Bende salliyrm kan ilaciniBana da doktor her gitmeye hatırlatıyor mutlaka ver diye bende kan ilacını sallıyorm da d viti veriyrm aama bazen onuda unuttuğum günler oluyor
Ben 4+ kullaniyrm iki aydir :) 9,5 kg4 numara bez kac kılo arası oluyo. 3 bacaklarını sıkıyo sankıya. 4 te buyuk olur dıye değiştıremedim bi türlü. Ama elimde yrm paket bez kaldı 4 e gecıcem galıba
Canım bence kendine hiç dert etme bütün yükü biz çekiyoruz ben ücretsiz izindeyim ama inan evde olduğum halde yetiştiremiyorum çamaşır falan hak getire yani çalıştığın için eşinin seni anlaması lazım anlıyodur bile ben ücretsz dilekçe yazmaya falan gittiğinde tüm gün işteydim eve geldim ve nası bi yorgunluk 8 buçukta sızdım kolaymı öyle bebekle bi yere çıkmak kendini hazırlamak bende eşime hiç vakit ayıramıyorum çünkü oğlum bırakmıyo artık tüm gün tepemde:) yemeğimi zor yapıyorum onun için çalışan bebekli bayanlar idolümsünüz:)Arkadaslar kafama takilan bi konu var, sizlerde ayni durumlarda oldugunuz icin daha saglikli yorum yapabileceginizi dusundum, paylasmak istedim,
Ana hatlariyla konu esimi acaba cok mu ihmal ediyorum
Bunun analizi icin oncelikle bir gunluk rutinimi paylasayim sizlerle
630 oglumla beraber uyaniyoruz onun bakimini yapip, giyinip evi toparliyrm, cantasini hazirliyrm esimde kalkip giyiniyor 720 de evde cikip anneme gidiyoruz, o servisi ile ise gidyor
Annem bebegimin ve bnm kahvaltimi hazirlamis oluyor, oglumu hemen annemin kucagina verip sut sagiyorum 15 dk, sonra oglumu yediriyorum kendim kahvalti yapip oglum emerse onu biraz daha emzirip ise gidiyrm 830 da
1230 da isten cikip anneme gidyrm, eksik varsa alisveris yapiyrm, saat 1310dq eve gelip, oglumu emziriyrm yemek yiyiyorum sut sagiyrm sonra 1430 da ise geri donuyrm, aksam 1840 da annemde oluyrm, annemle beraber iftar hazirliyrz, oglumu emziriyrm, iftar sonrasi hemen eve geciyrz, oglumun bakimini yapip salliyrm, bazi aksamlar utu yapip camasir yikiyrm, sonra oglum uyaniyot emziriyrm ve ben saat 23 bazen 22 de sizip kaliyrm
Bu dongu icinde esimle ilgilenebilecegim vakit cok az, gece de oylece yatip kaliyorum sarilmiyorum bile ona
Bazen dusunce kendimi suclu hissediyrm ama inanin oyle yoruldum ki
Oglumu zaten gun boyu cok ozluyrm
Ben ni beceriksizum hic birseyi yetistiremiyrm bilmiyrm
Bu sabah 7 de kalktik bakim ve kahvalti yaptirdim onu oyuna birakip astigim kurumus camasirlarini topladim, nevresim takimini yikamistim onu katladim, salonun tozunu alip onu yatirip camasirlarini utuleyecegim, babamiz uyanincada evi supurup silcem, bi posta daha camasir yikayip banyo tuvalet temizleyecem aksamada annemler iftara gelicek ama annrm erken gelir beraber yapariz
Sorum su sizde durumlar nasil? Bana tavsiyeleriniz var mi?
