2014 Kasım Anneleri

ay 1 hafta evdesin 1 hafta işte ay kötü.
ben alışkın olduğum için cumartesileri ben 1 hafta bile evde olsam ohh derim valla.
çıkarılmak kötü ya yazık onada.
yok canım 2 hafta evdeyim 1 hafta işte o şekilde..
evet bizde çok üzüldük 5 yıldır birlikte çalışıyorduk

Amin cnm inşallah. Hamilr iken 8 ay geçmek bilmemisti sanki. Simdi hangi ara bu kadar olduk anlamadim ki

Tek basıma tek nefes alamiyorum valla çok zor tek eylül gibi bende çalışmaya başlamayı düşünüyorum beyaztı da krese vercem bugün sabah konuştum esimle de yoksa böyle ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Cnm o kadar küçük iken alan kreş var mi? Hangi sehirdesin?

Şimdi erzincandyım ama eylül e kadar ankaraya ya geçmiş oluruz bakacak kimsesiz yok var da yok yanı annem var ama bakmaz beyazittan daha küçük çocukları alan bi kreş var evinin iki bina ötesinde ben hamileyken 3 4 aylık çocukları getirip birakiorlardı

Bende isyan bayrağını çekecem birazdan bu ne ya inmiyo kucaktan sürekli mız mız eşim hafta sonları evde ama bebek ondada çok durmuyo az bişey oyalarsa oyalar yani tüm ev benim üstümde eşleriniz yardımcı olurmu sizlerde durum ne banyo yapmak bile lüks oldu

1 günümün Özeti gibi sadece işe gitmiyorum beceriksizlik değil bu yetmiyor işte gün hep bir koşturmaca az daha büyüsünler şu emzirme ekstra mama yapma işleri kalksın üstümüzden uyku düzenleri otursun daha rahatlarız inşallah

aynıyızz ve sanırım herkesde aynı durumda..
annem şükür yardım ediyor ama o olmadığı zamanlarda banyo wc bile zor geliyor evet..
eşim benim yardım eden biri değil yarım saat bile bakmaz çocuğa ev işi desen öyle..

Aynı benim eşimde öyle ev işine hayatta yardım etmez ütüsünü yapar bide şuan sahura kndi hazırlıyo o kadar bazen çok kıskanıyorum erkekleri işleri sadece çalışmak e onu zaten bizde yapıyoruz

Benımkı sevmeye yardm edıyo. Dun zorla gıt uyut eedım kızım ilk defa gece 1 se uyandı 3 e kadar uyumadı. Eşim uyutmaya başladı kızım meme isteme aglamadını yaptı emerek uyudu tok olmasına ragmen. İstesem yardmcı oluyosa kızım ondada uyumuyo işte. İlla emcek. Ama ev işlerıne yardm edıyo sagolsn. Masa toplama makınaya yerleşteme mutfak toplama. Yemk sonrası cay kahve onları eşim yapar. Hatta dun bır surtu camasır verdm onune katladı bende yerleştrdm. :))

Benim kuzenim bir sene önce anne oldu su an otuz yasında bebeğine doğduğundan beri annesi bakıyor sadece uç ay ise gitmedi bir gece kalkmadı bebeği için emzirmedi de çocuk annesinde değil anneannesi de susuyor aglayinca ben bu kadarına pes diyorum tabi böyle bi annelik yok dünyada ama teyzeme de bravo diyorum benim annemin oğlum doğduğundan beri hiç bir yardımını görmedim kimsenin görmedim o yüzden esim beyazıt konusunda çok yardımcıdır baştan beri herşeyin bilir yapar bütün gün yanlız akşama kadar biraksam gozum arkada kalmaz yanlız olduğumuz için mecbur kaldi o da yardım etmeye bende aman sen dur yapamazsın demedim hiç hala da akşam gelince ilgilenir gece ben kalkamazsam bakar

benim annemde bana çok yardımcı mustada doğduğundan beri gündüzleri genelde hep yanımda oldu..gece hiç uyutmuyordu mustafa emmekten annem saolsun gündüz 2-3 saat beni uyutuyordu..
şimdide ramazanda anneme taşındık..eşim yardım etse evimde olmayı tercih ederdim..
tam iftar vakti mustafaın uyku saati..
sahırda desen uyanıyor genelde..
hepsine yetişemezdim oruçta tutuyorum malum..
birinin anne eş kim olursa olsun desteği şart

ooo süpermiş yaaaa..daha eşimin bir çay demlediğini bilmem görmedim

Canım dogurmakla anne olunmuyo maleaef. Benm ablamda aynısını yaptı. Annmle 9 senedır yegenımı buyutuyo halada öyle. Ablam anne olmayı hiç beceremedi bende hep kızdm ona. Dogdugundan berı annemde o arada sadece emzırdı. Evı annmle bır sokak mesafede olmasına ragmen hep annemde kaldı o evınr gıttı işine gıttı. İşten gelınce hiç ilgılenmedı. Halada öyle annem cocugundan daha iyi ve daha cok baktı. Dahada cok bakıcak gıbı. Kadn hayatını yaşayamıyo resmen. E cok sevdıgı için ablamada vermk istemıyo. Ablamnda işine gelıyo. Bızim zorumuzla ilgılenır gezdrr falan. Ben yakın olsam canına okurım ablamn ve bendende çekınır ama şanslı uzagm ondan. Cok üzülüyorum yegenımede anneme hep anne dedı. Anne sevgısı yok baba zaten ortada yok hapiste kötü oldum şimdi öyle uzuluyorumk cocuklugu mahvoldu kuzumun. Hiçbişeyı düzgün yaşayamadı. Bız teyzeleı olarak çok sey yaptk ama anne baba gıbı olmazkı.şuan cok yaramaz aska kımseyı umursamaz hırçın bir çocuk oldu ama tek sebebi çocuklugunda yaşadıkları öyle ağrki.((

Genelde aynılar canım benim eşime bulaşık yıka de yıkasın ama çocuğu fazla tutamıyo.çünkü benim oğlum çok hareketli zapdetmek zor yani ondan birazda dışarı çıkar gezdir de yapar ama :=)zar zor yemek yersem yerim o bakar oda hızlı hızlı yani.

eşin yardımcıysa böle ne güzel işte senin annen neden bakmıo çocuğuna kreşler ne kadar güvenilir gene kendi insanın gibi olurlarmı olmazlar büyüseler tamm da küçükken sanmm okadar iyi bakıcaklarını.allah yardımcın olsun canm.

ooo süpermiş yaaaa..daha eşimin bir çay demlediğini bilmem görmedim
Brnımkı şükür rvlenmeden öncede oyleydı. Hamıleykende çok kullanmaıştım 9 ay çogu şeyı eşim yaptı dıyebılırım. Halada temzlıkte camlar balkonlar ona ait. İzinli gununde yemek bile yapar ama buara hep telefona yapışık yaşıyo oda ev araba arama derdınde. Bulana kadr ses çıkarmıyorum bende. Ama arada eline iş verıyorum boş bırakmam hiç. Bezelye barbunya ayıklatırım buzluga depolamak için iki akşamdr onlarla ugraşıyo:))

valla bravo yaniii asla ama asla yapmaz yaptıramadımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…