2014 Kasım Anneleri

Merhabalar,

İkili testimin sonucunu öğrendim çok şükür iiyi çıktı bulantılar azaldı artık yemek yıyebılıyorum ve yapabılıyorum buzdolabının kapağını açabiliyorum
Şimdi önümüzde 4 boyutlu ultrason var bebeğin bütün organlarına bakılacak inş bunuda atlatıcaz beraber.Rabbim hepimizi korusun

Son düzenleme:
kontrolden geldim benn..bebeğim iyi çok şükür..kızlar çok tuaf ama doktor tahminde bulundu..daha 10+4 üm büyük ihtimal erkek dedi..çok şaşırdımm :) şimdiden belli olurmuki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam herkese, izmirde önereceğiniz hastane ve doktor var mı arkadaşlar ??

eğer özel hastane düşünüyorsan kesinlikle kent hastanesi ve doktor barış pilancı ben çok memnunum ancak. diğer hastaneler göre biraz pahalı doğum ve muayeneler. daha uygun olsun dersen arkadaşlarım egepol de hakan bey var onu çok met ediyorlar bi araştır derim. sağlık isgortan varsa kesinlikle kent hastanesi

Inşaallah gerçekte de bebeğiniz uslu ve sakin olur :)
Ben erkek çocuk çok istiyorum ama dürüst olmalıyım ki hamileliğimi öğrendiğimden beri hep kız hissediyorum bakalım cinsiyeti ne olacak :) Rabbim sağlık sıhhat versin :)

canım bende 13 . haftadayım daha 200 gr anca aldım bence endişe edilecek bir durum yok . daha anca almaya başlarız.ki beslenmeme de gayet dikkat ediyorum . sağlıklı besinler yemeye çalışıyorum sürekli

Günaydın kızlar :))
Benim randevum 13mayısta ama kızmı erkek mi meraktan çatlayacağım

mrb canım nasılsın sen ve bebişin

Bebiş te bende iyiyiz ama kendimi çalışmaya hazır hissetmedim. Ee dönüyorum biraz daha yatıracak oğluş beni :) senin ne zaman kontrol, erkek ler çabuk kıpraşıyomuş :) ben ilk hissi 14. Haftada yakaladım :)

Seninle ayniyiz bende bugün 10+4um demek ki bebişin sırtını falan donmediyse görmüştür doktor birde doktorlar bebeğin cinsiyetini 5.haftadan itibaren tahmin edebiliyorlarmis ama söylemiyorlarmis. Hayırlı uğurlu olsun :))

Arkadaşlar, anneler günü hediyesi olarak boyut yayıncılık kargo bedeli karşılığı 5,90 tl. annelik güncesi gibi birşey hediye ediyor, ilgi duyanlar baksın. hediye.annelikakademisi yazarsanız formu doldurup ya da tlf. açıp isteyebiliyormuşsunuz..

günaydın tüm tatlı kasım anneleriiii
hepimize hayırlı,sağlıklı, bereketli bir yeni gün diliyorum

kasım anneleri grubuyuz ama bana öyle geliyor ki çoğumuzun doğumu ekimde olacak gibi

evet nedense bana da ekim sonu doğacakmış gibi geliyor. normalde 7 kasım dedi doktor ama . sağlıklı olurlar inşallah.

Bende bir süredir hissediyorum, tuhaf bir duygu. Özellikle ben dinlenirken yada yatarken uyanıyor Kız mı erkek mi henüz bilmiyoruz bakalım cumartesi 2'li tarama ile öğrenebiliriz.

Canım pıt pıtları hissetmeye başladın mı :26: bendede sırt üstü yattığımda garip bi hareketlenme oluyodu gazdır diyordum dur bakıyım bende kendimi dinlemeye başlıyım belkide miniğimdir

slm kızlaaar. çatlak önleyici kremlerinizi kullanmaya başladınız mı? ben lierac aldım bir iki defa kullandım düzenli kullanmaya ne zaman başlamalıyım?

canım benim doktorum 10. hafta gittiğimde kontrole başla emen cildin çok kuru demişti. 10. haftadan beri kullanıyorum. Bella B diye bir ürün tavsiye etti organik bir ürün onu aldım ve nette araştırdım baya iyi gibi . hatta yüzüne güneş kremi kullanmaya da başla hamilelik de güneş lekesi çok olur dedi. dışarı çıkarken onu da kullanıyorum.

Canım pıt pıtları hissetmeye başladın mı :26: bendede sırt üstü yattığımda garip bi hareketlenme oluyodu gazdır diyordum dur bakıyım bende kendimi dinlemeye başlıyım belkide miniğimdir

Evet hissediyorum, hatta bundan 2 hafta önce teyzemin vefatında çok daha yoğun hissetmiştim. Şimdi ise ben hareket halindeyken pek bir şey yokta, ben oturunca yada yatınca zıplamaya başlıyor Karıncalanma gibi, sanki içeride kelebek kanat çırpıyor gibi öyle acayip bir his işte, ama süper. Dün kahvaltı hazırlarken bir hissettim, "günaydın annecimmmm şimdi yicem yemek acıktın mı yoksa sen de" gibi cümleler kurarken buldum kendimi

Günaydın anneler üç ayı tamamlayınca sanki hamilelik belirtilerim ortadan kalktı sizde durum nedir..yine başladım endişe etmeye :18:

aynen benimde öyle olmuştu 12. haftada sanki hamile değilmişim gibi eski enerjili günlerime döndüm hamileliğin ilk 2ayında sürekli uyuyan ben normale döndüm. mide ekşimelerim kesildi. hatta bir anda kesilince bende endişelendim ama arkadaşlarım diyordu hep 12. hafta dönüm noktası hiç hamile değilmişsin gibi olacak diyorlardı dedikleri oldu. geçen hafta doktor kontrolünde doktoruma da söyledim neden bir anda kesildi diye. gayet normal vücudun duruma alıştı artık dedi. 3 aydan 6. aya kadar genelde hamileliğin en rahat ayıdır dedi 6. aydan sonra yavaş yavaş ağırlaşma başlayacak o yüzden bu ayların tadını çıkar dedi. korkmana gerek yok yani her şey yolunda.

nihallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll nerdesin sana bir soru sormuştum sanırım görmedinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn rahim ağzı acıklığı cook önemli canım

Müthişş bişey darısı başıma

teşekkür ederim canmm..hiç beklemiyodum tahminde buluncanı..şaşırttı beni..darısı başına

Bende forumlara baktım bu ayda zaten hormonlar en üst seviyedeymiş o yüzden artık belirtiler yok denecek kadar az olurmuş hamileliğin balayı gibidir yazıyor inşallah sağ salim bir atlatsak şu günleri hiç azalmayan belirti ağlamam herhalde herşeye duygulanıyorum hemen ağlamaya başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…