S.a sevgili anneler giremiyorum.bayadir cok guzel paylasimlar yapiyorsunuz vakit buldukca okumaya calisiyorum isyan cnim biz bu mucveri sabah kahvaltisinda yedirsek nasil olur acaba benim.oglan bulamac yptigimda yumurtayi kesinlikle yemiyor her gunde haslayip vermek istemiyorum birgun domatesli menemn yptim guzel yedi bu agir olur mu acaba bir de kizlar ben yedigim.her seyden veriyorum hem de ezmeden cogu zaman yok tuzluymus yok bilmem.neymis demiyorum dun tavuk pilav verdim tabi az az yedi ondan onceki gun bamya pilav verdim yedi cignemeyi ogrenmeleri gerek bence ki benimki sizinkilerden kucuk henuz 6 aylik oldu bnim ablam ilk.kizinda cok dikkt etti su an hicbir seu yemiyr pesinde dolniyrz ikincide her yedgnden verdi beni koysalr onune yer hic yemk ayirmaz:)yani bn ilerde tabk elimde dolsmk istmiyrm siznkilr buyuklr bnce yedillrnzden tattrin biz nasil buyuduk ki simdikilrre o yasak bu yasak ne yiyck bunlr drlri sallmiyrm.artik hos benim oglum cok istahsz belki de ondan yiprandim ilerisi beni korkuttu ama cok dsnmeyin bence oyle boyle buyuyorlr saglickla kalin..bebek mücveri yaptım dünde..
yarı kabak
yumurta sarısı
nane, kekik
çimke çok az tuz
bayat ekmek içi
kabakları rendeledim hepsini harmanladım ve az yağda kaşıkla dökerek kızarttım...
sonra elimle yoğgurda batırarak yedirdim minik parçalarla çok sevdi..
iyi gunler.nezamandir giremiyordum.ablam iki bucuk aylik hamileydi.biraz sikintili hamilelikdi.bugunku dr kontrolunde bebeyinin kalbinin durdugunu ogrendi.cok uzgunum. okadar cok istiyorlardiki.insallah allah yeniden yuzlerini guldurur.
Net cikmadi ama bakmaniz acisindn cektim yeni fotolarimda yarin gelck valla sansliyim fotocu konusunda sutudyo ya girdirecem ayakta tutuyormussun seni iptal edebiliyrlwrmis
İnşallah canim. benimde bi oğlum olsa inşallah tamam olcakAminnnnn inşallah cnm.
zamanı geldiğinde inşallah bide kızım olsursa süper olur :=):)
Ya çok zor olcak benim için ozamanTam düz yatmıyor biz Kraft aldık ama diğer koltuklar da açılmıyor yatak gibi arabanın koltuğuna göre acıları öyle ayarlamış.
Salata suyu sadece limon domates suyu yani tuz yok limon idrar enfeksiyonuna çok iyi ama ben 4aylıkken başladım cnm seninki için erken olabilir demen gibi benm kız alıştı birde her yemeği biliyor hiç zararını görmedim tuz yok Şeker yok onun dışında bişeycik olmazBenimde kv bakıyo oda güzel bakar allah var.herşeyi özel yapar ama biz daha çorba vermedik hiç
püre veriyoruz ama içinde de hemen herşey var yavaş yavaş da fazlalaştırdık çeşidi.dediğim gibi pinpirkli
çok panik oluyo ancak pazarları ben kendim yapıyorum bişiler eline flan veriyorum salatalık vs.ona da bişey demiyorum yani.yapmaz çünkü o daha nasıl yesin öle saçmalama falan der.
ama bize yapılan yemekler onlara ağır gelir salçaydı tuzdu vs.
salata suyu mesela limonlu tuzlu olmuyomu.tamam çiğnemesi
güzelde kendine yapılanı veririm öle de bize yapılan daha vermem heralde.
çorbalar neyse.
Aynen cnm bende öyleyim tavuk et balık azar azar bütün yemekleri yiyor ama tuz dikkat et böbrek yorar hersey yesin ama tuzsuz o zaten gereken tuzu alır yesilliktenS.a sevgili anneler giremiyorum.bayadir cok guzel paylasimlar yapiyorsunuz vakit buldukca okumaya calisiyorum isyan cnim biz bu mucveri sabah kahvaltisinda yedirsek nasil olur acaba benim.oglan bulamac yptigimda yumurtayi kesinlikle yemiyor her gunde haslayip vermek istemiyorum birgun domatesli menemn yptim guzel yedi bu agir olur mu acaba bir de kizlar ben yedigim.her seyden veriyorum hem de ezmeden cogu zaman yok tuzluymus yok bilmem.neymis demiyorum dun tavuk pilav verdim tabi az az yedi ondan onceki gun bamya pilav verdim yedi cignemeyi ogrenmeleri gerek bence ki benimki sizinkilerden kucuk henuz 6 aylik oldu bnim ablam ilk.kizinda cok dikkt etti su an hicbir seu yemiyr pesinde dolniyrz ikincide her yedgnden verdi beni koysalr onune yer hic yemk ayirmaz:)yani bn ilerde tabk elimde dolsmk istmiyrm siznkilr buyuklr bnce yedillrnzden tattrin biz nasil buyuduk ki simdikilrre o yasak bu yasak ne yiyck bunlr drlri sallmiyrm.artik hos benim oglum cok istahsz belki de ondan yiprandim ilerisi beni korkuttu ama cok dsnmeyin bence oyle boyle buyuyorlr saglickla kalin..
