Kızlar artık bizim cam bardaktan su içerken çıt çıt diye ses geliyor.
erkek milleti hepsi aynı bunların cinslerinde varGünaydınnnnnnnnnnnnnn
Akşam eşim yine canımı sıktı bu egosu beni çıldırtacak bir günnnnnn
Bizdede öyle sanırım geç çıkaracağızzz..Benim bebeğimde henüz diş görüntüsü yok ya.. Çok damakları kaşınıyor ağız suyu fazla ama ortada gelen giden yok...
Canim pekmez ve teryag ne kadar koyuyorsun birde kasik kasikmi veriyorsun:) alakasiz ama yapcamda sorayim dedim burdayken:)Benim bebeğimde henüz diş görüntüsü yok ya.. Çok damakları kaşınıyor ağız suyu fazla ama ortada gelen giden yok...
Bizdede öyle sanırım geç çıkaracağızzz..
boşver geç çıkan dişler daha sağlıklı olur diyorlar.
Canim pekmez ve teryag ne kadar koyuyorsun birde kasik kasikmi veriyorsun:) alakasiz ama yapcamda sorayim dedim burdayken:)
Tesekkur ederim canim:) bir deneyim oksuruk cok yokta sesi kisildi belki iyi gelir , gecirmezsede ilac degil nasil olsa ikiside faydali:)
Valla ne bileyim canım bakalım öyledir inşallah : )
Canım öksürük için soruyorsun sanırım..
Yaklaşık iki yemek kaşığı tereyağı ile bir yemek kaşığı pekmezi bir tatlı kaşığı suyla kaynattım tabi çok kaynatma yanmasın.. Bir iki fokurdadı aldım.. Ilıdıktan sonra içebileceği kadar tabi sıcak içsin diye içirdim canım kaşıkla verdim ben... Başta baya öğürür gibi oldu ama 4-5 kaşık verebilmiştim..
Tesekkur ederim canim:) bir deneyim oksuruk cok yokta sesi kisildi belki iyi gelir , gecirmezsede ilac degil nasil olsa ikiside faydali:)
aynı bizz..Benim oglan yerde oynardı kendi kendine bir hafta önceye kadar şimdi beni kucağına al diye ağlıyor sürekli hiç durmuyor köcagimda da durmuyor bi de bir buçuk iki saatte bir uyumak istiyor sizin uyku aralıklarınız nasil
Canm benımkı benı odadan bile cıkarmıyo babasıda gelse baskasıda gelse gozleri hep bende etrafında olmamı istıyo. Başkalarında kesınlıkle durmuyo. Babasını sadece sabahları goruyo yarm saat falan adamı aşıl gıbı kitlenıp izliyo. Ama şu var bız kızımla hep yanlzz pek gelen gıden olmaz ailem falan uzakta. Gelselerde cadım çok durmaz aglarGece gece ben geldimm:)) kızlar ya bebeklerinizle ilişkiniz onların sosyalliği fln nasıl? Benmki ben olmasamda farketmiyo sanki beni çok arıyo gbi diil hele kalabalıkta ilgisi başka şeylerde,gördüğünde pek sallamıyo gbi.babasıyla daha ilgili oyunlar oynuyo.sizde nasıl durumlar?
Eğer buzluga koyduysan bozulmaz canım. Ben genelde buzlukta saklarim.zaten donmadigi için muhlama yapcagim zaman oyle kullanırım. Dışarıda durursa aciyor un.Gecen sene ordulu bi teyzem misir unu gondermisti bize Kendileri yapiyolarmis. Daha duruyor bozulmus mudur acaba ?
Yalnız olunca zor walla ben de öyleyim ama çok da gezerz onu heryere götürmye çalışıyorm biyandan fena diil bu durum ama bi yandan da hissetmek istiyorum beni aradığını tanıdığını görünce mutlu olmasını,bazen hissettiriyo duygulanıyorum bağrıma basıyorum hmn :))Canm benımkı benı odadan bile cıkarmıyo babasıda gelse baskasıda gelse gozleri hep bende etrafında olmamı istıyo. Başkalarında kesınlıkle durmuyo. Babasını sadece sabahları goruyo yarm saat falan adamı aşıl gıbı kitlenıp izliyo. Ama şu var bız kızımla hep yanlzz pek gelen gıden olmaz ailem falan uzakta. Gelselerde cadım çok durmaz aglar
hep ben.. sadece ben..Gece gece ben geldimm:)) kızlar ya bebeklerinizle ilişkiniz onların sosyalliği fln nasıl? Benmki ben olmasamda farketmiyo sanki beni çok arıyo gbi diil hele kalabalıkta ilgisi başka şeylerde,gördüğünde pek sallamıyo gbi.babasıyla daha ilgili oyunlar oynuyo.sizde nasıl durumlar?
İnşallah mustafayada allahım en uygun zamanda nasip etsin.çok güzel oluyor bacım bardağı ısıttırıp ısıttırıp çın çın sesini dinliyorumaaa sizdemi çıkardınızz heyy maşallahhh bebişlere...darısı bizlerin başınaa inşşş
günaydın isyangünaydınn annişler..
Verebilirsin cnm benm ilk verdğm şeylerden biriydi kıymayı erken demiş sana.ben daha yeni başlıcam dün et haşlarken düdüklüye tüm patates attım zor yiyen oğlum bayıldı öyle yapcm sık sık tam bi etçi bnmki hamileykende et yemeye özellkle dışarı çıkıyoduk evde tiksiniyodum yapmktan fln restorana girer girmez karnımda coşuyodu:))Gunaydın arkadaşlar. Dun bır emlakçı baya ev resmı attı bayıldm inş bölgesıde istedgm gıbıdır. Ama ben gıdemıcem bakmaya salı gunu aşımız var kızımı o halde gezdıremem. İnş bu hafta şu ev işini hallederız. Bırde bugun tarhana corbası vermeyı düşünüyorum erkenmı sızce dr ver dedı ama bilemedm. Kıymaları donduruyomusuz kavurup falan.
Bişey soracam pekmez kaynatilinca zararli olmuyor mu?
Anladm.. Öyle tabi canım... Tereyağı zaten boğazı yumuşatan güçlü etkenlerden biri.. Geçmiş olsun bakalım iyi gelir inşallah
Genelde hep anneci o zmn burda bebişler bnmki baby tv de sevdgi bişe varsa önüne geçince çekil hareketi yapıyo sallamıyo adam benihep ben.. sadece ben..
çok iyi anlaşmalarına rağmen oyun mama uyku konu ne olursa olsun oğlum ne annem de ne eşim de uzun süre durmuyor beni görürse kucağma alana kadar kendinden geçiyor çocuk.
hele kv yi görünce kızarıyo ağlarken yumruklarını sıkıp avucunu kapıyo oğlum. kp den korkuyo çok görmüyor çünkü oğlumu. ama kendi babam ile oğlumun arasında müthiş bi bağ var babamı görünce beni bile unutuyo kahkahalar kucağına atlamalar.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?