ne kadar verilir sınırlaması nedir bilmiyorum ama ben günde 1 çay kaşığı veriyorum cnmÇok!sağol canım açıklanan için kaç hundur biz de ayniyiz dün artık çaresiz kaldım fitil verdim yine fayda etmedi doğal incir ekstresi varmış ecz de ondan aldım bakalım zeytinyağı da veriyorum ne kadar verebiliyoru acaba günde
Eşim çok çalışıyor diyordum ya işler son bir aydır yolunda gitmiyormuş morali bozuktu soruyorum ama soylemiyordu gecistiriyordu maddi olarak ta vardı sıkıntılar ama sorun büyükmus baya dün akşam konusturdum buraya geldik maddi manevi çok yiprandik bi de oglus var tabi ben yine de moral vermeye çalıştım ama son radde de artık galiba ank ya doncez gidince ne yap caz bilmiyorum allah yardımcımız olsun
Aynen bende onu düşünüyordum şimdi ablam falan çocuklarına ye ye diye zorlarına niye zorluyorsun bırak acıkınca kendileri yerler diyordum ama hakkaten öyle olmuyormuş şimdi ben habire yemiyor diye bişeler verme derdindeyimEk gıda olayı iyice stres yaptı bende,mama sandalyesine oturunca başlıyo mızırdanmaya zorla yediriyo pozisyonuna giriyorum bikaç kaşıktan fazla almıyo ama normlde elimle ağzına verince fena diil daha iyi,acaba sandalyede hareketi kısıtlandığı içinmi bunalıyo diyorum bu ay kıyma köftelere geç dedi doktor bide sebzeleri düdüklü de haşlarken soğan sarımsak da koy lezzetlensin dedi öteki ay dolma fln diyo bzmki doğru düzgün yemiyo şimdi bile.eskiden anneler niye yedirmek için zorluyo derdim yemezse yemesin derdim öyle olmuyomuş insan kendini suçluyo nedense yemediğinde
Şimdide havuz keyfi yapıyor bende dökülen saçılanları topluyorum yaşlandım valla
Ben coktan yaslandim bile gerçekten kendimi 24 gibi hissetmiyorum
allah analı babalı büyütsün inşallah.
OHHH DEĞMEYİN KEYFİNE NERDE YAPIO O KEYFİ..
İŞİMİZ NE CANIM ONLARIN ARKASINI TOPLAMAK YAVRUŞLAR MUTLU OLSUNDA BİZ TOPLARIZ YA.
YA BEN NAPIM SEN YAŞLANDIYSAN O YAŞTA.
28 OLDUM BEN..
Sumu koydun içine yoksa oyuncaklamı oynuyo cnm içindeŞişme havuz aldık salonda keyif yapıyorbende 31 olucam yaslandım ben
Sumu koydun içine yoksa oyuncaklamı oynuyo cnm içinde
Şişme havuz aldık salonda keyif yapıyorbende 31 olucam yaslandım ben
Dene canım inşallah sever yatağıni da eşinde rahat etsin benim eşim hiç öyle bi taviz vermedi odalarını yaptık orda uyuyacaklar dedi abiisigil cok cekmis dort yasina kadar oglu aralarinda uyumus onlardan şikayet duyduğu için bana hic taviz vermedi ama inan bende çocuklarda halimizden memnunuz herkes yatağını biliyorAy ne güzel inş bende deneyecem odası hazır benim paşada tık yok olan eşime oluyo oturma odasında yine:)
Deneyim cnm farklı şeyleri şebekleştim ztn yapmak yedrmek üst baş kap temzliği de vakit alıyo evde maraton da gbiyim bide iftar hazırlığı oluyo gün yetmiyo resmen
Bişey olmaz ya Allah'ın izniyle... ben az beyaz karıştırıyorum 8.ayda tamamen geçmeyi düşünüyorum
Bu sıpalar büyüyecek ama biz iyi yaşlancaz valla
Su ve oyuncak
boyutlari nasil havuzlarınızın bende alicam inşallah daValla esim kendini paralasada ben ayri yatamm yanimda 20defa bakyrm dondumu emzigi dustumu dustyse yuzunde iz yapmsn die aliyrm cok sukur esimde oyle bise istemdi tam tersi horluyo die ben gece cok durtyrdum oda dedi ozamn siz yatk odasinda yatin ben salonda yatrim yoksa sabha kadar onu durtmekle gecyrdu zamnim. Kizlar havuzu bende tavsiye ederim cok egleniyr benim bidikta havuzunu gorunce ciglik atyr gormniz lazim biz hergun havuz keyfi yapyrz
Yaaa ne güzel ya... bizim burda havalar hala soğuk sözde İzmir sıcak sehir sansina Emir'in en soğuk senesi bu sehrin..Su ve oyuncak
bence yetiyodr. Ne guzel ama az ve oz. Benmkiyle ayni hemen hemen. Fakat çorba cok icerse rahatszlij erir mi diye düşünmüyor değilim.bnm oglum gecen ay 400 gr aldı
beslenmesı şu sekılde
sabah
0730-800 arası
yaklasık yarım yumurta sarısı
pınar mınık labnelerın yarısı
bı cay kasıgı pekmez
10cc-20 cc ıhlamur
0800-0815 arası işe gıdecegım ıcın az bişe emıyor
ara ogun
11 de uyanıyor annem bıraktıgım sutu verıyor
oglen
1310-1320 arası işten geldıgım ıcın benı emıyor
1400 bıraz meyve suyu (mesela bı kayısı rendesı ve suyu)
1415-1430 evden işe gıdecegım ıcın benı emıyor
ıkındı
1630-1700 sebze corbası yarım ya da gunune gore bı cay bardagı
aksam
18-1830
yogurt yarım cay bardagı
1900
işten geldıgım ıcın benı emıyor
gece
hep ben :)
verdıklerım yetıyor mu bılmıyorum, calıstıgım ıcın duzen kurmak saat oturtmak cok zor oluyor
haftasonu daha ıyıyız
Merhaba. E guzel bende et sulu corblar veriyorum. Balij corbasina hangi baligi kullandin.bende seninkine yakın şeyler yediriyorum.et suyu yaptım dolapta plastik bardaklarda dondurdum.onla çorba yapıp günlük yediriyorum.acı ekşi ve tuzlu olmayan çorba kıvamındaki her şeyi deniyorum anlıycan.1 ayda350 gr almış oğlum.kilolu olmasından çok sağlıklı beslenmesi taraftarıyım.Bu arada balık çorbası yaptım oğluşa çok sevdi tavsiye ederim tek sıkıntı iyice ayıklamak gerekiyor kılçıklarından
Birde annesutu alinca balık zehirlemez mi :)(&bence yetiyodr. Ne guzel ama az ve oz. Benmkiyle ayni hemen hemen. Fakat çorba cok icerse rahatszlij erir mi diye düşünmüyor değilim.
Merhaba. E guzel bende et sulu corblar veriyorum. Balij corbasina hangi baligi kullandin.
86 cm bizim ama az daha büyük olsa daha güzel olurdu tabi taşımak boşaltmak zor oluyor heryere su sıçratıyor deli gibi çırpınıyor içindeboyutlari nasil havuzlarınızın bende alicam inşallah da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?