selam herkese, izmirde önereceğiniz hastane ve doktor var mı arkadaşlar ??[
eğer özel hastane düşünüyorsan kesinlikle kent hastanesi ve doktor barış pilancı ben çok memnunum ancak. diğer hastaneler göre biraz pahalı doğum ve muayeneler. daha uygun olsun dersen arkadaşlarım egepol de hakan bey var onu çok met ediyorlar bi araştır derim. sağlık isgortan varsa kesinlikle kent hastanesi
selam herkese, izmirde önereceğiniz hastane ve doktor var mı arkadaşlar ??
Bende yanımızda yatıyordu eşime bak ne kadar uslu hiç ağlamıyor diyordumdün nasıl olucak acaba huyu suyu diye konuşmuştuk sanırım ordan kaldı ama bende bu zamana kadar hep erkek gördüm rüyamda ilk öğrendiğimden beride içimden erkek geçiyor bu hafta öğreneceğiz gösterirse darısı size
Kızlar siz kaçıncı haftada kilo almaya başladınız ? Ben 12. haftya giriyorum daha hiç kilo alamadım. Doktor normal olduğunu söyledi ama burada aldığınız kiloları söylediğinizde tedirgin oldum acaba sorun mu var diye :44:
Günaydın kızlar :))
Benim randevum 13mayısta ama kızmı erkek mi meraktan çatlayacağım
mrb canım nasılsın sen ve bebişin
kontrolden geldim benn..bebeğim iyi çok şükür..kızlar çok tuaf ama doktor tahminde bulundu..daha 10+4 üm büyük ihtimal erkek dedi..çok şaşırdımm :) şimdiden belli olurmuki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın tüm tatlı kasım anneleriiii
hepimize hayırlı,sağlıklı, bereketli bir yeni gün diliyorum
kasım anneleri grubuyuz ama bana öyle geliyor ki çoğumuzun doğumu ekimde olacak gibi
Bende bir süredir hissediyorum, tuhaf bir duygu. Özellikle ben dinlenirken yada yatarken uyanıyorKız mı erkek mi henüz bilmiyoruz bakalım cumartesi 2'li tarama ile öğrenebiliriz.
slm kızlaaar. çatlak önleyici kremlerinizi kullanmaya başladınız mı? ben lierac aldım bir iki defa kullandım düzenli kullanmaya ne zaman başlamalıyım?
ankarada olanlar hangi doktora gidiyorsunuz
Canım pıt pıtları hissetmeye başladın mı :26: bendede sırt üstü yattığımda garip bi hareketlenme oluyodu gazdır diyordum dur bakıyım bende kendimi dinlemeye başlıyım belkide miniğimdir
Günaydın annelerüç ayı tamamlayınca sanki hamilelik belirtilerim ortadan kalktı sizde durum nedir..yine başladım endişe etmeye :18:
Evet hissediyorum, hatta bundan 2 hafta önce teyzemin vefatında çok daha yoğun hissetmiştim. Şimdi ise ben hareket halindeyken pek bir şey yokta, ben oturunca yada yatınca zıplamaya başlıyorKarıncalanma gibi, sanki içeride kelebek kanat çırpıyor gibi öyle acayip bir his işte, ama süper. Dün kahvaltı hazırlarken bir hissettim, "günaydın annecimmmm şimdi yicem yemek acıktın mı yoksa sen de" gibi cümleler kurarken buldum kendimi
Seninle ayniyiz bende bugün 10+4um demek ki bebişin sırtını falan donmediyse görmüştür doktor birde doktorlar bebeğin cinsiyetini 5.haftadan itibaren tahmin edebiliyorlarmis ama söylemiyorlarmis. Hayırlı uğurlu olsun :))
aynen benimde öyle olmuştu 12. haftada sanki hamile değilmişim gibi eski enerjili günlerime döndüm hamileliğin ilk 2ayında sürekli uyuyan ben normale döndüm. mide ekşimelerim kesildi. hatta bir anda kesilince bende endişelendim ama arkadaşlarım diyordu hep 12. hafta dönüm noktası hiç hamile değilmişsin gibi olacak diyorlardı dedikleri oldu. geçen hafta doktor kontrolünde doktoruma da söyledim neden bir anda kesildi diye. gayet normal vücudun duruma alıştı artık dedi. 3 aydan 6. aya kadar genelde hamileliğin en rahat ayıdır dedi 6. aydan sonra yavaş yavaş ağırlaşma başlayacak o yüzden bu ayların tadını çıkar dedi. korkmana gerek yok yani her şey yolunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?