Çilek ayrı ruşeymli lor ayrı virgül koyamayınca öyle olmuşÜSTTEKİNİ Mİ AL DİOSUN YANİ.EVET ÖNÜNE FALAN BİRŞEY KOYMASI İÇİN O GÜZELMİŞ.O NEKADARDI E BEBEK Mİ O
NASIL YAPION OMLETİ CANIM.
ÇİLEK RUSEYMLİ DEDİĞİN PEYNİR Mİ O NEDİR.
omletı nasıl yedırıyorsun cnm?
Ayy deniyim bende hemen :) bugün erik vereceğim ilk defa kırmızı olandan yarina hurma deniyim olmadi :)yok cıgnıyor hemde agzı cok tatlı oluyor
bayılıyor
ılk cekırdegını cıkarıp elıne verdım
hepsını agzına soktu
ben yalasın dıye vermıstım oysakı
sonra bende parmagımla koyuyorum mınık mınık cıgneye cıgneye oyle guzel yıyor kı:)
kızlar bebek rezene cayları var ya
ondan versem nasıl olur?
normal ıhlamur ıcıyor her sabah 10 cc falan
o geldı aklıma
bıde kahvaltımız pekmez yumurta sarısı peynır sekılınde hergun
bunu cesıtlendırmelıyım
bu arada bıskuvı karsıtı bır anneyım
Ben hero bayb nin sekiz tahilli kahvalti olani var arada onu veriyorum icine yumurta ekleyip.guzel tadi var severek yiyor doktor tavsiye etmisti.simdi bide gece olan var rezenili onuda aldim bakalim.kızlar bebek rezene cayları var ya
kahvaltıda ondan versem nasıl olur?
normal ıhlamur ıcıyor her sabah 10 cc falan
o geldı aklıma
bıde kahvaltımız pekmez yumurta sarısı peynır sekılınde hergun
bunu cesıtlendırmelıyım
bu arada bıskuvı karsıtı bır anneyım
Ya bu koca İzmir'de doğru düzgün dr bulamadim kendime. Aldığım dr 'da verebilirsin tabii çok besleyici dedi ama biraz arastirinca korktum. Vermiyorum artık. Bizimki de yumurtayi yemio. Offf valla dert bu ek gıda işi.Çok farklı görüşler var yarardan çok zararda getirebilir doktoruna sor muhakkak
Ya bu koca İzmir'de doğru düzgün dr bulamadim kendime. Aldığım dr 'da verebilirsin tabii çok besleyici dedi ama biraz arastirinca korktum. Vermiyorum artık. Bizimki de yumurtayi yemio. Offf valla dert bu ek gıda işi.
hayri gozlykgiller bir buldircun yumurtasi 8 yumurtaya denk demisti fazla.bir mikatr sanki ağır gelebilir zorlama unutsun tadini sonra ver bir iki hafta verme yer ozaman benceYa bu koca İzmir'de doğru düzgün dr bulamadim kendime. Aldığım dr 'da verebilirsin tabii çok besleyici dedi ama biraz arastirinca korktum. Vermiyorum artık. Bizimki de yumurtayi yemio. Offf valla dert bu ek gıda işi.
