2014 Kasım Anneleri

Aynen dediğin gibi canım herseyı kadın çekiyor. ıkı yaşında en gec dönmek zorundayım da tek maaşla ne kadar idare edebilitiz bakslım. Memurum ve işimi kaybetmek istemiyorum. Üniv. Okudum emek verdim o kadar benim emeğimi boşver annem babam emek verdi okutmak için. Çalışmıcam diyemem onlara. Maaş almaya başlayınca yardımcı bulucam inşallah yoksa cok zor zaten iki çocukla.

Allah kolaylık versin hepimize. Annenin kv. Nin kıymetını bil canım :)

canim ayni senin durumunda cok yakin arkadsm var ve calistgm zamn dinlenme zamanim diyo evde okdr yoruluyorumki diyo bul.bi bakici buyugu krese ver basla kendini daha iyi hissedersn belki Allah kolaylik versn biizm zor senin daha zor. Anlayisli olmayan eslerede akil fikir anlayis versin ne diyim:)

Benim esim sadece cocukta yardimcim bakiyr ama suda var yemk yapamyrm genelde ya hazr yiyo yada kendi biselr hazrliyo sorun yapmiyo sen cocuga bak yeter dio temizlik yapmaz okadarda olsun diyrum karsmyrm sabhlari cocuk uyaninca 6.30 1saate yakin bakiyr altni aciyr biseler yedryo oynuyo ben yatyrm temizligede aman aman yapmiyrm yani isim 1 gun sonrasina da kalabiliyr biyle gecyr vaktim ama ben uyuyrm gun icinde oglumu hic ihmal etmiyrm ama esimi edebiliyrm:)

Cnm ben evdeyim tüm gün ve inan ev işi bitmiyor. Senin bugunluk bitti deyip birakman lazım yoksa kara girdap bildigin. O vakitte de esinle ilgilenebilirsin.

Cnm doğru diyosunda böyle de kendi kendimize triplenip bütün yükü cekiyoruz gene. onlar düşünmüyorsa biz düşünüp sulh yolu bulalim ki yardım istediğimizde gelsinler bari hadi ama biz istedigimiz şeyleri yaptirabilen hatunlariz. Azcik naz azcık ilgi ile kazanan biz oluruz

Kızlar bebişlere kiraz ve domates verebiliyor muyuz
Canım ben 1 aydırkiraz veriyorum bi sıkıntı olmadı, domateside bugün verdim daha şimdilik bi sıkıntı olmadı şükür, bence artık büyüdüler yavaştan denenenilir bazı şeyler vitaminlerden mahrum kalmasındansa, çilek vermeyede başlıycam artık alerji yapmazsa

Çok haklısın biz bitaneye yetişemezken sende iki tane ve yardım
benimde durum aynı o kadar emek verdim ve şu dönemde kurum değişikliği yapcaktım evdeyim ama öyle bi fırsatı kaçırdımki sorma çok gelgit yaşadım başlasam mı diye oğlumdan önemli değil diye vazgeçtim dediğin gibi tek maaşda birazcık zor geliyo rahata alıştık tabi:)annem yada kv bakacak oğluma onda sıkıntı yok ama benimle vakit geçirsin istiyorum şuan direniyorum çünkü işe başlasam eşimi tırmalar dururum ben yoruluyorm diye:)

Adaşım avokadoyu Yamana ezip mi veriyorsun yoksa eliyle kendi mi yiyor? Bir de kahvaltı da Omlet tarifini vermiştin, ondan başka neler veriyorsun? Kahvaltı konusunda tıkandım kaldım. Eren normalde yumurta, labne ve ev Yapımı Bisküvi yiyor. Bu aralar yemek istemiyor, çok zorluyor beni. Sanırım sıkıldı aynı kahvaltıdan

Günaydın kızlar tatil planı yapan var mı ben ağustos gibi düşünüyorum yada bayramdan sonrada benim oğlum arabayı hiç sevmiyo ağlıyo uçakla mı gitsem diyorum ondada beni rezil eder mi ağlarsa diyede korkuyorum gitmezsem ben çatlayacam artık bunaldım falan filan işte sizce ne yapıyım :)

Avokadoyu kendi yiyor zaten çok yumuşak eğer ezer oynarsa Alıp ben yeriyorum Aşağıya dünkü kahvaltısının fotosunu ekledim bide ruşeymli lor vardı bunların yanında fikir olsun sana.. bende ekmek denicem Yumurtalı tereyağlı değişiklik olsun

Tabakta avokado, Kayısı, yeşil Soğanlı dereotlu lorlu Omlet, az tuzlu organik zeytin var

Eklentiler

• image.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 202
Kizlar benim omlerim boyle olmuyo siz nasil yapiysnz yada tam pidirmiyrm hemn karstrytum

Ya kızlar kızımın gercekten bılgıldagı genişlemiş neden olabilirya. İlerledıkce kapanması gerekmıyomu

Internettede su ve vıtamın eksıklıgınden çökme ishal kusma olur diyo ama hiçbiri yok. Sadece uzun zamandr dün dokundum genişlemiş gibi geldı. Salı aşımız var saglık ocagndakıler anlarmı acaba drumuzamı gotursem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…