2014 Kasım Anneleri

Bişey soracam pekmez kaynatilinca zararli olmuyor mu?

Duydum canım özellikle sıcak bir şeyin içine çayın vs iyi değilmiş ama bebeğim çok hasta olunca öksürüğe de çok iyi gelince yaptım bir kere yedirdim çok faydasını gördüm.. Tereyağıyla beraber belki o kadar kötü olmuyordur tabi ki bi bilgim yok

günaydın isyan
bizim 5. diş yolda sanki
5. ayda ilk dişimiz gelmişti
baştan beri çok aceleciyiz biz.
geçenlerde mezuniyete gitmiştin ya süleyman demirel kültür merkeziydi galiba
kendi mezuniyetimi hatırladım.

kuzum halil cin konferans salonumu neymiş üniv içinde orasıydı..
maşallah 5. dişmi baya aceleciymişinizz yahuu daha bizde tık yok :)

Genelde hep anneci o zmn burda bebişler bnmki baby tv de sevdgi bişe varsa önüne geçince çekil hareketi yapıyo sallamıyo adam beni

ahahah ahahaha o da iyiymişş bunlar zaten büyümüş küçülmüşlerrr hiç bebek olduklarına inanamıyorumm

kuzum halil cin konferans salonumu neymiş üniv içinde orasıydı..
maşallah 5. dişmi baya aceleciymişinizz yahuu daha bizde tık yok :)

ismi değişti herhalde sdkm derler hatta kısaca oraya.
bişey sorucam sana geçen aklıma takıldı ismini hatırlayamadım böyle oluncada hep düşünür dururum ben.
tramvayda sille yolu durağın da inince yukarıya doğru gittiğinde alaattin ilköğretim okulunu geçinceeee bi avm vardı hatta içinde buz pisti de vardı o avm nin adı neydi
biraz komik oldu ama herkeste gülmüş olur bahanemle :)

hahaha kipayımı diosun kuzummm :) orası kapandı artık yok.

Genelde hep anneci o zmn burda bebişler bnmki baby tv de sevdgi bişe varsa önüne geçince çekil hareketi yapıyo sallamıyo adam beni
o da iyiymiş
Benim oglumda bana cok düşkün Cok yorucu oluyor
Uzaktan sevrlerse gülüyor. Ay bu bana gülüyo diye kucaklarina almak istiyolar nasil bagiriyo
Biraz tutayim kollarin dinlensin diye aliyolar kim aldiysa kulagini burnunu sıkıyo saclarini yoluyo iki dk sonra al annesi bu ne böyle deyip geri veriyolar

birtek benim oğlummu herkesin kucağına giden yahuuu...
özellikle anneanne ve babada iken beni hiç tınlamıyor diyebilirimmm..
bu durum bir yönden iyi bir yönden kötü kendimi kötü hissettim acaba oğlum beni sevmiyormu

hahaha kipayımı diosun kuzummm :) orası kapandı artık yok.

aa çok güzeldi orası ya.
arkadaşlarla kaymaya gitmiştik de çok eğlenmiştik.
sen bana hep üni anılarımı hatrılatıyosun
fotolarına falan bakıyorum arka plana bildiğim yerler mi die

ya kızlar oğlumu artık sofrada tutamıyorum..
mama sandalyesinde bile olsa tepiniyor..
annemlerdeyi annemler yer sofrasonda yityor..bırakın her yeri dağıtıcam diye yapmadığı kalmıyor..
birde kucağımızda iken artık ellerimizi itmeyi öğrendi kendini aşağı itiyor..
ellerini tutsak ayakları ile vuruyor herşeye..
yemek yiyemez olduk valla.

