2014 Kasım Anneleri

YAZIK YAVRUM YA GELDE BÖLE ANNELERİ DÖVME ONLARI KIZGIN DEMİRLE DÖVÜCEN VALLA KUSURA BAKMA AMA.ÖLE ŞEYMİ OLUR YA NASIL KIYAR ÇOCUĞUNA BEN GÜNDÜZLERİ BIRAKIORUM NIRAKIRKEN NASIL ÜZÜLÜORUM EVET BAKIMI İYİ ŞÜPHEM YOK AMA ANNE GİBİ OLURMU ACABA BENİ ARIOMU DERDİNİ DE ANLTAMAZ BİLMM NE ANNE SABIRLIDIR BENM OĞLUMDA ÇOK HAREKETLİ ACABA SİNİRLENİP KIZIOLARMI FALAN DİE DÜŞÜNMEKTEN BAŞIM AĞRIO MESELA.

Merhaba kızlar bizimde disimiz çıktı ramazandan sonra dis bugdayi partisi yapabilirim

HAYIRLI OLSUN BENDE DÜŞÜNÜYORUM PARTİSİNİ ŞÖLE ÇOK MASRAFLI OLMAYA CAK ŞEKİLDE BAKALIM SEN NELER YAPMAYI DÜŞÜNÜON.Bİ KAÇ AY OSNRA DOĞUM GÜNÜ DE OLICAK YA ALLAH İZİN VERİRSE DETAYLI ONA HAZIRLANIRIM.

BRAVO SENN KOCA BAYA İYİYMİŞ BENİMKİ ARADA İŞTE CANI İSTRSE İYİ YARDIM EDER HAMİLEYKEN YAPTIDA HERŞEYİ ŞİMDİ PEK DEĞİL NORMAL YANİ.

Bu arada biz 8.Ay kontrolüne gittik hiç kilo almamş yemeside güzel aslnda nereye gittiki bu kilolar ya zatn sınırdaydık kaldk öyle

Bende salliyrm kan ilacini
Dogtumu yanlismi bilmiyrm
9.ayda kan tahlili yapılacağını söyledi bakalm inşallah bi sonç belli olsnda ona göre veririz şimdi bişey bilmeden vermek içimi rahat ettirmiyor açıkcası

Tmmdir cnm.insallah kötü bir şey yktur.
Bence yoktur içini rahat tut doktor normal diyecek eminim

Valla benim eşim hem babası hem yarı annesi o kadar çok yardım ediyor ki ev işi olsun Bebeğin bakımı olsun o olmasa nasıl kalkardım altından bilmiyorum Allah Razı olsun ondan inşallah bende Oğlumu öyle yetiştircem ileride eşine hep destek olsun

Arkadaşlar neler yazdı okumadm ama bence ihmal ediyorsun eşini bebğin için zaten yapılamsı gerekenleri yapıyorsun ama bana ev işini çok yapıyorsun gibi geldi :) bence bırak bi kaç gün dağınık kalsın ev işine ayrıdığın zaman nerden baksan 1 saatten fazla görünüyor mesela o zamanı eşinle geçirmen daha iyi olur gibi geldi bana çünkü ben kendimden örnek verim öellkle akşamları hiç bir iş yapmıyorm iftar sofeasıını topladğm gibi damlayı uyutup eşimle oturmayı tercih ediyrm zaten öyle eksrta bi boş zamanı yok yoğun çalştığı için o evdeyken ev işi yapmıyrm kesinlikle

Benim eşim sağolsun bu konuda hakkını yiyemem bakar uyutur maamsını içirir ama benim yüküm bi onla bitse ah ah süt sağ makinyi yıka biberonlaırı yıka damlaya çorbasını yap yedir üstüne mama yap her gün yoğurdunu mayala bilmem ne o kadar çok işim varki bide ev işi ki her gün yapmam imkansız zaten temel şeyler dışında elimi süremyrm öyle nerelerre gidim ben

Kızım için farklı corbalar aklıma gelmıyo. Sebzelerden yasak olan varmı. Sogan falan koyyorum sebze purelerıne ama pişince alıyorum tadı olsn dıye. Napıcamı bilmıyrmkıya. Neyle ne karıştrılır neye ne eklenır. Oy oy

Ayy tamda damarıma basmissiniz benim anlamadığım bu.kadar isle ugrastigimizi goruyorlarken neden biz onlari ihmal ediyormuyuz diye düşünüyoruzda onlar bunun icin kıllarını kipirdatmiuor hem disarda hem evde calis arti cocuk kimsede bi Allah razi olsun bile demiyo valla kadini Allah naif yaratmis kirilmasin incinmesin diye bu kadR yuk yuklememis omzumuza ama biz ev gecimindee dahil herseyr kafa yoruyoruz eşlerimize yardimci olmaya calisiyoruz ama onlarda aksam olunca bi gonul alip yorgunsn biraz dinlen dese yapmasa bile yetecek ama.yok.s neyse daralttim:)

CANM BENCE SEN ACELE ETME BEN DAHA 2 3 HAFTAYA KADAR HAVUÇ KABAK PATATES PİRİNÇ DEN BAŞKA BİŞEY VERMİODUM YANİ SEBZEDE DAHA YENİ YENİ YEŞİLLİK EKLEDİM MERCİMEK EKLEDİM FALAN SOAĞN DAHA ERKEN SİZE HERALDE YEŞİLLİK KOYABİLİRSİN HAVUÇ KABAK PATATESDEN VAZGEÇME İÇİNE İŞTE PİRİNÇ YEŞİLLİK FALAN AT.BEN DAHA ÇORBA VERMEDİM MESELA SEBZE PÜRESİ HEP.

