2014 Kasım Anneleri

Of çok güzel yapalım valla eline sağlık arkadaşım

Rabbim şu mübarek günde sevdiklerine bağışlasın canım

kızlar şu yulafın ne çok çeişidi var ya aklım karıştı valla hangisini alacağımı şaşırdm kepeği var unu var ezmesi var siz hangisini kullanıyorsunz hangisi daha kullanşlı sipariş vereceğim işin içinden çıkamadm

Benim bebegimin birşeye alerjisi var ama anlayamadım ne yese vücudu kızariyo bikaç gün ara vericem yediklerinden bazılarına sonra tek tek denicem 2 ay oldu ek gıdaya geceli hep aynı şeyleri veriyorum ne olduda alerji oldu anlamadim

[QUOnsalamar, post: 41509251, member: 515500"]kızlar şu yulafın ne çok çeişidi var ya aklım karıştı valla hangisini alacağımı şaşırdm kepeği var unu var ezmesi var siz hangisini kullanıyorsunz hangisi daha kullanşlı sipariş vereceğim işin içinden çıkamadm[/QUOTE]
Ben ezmesini aldım ununu bulamadım ezmesi kullaniliyo diye biliyorum onu robottan geçirip unda yapabilirsin

Ben ezmesini aldım ununu bulamadım ezmesi kullaniliyo diye biliyorum onu robottan geçirip unda yapabilirsin[/QUOTE]
Hmm iyi fikir öyle yapm o zaman ezmeyi almak daha mantıklı

Ayy canim cektiyss mıhlama :))alinti bile yapmayi untmusm hemn ypcm kizima sağol arkidis boyle degsk seyler iyi oluyorys fikirlerinize acigim

benim kizimda ayni.oyle uslu bi bebekdiki.simdi hep kucak isteyen huysuz bebek oldu.hep uyumak istiyor.en az yarim saat uyuyor.kalkdikdan yarim saat bi saat sonra uyumak istiyor.cok endiseleniyorum.bi iki gunde boyle devam ederse dr goturucem.bana normal gelmiyo.bi haftadi boyle ve cokhuysuz

Kızlar ya bi sorum olacak. Cevaplarsaniz sevinirim.
Ben ilk reglimi bebeğim 5.5aylik iken oldum. İkincisini ise 40 gün sonra. Normalde 28 günde bir oluyordum.suan 30 gün falan oldu hala adet olmadim ama arada birkaç kez lekelenme oldu bazen kahverengi akinti gibi bazen ise normal.

Sizde de böyle şeyler oluyor mu? Normal mi bu? Dr a gitsem mi acaba?

Canım ben ilk reglimi geçen ay olmuştum. Hamilelik öncesindeki döngümle şimdi ikinci reglimi oldum. Lekelenmem olmadı hiç. Ama geçen ayki ilk reglimde kanamam iki gün çok yoğundu. Bu ay da öyle olur mu bilmiyorum. Daha bugün oldum. İçin rahat değilse git istersen.

Kızlar drdan yenı lıstemiz geldı. Sabah ac karına cay kaşıgı pekmez. Tel şehrıye. Tarhana yogurt corbası. Ve corbalara kıyma.
Sizin sehrıye ve yogurt corbası tarıfleınız varsa yazabılırmsnz

Ben de artık olsam regl yaa off. 1 sene olmayabilirmişim (

Ben kızıma cok yapardım hala en sevdiği Kahvaltı. Yumurta sarısı dövülmüş ceviz bile karıştırdıgım olmuştur :)

Şimdi büyüdü artık bize yaptıgımı yıyor.

Oğluma da yapıyorum bazen tuzsuz. o da sevdi çok şükür. Hem pratik hem besleyici :)

Canim biz karadenizliyiz. Bizde mıhlama çok yapılır ama daha kızıma yedirmedim hiç. Fakat bu tarifteki tereyağ bana çok fazla geldi. Biraz daha az konulmalı bence.

Uzun zamandır bakamıyorum foruma arkadaşlar umarım bebişleriniz ve sizler iyisinizdir .. Seminer dönemi diye okula başladım gidip geliyorum..Ek gıda resmen kabusum oldu ben beceremiyorum galiba yoğurt ne yaptıysam olmadı yemiyor. Kahvaltısını yiyordu artık onu da yemiyor sadece emsin ya da biberon da devam sütü. Meyve püresi yapıyorum bir iki kaşık maximum.. Pirinç unu hiç ağzınasokmuyor sadece aptamil Sütlü Pirinçli kaşık maması kendi isterse 2 yemek kaşığı max. Bir yerlerde hata mı yapıyorum bilmiyorum mama sandalyesinde kucakta her şekilde denedim yok olmuyor. Bugün kemik suyuna taze fasülye pirinç pişirdim 2 tatlı kaşığı yedi kilitledi dudaklarını. Çok daldan dala atladım ama çok bunaldım artık..

sizin yediklerinizi yiyomu bende ayni yogurt yedremyom.bugun.icine karpuz suyu.bile.ekledm.ayran.gibi yaptm.oyle.bikac yudum aldi.s anliyorlar artik tadlariya beğenmediğini yuz yuzsekle sokcan.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…