor. Bu kadar istahsizlik normal mi. Bilmiyorum. ek gıda almıyor resmen.

ALLAH acill acill sifalar versin İnşallah.bir an evvel

Canm ne 5ml cok az degilmi bu aydaki bebeklerin 30 ila 100 ml su almasi gerekiyr die bilyrm benimki cok iciyr hatta kendi iciyr sonrada biberonu elinden almiyrm oynuyo ustunu islatyo degstryrm bence ver surekli havalrda sicak suya ihtiyaci vardr yani
Canım benimki birazcık küçük siz abi abla sayılırsınız 30 aralık doğumlu yeni yeni ek gıdaya başladık emiyo sürekli ondan suyu çok içmiyo ama ben kaşıkla falan tıkıyom ağzına:)

Allah şifa versin,. Babana dua edeceğim. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Rabbim babacıģına acil şifalar versin.

Canım benimki birazcık küçük siz abi abla sayılırsınız 30 aralık doğumlu yeni yeni ek gıdaya başladık emiyo sürekli ondan suyu çok içmiyo ama ben kaşıkla falan tıkıyom ağzına:)
Canmnyinede kuck degil benimkide anne sutu aliyr aramizda 2 ay var arkadasimin cocuguda 30 aralik dogumlu oda bol bol icryo havalr sick cunku 5ml coook az yinede karsmk istemm yani

Canm Allh sifa versin dualarmda olck insallh bugunlerin hurmetine sifa bulur insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…