Ben ceviZi taze kirip dovuyorum un gibi oluyor. Sonra onu muhallebinin icine koyuyom yiyor bazende muz elma ceviz püresi cok sevmişti. :)) poyrazzzzcevız verebılırmıyız
cevızı nasıl verebılırız
mesela elma rendesı cevız tarcın falan gıbı olur mu
Yaaa ne güzel ya... bizim burda havalar hala soğuk sözde İzmir sıcak sehir sansina Emir'in en soğuk senesi bu sehrin..
Yaman beye burdan Öpücükler :-*
Harika görünüyor. Bu tabagi bitiriyor mu&:)?birde avakadoyu nasıl veriyorsun canim.Ye beni
Harika görünüyor. Bu tabagi bitiriyor mu&:)?birde avakadoyu nasıl veriyorsun canim.
Kizlar ruseym ne demek ve nerde satilir?
Birde gecen gun bisey duydum yumurta yiyen bebekler gec konusur muş keçi sütü icenler erken konusurms. Bole seylere inanmam sadece gülerim. Sizlerden duyan var mj arkdslar.
İnş çabucak geçer sıkıntılarınız yazık eşinin üstüne gitme ya çok üzüldüm bsk seni üzmemek için söylememiş bileEşim çok çalışıyor diyordum ya işler son bir aydır yolunda gitmiyormuş morali bozuktu soruyorum ama soylemiyordu gecistiriyordu maddi olarak ta vardı sıkıntılar ama sorun büyükmus baya dün akşam konusturdum buraya geldik maddi manevi çok yiprandik bi de oglus var tabi ben yine de moral vermeye çalıştım ama son radde de artık galiba ank ya doncez gidince ne yap caz bilmiyorum allah yardımcımız olsun
Benim oğluşum ne yapacak acaba:)sen sallayarakmı uyutuyosun pekiDene canım inşallah sever yatağıni da eşinde rahat etsin benim eşim hiç öyle bi taviz vermedi odalarını yaptık orda uyuyacaklar dedi abiisigil cok cekmis dort yasina kadar oglu aralarinda uyumus onlardan şikayet duyduğu için bana hic taviz vermedi ama inan bende çocuklarda halimizden memnunuz herkes yatağını biliyor
Hayır canim göğsümde emerken uyuyor pispislayarak yerine koyuyorum gece de öyle kaç defa uyanıyor emiyor uyuyor o şekilde alistiBenim oğluşum ne yapacak acaba:)sen sallayarakmı uyutuyosun peki
oyy yiyimm onuya:)balikadam oldu hee :)86 cm bizim ama az daha büyük olsa daha güzel olurdu tabi taşımak boşaltmak zor oluyor heryere su sıçratıyor deli gibi çırpınıyor içinde
oyy yiyimm onuya:)balikadam oldu hee :)
Oy maşallah benim bıcırık bi ara öyleydi sonra uyumamaya başlayınca sallıyorum ayağımda öyle devam ediyoruz gece dediğin gibi uyku arası emiyo sen diğer odadayken nasıl duyuyosun ondan korkuyorum ya duyamazsamda ağlarsa diyeHayır canim göğsümde emerken uyuyor pispislayarak yerine koyuyorum gece de öyle kaç defa uyanıyor emiyor uyuyor o şekilde alisti
Peki suyu nasıl boşaltıyorsun eşimde Aldı şişirdi Havanın ısınmasını bekliyoruz balkona koymak için hafta sonu dedi su dolduralım salonda oynasın ya boşaltması dedim vazgeçirmiştimResmen Sırt üstü yüzüyor tabi evde alıştı havuza dışarda Süs havuzu görse hemen çırpınmaya Başlıyor herkes bize Gülüyor
Eşim çok çalışıyor diyordum ya işler son bir aydır yolunda gitmiyormuş morali bozuktu soruyorum ama soylemiyordu gecistiriyordu maddi olarak ta vardı sıkıntılar ama sorun büyükmus baya dün akşam konusturdum buraya geldik maddi manevi çok yiprandik bi de oglus var tabi ben yine de moral vermeye çalıştım ama son radde de artık galiba ank ya doncez gidince ne yap caz bilmiyorum allah yardımcımız olsun
Teşekkürler34ist Canım Benim yogurt az once biraz yedi. Ama inek yogurdu. Yani ben kendim evde yapıyorum. Kilo alimi cokk az buyyuyo diye demek ki cunku istahu yerinde allakma bin sukur. Allah im sen cocuklarmiza uzun omur ver. Kurban olayım canlarina
canım benim düşünceme göre göğüsde emerek uykuya geçmesi daha iyi ilk kızımda da öyle yaptım 7 ay emdi sonra biberonla uyumaya başladı tabi arada çıldırdığımız zamanda oldu ama kararlı oldum sallamıycam diye şimdi 2 yaşında anne uykum geldi diyor götürüyorum odasına kendi kendine uyuyor tekrar denesen olmaz mı göğsünde uyutmaya belki alışır yine.Oy maşallah benim bıcırık bi ara öyleydi sonra uyumamaya başlayınca sallıyorum ayağımda öyle devam ediyoruz gece dediğin gibi uyku arası emiyo sen diğer odadayken nasıl duyuyosun ondan korkuyorum ya duyamazsamda ağlarsa diye
:) ben daha güzel birsey duydum. Tavuklar ilk yumurtlamya başladığında ilk yumurtayi verirsen çocuğa hemen konusurmus :)Kizlar ruseym ne demek ve nerde satilir?
Birde gecen gun bisey duydum yumurta yiyen bebekler gec konusur muş keçi sütü icenler erken konusurms. Bole seylere inanmam sadece gülerim. Sizlerden duyan var mj arkdslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?