Detaylı açıklama için sağol, var ol adaşım
Durumlar aynı, diş ağrılarından Eren de çok iştahsız. O kadar huzursuzdu ki, 1 Çay kaşığı calpol verdim. Az önce uykuya daldı yavrumBu arada meyveyi farklı şekilde denedin mi? Mesela ben bugün şeftaliyi cam rendede rendeleyip bardakla suyunu içirdim. Bardakla içmeyi oyun haline getirdi bizimki. Döke döke de olsa içti çok şükür.
cnm ben çok hevesliydim taa 3.ayda yaptım hazırlığı evde kolide bekliyo inş ramazandansonra atarim resmini buğday şişeleri magnet bunner pano pecetelikler balon fln hepsi hazır yani
Kızlar bebişlere kiraz ve domates verebiliyor muyuz
Internettede su ve vıtamın eksıklıgınden çökme ishal kusma olur diyo ama hiçbiri yok. Sadece uzun zamandr dün dokundum genişlemiş gibi geldı. Salı aşımız var saglık ocagndakıler anlarmı acaba drumuzamı gotursem
carputı yaman o kahvaltının hepsını yıyebılıyor mu?Iki yuvarlak şeklinde dök tavaya dokunma hiç alti iyice pişince spatulayla ters çevir diğer tarafıda pişsin al sonra
bucocuk buyuyunce cok yakısıklı olacak yaGünaydın herkese... İyi ki oğlum var hayatımda da moralim hep yüksek.. Yoksa babası yüzünden kriz geçireceğim...
Biz de dün iftara davetliydik.. Dün sabahtan beri oğlum gece uyuyana kadar ağlama modundaydı bir türlü derdini anlamadım diş mi yapıyor acaba bi çıkaramadık dişleri ya çok aşırı yordu beni... İftardan da erken dönmek zorunda kaldık çok huysuzdu..
Eki Görüntüle 1568101 Eki Görüntüle 1568102 Eki Görüntüle 1568103
Günaydın herkese... İyi ki oğlum var hayatımda da moralim hep yüksek.. Yoksa babası yüzünden kriz geçireceğim...
Biz de dün iftara davetliydik.. Dün sabahtan beri oğlum gece uyuyana kadar ağlama modundaydı bir türlü derdini anlamadım diş mi yapıyor acaba bi çıkaramadık dişleri ya çok aşırı yordu beni... İftardan da erken dönmek zorunda kaldık çok huysuzdu..
Eki Görüntüle 1568101 Eki Görüntüle 1568102 Eki Görüntüle 1568103
carputı yaman o kahvaltının hepsını yıyebılıyor mu?
bana fazla geldı de, hanı ben yesem doyarım
benımkı yarım yumurta sarısı ve mınık pınar labnenın yarısı, ıhlamur ve bı cay kasıgı pekmez yıyor
bu en ıyı yedıgı halıyle
bugun avakoda bulmaya calısacagım
annem lor yapacak
yesıl soganda alıcam
yarın bende bu kahvaltıdan hazırlayacagım
cok ıyı fıkır oluyor tesekkurler
nefıs ev yemeklerı tarıflerınde sehrıyelı bı corba var
lınkı asagıya yapıstıyorum
annem yaptı cok lezzetlı oldu
bızde yedık
sıddetle tavsıye ederım
http://www.nefisyemektarifleri.com/bebek-yogurt-corbasi-8ay/
duzeltme: sıddetle tavsıye etmek nedır yahu puhahaha
yapın yoksam agzınızı burnunuzu kırarım
bucocuk buyuyunce cok yakısıklı olacak ya
cok cool
seni yerimm yaa gömleğine bak şunun maşallahh..
karizma bir bebek bu ya büyümüş küçülmüş gibi..
kuzum bizde geceleir huysuzuz bu aralar..
sabah 5-6 arası uyanmak için direniyor ağlıyor oyy oyy
Oğluma oyuncak alamadım bi turlu içim içimi yiyor valla hala eski pelus ayiciklarla oynuyor onlarda ilgisini cekmiuyor artik ne yapabilirim acaba
ben veriyorum canım ikisinide..
hatta domatesi eziyorum kabuksuz içine az ekmek ufalıyorum birazda zeytinyağlı onu elimle yediriyorum çok seviyor
Nerden al-Din canımcanım minik arabalar var ya hani renkli renkli Eki Görüntüle 1568104 Eki Görüntüle 1568105 Eki Görüntüle 1568106 şunlardan mustiye 6-7 tane aldım böyle çesit çeşit renk renk..
şimdi onlarla çok güzel oynuyor..
birde tekerleklerini döndürmeyi öğrettim..aranalrı ters çevirip tekelerini döndürüyor..
oturturoyum minerinde döküyorum bu arabaları çok seviyor.
ben dün akşam balık yedirdim canım..çipura aldıkSEN NE GÜZEL HERŞEY VERDİN ÇOCUĞA YEMEDİĞİ KALMADI Kİ MUSTİ PAŞANIN.
ASLINDA ÖLE OLMAK LAZIM BEN KV YE ŞUNU VER DİORUM DAHA ERKEN PAZARLARI BEN YAPARKEN
GENE BİŞİLER KATIOM İÇİNE AMA.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?