Bizde oyleyiz canım mamayi gunde kac kez ve kac ml veriyosun canimKızlar ben bu çorbaları ikindi öğününde veriyrm ya hatamı ediyorum acaba şu şekilde bizim öğünleriniz; sabah 5:00 mama , 9:30 kahvaltı, 12:30 yoğurt yiyor biraz 13:00 mama ikindi vakti 16:00 çorba 17:30 mama 19;30 meyve 21:30 mama ve yatış sizce çorbayla yogurdun yerini değiştireyimmi bilemedim öğlen pek yemek istemiyor, birde sizin miktarlar ne benimki çok az yediği için arkadına mama veryrm sanki aç kalıyr gibi geliyor bana bi kase dediğinz bizim kaselerdense biz onun 4:1 ini anca yiyoz
Yok cnm ekstra tuz vermiyrm bazen yumurtasina cok.cok az atyrm kokusunu sevmiyr yumurtnin onun haricnde yok bizim yedgmz her seyddn de tattryrm zaten yiyor salata da verdim.aksam zeytnygli limonlu domates salatlik yesillk yani artik ozel ymk ypmiyrm yemklrime aci ve tuz koymuyrm ona da veryrm her seyi tabi ki ogun degil hala azar azar 7.aydan sonra artik miktarini arttirim insAlh m.slh bebisine yesinler hemn buyusunler ben karpuz bile verdimAynen cnm bende öyleyim tavuk et balık azar azar bütün yemekleri yiyor ama tuz dikkat et böbrek yorar hersey yesin ama tuzsuz o zaten gereken tuzu alır yesillikten
Cnm gcmis olsum biz de direktn.donduk nerdeyse olckti fakat uroloji dru pipi kapali degil dedi ucunu acti gerek olmdgi tkdirde 1 yasina kdr olmsin dedi ama siznki mecburi cnini skma gecer gider insAlh cabucak iyilesir gulerek hatirlarsin bu anlariniKızlar canım çok sıkkın cuma oğlumun sünneti var genel anestezi yapcaklarmıs çok korkuyorm
Saol canım inş atlatırız hemen bizim açtı falan ama geri kapandı ikinci bi dr gösterdim oda çok dar yazık olsunda rahatlasın dediCnm gcmis olsum biz de direktn.donduk nerdeyse olckti fakat uroloji dru pipi kapali degil dedi ucunu acti gerek olmdgi tkdirde 1 yasina kdr olmsin dedi ama siznki mecburi cnini skma gecer gider insAlh cabucak iyilesir gulerek hatirlarsin bu anlarini
bendeYok cnm ekstra tuz vermiyrm bazen yumurtasina cok.cok az atyrm kokusunu sevmiyr yumurtnin onun haricnde yok bizim yedgmz her seyddn de tattryrm zaten yiyor salata da verdim.aksam zeytnygli limonlu domates salatlik yesillk yani artik ozel ymk ypmiyrm yemklrime aci ve tuz koymuyrm ona da veryrm her seyi tabi ki ogun degil hala azar azar 7.aydan sonra artik miktarini arttirim insAlh m.slh bebisine yesinler hemn buyusunler ben karpuz bile verdim
S.a sevgili anneler giremiyorum.bayadir cok guzel paylasimlar yapiyorsunuz vakit buldukca okumaya calisiyorum isyan cnim biz bu mucveri sabah kahvaltisinda yedirsek nasil olur acaba benim.oglan bulamac yptigimda yumurtayi kesinlikle yemiyor her gunde haslayip vermek istemiyorum birgun domatesli menemn yptim guzel yedi bu agir olur mu acaba bir de kizlar ben yedigim.her seyden veriyorum hem de ezmeden cogu zaman yok tuzluymus yok bilmem.neymis demiyorum dun tavuk pilav verdim tabi az az yedi ondan onceki gun bamya pilav verdim yedi cignemeyi ogrenmeleri gerek bence ki benimki sizinkilerden kucuk henuz 6 aylik oldu bnim ablam ilk.kizinda cok dikkt etti su an hicbir seu yemiyr pesinde dolniyrz ikincide her yedgnden verdi beni koysalr onune yer hic yemk ayirmaz:)yani bn ilerde tabk elimde dolsmk istmiyrm siznkilr buyuklr bnce yedillrnzden tattrin biz nasil buyuduk ki simdikilrre o yasak bu yasak ne yiyck bunlr drlri sallmiyrm.artik hos benim oglum cok istahsz belki de ondan yiprandim ilerisi beni korkuttu ama cok dsnmeyin bence oyle boyle buyuyorlr saglickla kalin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?