benımkı kesın hepsını agzına sokarBen önce ona bırakıyorum oynuyor azcık yiyor sonra minik minik koparıp Ağzına koyuyorum valla ek gıda zor iş hepimize bol sabır diliyorum
almıstım evde duruyordu bugun anneme dıyımde katsın azcıkBen 6.5 aylıkken kullanmaya başladım ama gluten içerdiği için 8. Aydan önce önerilmiyor azcık atarak deneyebilirsin ben baharat gibi sonradan üzerine serpiyorum
Valla yazarken içimden dedim Nerde bunu bilecek doktor diye.. Bende çok okudum Sağdan soldan vermemeye karar verdim benim görüşüm bu ama yumurta yemiyor diyorsun çorbalarına ekleyebilirsin mesela vitaminini alır Böylece ara ara denersin vermeyi yine
hayri gozlykgiller bir buldircun yumurtasi 8 yumurtaya denk demisti fazla.bir mikatr sanki ağır gelebilir zorlama unutsun tadini sonra ver bir iki hafta verme yer ozaman bence
Ya pide dedin ya dün eline vermiştim normalde de eline veriyordum ama iri parçaları atıyordu ağzından. Büyük bir parca kopardı bende atacak diye bekliyorum atmadi. Telas yaptim ver oğlum ver diye diye karşısında hopluyorum cocukta bana bakıp gülüo. Ne yapti ne etti ciğnedi yuttu o parçayı ya benle dalga gecer gibi... artık çiğneme olaylari basladi kocaman oldular valla...benımkı kesın hepsını agzına sokar
ne versem elıne herseyı tamamen agzına sokuyor yaa
aksamları pıde kenarı verıyorum onuda sokusturup agzına emıyor
almıstım evde duruyordu bugun anneme dıyımde katsın azcık
babama sıparıs verdım bugun kuzu kıymada alıcak
artık kıyma ve ruseyme baslayalım o halde
ay ne tatlı kesınlıkle oyleYa pide dedin ya dün eline vermiştim normalde de eline veriyordum ama iri parçaları atıyordu ağzından. Büyük bir parca kopardı bende atacak diye bekliyorum atmadi. Telas yaptim ver oğlum ver diye diye karşısında hopluyorum cocukta bana bakıp gülüo. Ne yapti ne etti ciğnedi yuttu o parçayı ya benle dalga gecer gibi... artık çiğneme olaylari basladi kocaman oldular valla...
o kadarcık yemeyle bırsey olacagını sanmıyorum uzulme dalgınlık halı olur oyle napalımoffffff az önce omlet yapmştum damlayada yedirdim sonradan kafa dank etti ben yumurtayı beyazıyala berbsr yaptım salak gibi offf unutmuşlum yasak olduğunu beynime kaynar sular döküldü bi anda aklıma geldi ama iş işten geçti yedi birazda birşey olur mu çok huzursuzum ve kendimi kötü hissdiyrm yaa nasıl böyle bişey yaptm ben
Çok!sağol canım açıklanan için kaç hundur biz de ayniyiz dün artık çaresiz kaldım fitil verdim yine fayda etmedi doğal incir ekstresi varmış ecz de ondan aldım bakalım zeytinyağı da veriyorum ne kadar verebiliyoru acaba gündeBen bu kabızlıktan çok çektiğim için yazmadan geçemedim bende yapamadığı zaman ek gıdaya da başladığı için 3-4 gün geçince fitil veriyordum o da bağırsakları tembelleştirirmiş oğlumun makatında yara olmuş sonra tekrar kakası gelince orası acıdığı için yapmaz tutar dedi o da durdukça katılaşır yani kısır döngü kakasını yaparken çığlık çığlığa ağlamalar gece -gündüz doktora gittik bunun için sindirim düzenleyiciler debridat şurup ve maflor damla kullandık şuan maflor damlaya hala devam ediyorum biraz düzeltti ama bizde işe yarayan hergün 1 çay kaşığı zeytinyağı ve 1 hurma oldu zeytinyağını yediklerine karınca tadını değiştirdiği için yemedi bende direkt verdim bence kabızlığı varsa çok ilerlemeden önlem al sonrası çok zor oluyor çünkü çok dolmuşum bu konuda ne uzun oldu ama rabbim tüm bebişlere sağlık versin en önemlisi o minicik bedenleriyle karşında çaresizce ağlaması o kadar kötüki
evet olur canım.. ben cevizi dövüyorum baya eziyorum meyvelerinin içine katıyorum yada yogurduna koyuyorumcevız verebılırmıyız
cevızı nasıl verebılırız
mesela elma rendesı cevız tarcın falan gıbı olur mu
Yok cnm ya korkma. Hatta belki sizde alerji yapmiyordur verirsin artık hep. Gozlemle kakasin vücudunuoffffff az önce omlet yapmştum damlayada yedirdim sonradan kafa dank etti ben yumurtayı beyazıyala berbsr yaptım salak gibi offf unutmuşlum yasak olduğunu beynime kaynar sular döküldü bi anda aklıma geldi ama iş işten geçti yedi birazda birşey olur mu çok huzursuzum ve kendimi kötü hissdiyrm yaa nasıl böyle bişey yaptm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?