Akşama ne corba yapim tıkandmmm valla. Evde cok malzeme yok dışarıda çıkamam en son şehrıye mercımek yedk yardımm eyy kızlarr:))

Valla canim birak esimi kendime zaman ayiramiyorum cok sikildim bende ramazandan sonra ise basliycam biyandan cok ozliycem kizimi cok uzuluyorum biyandanda cok sikildim iyi gelicek gibi is
Disari cikamiyorum hep evdeyim genelde yani ramazana kadar annem yanimdaydi o gitti esim izne cikti mumkun degil tek kalamam
Suan annem haftada iki gun gelip yemeklerimizi yapiyo kizimi yikiyo onun disindada esim herseyi yapar temizlik camasir sahur iftarlik masayi kendi hazirlar kizimlada ilgilenir ama ben hic biseye yetisemiyorum cok yoruluyorum kizimla ugrasirken bide genelde geceleri duzenli uyuyan cocuk yanibaska turlu olsa kafayi usuturdum heralde saatler yetmiyo hicbiseye

Eskiler okadar cocugu nasil buyutmus bide baslarinda kaynana varmis cok hayret valla
Benim enerjim cok dusuk galiba o yuzden allahim buna saglik sihhat versin buyuk konusmiyim ikinci cok zor bizim icin

cnm ben çok hevesliydim taa 3.ayda yaptım hazırlığı evde kolide bekliyo inş ramazandansonra atarim resmini buğday şişeleri magnet bunner pano pecetelikler balon fln hepsi hazır yani

Sana katılıyorum canım. Bence de asıl onların düşünmesi lazım bizleri. Benim eşim de ben söylemezsem bi iş yapmaz. Misafir geleceği zaman yardım eder bi. Cocuklara bakar oynar yıkar vs ama ikisi de uyurken yemek yerken beni isterler. Yetmiyor yani bu yaptıkları.

İki çocugum var ne gelip bi çorba pişirenim var, ne gelip ev süpürenim, ne de ben cocugu tutuyım sen işini yap diyenim annem şehir dışında burda kimsem yOk. Ayda bir kadın geliyor o kadar o da yetmiyor tabi. Tek cocukluyken kendim yapmaya cabalardım paramız cebimizde kalsın derdim ama şimdi diyorum kusura bakms yardım etmiyorsan para ver baska seyden kıs.
Cok ev işi yapan biri de değilim zaten vakit de yok acil olanı yapıyorum sadece ve bitmiyor bitmiyor.

Eşimin yüzünü görmeden yattıgım bile oluyor yemekte anca gorusuyoruz bir de dısarı cıktıgımızda. ama hiç umursamıyorum çunku ihmal edilen benim. hiçbirşey demeye hakkı yok istese kalkar yardım eder otururuz beraber. Yanımda yakınmda birileri olsaydı gelip yardımcı olan o zaman diyebilirdi ihmal ediyorsun ama şu an agZını acamaz.

İşe dönsem belki daha mutlu olacam ama ona da su an cesaret edemiyorum evdeyken bile hiçbir iş bitmiyor. Ben de bu durumdan memnun değilim ben de isterdim hiç bişeyle ugrasmıyım ama cocuk var evde ve hıcbirşey yapmasam yemek ve camasır var.

Yanlız olmak o kadar zor ki...

Kıyamam ya Allah ablanada yardım etsin eş yoksa ortada travma yaşıyodur belkide

Maşallh eşine benimki hayatta yapmaz cay falan demler arada yemekte yapar ama temizliği hiç bi kuvvet yaptıramaz hamileyken sadece bi kere yaptı belkide annelere güveniyodur kv ve annem yakın çünkü çok yardm ediyolar

Çok haklısın biz bitaneye yetişemezken sende iki tane ve yardım eden yok benim çok şükür herkes yakınımda annem kv saolsun çok yardım ederler ama yinede yetişmiyo sıkıştığım zaman göçebemizi topluyoruz kv me gidiyoruz kalıyorum iki gün dinleniyorum bakıyolar bebeğe yoksa bunalıyorum işe başlama bence yine sen rezillik çekeceksin erkeklere hiç bişey olmuyo

Slm kizlar valla benim oglumda cook yaramz oldu durnuyo 5dk bile.anca babada duruyo yemk yedirmk olum gibi resmn once boyle degilde koca kaseyi bitirrdi simdi heryeri batryo agliyo yememk icin surekli emmek istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…