2014 Kasım Anneleri

BENİM OĞLUMDA BAYILIYO ARABALARA YA ÇOK DA TATLIYMIŞ BUNLAR
NERDEN ALDIN NETDEN FALAN MI CANIM.YOLDA GİDERKEN GİDEN ARABANIN TEKERİNE NASIL BAKIO ARABA GÖRÜN DİREL TEKERLEKLERE BAKIO DÖNÜO YA DEĞİŞİK GELŞO DEMEK Kİ :=)

Oğluma oyuncak alamadım bi turlu içim içimi yiyor valla hala eski pelus ayiciklarla oynuyor onlarda ilgisini cekmiuyor artik ne yapabilirim acaba
ben cıngıraklı top tavsıye edebılırım
oglum ona vuruyor elıne alıp salllıyor ses cıkardıgı ıcın
aslında benımde yenı oyuncaklar almam lazım :s az oyuncagı var gııbı gelıyor bana
bugunun konusu oyuncak olabılır

Gelişimleri için önemli bence de ben uzun zamandır alamadım hiç burada ne nerde var hiç bilmiyorum baya ihmal ettim ogluşumu

ben dün akşam balık yedirdim canım..çipura aldık
ama biraz gece gazlandırdı gündüz denicem bir daha vermeyi..
ben herşeyi veriyorum valla tatlım kesin yasak olan şeyler dışında..

en güzeli valla bende istiyorum vermek hep yanında olsam veririm valla geçen akşam kendimize
tarhana çorbası yaparken ona da yaptım salça katmadan ayrı bi yerde az bişey tattırmak amaçlı
ama ben geç gidiom ya gündüzleri belli saatleri var herşeyi yiyo akşam vermioz pek oyüzden bana sadece
pazarları kalıo işte.Onda işte belli başlı şeyler değişik şeylere daha geçemedim yani.elimde geldiğince tek günde
değiştiriom..

Oğlum bana biaz fazla hırçın ve asabi gibi geliyor yanı doğduğundan beri aynıydı hala öyle uyku saati bi dk geçmeyecek açıklığında bir saniye bile durmuyor yanı dışarı çıktığımızda bile eğer aciktiysa ya da uykusu geldiyse hiç oyalanmiyor acaba ben mi abartiyorum ama genel hareketleri falan hep böyle

ayy aynen yaaa ellerinide yine teker çeviriyor gibi yapıyot..
şapşik o büyük tekeri nasıl çevirecekse işte

oyuncaklaerı a101 bimden almıştım tatlım

Kızım 6 ayını yenı bıtırdı ona yapsam olurmukıya 8 ay dıyo tarıfte. İlk kez bugun verıcem şehrıye nasl yapmalyım sizce

ben akşamlarıda veriyorum canım..
oldum olası benim sütüm öyle çok doyurucu olmadı..
annem kv baktılar hep sağdığımda su gibi sütüm öyle yağlı değil..
o yüzden ben akşamda veriyorum..
mama yemiyor o muhallebileride yemiyor bende hafif çorba yapıyorum akşam 8 gibi biraz yediriyorum..sonra emziriyorum onunla uyuyor yoksa gece saat başı hatta 40 dakikada kalkıyor emmek için

Ya kızlar kızımın gercekten bılgıldagı genişlemiş neden olabilirya. İlerledıkce kapanması gerekmıyomu
Son Dr kontrolümüzde bıngıldağınıngeniş OLDUĞUNU söyledi devit damlasını 5 damlaya çıkardı bazı bebeklrin geç kapanabilir Demişti sana Dr bişey demedimi

Kızım 6 ayını yenı bıtırdı ona yapsam olurmukıya 8 ay dıyo tarıfte. İlk kez bugun verıcem şehrıye nasl yapmalyım sizce

canım ben ilk şu şekilde verdim..

tereyağında unu biraz kavurdum..sonra hemen üzerine çok az kabuğu soyulmuş domates ekledim..çay kaşığı ilede salça (ev yapımı) ekledim.. yarım avuç kadarda şehiye ekledikten sonra su koydum üzerine pişirdim..
bu şekilde 3-4 defa yedirdim..

ayy aynen yaaa ellerinide yine teker çeviriyor gibi yapıyot..
şapşik o büyük tekeri nasıl çevirecekse işte

oyuncaklaerı a101 bimden almıştım tatlım

ÇOK AKILLILAR MAŞALLAH YA.
EVİMİN YANINDA A101 PEK GİTMİOM ARADA UĞRAMKA LAZIM OZAMAN
HİÇ DENK GELMEDİM ÇÜNKÜ.ÇOKDA PAHALI DEĞİLDİR OYUNCAK YERLERİNE GÖRE

BESLENMENLE İLGİLİDİR BELKİ CANIM YAĞSIZ OLMASI.
BEN NE BİLİM AKŞAMLARI VERMEDİM KV DE VERMİO GAZI OLUR DİO BİŞİLER DİO.EN GEÇ
VERİLEN SAAT 6 FALAN ODA MEYVE 8 9 AYI Bİ DOLSUN VERİRİZ HERALDE BENMKİ MUHALLEBİ
FALAN YİYO HERO BABY FALAN VARYA TAHILLILAR ONLARDAN HATTA ONUN GECESİNİ GÖRDÜM
ALICAM DA GÜNDÜZ EMMİO GECE EMSİN DİE BEN KIYAMIOM ŞUAN.AMA SEN GÜNDÜZ YANINDASIN YA
AKŞAM VERİOSUN BEN GÜNDÜZ MEME ZATEN BULAMIO VARSIN EMSİN SABAHA KADAR DİYORUM :=):=)

chıcco muzıklı keman, salladıkca muzık calıyor ama cok fazla oynamıyor

bondıgo tıtreyen ve havlayan kopek, bunun kulaklarını emıyor, havlayınca guluyor

playgro cıngırak, bununda kulaklarını yıyor, elınden tutup sallıyor

bondıgo cıngıraklı top, bunu tutup sallıyor bıde uzerıne vuruyor
bunun harıcınde uc tane dıs kasıcısı var bıde oyun halısının oyuncakları var
bıde banyo ordeklerı var
bende tavsıye beklıyorum acıkcası
fotolu :)

Domates biz dede sorun yaratmadı sabah yarım domatesi rendeleyip zeytinyağında biraz pisiriyorum üstüne yumurtanın sarısı onunla da biraz pişiyor yanına da elma suyu seviyor bizim ki

bu toptan bizdede var çok seviyor..
ama diğer çıngıraklı şeyleri artık pek sevmiyor yaaa..
o gösterdiğim arabaları çok sevdi mustafa alabilirsiniz

bizde bunlarda varr..
aslanın ortasında ışıklar yanıyor renkli..
ikisde guya uyku arkadaşı ama mustafa için oyun arkadaşı oldu..
hoş mavi olanın ninni müziği var..
bazen onunla uyuyor yada ona sarılıyor kulağını tutup öyle uyuyor ama her zaman değil..
aslanı genelde parçalamaya çalışıyor şapşik oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…