2014 Kasım Anneleri

Benim bebeğimde henüz diş görüntüsü yok ya.. Çok damakları kaşınıyor ağız suyu fazla ama ortada gelen giden yok...
Bizdede öyle sanırım geç çıkaracağızzz..
boşver geç çıkan dişler daha sağlıklı olur diyorlar.

Bizdede öyle sanırım geç çıkaracağızzz..
boşver geç çıkan dişler daha sağlıklı olur diyorlar.

Valla ne bileyim canım bakalım öyledir inşallah : )

Canim pekmez ve teryag ne kadar koyuyorsun birde kasik kasikmi veriyorsun:) alakasiz ama yapcamda sorayim dedim burdayken:)

Canım öksürük için soruyorsun sanırım..
Yaklaşık iki yemek kaşığı tereyağı ile bir yemek kaşığı pekmezi bir tatlı kaşığı suyla kaynattım tabi çok kaynatma yanmasın.. Bir iki fokurdadı aldım.. Ilıdıktan sonra içebileceği kadar tabi sıcak içsin diye içirdim canım kaşıkla verdim ben... Başta baya öğürür gibi oldu ama 4-5 kaşık verebilmiştim..

Tesekkur ederim canim:) bir deneyim oksuruk cok yokta sesi kisildi belki iyi gelir , gecirmezsede ilac degil nasil olsa ikiside faydali:)

aynı bizz..
bu büyüme ataklarından olsa gerek canım.
kerim de sürekli kucak yada uyku modunda

Canm benımkı benı odadan bile cıkarmıyo babasıda gelse baskasıda gelse gozleri hep bende etrafında olmamı istıyo. Başkalarında kesınlıkle durmuyo. Babasını sadece sabahları goruyo yarm saat falan adamı aşıl gıbı kitlenıp izliyo. Ama şu var bız kızımla hep yanlzz pek gelen gıden olmaz ailem falan uzakta. Gelselerde cadım çok durmaz aglar

Gecen sene ordulu bi teyzem misir unu gondermisti bize Kendileri yapiyolarmis. Daha duruyor bozulmus mudur acaba ?
Eğer buzluga koyduysan bozulmaz canım. Ben genelde buzlukta saklarim.zaten donmadigi için muhlama yapcagim zaman oyle kullanırım. Dışarıda durursa aciyor un.

Gunaydın arkadaşlar. Dun bır emlakçı baya ev resmı attı bayıldm inş bölgesıde istedgm gıbıdır. Ama ben gıdemıcem bakmaya salı gunu aşımız var kızımı o halde gezdıremem. İnş bu hafta şu ev işini hallederız. Bırde bugun tarhana corbası vermeyı düşünüyorum erkenmı sızce dr ver dedı ama bilemedm. Kıymaları donduruyomusuz kavurup falan.

Yalnız olunca zor walla ben de öyleyim ama çok da gezerz onu heryere götürmye çalışıyorm biyandan fena diil bu durum ama bi yandan da hissetmek istiyorum beni aradığını tanıdığını görünce mutlu olmasını,bazen hissettiriyo duygulanıyorum bağrıma basıyorum hmn :))

hep ben.. sadece ben..
çok iyi anlaşmalarına rağmen oyun mama uyku konu ne olursa olsun oğlum ne annem de ne eşim de uzun süre durmuyor beni görürse kucağma alana kadar kendinden geçiyor çocuk.
hele kv yi görünce kızarıyo ağlarken yumruklarını sıkıp avucunu kapıyo oğlum. kp den korkuyo çok görmüyor çünkü oğlumu. ama kendi babam ile oğlumun arasında müthiş bi bağ var babamı görünce beni bile unutuyo kahkahalar kucağına atlamalar.. :)

günaydınn annişler..
günaydın isyan
bizim 5. diş yolda sanki
5. ayda ilk dişimiz gelmişti
baştan beri çok aceleciyiz biz.
geçenlerde mezuniyete gitmiştin ya süleyman demirel kültür merkeziydi galiba
kendi mezuniyetimi hatırladım.

Verebilirsin cnm benm ilk verdğm şeylerden biriydi kıymayı erken demiş sana.ben daha yeni başlıcam dün et haşlarken düdüklüye tüm patates attım zor yiyen oğlum bayıldı öyle yapcm sık sık tam bi etçi bnmki hamileykende et yemeye özellkle dışarı çıkıyoduk evde tiksiniyodum yapmktan fln restorana girer girmez karnımda coşuyodu:))

Genelde hep anneci o zmn burda bebişler bnmki baby tv de sevdgi bişe varsa önüne geçince çekil hareketi yapıyo sallamıyo adam beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…