2014 Kasım Anneleri

CNM BENIM ÇOÇUK PAÇA ÇORBASI BİLE İÇİYOR HAHAHAHA SEN KENDİNİ KOY SENİDE YER BEN 4 AYLIKKEN BASLAMISTIM ZATEN MASALLAH HERSEY YİYOR HİÇ SEÇMYOR BENLE OTURUYOR SOFRAYA BLENDRDANDA GECIRMIYORUM ALISTI YUTMAYA ÇOK ŞÜKÜR YUTABILIYOR ŞEHRİYE FALAN BULGUR YİYOR YOGURT ZATEN YIYOR ALLAHIM YEMEK SIKINTISI ÇEKEN HERKESE YARDIM ETSİN YA ÇOK ZOR AMA SAKINA SAKINMAYIN YSİN HERŞEYİ MEVSİMİ OLAN EKMEK VERİYORUM ELİNE

maşallah.
yok canım seni biliyorum veriyodun herşeyden sakınmıyodun
değişik şeyler için dedim.Bildiğin büyük insan gibi yiyo yani bravo valla
bulguru öle yutuyomu gerçekten.Ya aslında bende çiğnemesinden yanayım
ben yanında olmayınca herzaan kv dede çok pinpirikli büyük çocuk mu o der hayatta vermez
bazen masadayken eline veriyorum bişiler hemen panik oluyo falan.kendinize yaptığınız yemeklerden mi
veriyosun sen özel bişey yapmıon mu peki hiç.

KIZLAR NEDİYECEM BEN MEMLKETE GİDECEM VE OTO KOLTUK ALACAZ 12 SAAT YOL CEKECEZ ALAN VARMI VE DÜZ YATABILIYORMU BILGI VERIN LUTFEN

Canm ben album coktan yaptim da daha dun bile 80 tane cikartrdim tabi ust komsum fotocu ve esimin cok samimi arkadasi ne yapiyrz parada almiyr yoksa daha cook yani resim bi ara atim albumunu

CANIM BENIM KAYINVALIDEM BAKIYOR COK MEMNUNUM TAm 7 aylık olana kadar özel çorba yaptı herseyden koyuyor bulgur semızotu salca nane kurusu ısırgan kurusu hakıkı zeytınyag buyuk ınsana yapar gıbı yogurt verıyor hıc muhallebı yapmıyoruz bız arada ırmız bugday yaparız cok nadır devam sutu 1 kereverılıyor ben yokken. yemek COK SEVIYOR EKSILI SALCALI YEMEKLER ET SEVIYOR BALIK YIYOR YANI BUYUK INSAN GIBI SALATA SUYUNA BATIRIP VERIYORUZ HIC SAKINMA BIZIMLE HER YEMEK YIYOR TUZSUZ

UYUK EKMEGI BILE CIGNEYE CIGNEYE YUTUYOR KEMIK SUYUNDAN CORBALAR ICIYOR YOGURT PILAV BUYUKLERI DINLEME AZAR AZAR VER GIRTLAK ALISSIN YEMEYE KOCAMAN OLDULAR

Benimde kv bakıyo oda güzel bakar allah var.herşeyi özel yapar ama biz daha çorba vermedik hiç
püre veriyoruz ama içinde de hemen herşey var yavaş yavaş da fazlalaştırdık çeşidi.dediğim gibi pinpirkli
çok panik oluyo ancak pazarları ben kendim yapıyorum bişiler eline flan veriyorum salatalık vs.ona da bişey demiyorum yani.yapmaz çünkü o daha nasıl yesin öle saçmalama falan der.

UYUK EKMEGI BILE CIGNEYE CIGNEYE YUTUYOR KEMIK SUYUNDAN CORBALAR ICIYOR YOGURT PILAV BUYUKLERI DINLEME AZAR AZAR VER GIRTLAK ALISSIN YEMEYE KOCAMAN OLDULAR

ama bize yapılan yemekler onlara ağır gelir salçaydı tuzdu vs.
salata suyu mesela limonlu tuzlu olmuyomu.tamam çiğnemesi
güzelde kendine yapılanı veririm öle de bize yapılan daha vermem heralde.
çorbalar neyse.

OYYYY YERİM ONUN BACAKLARINI TONTİŞ TONTİŞ MAŞALLAHH
BAYILIRIM BACAKLARA YAAA..KARDEŞ OLMAK NE GÜZEL YA OYALIO KARDEŞİNİ BAKSANA
Aynen canım böyle güzel oynadıkları zamanda oluyor oynamadiklari da ama her türlü kardeşlik duygusu çok güzel Rabbim isteyenlere hayırlı zamanda versin☺

Aynen canım böyle güzel oynadıkları zamanda oluyor oynamadiklari da ama her türlü kardeşlik duygusu çok güzel Rabbim isteyenlere hayırlı zamanda versin☺

Aminnnnn inşallah cnm.
zamanı geldiğinde inşallah bide kızım olsursa süper olur :=):)

Yok cnm bnm tuzsuz ağır gelmiyor çok yağlı değil Salça el yapımı biz şimdi hersey yiyoruz çok sukur

Canım eleye eleye bu kadar çıktı yani. :) sen telefonunu da incele emin ol en az benimki kadar çıakcaktır ya Allahtan doğum öncesi oldu bu çökme olayı. hemen aldık harici diski. toshiba 1 tb 120 tl canım. fotoları çıkartmadan önce ilk işin hard disk almak olsun :) bilgisayardan bakmadan daha güzel albüm bakmak

Buarada bebişler için kıymaları hazrlama dondurma yontemınız varmı. Az tavada rengı dönünce buzluga atıp dondursam. Ordan alıp azar azar kullansam olurmu.
annem kıymayı kavurup buz kalıplarına koydu
bı kalıp kıyma katılıyor yemeklerıne corbalarına

iyi gunler.nezamandir giremiyordum.ablam iki bucuk aylik hamileydi.biraz sikintili hamilelikdi.bugunku dr kontrolunde bebeyinin kalbinin durdugunu ogrendi.cok uzgunum. okadar cok istiyorlardiki.insallah allah yeniden yuzlerini guldurur.

Net cikmadi ama bakmaniz acisindn cektim yeni fotolarimda yarin gelck valla sansliyim fotocu konusunda sutudyo ya girdirecem ayakta tutuyormussun seni iptal edebiliyrlwrmis

Eklentiler

• 20150701_170924.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 214
  • 20150701_170754.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 222
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…