Ya aynen canm ya. Benim bugun 30 gunum sabah az leke seklinde kan geldi durdu. Beyaz akinti hep var zaten. Arada kahverengi lekelenmede oluyor. Ya çok gıcık bi durum ya hic temizlenemiyor gibiyim.
Bende henuz adet olmadim emdigi surecede olsun ostemiyorum boyle cok rahatim
Yumurtlamayi bende cok hissediyorum kasik agrilarini ve adet zamanida aynisi oluyo sorun olucagini sanmiyorum bende gitmedim doktora henuz
Annelik ayrı bi zor kadın olmak ayrı bi zor ya bazen çok kıskanıyrm erkekleri hiç bi zorlukları yok bakıyrumda bizim bi ağrılarımız sızılarımz bitmiyor özelliklede bu regl dönemleri filan ama hepsi normal geliyor bana bence emzirilidği sürece böyle devam edecek gibi doktora gitesk bile ne yapacak ki ilaçta kullanamyrz zatn

aa çok güzeldi orası ya.
arkadaşlarla kaymaya gitmiştik de çok eğlenmiştik.
sen bana hep üni anılarımı hatrılatıyosun
fotolarına falan bakıyorum arka plana bildiğim yerler mi die

ayy kıyamam kuzum yaaa..özlüyorsun değilmi..
bende afyonda okudum afyonu hiç özlemedim ama arkadaşlarımı ortamımı özledim öğrencilik gibisi varmı yaa..
kipa artık batmıştı canım bir sürü avm açıldı yeni orası artık küçük gelmeye başladı insanlara diyebilirim en sonundada kapandı

Bizde aynı durumdayız özelliklede dediğin gibi akşam yemeğinde çıldırıyor artık kokusunumu alıyor canı çekiyoe böyle yapıyor anlamıyrm kaç gündür yemek yedirmiyor kendisi ymek istiyr karnı tok bile olsa illa gelecek sofraya yiyecek yoğurt sevmeyen çocuk sofada cacık yiyor heyy allahm bunlar çok fena yaa

özlemez miyim cnm yaa burnumda tütüyo
gitme imkanım da yok tayin anlamnda
zaten memleketteyiz
öğrencilere yetzmez çok kalabalık bi üni. zaten.

Siz böyle yazdkça bende mi bi sorun var diyorum nadiren beni görünce heyecanlanıyo insanları da yadırgamaz maşallah bıraksan heryerde takılcak sanki:)) neyse kendi iyi olsun da varsın şuan sallamasın

Bwenimki bana yapışık babayı pek sallamıyor odadan dışarı çıktığımı görsün yterki takılıyor peşime hemen ağlıyor bide al kucağıan benide götür diye ne olacak böyle bilmyrm

ya aynen sevmediği birşeyi bile o an yiyebiliyor..
valla 2-3 kişi nöbetleşe yiyoruz..
geçen gün yemeğe gittik kendimi mama sandalyesinden atmaya çalışıyor bir görsen yöle bir vuruyorki ellerini masaya alın beni diye mahvetti bizi...
en son sütlaça daldırdı elini şapur şupur yedi.. herkez mustafayı izledi o anda diyebilirim büyük ihtimalle çocuğu olmayanlarda bizi kınadı

özlemez miyim cnm yaa burnumda tütüyo
gitme imkanım da yok tayin anlamnda
zaten memleketteyiz
öğrencilere yetzmez çok kalabalık bi üni. zaten.

evet kuzum yaa bosna zaten ayrı bir kent oldu üniv öğrensileri ile doldu..
dahada binalar yapılıyor 2-3 tanede özel üniv açıldı iyice arttı

Kızlar normalde blandıra karşıyım, kullanılmaması taraftarıyım ama sebze Çorbası yaparken kullanıyorum malesef. Çorba dediğimde püre kıvamında, öyle sulu değil. Tel süzgeçten geçireyim dedim ama olmadı, sadece sebzelerin suyu süzüldü Posası süzgeçte kaldı. Vitamin açısından sebzeleri kabuğuyla yemesini istiyorum. Mesela kabağı, havucu soymadan az suda haşlıyorum. Içine taze fasülye, bezelye ve az kıyma ilave ediyorum. Bunları 10 dk haşlayıp, blandırdan geçirip, Zeytinyağı ilavesiyle oğluma yediriyorum. Çatalla ezince Ağzına koyduğum anda ağlamaya başlıyor pütürlü olduğundan yutmuyor diyemicem çünkü kahvaltıda yumurta, peyniri bulamaç yemiyor, ayrı ayrı yiyor. Sizler sebze püresini nasıl yediriyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…