2014 Kasım Anneleri

cevız verebılırmıyız
cevızı nasıl verebılırız
mesela elma rendesı cevız tarcın falan gıbı olur mu
Ben ceviZi taze kirip dovuyorum un gibi oluyor. Sonra onu muhallebinin icine koyuyom yiyor bazende muz elma ceviz püresi cok sevmişti. :)) poyrazzzz

İstanbul'da hep soğuk Yağışlı evde giriyor ama bişey olmuyor dene sende çok eğlenceli
Yaaa ne güzel ya... bizim burda havalar hala soğuk sözde İzmir sıcak sehir sansina Emir'in en soğuk senesi bu sehrin..

Yaman beye burdan Öpücükler :-*

Kizlar ruseym ne demek ve nerde satilir?
Birde gecen gun bisey duydum yumurta yiyen bebekler gec konusur muş keçi sütü icenler erken konusurms. Bole seylere inanmam sadece gülerim. Sizlerden duyan var mj arkdslar.

Hayaller hep bitirmesinden yana ama maalesef bitirmiyor ilk defa böyle bir tabak Yaptım önüne koydum uzun uzun baktı konuştu onunla sonra tabağa bi vurdu devirdi avokadoyu o şekliyle kendi yiyor
Harika görünüyor. Bu tabagi bitiriyor mu&:)?birde avakadoyu nasıl veriyorsun canim.

Ruşeym buğdayın tepe kısmı Kıymetli birşey bebekler için çok faydalı ben makarna lütfen adında bir siteden alıyorum organik ruşeym

Bu konuşma mevzusu batıl bişey herhalde bende inananmam
Birde gecen gun bisey duydum yumurta yiyen bebekler gec konusur muş keçi sütü icenler erken konusurms. Bole seylere inanmam sadece gülerim. Sizlerden duyan var mj arkdslar.

İnş çabucak geçer sıkıntılarınız yazık eşinin üstüne gitme ya çok üzüldüm bsk seni üzmemek için söylememiş bile

Benim oğluşum ne yapacak acaba:)sen sallayarakmı uyutuyosun peki

Hayır canim göğsümde emerken uyuyor pispislayarak yerine koyuyorum gece de öyle kaç defa uyanıyor emiyor uyuyor o şekilde alisti
Oy maşallah benim bıcırık bi ara öyleydi sonra uyumamaya başlayınca sallıyorum ayağımda öyle devam ediyoruz gece dediğin gibi uyku arası emiyo sen diğer odadayken nasıl duyuyosun ondan korkuyorum ya duyamazsamda ağlarsa diye

Resmen Sırt üstü yüzüyor tabi evde alıştı havuza dışarda Süs havuzu görse hemen çırpınmaya Başlıyor herkes bize Gülüyor
Peki suyu nasıl boşaltıyorsun eşimde Aldı şişirdi Havanın ısınmasını bekliyoruz balkona koymak için hafta sonu dedi su dolduralım salonda oynasın ya boşaltması dedim vazgeçirmiştim

canım bak eşininde bir sebebi varmış..Rabbim bu dardan en kısa zamanda kurtarsın inşş kuzum

ÖLE ÖLE ALIŞICAK CANIM DEMEK Kİ MERAK ETME.YESİNDE İNEK YOĞURTU YESİN BENDE HEP KEÇİ SÜTÜ ALDIM AMA HERZAMAN BULUNMUO DİE ARADA İNEK SÜTÜ YAPIORUM.
HAREKETLİDİR ONDANDIR BENİMKİDE ZAYIF GÖRÜNÜR MESELA ONDAKİ HAREKETDE KİMSEDE YOKTUR HERALDE MAŞALLAH YANİ FILDIR FILDIR.

canım benim düşünceme göre göğüsde emerek uykuya geçmesi daha iyi ilk kızımda da öyle yaptım 7 ay emdi sonra biberonla uyumaya başladı tabi arada çıldırdığımız zamanda oldu ama kararlı oldum sallamıycam diye şimdi 2 yaşında anne uykum geldi diyor götürüyorum odasına kendi kendine uyuyor tekrar denesen olmaz mı göğsünde uyutmaya belki alışır yine.
bizim de yan odamız çocuk odası telsiz var ve benim odamda başucumda telsiz var çok şükür duyuyorum seslerini sıkıntı yaşamadım bu konuda

Günaydın arkadaşlar. Bir sey danismak istiyorum size. 3 4 gündür bebeğim oksuruyor Dr a goturdum baslar başlamaz bir şurup verdi ama içmiyor, tukuruyor dunde yaptigi kaka sugibiydi sanatta çok az ama sulu kaka yaptı ishal mi ki anlamadim. Öksürük için ne yapabilirim bir de pekmez aldim sabah zorla da olsa verdim ama i defa kustu ama pekmezden mi yoksa usuttugu için mi anlamadim. İstahi da kapalı((

:) ben daha güzel birsey duydum. Tavuklar ilk yumurtlamya başladığında ilk yumurtayi verirsen çocuğa hemen konusurmus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…