Kızlar normalde blandıra karşıyım, kullanılmaması taraftarıyım ama sebze Çorbası yaparken kullanıyorum malesef. Çorba dediğimde püre kıvamında, öyle sulu değil. Tel süzgeçten geçireyim dedim ama olmadı, sadece sebzelerin suyu süzüldü Posası süzgeçte kaldı. Vitamin açısından sebzeleri kabuğuyla yemesini istiyorum. Mesela kabağı, havucu soymadan az suda haşlıyorum. Içine taze fasülye, bezelye ve az kıyma ilave ediyorum. Bunları 10 dk haşlayıp, blandırdan geçirip, Zeytinyağı ilavesiyle oğluma yediriyorum. Çatalla ezince Ağzına koyduğum anda ağlamaya başlıyorpütürlü olduğundan yutmuyor diyemicem çünkü kahvaltıda yumurta, peyniri bulamaç yemiyor, ayrı ayrı yiyor. Sizler sebze püresini nasıl yediriyorsunuz?
ya aynen sevmediği birşeyi bile o an yiyebiliyor..
valla 2-3 kişi nöbetleşe yiyoruz..
geçen gün yemeğe gittik kendimi mama sandalyesinden atmaya çalışıyor bir görsen yöle bir vuruyorki ellerini masaya alın beni diye mahvetti bizi...
en son sütlaça daldırdı elini şapur şupur yedi..herkez mustafayı izledi o anda diyebilirim büyük ihtimalle çocuğu olmayanlarda bizi kınadı
ohh yarasın bi alem bunlr yaa enerji içeceği filn mı koyuyorlar bu mamalara acaba bi duramıyorlar yerlernde
evet kuzum yaa bosna zaten ayrı bir kent oldu üniv öğrensileri ile doldu..
dahada binalar yapılıyor 2-3 tanede özel üniv açıldı iyice arttı
Ben onu doktora sordum buharda çok uzun sürüyo havuç fln pişmiyo dedm düdüklü de yap çatalla ez dedi düdüklü de yapınca tam püre oldu taze fasülyede koymuştum tadı da güzel olmş ama bnmki yedi mi hayır 1mama kaşığı anca.doktor da olsun bi kaşık bile iyidr şimdi dedi.şimdi yemeyi sevmeyen çocuklar daha sonra nasıl oluyo acaba ,daha büyük çocuğu olup deneyimleyen var mıKızlar normalde blandıra karşıyım, kullanılmaması taraftarıyım ama sebze Çorbası yaparken kullanıyorum malesef. Çorba dediğimde püre kıvamında, öyle sulu değil. Tel süzgeçten geçireyim dedim ama olmadı, sadece sebzelerin suyu süzüldü Posası süzgeçte kaldı. Vitamin açısından sebzeleri kabuğuyla yemesini istiyorum. Mesela kabağı, havucu soymadan az suda haşlıyorum. Içine taze fasülye, bezelye ve az kıyma ilave ediyorum. Bunları 10 dk haşlayıp, blandırdan geçirip, Zeytinyağı ilavesiyle oğluma yediriyorum. Çatalla ezince Ağzına koyduğum anda ağlamaya başlıyorpütürlü olduğundan yutmuyor diyemicem çünkü kahvaltıda yumurta, peyniri bulamaç yemiyor, ayrı ayrı yiyor. Sizler sebze püresini nasıl yediriyorsunuz?
Benim oğlundan öyle canım herkese gidiyor yeterli sevsinler gulucukler atıyor geçen yemeg3 gittiğimizde bi kadın sevmeye geldi bizimki mama sandalyesinde esimle biz de izliyoruz kadın sevdi bizim ki bayılıyor tabi kadın ellerini uzattı gel diye bizimki hemen atıldı kadın diyor ki a a a a geliyor normal da bebekler ağlar maşallah diyo benim pek hosuma gitmiyor bu durum ama ağlamasından iyidir galibabirtek benim oğlummu herkesin kucağına giden yahuuu...
özellikle anneanne ve babada iken beni hiç tınlamıyor diyebilirimmm..
bu durum bir yönden iyi bir yönden kötü kendimi kötü hissettim acaba oğlum beni sevmiyormu
Bende hep blendr kullnyrm yemiyor yoksa diğer türlü çok pütürlü kalıyor bir süre kullanıp sonra çiğneme refleksi iyice gelişince az az pütürlü bıkarakmayı düşünyrm ama daha küçükler bide ek gıdaya yeni yeni alışıyorlar direk pütürlü vermekte midelerini kaldırıyor gerkçekten onlrda haklı vitamini öldürdüğünüde düşünmüyrm açıkcası bende dediğin gibi çok sıvı yapmıyrm çok az suda pşiriyrm daha iyi yiyorKızlar normalde blandıra karşıyım, kullanılmaması taraftarıyım ama sebze Çorbası yaparken kullanıyorum malesef. Çorba dediğimde püre kıvamında, öyle sulu değil. Tel süzgeçten geçireyim dedim ama olmadı, sadece sebzelerin suyu süzüldü Posası süzgeçte kaldı. Vitamin açısından sebzeleri kabuğuyla yemesini istiyorum. Mesela kabağı, havucu soymadan az suda haşlıyorum. Içine taze fasülye, bezelye ve az kıyma ilave ediyorum. Bunları 10 dk haşlayıp, blandırdan geçirip, Zeytinyağı ilavesiyle oğluma yediriyorum. Çatalla ezince Ağzına koyduğum anda ağlamaya başlıyorpütürlü olduğundan yutmuyor diyemicem çünkü kahvaltıda yumurta, peyniri bulamaç yemiyor, ayrı ayrı yiyor. Sizler sebze püresini nasıl yediriyorsunuz?
