2014 Kasım Anneleri

ne kadar verilir sınırlaması nedir bilmiyorum ama ben günde 1 çay kaşığı veriyorum cnm

Hayır mübarek Günler'de Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Aynen bende onu düşünüyordum şimdi ablam falan çocuklarına ye ye diye zorlarına niye zorluyorsun bırak acıkınca kendileri yerler diyordum ama hakkaten öyle olmuyormuş şimdi ben habire yemiyor diye bişeler verme derdindeyim

Şimdide havuz keyfi yapıyor bende dökülen saçılanları topluyorum yaşlandım valla

OHHH DEĞMEYİN KEYFİNE NERDE YAPIO O KEYFİ..
İŞİMİZ NE CANIM ONLARIN ARKASINI TOPLAMAK YAVRUŞLAR MUTLU OLSUNDA BİZ TOPLARIZ YA.

Ben coktan yaslandim bile gerçekten kendimi 24 gibi hissetmiyorum

YA BEN NAPIM SEN YAŞLANDIYSAN O YAŞTA.
28 OLDUM BEN..

Şişme havuz aldık salonda keyif yapıyor bende 31 olucam yaslandım ben
OHHH DEĞMEYİN KEYFİNE NERDE YAPIO O KEYFİ..
İŞİMİZ NE CANIM ONLARIN ARKASINI TOPLAMAK YAVRUŞLAR MUTLU OLSUNDA BİZ TOPLARIZ YA.

YA BEN NAPIM SEN YAŞLANDIYSAN O YAŞTA.
28 OLDUM BEN..

Ay ne güzel inş bende deneyecem odası hazır benim paşada tık yok olan eşime oluyo oturma odasında yine:)
Dene canım inşallah sever yatağıni da eşinde rahat etsin benim eşim hiç öyle bi taviz vermedi odalarını yaptık orda uyuyacaklar dedi abiisigil cok cekmis dort yasina kadar oglu aralarinda uyumus onlardan şikayet duyduğu için bana hic taviz vermedi ama inan bende çocuklarda halimizden memnunuz herkes yatağını biliyor

Deneyim cnm farklı şeyleri şebekleştim ztn yapmak yedrmek üst baş kap temzliği de vakit alıyo evde maraton da gbiyim bide iftar hazırlığı oluyo gün yetmiyo resmen

Aynen öyle valla 2 dk zor zaman ayırır oldum kendime bide emekliyor bütün odalrı geziyor son 1 ayda sırf peşinde koşmaktan 1 kg gitmiş benden azıcık oturup şu foruma girmek ayak uzatmak lüks oldu bnde :):)
Bişey olmaz ya Allah'ın izniyle... ben az beyaz karıştırıyorum 8.ayda tamamen geçmeyi düşünüyorum

Bu sıpalar büyüyecek ama biz iyi yaşlancaz valla

Şuana kadar birşey olmadı inşallah bundan sonrada birşey olmaz sanırım.. valla 24 yaşındaym ama 34 hatta 44 gibi hissediyrm kendimi saçlarım beyaz son 2 aydır daha hızla beyazlamaya başladı bu çocuk beni yaşlandırdı gerçkten

Valla esim kendini paralasada ben ayri yatamm yanimda 20defa bakyrm dondumu emzigi dustumu dustyse yuzunde iz yapmsn die aliyrm cok sukur esimde oyle bise istemdi tam tersi horluyo die ben gece cok durtyrdum oda dedi ozamn siz yatk odasinda yatin ben salonda yatrim yoksa sabha kadar onu durtmekle gecyrdu zamnim. Kizlar havuzu bende tavsiye ederim cok egleniyr benim bidikta havuzunu gorunce ciglik atyr gormniz lazim biz hergun havuz keyfi yapyrz

boyutlari nasil havuzlarınızın bende alicam inşallah da

bence yetiyodr. Ne guzel ama az ve oz. Benmkiyle ayni hemen hemen. Fakat çorba cok icerse rahatszlij erir mi diye düşünmüyor değilim.
Merhaba. E guzel bende et sulu corblar veriyorum. Balij corbasina hangi baligi kullandin.

bence yetiyodr. Ne guzel ama az ve oz. Benmkiyle ayni hemen hemen. Fakat çorba cok icerse rahatszlij erir mi diye düşünmüyor değilim.
Merhaba. E guzel bende et sulu corblar veriyorum. Balij corbasina hangi baligi kullandin.
Birde annesutu alinca balık zehirlemez mi :)(&

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…