- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Çokta egleniyordur o :) babası gelsin gidip alalim bizim Emiro'ya :)İstanbul'da hep soğuk Yağışlı evde giriyor ama bişey olmuyor dene sende çok eğlenceli
Geçmiş olsun cnm. Bence öksürüğü çok değilse ve cigerleeine inmemisse hiic verme ilac falan.Günaydın arkadaşlar. Bir sey danismak istiyorum size. 3 4 gündür bebeğim oksuruyor Dr a goturdum baslar başlamaz bir şurup verdi ama içmiyor, tukuruyor dunde yaptigi kaka sugibiydi sanatta çok az ama sulu kaka yaptı ishal mi ki anlamadim. Öksürük için ne yapabilirim bir de pekmez aldim sabah zorla da olsa verdim ama i defa kustu ama pekmezden mi yoksa usuttugu için mi anlamadim. İstahi da kapalı((
Gunaydn kızlar. Dün benım îçin cok karlı bır gundu kızıma mama sandalyesı almak îçin buyuk bır toptancıya gırdım baya ev eşyaları falanda var orda chicco polly ekarar verdım fıyatıda 250-300 arasydı. Baska bır magazaya grdık orda adama yeni gelmiş mama sandalyelerı ama kuramamış oyle sınırlıydıkı atıcam bunları dıyodu. Daha kutusundanda açmamış çogunu. Eşime dedıki al bu guzel kıza yapabılırsen nekadar verıyosan ver dedı. Eşimde önce baska magazada nasıl kuruldugunu ogrendı caktrmadan 300 yerıne 50 liraya adamdan aldı eve geldı kurdu kızımda mis gıbı oturdu:))))
waayyy süpermiş baya şanslı gününüzdeymişinizz..birde loto oynasaymışınız bu şansın üstüne hahahahaha :)
bu arada eve bakmaya gitmişiniz noldı[
Cok gezme şasımz olmadı baktklarmda içime sinmedi evım çok büyük oyuzden hep ufak gelıyoya. E o bölgedede o buyuklukte evler daha pahalı bu hafta emlakçı arkdşlar arastrcaklar bıraz daha her salı gezıcez artık. Eşimde çekmecede varmış bıkac ev bugun onlara bakıcak işte. İnş gonlumuze gore bır ev buluruz hayrlısıyla.
Günaydın arkadaşlar. Bir sey danismak istiyorum size. 3 4 gündür bebeğim oksuruyor Dr a goturdum baslar başlamaz bir şurup verdi ama içmiyor, tukuruyor dunde yaptigi kaka sugibiydi sanatta çok az ama sulu kaka yaptı ishal mi ki anlamadim. Öksürük için ne yapabilirim bir de pekmez aldim sabah zorla da olsa verdim ama i defa kustu ama pekmezden mi yoksa usuttugu için mi anlamadim. İstahi da kapalı((
Peki suyu nasıl boşaltıyorsun eşimde Aldı şişirdi Havanın ısınmasını bekliyoruz balkona koymak için hafta sonu dedi su dolduralım salonda oynasın ya boşaltması dedim vazgeçirmiştim
Geçmiş olsun cnm. Bence öksürüğü çok değilse ve cigerleeine inmemisse hiic verme ilac falan.
Kusma konusuna gelince usutmus olabilir Emir gecen hafta kusmustu çünkü. Sıkı giydirdim biraz terlettim atti üstünden şükür. Çünkü kusarken soguk soğuk terliordu. Sen halinden daha iyi anlarsin.
Cevaplar için çok teşekkür ediyorum. Tamam vermeyeyim zararlı olmasin yavruma. Pekmezli tereyağ vereyim. Çok terliyor kuzum.Canım benim bebeğim de çok hastaydı baya hatta balgamlı öksürüyordu... Bol bol ılık ıhlamur içir, odasında su kaynat yani nemi fazla olsun, bir de ben pekmez tereyağı karışımının acaip faydasını gördüm öksürüğünü bir kaç saatte baya baya azaltmıştı..
Tereyağı ve pekmezi kaynattım az bişi ılıttım vermiştim... Bir de gerçekten ilaç verme ben bu halde götürdüğümde doktor ilaç vermedi o doktor neden hemen vermiş.. Bir de sırtında göğsünde sürekli havlu dursun terledikçe de atar o arada da üşütmesin...
Cevaplar için çok teşekkür ediyorum. Tamam vermeyeyim zararlı olmasin yavruma. Pekmezli tereyağ vereyim. Çok terliyor kuzum.
canım bak eşininde bir sebebi varmış..Rabbim bu dardan en kısa zamanda kurtarsın inşş kuzum
Çok saolun kızlar iyi günde kötü günde dedik evlenirken her turlu destekciyim eşime zaten inş kısa surede atlatirizİnş çabucak geçer sıkıntılarınız yazık eşinin üstüne gitme ya çok üzüldüm bsk seni üzmemek için söylememiş bile
İnş canım rn kısa zamanda atlatrsınız.Çok saolun kızlar iyi günde kötü günde dedik evlenirken her turlu destekciyim eşime zaten inş kısa surede atlatiriz
Bebegine mihlama yapan var mi, misir ununun bir zarari olur mu? Yarin kahvaltilik olarak yapmayı düşünüyorum da şöyle doyurucu biseyler yesin istiyorum artik yetmiyo yedirdiklerim sanirim cok cok sık acikiyor :/
Buarada marmara parka yakın arkadaşlar mama sandalyesı alıcaksanız o adam bu gazla dagıtr herkezE :))). Bıze ıkı taneyı yuz lıraya verıyodu almadk ikinciyi. Ama adam çok komıktıya. Yaptıgı tek şeyde ayaklarını ters takmış bu yanı. Eşim 10 dkda yaptı evde.
Canım geçmiş olsn öncelikle öksürük konusunda elma suyunu tek geçerim benm kızımda geçen gün çok öksürüyordu içli içli hemen elma suyu sıktm verdm 30 ml kadar kesildi hemen rahat raht uyudu 2 3 gün bu şeklide devam ettm şimdi öksürük filan kalmadı dene bi inşallah iyi gelir sizedeGünaydın arkadaşlar. Bir sey danismak istiyorum size. 3 4 gündür bebeğim oksuruyor Dr a goturdum baslar başlamaz bir şurup verdi ama içmiyor, tukuruyor dunde yaptigi kaka sugibiydi sanatta çok az ama sulu kaka yaptı ishal mi ki anlamadim. Öksürük için ne yapabilirim bir de pekmez aldim sabah zorla da olsa verdim ama i defa kustu ama pekmezden mi yoksa usuttugu için mi anlamadim. İstahi da kapalı((
MalzemelerBilmiyorum ama severim valla bizede tarif ver yapalım ne güzel olur
Tereyagi pekmewz verdim az yedi ama ilaçtan iyidir. Biraz sonra da elma suyu vereyim. Çok tesekkur ediyorum.Canım geçmiş olsn öncelikle öksürük konusunda elma suyunu tek geçerim benm kızımda geçen gün çok öksürüyordu içli içli hemen elma suyu sıktm verdm 30 ml kadar kesildi hemen rahat raht uyudu 2 3 gün bu şeklide devam ettm şimdi öksürük filan kalmadı dene bi inşallah iyi gelir sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?