2014 Kasım Anneleri

ellerine saglik yarasin yaman pasaya avakado.ne zamna yese kizim huUrsuzlandi biraktm.bende bir muddet.s

Çileği sağlık ocağı 1yaşa kadar verme demişti bana alerji riski yüksek meyveymiş. Ben cok korkuyorum yeni bi şey vermeye ama haklısın mahrum kalmasinlar ciddi ciddi 8ayı devirdik. Hemen kiraz vereyim sabahta domates teşekkür ettim

Kahvaltı süper görünüyor, afiyet olsun yarasın Yaman Paşaya. Yarın bu kahvaltıdan hazırlicam Erene, çeşit oldu çok sağol arkadasım. Bir de şu avokadoyu soyunca hepsini tüketmek gerekmez mi? Sen nasıl yapıyorsun, bir dilim yedirdik diyelim gerisini nasıl muhafaza ediyorsun?

Iyice yıkıyorum dışını Bıçakla bi dilim kesip çıkarıyorum kalanı kabuklu kalıyor buzdolabı poşetine koyup kahvaltılık gözüne koyuyorum her sabah bi dilim kesiyorum hiç bişey olmuyor kararmıyor bile 4-5 gün yiyor 1 taneyi şimdiden afiyet oldun erenime yarasın inşallah

Cildiriciiiiiiiiimmmm. Bu çocuk birsey yemiyor ya.. Bir gün hoop diğer günlere nazaran yemek yiyor. Ama mesela bugün ek besin adına ağzına birsey koymadi. Sakin olayim rayına oturacak diyorum ama bazen ciddi telaş yapiorum. İnternette 8 aylik bebek enerjisinin sadece yarisini anne sütünden karsilar diyo ama Emir'de böyle birşey yok.

Ay nasıl olacak nasıl bu ek gida işi ya
Kızlar bu arada meyve hiç yemio nerdeyse offf...

Kızlar oğlum cuma günü sünnet olcak inş sızısı şimdiden düştü içime me kadar sürede iyleşir yaptıran arkadaslar bi yardımcı olabilirmi
4aylıkken yapıldı bizim 1haftada tamamen iyileşti. Şimdiden geçmiş olsun çok uzme kendini ben de cok üzülmüştüm ama şimdi geçti bitti vay be diyorum

4aylıkken yapıldı bizim 1haftada tamamen iyileşti. Şimdiden geçmiş olsun çok uzme kendini ben de cok üzülmüştüm ama şimdi geçti bitti vay be diyorum
Ayy hiç sorma kimbilircanı nasıl acıyacak ama yaptırmak zorundayız nasıl yapıyolar bayıltıyolr mı peki

Ayy hiç sorma kimbilircanı nasıl acıyacak ama yaptırmak zorundayız nasıl yapıyolar bayıltıyolr mı peki
Allah'im yardim etsin. Benim içime sünnet deyince bir bıçak saplaniyir. Biz 45 günlük iken yaptirdik.hemen yapılıyor. 6 aya kadar lokal daha üstü icin genel anestezi öneriliyor.

Detaylı açıklama için sağol, var ol adaşım

Durumlar aynı, diş ağrılarından Eren de çok iştahsız. O kadar huzursuzdu ki, 1 Çay kaşığı calpol verdim. Az önce uykuya daldı yavrum Bu arada meyveyi farklı şekilde denedin mi? Mesela ben bugün şeftaliyi cam rendede rendeleyip bardakla suyunu içirdim. Bardakla içmeyi oyun haline getirdi bizimki. Döke döke de olsa içti çok şükür.

Kızlar oğlum cuma günü sünnet olcak inş sızısı şimdiden düştü içime me kadar sürede iyleşir yaptıran arkadaslar bi yardımcı olabilirmi

3 aylıkken Sünnet yaptırdık. Şuan iyiki yaptırmışım diyorum. Ilk 2 gün zor oluyor. Ben çok kafaya takmıştım ama kafaya takacak birşey yokmuş. Morarmalar, şişlikler herşeyiyle tamamen iyileşmesi 1 ayı buluyor ama ilk 1 haftadan sonra bebekte rahat oluyor, annede alışıyor pipinin o görüntüsüne. Inşallah kolaylıkla sağlıkla atlatırsınız. Şimdiden hayırlı olsun

Allah'im yardim etsin. Benim içime sünnet deyince bir bıçak saplaniyir. Biz 45 günlük iken yaptirdik.hemen yapılıyor. 6 aya kadar lokal daha üstü icin genel anestezi öneriliyor.
6 ayı yeni bitmiş oluyo acaba ne yaparlar ya çarşamba kontrol için çağırdı bakalım ne diyecek oğlum baya baya erkek oluyo ama annesi çoook üzülüyo:)

Maşallah ya darısı bize inş anestezi muhabbetinden korkuyorum bide anestezi geçinceki halinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…