2014 Kasım Anneleri

yok canım birşey olmaz yaaa..
geçen gün benimde eşim oturtmuş yedirmiş kendine yaptığı omleti..
alerjisi yoksa birşey olmuyor korkma

Cnm yazmadan geçemedim plastik ürünleri sakın dondurma,çok sıcakla da birleşmesin yüksek kansorejen açığa çıkarıyo

yok canım birşey olmaz yaaa..
geçen gün benimde eşim oturtmuş yedirmiş kendine yaptığı omleti..
alerjisi yoksa birşey olmuyor korkma
o kadarcık yemeyle bırsey olacagını sanmıyorum uzulme dalgınlık halı olur oyle napalım

Yok cnm ya korkma. Hatta belki sizde alerji yapmiyordur verirsin artık hep. Gozlemle kakasin vücudunu

kızlar sağolun ya içim rahatladı valla ne bilim bi anlık dalgınlık işte benmde eşiminde herhangi bi alerjisi yok inşallah kızımda da yoktur doktorlar flan hep diyo ya vrmeyin vermeyin panik oldm bende bi an

Ek gıda olayı iyice stres yaptı bende,mama sandalyesine oturunca başlıyo mızırdanmaya zorla yediriyo pozisyonuna giriyorum bikaç kaşıktan fazla almıyo ama normlde elimle ağzına verince fena diil daha iyi,acaba sandalyede hareketi kısıtlandığı içinmi bunalıyo diyorum bu ay kıyma köftelere geç dedi doktor bide sebzeleri düdüklü de haşlarken soğan sarımsak da koy lezzetlensin dedi öteki ay dolma fln diyo bzmki doğru düzgün yemiyo şimdi bile.eskiden anneler niye yedirmek için zorluyo derdim yemezse yemesin derdim öyle olmuyomuş insan kendini suçluyo nedense yemediğinde

Canım benm kızda daralıyor sanırım mama sandalyesinde 2 kaşıktan fazla yemiyor kafaasını çeviriyr öyle olunca bende alıp yerde kafası dik pozisyonda yatırarak yedryrm tabi sıvı şeyleri öyle daha iyi yiyor mama sandalyesinde de çok sevdiği püre yada çorba olursa ancak o şekilde yiyior yada tvde sevdiği bi şarkı açık olunca sallana sallana yiyor :) mekan değişikliği yapn bence sizde bide öyle dene bakalm yiyecek mi

Deneyim cnm farklı şeyleri şebekleştim ztn yapmak yedrmek üst baş kap temzliği de vakit alıyo evde maraton da gbiyim bide iftar hazırlığı oluyo gün yetmiyo resmen

Çilek ayrı ruşeymli lor ayrı virgül koyamayınca öyle olmuş
Omleti bir yumurta sarısına minik doğranmış taze Soğan dere otunu kat çırp az Tereyağ yada Z.yağında arkalı önlü pişir

TEŞEKKÜRLER CANIM PAZAR GÜNLERİ DENEYİM OZAMAN BENDE HAFTA İÇİ ŞİMDİ KV YE DESEM YAP DİE DAHA ÇOK ERKEN BİLMM NE DER EN İYİSİ BEN YAPIM HAFTADA 1 DE OLSA YESİN.

OHH MİS GÖRÜNÜO ELLERİNE SAĞLIK ÖNCE KAHVALTI SONRA MEYVE..
AFİYET OLSUN PAŞAYA.

Şimdide havuz keyfi yapıyor bende dökülen saçılanları topluyorum yaşlandım valla

Bişey olmaz ya Allah'ın izniyle... ben az beyaz karıştırıyorum 8.ayda tamamen geçmeyi düşünüyorum

sandalyeye sadece yemek yerken mı oturuyor
sız yerken falan ya da sen mutfakta ıs yaparken oturuyor mu
once sandalyeye alıssın bence

Bu sıpalar büyüyecek ama biz iyi yaşlancaz valla

Hayırlı olsun. Güzel yere gıdıyorsunuz

sandalyeye sadece yemek yerken mı oturuyor
sız yerken falan ya da sen mutfakta ıs yaparken oturuyor mu
once sandalyeye alıssın bence
Biz her yediğimZde ona da bişeler yedirmye çalışıorum öyle boş boş oturdgu pek olmadı arabada flnda anakucağının kemerini hiç taktırmaz hiç gelemiyo böyle şeylere farklı şeyler denicem

Eşim çok çalışıyor diyordum ya işler son bir aydır yolunda gitmiyormuş morali bozuktu soruyorum ama soylemiyordu gecistiriyordu maddi olarak ta vardı sıkıntılar ama sorun büyükmus baya dün akşam konusturdum buraya geldik maddi manevi çok yiprandik bi de oglus var tabi ben yine de moral vermeye çalıştım ama son radde de artık galiba ank ya doncez gidince ne yap caz bilmiyorum allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…