2014 Kasım Anneleri

Gunaydn kızlar. Dün benım îçin cok karlı bır gundu kızıma mama sandalyesı almak îçin buyuk bır toptancıya gırdım baya ev eşyaları falanda var orda chicco polly ekarar verdım fıyatıda 250-300 arasydı. Baska bır magazaya grdık orda adama yeni gelmiş mama sandalyelerı ama kuramamış oyle sınırlıydıkı atıcam bunları dıyodu. Daha kutusundanda açmamış çogunu. Eşime dedıki al bu guzel kıza yapabılırsen nekadar verıyosan ver dedı. Eşimde önce baska magazada nasıl kuruldugunu ogrendı caktrmadan 300 yerıne 50 liraya adamdan aldı eve geldı kurdu kızımda mis gıbı oturdu:))))

Geçmiş olsun cnm. Bence öksürüğü çok değilse ve cigerleeine inmemisse hiic verme ilac falan.
Kusma konusuna gelince usutmus olabilir Emir gecen hafta kusmustu çünkü. Sıkı giydirdim biraz terlettim atti üstünden şükür. Çünkü kusarken soguk soğuk terliordu. Sen halinden daha iyi anlarsin.

waayyy süpermiş baya şanslı gününüzdeymişinizz..birde loto oynasaymışınız bu şansın üstüne hahahahaha :)
bu arada eve bakmaya gitmişiniz noldı

Buarada marmara parka yakın arkadaşlar mama sandalyesı alıcaksanız o adam bu gazla dagıtr herkezE :))). Bıze ıkı taneyı yuz lıraya verıyodu almadk ikinciyi. Ama adam çok komıktıya. Yaptıgı tek şeyde ayaklarını ters takmış bu yanı. Eşim 10 dkda yaptı evde.

Canım benim bebeğim de çok hastaydı baya hatta balgamlı öksürüyordu... Bol bol ılık ıhlamur içir, odasında su kaynat yani nemi fazla olsun, bir de ben pekmez tereyağı karışımının acaip faydasını gördüm öksürüğünü bir kaç saatte baya baya azaltmıştı.. Tereyağı ve pekmezi kaynattım az bişi ılıttım vermiştim... Bir de gerçekten ilaç verme ben bu halde götürdüğümde doktor ilaç vermedi o doktor neden hemen vermiş.. Bir de sırtında göğsünde sürekli havlu dursun terledikçe de atar o arada da üşütmesin...

1 kova su koyuyorum ben bazen eğlencesi bitince 1 kova daha su Alıp içinde yıkıyorum hemen sonra suyu tekrar kapla kovaya boşaltıyorum o haliyle çekip götürmeye Çalışınca yırtılacak gibi oluyor yoksa
Peki suyu nasıl boşaltıyorsun eşimde Aldı şişirdi Havanın ısınmasını bekliyoruz balkona koymak için hafta sonu dedi su dolduralım salonda oynasın ya boşaltması dedim vazgeçirmiştim

Cevaplar için çok teşekkür ediyorum. Tamam vermeyeyim zararlı olmasin yavruma. Pekmezli tereyağ vereyim. Çok terliyor kuzum.

Cevaplar için çok teşekkür ediyorum. Tamam vermeyeyim zararlı olmasin yavruma. Pekmezli tereyağ vereyim. Çok terliyor kuzum.

Benim bebeğim de normalde baya terleyen bir bebek.. Sürekli üst değiştiririm ya da havlu koyarım... Çok dikkat et terleyen bebekler zaten sık hasta olur.. Tereyağ pekmez kaynatıp ver gerçekten canım iyi geliyor... Çok geçmiş olsun

canım bak eşininde bir sebebi varmış..Rabbim bu dardan en kısa zamanda kurtarsın inşş kuzum
İnş çabucak geçer sıkıntılarınız yazık eşinin üstüne gitme ya çok üzüldüm bsk seni üzmemek için söylememiş bile
Çok saolun kızlar iyi günde kötü günde dedik evlenirken her turlu destekciyim eşime zaten inş kısa surede atlatiriz

Benim oglan yerde oynardı kendi kendine bir hafta önceye kadar şimdi beni kucağına al diye ağlıyor sürekli hiç durmuyor köcagimda da durmuyor bi de bir buçuk iki saatte bir uyumak istiyor sizin uyku aralıklarınız nasil

Bebegine mihlama yapan var mi, misir ununun bir zarari olur mu? Yarin kahvaltilik olarak yapmayı düşünüyorum da şöyle doyurucu biseyler yesin istiyorum artik yetmiyo yedirdiklerim sanirim cok cok sık acikiyor :/

Bilmiyorum ama severim valla bizede tarif ver yapalım ne güzel olur
Bebegine mihlama yapan var mi, misir ununun bir zarari olur mu? Yarin kahvaltilik olarak yapmayı düşünüyorum da şöyle doyurucu biseyler yesin istiyorum artik yetmiyo yedirdiklerim sanirim cok cok sık acikiyor :/

SEN ALDA CANIM KARGOYA VER BİZE GELSİN YAA :=)=)ÖDEMESİNİ BİZ SNA YAPALIM...

Canım geçmiş olsn öncelikle öksürük konusunda elma suyunu tek geçerim benm kızımda geçen gün çok öksürüyordu içli içli hemen elma suyu sıktm verdm 30 ml kadar kesildi hemen rahat raht uyudu 2 3 gün bu şeklide devam ettm şimdi öksürük filan kalmadı dene bi inşallah iyi gelir sizede

Bilmiyorum ama severim valla bizede tarif ver yapalım ne güzel olur
Malzemeler
  • Bir yemek kaşığı tereyağ
  • Bir yemek kaşığı mısır unu
  • 50 gram tuzu alınmış kaşar veya bebeğinizin tercih ettiği tuzsuz herhangi bir peynir.
Yapılışı
Bir cezvenin içinde tereyağ yakılmadan iyice eritilir. Tereyağ eridikten sonra mısır unu eklenir ve kokusu çıkana kadar kavrulur. Mısır unu kavrulunca küçük küpler halinde kesilmiş peynir ve 3/4 su bardağı su eklenir. Peynir iyice eriyip mıhlama pürüzsüz bir kıvam alıncaya kadar iyice karıştırarak kavrulur. Sıcak sıcak kuzulara yedirilir.

Ben mıhlamayı koyu boza kıvamında pişiriyorum ama siz, bebeğinizin yaşına ve alışkanlığına göre su miktarını artırıp azaltarak kıvamını ayarlayabilirsiniz.

Günlük kalsiyum ihtiyacı 7-12 ay arası bebekler için 270 mg; 1-3 yaş için 500 mg’dır. Yukarıdaki miktarlara sadık kalarak hazırlayacağınız mıhlama; kullandığınız peynirin yağlılık derecesine göre değişmekle birlikte eğer benim gibi kaşar peyniri kullanırsanız yaklaşık 300-350 kalori ve 350 mg kalsiyum içerir. Yani sadece bu tarifle 1-3 yaş arası bebeğin günlük kalsiyum ihtiyacının 2/3’ünü karşılamış oluruz.
(Guncelanne.com'dan)
Sahsen ben kendim de bayilirim mihlamaya. bi yapalim deneyelim bakalim :)

Tereyagi pekmewz verdim az yedi ama ilaçtan iyidir. Biraz sonra da elma suyu vereyim. Çok tesekkur ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…