Nerden al-Din canım
canım minik arabalar var ya hani renkli renkli Eki Görüntüle 1568104 Eki Görüntüle 1568105 Eki Görüntüle 1568106 şunlardan mustiye 6-7 tane aldım böyle çesit çeşit renk renk..
şimdi onlarla çok güzel oynuyor..
birde tekerleklerini döndürmeyi öğrettim..aranalrı ters çevirip tekelerini döndürüyor..
oturturoyum minerinde döküyorum bu arabaları çok seviyor.
ben cıngıraklı top tavsıye edebılırımOğluma oyuncak alamadım bi turlu içim içimi yiyor valla hala eski pelus ayiciklarla oynuyor onlarda ilgisini cekmiuyor artik ne yapabilirim acaba
Bende bakyım canıma101 bim den aldım canım o zaman vardı..
ama her yerde var bunlardan
Gelişimleri için önemli bence de ben uzun zamandır alamadım hiç burada ne nerde var hiç bilmiyorum baya ihmal ettim ogluşumuben cıngıraklı top tavsıye edebılırım
oglum ona vuruyor elıne alıp salllıyor ses cıkardıgı ıcın
aslında benımde yenı oyuncaklar almam lazım :s az oyuncagı var gııbı gelıyor bana
bugunun konusu oyuncak olabılır
ben dün akşam balık yedirdim canım..çipura aldık
ama biraz gece gazlandırdı gündüz denicem bir daha vermeyi..
ben herşeyi veriyorum valla tatlım kesin yasak olan şeyler dışında..
Yarın aşımız var canm gosterıcem inş. Eşim baktı akşam. Ona gemşlemş gelmedı. Drda hiç zannetmıyorum evham yapıyosundur dedıcanım sağlık ocağı anlar..eğer çok telaş ettiysen bit göster bugün yakınsa..
BENİM OĞLUMDA BAYILIYO ARABALARA YA ÇOK DA TATLIYMIŞ BUNLAR
NERDEN ALDIN NETDEN FALAN MI CANIM.YOLDA GİDERKEN GİDEN ARABANIN TEKERİNE NASIL BAKIO ARABA GÖRÜN DİREL TEKERLEKLERE BAKIO DÖNÜO YA DEĞİŞİK GELŞO DEMEK Kİ :=)
Kızım 6 ayını yenı bıtırdı ona yapsam olurmukıya 8 ay dıyo tarıfte. İlk kez bugun verıcem şehrıye nasl yapmalyım sizcecarputı yaman o kahvaltının hepsını yıyebılıyor mu?
bana fazla geldı de, hanı ben yesem doyarım
benımkı yarım yumurta sarısı ve mınık pınar labnenın yarısı, ıhlamur ve bı cay kasıgı pekmez yıyor
bu en ıyı yedıgı halıyle
bugun avakoda bulmaya calısacagım
annem lor yapacak
yesıl soganda alıcam
yarın bende bu kahvaltıdan hazırlayacagım
cok ıyı fıkır oluyor tesekkurler
nefıs ev yemeklerı tarıflerınde sehrıyelı bı corba var
lınkı asagıya yapıstıyorum
annem yaptı cok lezzetlı oldu
bızde yedık
sıddetle tavsıye ederım
http://www.nefisyemektarifleri.com/bebek-yogurt-corbasi-8ay/
duzeltme: sıddetle tavsıye etmek nedır yahu puhahaha
yapın yoksam agzınızı burnunuzu kırarım
en güzeli valla bende istiyorum vermek hep yanında olsam veririm valla geçen akşam kendimize
tarhana çorbası yaparken ona da yaptım salça katmadan ayrı bi yerde az bişey tattırmak amaçlı
ama ben geç gidiom ya gündüzleri belli saatleri var herşeyi yiyo akşam vermioz pek oyüzden bana sadece
pazarları kalıo işte.Onda işte belli başlı şeyler değişik şeylere daha geçemedim yani.elimde geldiğince tek günde
değiştiriom..
Son Dr kontrolümüzde bıngıldağınıngeniş OLDUĞUNU söyledi devit damlasını 5 damlaya çıkardı bazı bebeklrin geç kapanabilir Demişti sana Dr bişey demedimiYa kızlar kızımın gercekten bılgıldagı genişlemiş neden olabilirya. İlerledıkce kapanması gerekmıyomu
Kızım 6 ayını yenı bıtırdı ona yapsam olurmukıya 8 ay dıyo tarıfte. İlk kez bugun verıcem şehrıye nasl yapmalyım sizce
ayy aynen yaaa ellerinide yine teker çeviriyor gibi yapıyot..
şapşik o büyük tekeri nasıl çevirecekse işte
oyuncaklaerı a101 bimden almıştım tatlım
ben akşamlarıda veriyorum canım..
oldum olası benim sütüm öyle çok doyurucu olmadı..
annem kv baktılar hep sağdığımda su gibi sütüm öyle yağlı değil..
o yüzden ben akşamda veriyorum..
mama yemiyor o muhallebileride yemiyor bende hafif çorba yapıyorum akşam 8 gibi biraz yediriyorum..sonra emziriyorum onunla uyuyor yoksa gece saat başı hatta 40 dakikada kalkıyor emmek için
cnm bu tarıfı bırebır yap verebılırsın benceKızım 6 ayını yenı bıtırdı ona yapsam olurmukıya 8 ay dıyo tarıfte. İlk kez bugun verıcem şehrıye nasl yapmalyım sizce
Eki Görüntüle 1568109
chıcco muzıklı keman, salladıkca muzık calıyor ama cok fazla oynamıyor
Eki Görüntüle 1568110
bondıgo tıtreyen ve havlayan kopek, bunun kulaklarını emıyor, havlayınca guluyor
Eki Görüntüle 1568112
playgro cıngırak, bununda kulaklarını yıyor, elınden tutup sallıyor
Eki Görüntüle 1568113
bondıgo cıngıraklı top, bunu tutup sallıyor bıde uzerıne vuruyor
bunun harıcınde uc tane dıs kasıcısı var bıde oyun halısının oyuncakları var
bıde banyo ordeklerı var
bende tavsıye beklıyorum acıkcası
fotolu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?