Siz böyle yazdkça bende mi bi sorun var diyorum nadiren beni görünce heyecanlanıyo insanları da yadırgamaz maşallah bıraksan heryerde takılcak sanki:)) neyse kendi iyi olsun da varsın şuan sallamasın
Hiç alakası yok valla kimseyi gormemesiyle bize kimse gelip gitmezdi ank da burada kimseyi tanımıyorum zaten benim oglan dışarı çıkar çıkmaz mavi boncuk dağıtmaya başlıyor geçen markette kasiyerle ayak ustu flortlesti resmen bi boyun bukmeler falan dediğin gibi yapı meselesiİşte o benim hayalimdeki cocuk:)
cool olcak demek ki :))
Yapi meselesi bence çünkü doğumun ertesi günü doktor dikislerimi kontrol etmekicin gelmişti. O sirada kolumdaydi. Kv. Bebegi alayimda rahat baksinlar dedi almasiyla ciglik atmasi bir oldu. Geri koluma yatirdilar hemen sustu yine. Suan hala ayni sekilde..
Hatta cok elestiriyolar sen kendine cok alistirmissin yok kimseyi gormemis mi Vs.vs.vs.......
Ben hiç blender kullanmadım buharda pişirip yediriyorum ama blender kullanmanın vitamini öldürür yönünde yapılan bir bilimsel araştırma yok sadece sürekli yiyecekleri blendırlamak katı gıdaya geçmesini zorlaştırabilir şuan hiç sebzeleri pütürlü yiyemiyorsa o vitaminlerden mahrum kalmasın blendır kullan ama gün gün kademesini arttır pütüre Alışsın hiç Can'ını Sıkma afiyetle yesin kuzu
bu arada iki gündür ağzını açmayan bize dişini göstermemek için uğraşan oğlum dün incilerini gösterdi hemde tam 3 taneşok olduk tabi 3 tane birden patlamış hepsi altta darısı bekleyen annişlerin başına ağrısız ateşsiz
on gündür kehribar kolyesi kullanıyorum öncesine göre daha sakindi ben işe yaradığını düşünüyorum
Ben onu doktora sordum buharda çok uzun sürüyo havuç fln pişmiyo dedm düdüklü de yap çatalla ez dedi düdüklü de yapınca tam püre oldu taze fasülyede koymuştum tadı da güzel olmş ama bnmki yedi mi hayır 1mama kaşığı anca.doktor da olsun bi kaşık bile iyidr şimdi dedi.şimdi yemeyi sevmeyen çocuklar daha sonra nasıl oluyo acaba ,daha büyük çocuğu olup deneyimleyen var mı
Aminnnn canım inş darısı tüm minnoşların başınaMaşallah incilerinizin devamı da sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah. Bizimde altta 2 tane var, sanırım şimdi üstten gelicek, Üst damak baya kabarmış durumda. Eren beyin huzursuzluğu hat safhada, ara ara ateş ve ishal-kabız durumlarımız da var. Üst dişler biraz daha zorlarmış. İnşallah bu Süreci hepimiz kolaylıkla sıkıntısız atlatırız
Süpersin adaşımaynı şeyi düşünmüştüm blandır kullanıpta zamanla kademesini pütürlü olacak şekilde ayarlayıp, yavaş yavaş blandırı bırakmak en mantıklısı. Dün biraz pütürlü yaptım yemedi, öğürünce tekrar blandırdan geçirdim ama bu konuda kararlı olup, yavaş yavaş blandırdan vazgeçiricem inşallah.
Emin ol aglamasndan ıyı canm. Ne eve gelen rahat edıyo ne sen kucaktan inmıyokı misafır agırlıyim. Mısafr benden daha cok iş yapıyo bana geldıgınde. Notmalden dahada huysuz oluyo hirayla iletişim kurmaya bile çalışsalar hemen dudakları büzüyo bana bakıyo. Tek iyi yanı kvler gelınce dahada huysuz oluyo o benı mest edıyo:)))Benim oğlundan öyle canım herkese gidiyor yeterli sevsinler gulucukler atıyor geçen yemeg3 gittiğimizde bi kadın sevmeye geldi bizimki mama sandalyesinde esimle biz de izliyoruz kadın sevdi bizim ki bayılıyor tabi kadın ellerini uzattı gel diye bizimki hemen atıldı kadın diyor ki a a a a geliyor normal da bebekler ağlar maşallah diyo benim pek hosuma gitmiyor bu durum ama ağlamasından iyidir galiba
Seramik veya granit tava kullanan var mi ne marka alsam acaba öneri bekliyorum sizden Teflon kullanmak istemiyorum
kuzen karaca almış küçük sos hazırlamak için gibi aynı. tam benlik dedim ama aradığım da bulamadım, karaca ya bak istersenSeramik veya granit tava kullanan var mi ne marka alsam acaba öneri bekliyorum sizden Teflon kullanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?