2014 Kasım Anneleri

Canım bence kendine hiç dert etme bütün yükü biz çekiyoruz ben ücretsiz izindeyim ama inan evde olduğum halde yetiştiremiyorum çamaşır falan hak getire yani çalıştığın için eşinin seni anlaması lazım anlıyodur bile ben ücretsz dilekçe yazmaya falan gittiğinde tüm gün işteydim eve geldim ve nası bi yorgunluk 8 buçukta sızdım kolaymı öyle bebekle bi yere çıkmak kendini hazırlamak bende eşime hiç vakit ayıramıyorum çünkü oğlum bırakmıyo artık tüm gün tepemde:) yemeğimi zor yapıyorum onun için çalışan bebekli bayanlar idolümsünüz:)

Kızlar ıhlamur yerine evde milupanın rezene çayı var ondan versem kahvaltıda ne olur

Benım cadı sabah sabah oynama pozısyonuna gectı. Annesı gıbı oynak olcak. Ama bıraz ciddi sanki:)))

ayy yerim o ellerini kız vursana şunun ellerine ya favorim senin kızın.
senin yüzünden 1 tane daha doğurasım var kız olsun duasıyla.

bende aynıyım canım ev iş çocuk anca bu kadar yetişebiliyiorum..
akşamda sızıyorum zaten

Canım şöyle bakıldığında çok iyi bir duzen oturtmussunuz bence ben bütün gün evdeyim yetisemiyorum hiç birseye sen bu arada bir de çalışıyorsunuz valla gıpta ediyorum hem çalışıp hem böyle bi düzen belki hafta sonları zaman ayirabilirsin eşine her ikiniz de evdeyseniz

günaydınn öğleye kadar nöbetteyimm nefret ediyorum hafta sonu nöbetinden

Beyazıt bi dk durmuyor sürekli ağlıyor beni kucağına al diye ne yapcam bilmiyorum yaaaaaaâaaaaaaaaaaa

Beyazıt bi dk durmuyor sürekli ağlıyor beni kucağına al diye ne yapcam bilmiyorum yaaaaaaâaaaaaaaaaaa
çocuklarda sıkılıyor bizden başkasını görmüyorlaeki..
ama çok zor tek başına yaa..

Günaydın kizlaaar . bugün 8 aylik oldu Emir bugün 8 aylık olan diğer arkadaşlarinda 8. ayi kutlu olsun.

maallahh sizeeee

Güzel hafta sonları herkese temizlik yapılacak çamaşır yıkanıp asilacak beyazit a bakılacak akşama yemek yapılacak

Kolay gelsin canım benide ev temizlği yarın bekliyo.ben hafta içi pek bişey yapamıyorum 7 de 7,30 falan gidiyorum zaten çocuğu al ordan eve git oğluşla ilgilen uyut bilmm ne varsa ufukhanın işlerini yapıyorum sonra bende sızıyorum zaten aman diom hafta sonu yaparım tembelleştim galiba.

günaydınn öğleye kadar nöbetteyimm nefret ediyorum hafta sonu nöbetinden

günaydın canım.kolay gelsin olsun arada bişey biz hep çalışıoz cumartesi ya

Günaydın kizlaaar . bugün 8 aylik oldu Emir bugün 8 aylık olan diğer arkadaşlarinda 8. ayi kutlu olsun.

maşallah size bizde inş.10 gün sonra doldurcaz 8 ayımızı büyüyolar ya çabukca sanki zamnan nasıl geçio valla.
nice 8 li günlere inş.

Tek basıma tek nefes alamiyorum valla çok zor tek eylül gibi bende çalışmaya başlamayı düşünüyorum beyaztı da krese vercem bugün sabah konuştum esimle de yoksa böyle ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Tek basıma tek nefes alamiyorum valla çok zor tek eylül gibi bende çalışmaya başlamayı düşünüyorum beyaztı da krese vercem bugün sabah konuştum esimle de yoksa böyle ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum
oyy canım ya kreş için erken değilmi..
iyi bir bakıcı bulsan eve kamera yerleştirsen

kreş için erken değil mi ya yok mu kimsen bakıcak 2 yaşından önce ne bilim bana erken gelio ya.

kuzum 3 haftada birdi nöbet..
bir arkadaş işten çıkarıldı 2 haftaya düştü..

kuzum 3 haftada birdi nöbet..
bir arkadaş işten çıkarıldı 2 haftaya düştü..

ay 1 hafta evdesin 1 hafta işte ay kötü.
ben alışkın olduğum için cumartesileri ben 1 hafta bile evde olsam ohh derim valla.
çıkarılmak kötü ya yazık onada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…