2014 Kasım Anneleri

Canim biz karadenizliyiz. Bizde mıhlama çok yapılır ama daha kızıma yedirmedim hiç. Fakat bu tarifteki tereyağ bana çok fazla geldi. Biraz daha az konulmalı bence.

Gecen sene ordulu bi teyzem misir unu gondermisti bize Kendileri yapiyolarmis. Daha duruyor bozulmus mudur acaba ?

Kızlar moralim bugün çok bozuldu. Poyraz artık herşeyin farknda,babasının eve geliş saatlerini,yemek yapmamı,kumandayla tv nin açıldğnı,üstümü gydğmde dısarı çıkacağmzı anlıyo vs daha birsürü şey. Ben yanlızım oğlumla hergün ailem koyde. Bazen cok canı sıkılıyo artk bnden usandığnı bnden birşy anlamayack noktaya gelıyo. Ama bi kuzen veya teyzesi komşunun çocuğuda olabilir onlar geldği zaman durp seyrediyor onları. Bugün hep ağladı.bnde adet olmşm heryerim ağrı içinde mide bulntı bile var asırı streslıyım çocuğa yansıdı ve kızdığıma pişmanım.
Gecen gün parkta bi kadın dedı kız mı ?Yok dedım erkek. Dedi ki keşke kız olaydı ben kızları seviyom. Birden boşluğa düştüm keşke dedim bende oyle istemiştim ama allahım bunu bağışlasın. Sonra dilimi ısırdım ne sacmaluyom ben allahım sen beni affet. Günaha girdim mi Sizce.?

Canım ilk adetten sonraki 2 3 adetde düzensizlik oluyormuş genelde bendede olmştu bu lekelenme bendede hep sorun özellikle adet bittiğinde bir kaç gün lekelnme sürüyor daha sonra o bitiyor yumurtlama öncesi lekelenme artıyor (beyaz renkte) yani 30 günün bi 10 15 günü regl + lekelenme oluyor hep beyaz yda kahve rengi şeklnde bide süt veriyrm ya sağdıkça rahim uyarıldıkçada akıntı çoğalıyor ben nrmal oldğunu düşünyrmda aslında beni rahatsıız eden doğumdan sonra yumurtlamamı çok fazla hisseder oldm ağrı sızı çok oluyo rahmde bilmyrm bu normal mi aslında bi görünmek lazm

Bazen çok daralıp hatalar yapabiliyoruz üzme kendini. biraz daha büyüdüklerinde inşallah her şey daha güzel olacak.

Ya aynen canm ya. Benim bugun 30 gunum sabah az leke seklinde kan geldi durdu. Beyaz akinti hep var zaten. Arada kahverengi lekelenmede oluyor. Ya çok gıcık bi durum ya hic temizlenemiyor gibiyim.

Yok canim bende daha azdi aslında. Eskiden ağrım olurdu o bile yok Şuan. Tek sıkıntim bu lekelenmeler

Gece gece ben geldimm:)) kızlar ya bebeklerinizle ilişkiniz onların sosyalliği fln nasıl? Benmki ben olmasamda farketmiyo sanki beni çok arıyo gbi diil hele kalabalıkta ilgisi başka şeylerde,gördüğünde pek sallamıyo gbi.babasıyla daha ilgili oyunlar oynuyo.sizde nasıl durumlar?

Benimki tam tersi yapisik gibiyiz.. Haftaya sinava girecegim onun tasasi sardi simdiden ne yapacak diye.. Nerde olursak olalim odaya ben girince gülüyor ciglik atiyor almazsam mizmizlaniyor.. Aksama kadar babasini gormediginden o gelince cok mutlu oluyor biraz vakit geciriyorlar yine beni istiyor.. Uykuya hep benle geciyor.. Yabancilarda cok agliyor.. O kadar yoruldum ki.... Suan hala uyutmaya calisiyorum mesela...

Benimkide aynı canım çıldırıyorum hiç indirme diyo ve sürekli mız mız başımı ağrıtıyo dediğin gibi uyku da istyo en fazla iki saate dişimiz daha çıkmadı

Bende henuz adet olmadim emdigi surecede olsun ostemiyorum boyle cok rahatim
Yumurtlamayi bende cok hissediyorum kasik agrilarini ve adet zamanida aynisi oluyo sorun olucagini sanmiyorum bende gitmedim doktora henuz

bence yetiyodr. Ne guzel ama az ve oz. Benmkiyle ayni hemen hemen. Fakat çorba cok icerse rahatszlij erir mi diye düşünmüyor değilim.
Merhaba. E guzel bende et sulu corblar veriyorum. Balij corbasina hangi baligi kullandin.
Çupra balığı kullandım kılçığı diğerlerine göre daha kolay ayıklanıyor canım

Yok canim bende daha azdi aslında. Eskiden ağrım olurdu o bile yok Şuan. Tek sıkıntim bu lekelenmeler
bende kırkım çıktı 15 gün sonra adet görmeye başladım ve 3 ay pek temiz kalmadım adet bitti lekelenme başladı tekrar adet- lekelenme öyle devam etti, doktoruma sordum emziriyorsan normaldir dedi endişelenme demişti, son aylarda düzenli oldum arada yine lekelendim şuan dada günümden geçti bakalım ne zaman olucam

Gnaydin kizlar:) birsey sorucam sizden baska icimi rahatlatacak kimse yok 4 gun falan oldu bebegimin sesi kisik daha kalin cikiyo hep oyle mi kalacak gecer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…