ellerine saglik yarasin yaman pasaya avakado.ne zamna yese kizim huUrsuzlandi biraktm.bende bir muddet.sAvokadoyu kendi yiyor zaten çok yumuşak eğer ezer oynarsa Alıp ben yeriyorum Aşağıya dünkü kahvaltısının fotosunu ekledim bide ruşeymli lor vardı bunların yanında fikir olsun sana.. bende ekmek denicem Yumurtalı tereyağlı değişiklik olsun
Tabakta avokado, Kayısı, yeşil Soğanlı dereotlu lorlu Omlet, az tuzlu organik zeytin var
ellerine saglik yarasin yaman pasaya avakado.ne zamna yese kizim huUrsuzlandi biraktm.bende bir muddet.s
Çileği sağlık ocağı 1yaşa kadar verme demişti bana alerji riski yüksek meyveymiş. Ben cok korkuyorum yeni bi şey vermeye ama haklısın mahrum kalmasinlar ciddi ciddi 8ayı devirdik. Hemen kiraz vereyim sabahta domates teşekkür ettimCanım ben 1 aydırkiraz veriyorum bi sıkıntı olmadı, domateside bugün verdim daha şimdilik bi sıkıntı olmadı şükür, bence artık büyüdüler yavaştan denenenilir bazı şeyler vitaminlerden mahrum kalmasındansa, çilek vermeyede başlıycam artık alerji yapmazsa
Kahvaltı süper görünüyor, afiyet olsun yarasın Yaman Paşaya. Yarın bu kahvaltıdan hazırlicam Erene, çeşit oldu çok sağol arkadasım. Bir de şu avokadoyu soyunca hepsini tüketmek gerekmez mi? Sen nasıl yapıyorsun, bir dilim yedirdik diyelim gerisini nasıl muhafaza ediyorsun?Avokadoyu kendi yiyor zaten çok yumuşak eğer ezer oynarsa Alıp ben yeriyorum Aşağıya dünkü kahvaltısının fotosunu ekledim bide ruşeymli lor vardı bunların yanında fikir olsun sana.. bende ekmek denicem Yumurtalı tereyağlı değişiklik olsun
Tabakta avokado, Kayısı, yeşil Soğanlı dereotlu lorlu Omlet, az tuzlu organik zeytin var
ohh ne guzel işte ya...doğumdan 1 ay sonra hasta oldum ben hiç keyfini süremedimBen de artık olsam regl yaa off. 1 sene olmayabilirmişim(
Kahvaltı süper görünüyor, afiyet olsun yarasın Yaman Paşaya. Yarın bu kahvaltıdan hazırlicam Erene, çeşit oldu çok sağol arkadasım. Bir de şu avokadoyu soyunca hepsini tüketmek gerekmez mi? Sen nasıl yapıyorsun, bir dilim yedirdik diyelim gerisini nasıl muhafaza ediyorsun?
Olmayınca da çok sinir yapıyor ya yani ben sinirliyim bu ara heralde artık olacağım diye bir ümit bekliyorumohh ne guzel işte ya...doğumdan 1 ay sonra hasta oldum ben hiç keyfini süremedim
Bende olmam gereken zamanı astım Karnım davul gibi resmen. Olsamda rahatlasam ya...Olmayınca da çok sinir yapıyor ya yani ben sinirliyim bu ara heralde artık olacağım diye bir ümit bekliyorum
4aylıkken yapıldı bizim 1haftada tamamen iyileşti. Şimdiden geçmiş olsun çok uzme kendini ben de cok üzülmüştüm ama şimdi geçti bitti vay be diyorumKızlar oğlum cuma günü sünnet olcak inş sızısı şimdiden düştü içime me kadar sürede iyleşir yaptıran arkadaslar bi yardımcı olabilirmi
Ayy hiç sorma kimbilircanı nasıl acıyacak ama yaptırmak zorundayız nasıl yapıyolar bayıltıyolr mı peki4aylıkken yapıldı bizim 1haftada tamamen iyileşti. Şimdiden geçmiş olsun çok uzme kendini ben de cok üzülmüştüm ama şimdi geçti bitti vay be diyorum
Allah'im yardim etsin. Benim içime sünnet deyince bir bıçak saplaniyir. Biz 45 günlük iken yaptirdik.hemen yapılıyor. 6 aya kadar lokal daha üstü icin genel anestezi öneriliyor.Ayy hiç sorma kimbilircanı nasıl acıyacak ama yaptırmak zorundayız nasıl yapıyolar bayıltıyolr mı peki
Iyice yıkıyorum dışını Bıçakla bi dilim kesip çıkarıyorum kalanı kabuklu kalıyor buzdolabı poşetine koyup kahvaltılık gözüne koyuyorum her sabah bi dilim kesiyorum hiç bişey olmuyor kararmıyor bile 4-5 gün yiyor 1 taneyi şimdiden afiyet oldun erenime yarasın inşallah
Cildiriciiiiiiiiimmmm. Bu çocuk birsey yemiyor ya.. Bir gün hoop diğer günlere nazaran yemek yiyor. Ama mesela bugün ek besin adına ağzına birsey koymadi. Sakin olayim rayına oturacak diyorum ama bazen ciddi telaş yapiorum. İnternette 8 aylik bebek enerjisinin sadece yarisini anne sütünden karsilar diyo ama Emir'de böyle birşey yok.
Ay nasıl olacak nasıl bu ek gida işi ya
Kızlar bu arada meyve hiç yemio nerdeyse offf...
Kızlar oğlum cuma günü sünnet olcak inş sızısı şimdiden düştü içime me kadar sürede iyleşir yaptıran arkadaslar bi yardımcı olabilirmi
ben kullanıyorum canım çok memnunum ne için almak istiyosun ?günaydın arkadaşlar tefal actifry kullanan varmı aranızda
6 ayı yeni bitmiş oluyo acaba ne yaparlar ya çarşamba kontrol için çağırdı bakalım ne diyecek oğlum baya baya erkek oluyo ama annesi çoook üzülüyo:)Allah'im yardim etsin. Benim içime sünnet deyince bir bıçak saplaniyir. Biz 45 günlük iken yaptirdik.hemen yapılıyor. 6 aya kadar lokal daha üstü icin genel anestezi öneriliyor.
Maşallah ya darısı bize inş anestezi muhabbetinden korkuyorum bide anestezi geçinceki halinden3 aylıkken Sünnet yaptırdık. Şuan iyiki yaptırmışım diyorum. Ilk 2 gün zor oluyor. Ben çok kafaya takmıştım ama kafaya takacak birşey yokmuş. Morarmalar, şişlikler herşeyiyle tamamen iyileşmesi 1 ayı buluyor ama ilk 1 haftadan sonra bebekte rahat oluyor, annede alışıyor pipinin o görüntüsüne. Inşallah kolaylıkla sağlıkla atlatırsınız. Şimdiden hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?