2014 Kasım Anneleri

Kehribar diş kolyesi denedin mi ben yamana kullanıyorum ağrısını hafifletiyor sanki bir araştır istersen Totsandmore dan aldım

Gunaydin kizlarr bende de ayni dert yemk istemiyo doke saca uzeri yatk yastik batyr ne saklabanliklar yapyrum ama yok yinede yedriyrumda sabh yum.sarsi tamami peynir kibrt kutsu kadar biraz anne sutu ile yumusattim 2 cay kasgida badem findk cevz karstrdm erik puresyle birlikte verdim zor bela simdide yatyo

cnm ben çok hevesliydim taa 3.ayda yaptım hazırlığı evde kolide bekliyo inş ramazandansonra atarim resmini buğday şişeleri magnet bunner pano pecetelikler balon fln hepsi hazır yani

BUĞDAY ŞİŞELERİ NASIL OLUO BUNNER PANO FALAN PEÇETELİK DEĞİLDE BEN PEÇETE ALICAM.
MAGNET RESİMLERİNDEN Mİ YAPTIRDIN ÇOCUĞUN.

Gunaydın kızlar nasılsınız. Dün kızımda sebze püresi yaptım yemedı. Meyve yaptım yemedıki en çok meyve yer. Cok az emdı. Butun gece on kere emmek istedı. Pertim şuanda. Bakalm bugun bızı neler beklıyo. Mama sandalyesinde hiç yemedi. yatarak daha ıyı yıyo. Siz nasıl yedırıyosunuz. Yatarak yemesı alışkanlık yapar dıyede endişe edıyorum.

canım sağlık ocağı anlar..eğer çok telaş ettiysen bit göster bugün yakınsa..

Günaydın herkese... İyi ki oğlum var hayatımda da moralim hep yüksek.. Yoksa babası yüzünden kriz geçireceğim...

Biz de dün iftara davetliydik.. Dün sabahtan beri oğlum gece uyuyana kadar ağlama modundaydı bir türlü derdini anlamadım diş mi yapıyor acaba bi çıkaramadık dişleri ya çok aşırı yordu beni... İftardan da erken dönmek zorunda kaldık çok huysuzdu..

Iki yuvarlak şeklinde dök tavaya dokunma hiç alti iyice pişince spatulayla ters çevir diğer tarafıda pişsin al sonra
carputı yaman o kahvaltının hepsını yıyebılıyor mu?
bana fazla geldı de, hanı ben yesem doyarım
benımkı yarım yumurta sarısı ve mınık pınar labnenın yarısı, ıhlamur ve bı cay kasıgı pekmez yıyor
bu en ıyı yedıgı halıyle
bugun avakoda bulmaya calısacagım
annem lor yapacak
yesıl soganda alıcam
yarın bende bu kahvaltıdan hazırlayacagım

cok ıyı fıkır oluyor tesekkurler

nefıs ev yemeklerı tarıflerınde sehrıyelı bı corba var
lınkı asagıya yapıstıyorum
annem yaptı cok lezzetlı oldu
bızde yedık
sıddetle tavsıye ederım
http://www.nefisyemektarifleri.com/bebek-yogurt-corbasi-8ay/

duzeltme: sıddetle tavsıye etmek nedır yahu puhahaha
yapın yoksam agzınızı burnunuzu kırarım

bucocuk buyuyunce cok yakısıklı olacak ya
cok cool

seni yerimm yaa gömleğine bak şunun maşallahh..
karizma bir bebek bu ya büyümüş küçülmüş gibi..
kuzum bizde geceleir huysuzuz bu aralar..
sabah 5-6 arası uyanmak için direniyor ağlıyor oyy oyy

Oğluma oyuncak alamadım bi turlu içim içimi yiyor valla hala eski pelus ayiciklarla oynuyor onlarda ilgisini cekmiuyor artik ne yapabilirim acaba

aaaa güzel bir tarifmiş bende bunu normal çorba olarak yapıyordum biraz unla..
onuda çok seviyor mustafa..
birde bunu deneyim çok saol şekerim

bucocuk buyuyunce cok yakısıklı olacak ya
cok cool

Çok teşekkür ederiz ablateyzesi... Ay şimdiden kendimi oğlumun kız arkadaşlarıyla uğraşırken hayal ediyorum

seni yerimm yaa gömleğine bak şunun maşallahh..
karizma bir bebek bu ya büyümüş küçülmüş gibi..
kuzum bizde geceleir huysuzuz bu aralar..
sabah 5-6 arası uyanmak için direniyor ağlıyor oyy oyy

Sağolasın ablateyzesi... Ağız suyu da çok çoğaldı ama bakıyorum bakıyorum ortada hiç diş yok...

Oğluma oyuncak alamadım bi turlu içim içimi yiyor valla hala eski pelus ayiciklarla oynuyor onlarda ilgisini cekmiuyor artik ne yapabilirim acaba

canım minik arabalar var ya hani renkli renkli şunlardan mustiye 6-7 tane aldım böyle çesit çeşit renk renk..
şimdi onlarla çok güzel oynuyor..
birde tekerleklerini döndürmeyi öğrettim..aranalrı ters çevirip tekelerini döndürüyor..
oturturoyum minerinde döküyorum bu arabaları çok seviyor.

ben veriyorum canım ikisinide..
hatta domatesi eziyorum kabuksuz içine az ekmek ufalıyorum birazda zeytinyağlı onu elimle yediriyorum çok seviyor

SEN NE GÜZEL HERŞEY VERDİN ÇOCUĞA YEMEDİĞİ KALMADI Kİ MUSTİ PAŞANIN.
ASLINDA ÖLE OLMAK LAZIM BEN KV YE ŞUNU VER DİORUM DAHA ERKEN PAZARLARI BEN YAPARKEN
GENE BİŞİLER KATIOM İÇİNE AMA.

SEN NE GÜZEL HERŞEY VERDİN ÇOCUĞA YEMEDİĞİ KALMADI Kİ MUSTİ PAŞANIN.
ASLINDA ÖLE OLMAK LAZIM BEN KV YE ŞUNU VER DİORUM DAHA ERKEN PAZARLARI BEN YAPARKEN
GENE BİŞİLER KATIOM İÇİNE AMA.
ben dün akşam balık yedirdim canım..çipura aldık
ama biraz gece gazlandırdı gündüz denicem bir daha vermeyi..
ben herşeyi veriyorum valla tatlım kesin yasak olan şeyler dışında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…