2014 Kasım Anneleri

Çilek ayrı ruşeymli lor ayrı virgül koyamayınca öyle olmuş
Omleti bir yumurta sarısına minik doğranmış taze Soğan dere otunu kat çırp az Tereyağ yada Z.yağında arkalı önlü pişir

Ayy deniyim bende hemen :) bugün erik vereceğim ilk defa kırmızı olandan yarina hurma deniyim olmadi :)

Ben hero bayb nin sekiz tahilli kahvalti olani var arada onu veriyorum icine yumurta ekleyip.guzel tadi var severek yiyor doktor tavsiye etmisti.simdi bide gece olan var rezenili onuda aldim bakalim.
Bende cici bebe vermiyorum.cok tatlilar.e bebekten hip organik aldim oda sekerli vermiyorum.ekmek koyuyorum yada vitaminli ekmeklerden.gerci ekmekleride koyma dedi doktor normal ekmek ici koy dedi.

Çok farklı görüşler var yarardan çok zararda getirebilir doktoruna sor muhakkak
Ya bu koca İzmir'de doğru düzgün dr bulamadim kendime. Aldığım dr 'da verebilirsin tabii çok besleyici dedi ama biraz arastirinca korktum. Vermiyorum artık. Bizimki de yumurtayi yemio. Offf valla dert bu ek gıda işi.

Valla yazarken içimden dedim Nerde bunu bilecek doktor diye.. Bende çok okudum Sağdan soldan vermemeye karar verdim benim görüşüm bu ama yumurta yemiyor diyorsun çorbalarına ekleyebilirsin mesela vitaminini alır Böylece ara ara denersin vermeyi yine

hayri gozlykgiller bir buldircun yumurtasi 8 yumurtaya denk demisti fazla.bir mikatr sanki ağır gelebilir zorlama unutsun tadini sonra ver bir iki hafta verme yer ozaman bence

Ben önce ona bırakıyorum oynuyor azcık yiyor sonra minik minik koparıp Ağzına koyuyorum valla ek gıda zor iş hepimize bol sabır diliyorum
benımkı kesın hepsını agzına sokar
ne versem elıne herseyı tamamen agzına sokuyor yaa

aksamları pıde kenarı verıyorum onuda sokusturup agzına emıyor

Ben 6.5 aylıkken kullanmaya başladım ama gluten içerdiği için 8. Aydan önce önerilmiyor azcık atarak deneyebilirsin ben baharat gibi sonradan üzerine serpiyorum
almıstım evde duruyordu bugun anneme dıyımde katsın azcık
babama sıparıs verdım bugun kuzu kıymada alıcak
artık kıyma ve ruseyme baslayalım o halde

hayri gozlykgiller bir buldircun yumurtasi 8 yumurtaya denk demisti fazla.bir mikatr sanki ağır gelebilir zorlama unutsun tadini sonra ver bir iki hafta verme yer ozaman bence

Birkac gündür vermiyorum hiç. Tekrar deneyeceğim artik almazsa direk çorbalara katarim.dediginiz gibi..

benımkı kesın hepsını agzına sokar
ne versem elıne herseyı tamamen agzına sokuyor yaa

aksamları pıde kenarı verıyorum onuda sokusturup agzına emıyor
Ya pide dedin ya dün eline vermiştim normalde de eline veriyordum ama iri parçaları atıyordu ağzından. Büyük bir parca kopardı bende atacak diye bekliyorum atmadi. Telas yaptim ver oğlum ver diye diye karşısında hopluyorum cocukta bana bakıp gülüo. Ne yapti ne etti ciğnedi yuttu o parçayı ya benle dalga gecer gibi... artık çiğneme olaylari basladi kocaman oldular valla...

ay ne tatlı kesınlıkle oyle
ekmegı buyukde koparsalar tukuruklerıyle ıslatıp yutuyorlar endıse etmıyorum cok
ama sabah elıne verdıgım salatagı kıtırt dıye koparıyor, o zaman korkuyorum kac kez bogazına takıldı :)
bıde oglenlerı salatının ay sekılde dogranmıs soganının bı parcasını verıyorm (katıksız salata) o parcayı guzel emıyor
bazen soganın hepsını sokuyor agzına cıkarıyrm
cok komık ya

annem der kı bebekler ekmegın kokusuyla bıle doyarmıs
bence ekmek elıne vermek guzel bırsey
bız yemek yerken hep mama sanldayesınde yanımızda oturuyor
bende ekmek verıyorum
salatalık ya da sogan
ıftar dolayısıyla pıde ve hurma son zamanlarda :)

meyve fılesıne kavun koydum, fılenın arkasını yedı cocuk asla fıleyı emmıyor
emse ne guzel olurdu
kavun karpuz oh

offffff az önce omlet yapmştum damlayada yedirdim sonradan kafa dank etti ben yumurtayı beyazıyala berbsr yaptım salak gibi offf unutmuşlum yasak olduğunu beynime kaynar sular döküldü bi anda aklıma geldi ama iş işten geçti yedi birazda birşey olur mu çok huzursuzum ve kendimi kötü hissdiyrm yaa nasıl böyle bişey yaptm ben

o kadarcık yemeyle bırsey olacagını sanmıyorum uzulme dalgınlık halı olur oyle napalım

cevız verebılırmıyız
cevızı nasıl verebılırız
mesela elma rendesı cevız tarcın falan gıbı olur mu

Çok!sağol canım açıklanan için kaç hundur biz de ayniyiz dün artık çaresiz kaldım fitil verdim yine fayda etmedi doğal incir ekstresi varmış ecz de ondan aldım bakalım zeytinyağı da veriyorum ne kadar verebiliyoru acaba günde

Yok cnm ya korkma. Hatta belki sizde alerji yapmiyordur verirsin artık hep. Gozlemle kakasin vücudunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…