2014 Kasım Anneleri

Annem doğumdan önce albüm almıştı. Çokca fotoğraf alacak bir şeydi. Ben de geçen ay 250 tane idi yanlş hatırlamıyorsam çıkarttım. Bazıları ikişer üçer tane hatta ananeye babaneye yengeye. Bazılarını bebek albümü diye bir şey var ona yapıştırdım. Hani bu annem babam nasıl tanıştı, beni beklerken ki halleri, ilk gülücüğüm vs gibi bölümleri olan bir fotokitap. Kalanı albüme tarih sırasına göre dizdim. Ha bir kaç tanesini de ikea dan aldığım çerçevelere koydum. Ikeada rengarenk çerçevelerin çifti sadece 5 tl. Tam bebek fotosu koymalık :) tüm fotolar videolar harici hard diskte. Bir kere bilgisayarm çöktü. Fotolarım gitti. Doğumdan önce. O yüzden doğum sonrası hemen 1 tb lik hard disk alıp yedekledim. Çok güzel oluyo albüme bakmak. Her hafta bakıyorum :)

Ay bulursan banada söyle ya bende alıcam güzel fotolar çektik ay ay ama bilgisayarda duruyor hepsi

Fırsat bulupta D&R a gidebilsem oraya bakıcam da ramazanda evden çıkılmıyor ki. Sen gidersen orda varsa bana da söyle adaşım. Bir de Gittigidiyor'da var. Ön kapakta el ayak izi, ilk diş ve bebeğin saçını koymak için bölümlere ayırmışlar. 120 tane de fotoğraf yeri var. Mavi, pembe istenilen renk te var. Tek sıkıntı kalitesi nasıl acaba

Bu etiket takıntısı ne ki ola. Tüm oyuncankarın etiketini somuruyor. Hatta dün oturur pozisyondayken kendini öne atıp oyun halısının etiketini yakaladı

Bizim evde sıcak bazen cıtcıtlıyla dolaşıyor ama gece gıydırıyorum uzun pijama ve kısakollu t-shirt ustunu cok acıyorr.
Ama kesınlikle karsılıklı cam acıp ceyrana bırakmıyorumm cnm.

canım bence degistir yoğurt ile çorba sıralamasını

Süpersin ya yapılacak olan herşeyi halletmişsin bu arada 250 miii gerçi ben de sadece fotoğraf makinesinden 100 e yakın çıkartıcam. Bir de Tlf da olanlar var. En önemlisi de bu fotoğrafları muhafaza edebilmek. Bilgisayarının çökmesine üzüldüm, gitti fotoların kıyamam bu arada Benim de en yakın zamanda hard disk almam lazım, laptop ağırlıktan bitmiş durumda.

Bız gecen yaz gıttık hamileydm ozamn. Oyuzden seneye gıdıcez inş ama eşim bayramda kaçamak yapabilirz dedı. Bız genelde erıklıye gıdıyoruz yazlık kıralıtoruz. Yada sık gıttıgımz pansıyon var oraya gıdıyoruz. Kendı evım gıbı pansıyon cokta guzel sevıyorum orayı. Gıtmeyenlere erıklı denızını şiddetle tavsıye ederım. Ya bayramda taşımıcaz yada bı kac gun kafa dagıtıcaz bellı degıl şuan. Kiralıcagn yazlıkta ne var ne yok ona gore ayarlamn lazm getrcklerını canm. Bebişlede zorya ne yıcek ne yapıcaz nasıl uyucak durucakmı falan. Hep düşündgm şey

Bızımkıdenhep etıket yıyo oyızden kestım cogununkini çunku boyaları dahi solmuş emmesınden. Ya buara kızım çiş yapınca altını alıyorum yenı beze anınd kaka yapıyo cadı. Ikı gundur boyle.:))

bebiş çok iyiy büyüyor teyzesi valla özledim sizleri ya nasıl olduda görüşemedik anlamadım işimin yogunlugundan senınkı nasıl cnm

çalışıyomuydun sen canım.
bizde iyi işte cnm uğraşıyor aynn devam yani.babannesiyle takılıyor
gündüz büyüdü valla diş çıkarttık yerlerde sürünmeye başladık falan baya değişmeler oluyo
yani gün geçtikçe.rabbim hepsine sağlık versin.

ne güzel benim kız hala çıkarmadı dişini çok kaşınıyor cnm masallah ne güzel büyüdü çoçuklarımız evet ben çalışıyorum ayritten bir cam boyama işine başladım sipariş çalışıyorum baya yogundum çok şükür fırsat buldum dedim takılayım bıraz kım var yok bakayım dıger kızlarda giriyormu

Tatili denızı düşünmek guzelde bu catlaklarla gobekle ne gıyıp o denıze gırılır bilmıyorum. Dun bıkınılerıme baktm aglıcaktm resmenya

Çalışırken daha rahat girliyor aslında tabi işin yoğunluğuna göre.
diğerleri evet giriyor herkez burda hemen hemen hergün bi paylaşım devam işte:):)

Çalışırken daha rahat girliyor aslında tabi işin yoğunluğuna göre.
diğerleri evet giriyor herkez burda hemen hemen hergün bi paylaşım devam işte:):)
tamam artık bende burdayım :)) ek gıdalar ne oldu nasıl gidiyor bebişlerininz yiyormu artık herseyi

tamam artık bende burdayım :)) ek gıdalar ne oldu nasıl gidiyor bebişlerininz yiyormu artık herseyi

gel gel burası güzel:)
elimizden geldiğince herşeyi vermeye çalışıoz valla
diş sıkıntılarından yemeyen bebeklerimizde var tabi biz anneler elimizden geleni yapıoz işte.
güzel tarifler falan vardı burda belki çoğunu kaçırdın ama aklına takılan birşey
varsa sor herkes paylaşır biliyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…