Benım cadı sabah sabah oynama pozısyonuna gectı. Annesı gıbı oynak olcak. Ama bıraz ciddi sanki:)))
Arkadaslar kafama takilan bi konu var, sizlerde ayni durumlarda oldugunuz icin daha saglikli yorum yapabileceginizi dusundum, paylasmak istedim,
630 oglumla beraber uyaniyoruz onun bakimini yapip, giyinip evi toparliyrm, cantasini hazirliyrm esimde kalkip giyiniyor 720 de evde cikip anneme gidiyoruz, o servisi ile ise gidyor
Annem bebegimin ve bnm kahvaltimi hazirlamis oluyor, oglumu hemen annemin kucagina verip sut sagiyorum 15 dk, sonra oglumu yediriyorum kendim kahvalti yapip oglum emerse onu biraz daha emzirip ise gidiyrm 830 da
1230 da isten cikip anneme gidyrm, eksik varsa alisveris yapiyrm, saat 1310dq eve gelip, oglumu emziriyrm yemek yiyiyorum sut sagiyrm sonra 1430 da ise geri donuyrm, aksam 1840 da annemde oluyrm, annemle beraber iftar hazirliyrz, oglumu emziriyrm, iftar sonrasi hemen eve geciyrz, oglumun bakimini yapip salliyrm, bazi aksamlar utu yapip camasir yikiyrm, sonra oglum uyaniyot emziriyrm ve ben saat 23 bazen 22 de sizip kaliyrm
Bu dongu icinde esimle ilgilenebilecegim vakit cok az, gece de oylece yatip kaliyorum sarilmiyorum bile ona
Bu sabah 7 de kalktik bakim ve kahvalti yaptirdim onu oyuna birakip astigim kurumus camasirlarini topladim, nevresim takimini yikamistim onu katladim, salonun tozunu alip onu yatirip camasirlarini utuleyecegim, babamiz uyanincada evi supurup silcem, bi posta daha camasir yikayip banyo tuvalet temizleyecem aksamada annemler iftara gelicek ama annrm erken gelir beraber yapariz
Canım şöyle bakıldığında çok iyi bir duzen oturtmussunuz bence ben bütün gün evdeyim yetisemiyorum hiç birseye sen bu arada bir de çalışıyorsunuz valla gıpta ediyorum hem çalışıp hem böyle bi düzen belki hafta sonları zaman ayirabilirsin eşine her ikiniz de evdeysenizArkadaslar kafama takilan bi konu var, sizlerde ayni durumlarda oldugunuz icin daha saglikli yorum yapabileceginizi dusundum, paylasmak istedim,
Günaydın canım kolay gelsingünaydınn öğleye kadar nöbetteyimm nefret ediyorum hafta sonu nöbetinden
çocuklarda sıkılıyor bizden başkasını görmüyorlaeki..Beyazıt bi dk durmuyor sürekli ağlıyor beni kucağına al diye ne yapcam bilmiyorum yaaaaaaâaaaaaaaaaaa
Günaydın kizlaaar . bugün 8 aylik oldu Emirbugün 8 aylık olan diğer arkadaşlarinda 8. ayi kutlu olsun.
Güzel hafta sonları herkese temizlik yapılacak çamaşır yıkanıp asilacak beyazit a bakılacak akşama yemek yapılacak
günaydınn öğleye kadar nöbetteyimm nefret ediyorum hafta sonu nöbetinden
Günaydın kizlaaar . bugün 8 aylik oldu Emirbugün 8 aylık olan diğer arkadaşlarinda 8. ayi kutlu olsun.
oyy canım ya kreş için erken değilmi..Tek basıma tek nefes alamiyorum valla çok zor tek eylül gibi bende çalışmaya başlamayı düşünüyorum beyaztı da krese vercem bugün sabah konuştum esimle de yoksa böyle ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Tek basıma tek nefes alamiyorum valla çok zor tek eylül gibi bende çalışmaya başlamayı düşünüyorum beyaztı da krese vercem bugün sabah konuştum esimle de yoksa böyle ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Kolay gelsin canım benide ev temizlği yarın bekliyo.ben hafta içi pek bişey yapamıyorum 7 de 7,30 falan gidiyorum zaten çocuğu al ordan eve git oğluşla ilgilen uyut bilmm ne varsa ufukhanın işlerini yapıyorum sonra bende sızıyorum zaten aman diom hafta sonu yaparım tembelleştim galiba.
günaydın canım.kolay gelsin olsun arada bişey biz hep çalışıoz cumartesi ya
maşallah size bizde inş.10 gün sonra doldurcaz 8 ayımızı büyüyolar ya çabukca sanki zamnan nasıl geçio valla.
nice 8 li günlere inş.
kuzum 3 haftada birdi nöbet..
bir arkadaş işten çıkarıldı 2 haftaya düştü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?