Ben bundan aldım canım çok seviyor oğlumKızlar oglen corba yada püre olarak ne yapmayı düşünüyosunuz. Karar veremedm ben
Buarada ablam kızıma yurume yardmcısı almak istıyo ama onun yerıne şunumu aldırsam daha eğıtıcı sankıEki Görüntüle 1570044
CNM BENIM ÇOÇUK PAÇA ÇORBASI BİLE İÇİYOR HAHAHAHA SEN KENDİNİ KOY SENİDE YERgel gel burası güzel:)
elimizden geldiğince herşeyi vermeye çalışıoz valla
diş sıkıntılarından yemeyen bebeklerimizde var tabi biz anneler elimizden geleni yapıoz işte.
güzel tarifler falan vardı burda belki çoğunu kaçırdın ama aklına takılan birşey
varsa sor herkes paylaşır biliyosun.
CNM BENIM ÇOÇUK PAÇA ÇORBASI BİLE İÇİYOR HAHAHAHA SEN KENDİNİ KOY SENİDE YERBEN 4 AYLIKKEN BASLAMISTIM ZATEN MASALLAH HERSEY YİYOR HİÇ SEÇMYOR BENLE OTURUYOR SOFRAYA BLENDRDANDA GECIRMIYORUM ALISTI YUTMAYA ÇOK ŞÜKÜR YUTABILIYOR ŞEHRİYE FALAN BULGUR YİYOR YOGURT ZATEN YIYOR ALLAHIM YEMEK SIKINTISI ÇEKEN HERKESE YARDIM ETSİN YA ÇOK ZOR AMA SAKINA SAKINMAYIN YSİN HERŞEYİ MEVSİMİ OLAN EKMEK VERİYORUM ELİNE
Canm ben album coktan yaptim da daha dun bile 80 tane cikartrdim tabi ust komsum fotocu ve esimin cok samimi arkadasi ne yapiyrz parada almiyr yoksa daha cook yani resim bi ara atim albumunuKızlar oğlum 7 aylık oldu, hala evde tek bir resmi bile yokfırsat bulupta çıkartamadık. Açıkçası fotoğraf makinesi ve Tlf dan laptopa atmaya üşendim hep. Artık daha fazla ertelemeyip, makinedekileri laptopa attım, ordan belleğe atıp, fotoğrafçıda çıkartılacak. Şimdiden 100 e yakın çıkartacağım fotoğraf çıktı. Tabi bunlar için bir de bebek Albümü gerekli. İşte orda tıkandım. Şöyle kaliteli güzel bir Albüm nerden bulabilirim acaba? Internette var ama nasıllar acaba? Kalitesiz birşey olsun istemiyorum. Sizler ne yaptınız fotoğraf işini.
CANIM BENIM KAYINVALIDEM BAKIYOR COK MEMNUNUM TAm 7 aylık olana kadar özel çorba yaptı herseyden koyuyor bulgur semızotu salca nane kurusu ısırgan kurusu hakıkı zeytınyag buyuk ınsana yapar gıbı yogurt verıyor hıc muhallebı yapmıyoruz bız arada ırmız bugday yaparız cok nadır devam sutu 1 kereverılıyor ben yokken. yemek COK SEVIYOR EKSILI SALCALI YEMEKLER ET SEVIYOR BALIK YIYOR YANI BUYUK INSAN GIBI SALATA SUYUNA BATIRIP VERIYORUZ HIC SAKINMA BIZIMLE HER YEMEK YIYOR TUZSUZmaşallah.
yok canım seni biliyorum veriyodun herşeyden sakınmıyodun
değişik şeyler için dedim.Bildiğin büyük insan gibi yiyo yani bravo valla
bulguru öle yutuyomu gerçekten.Ya aslında bende çiğnemesinden yanayım
ben yanında olmayınca herzaan kv dede çok pinpirikli büyük çocuk mu o der hayatta vermez
bazen masadayken eline veriyorum bişiler hemen panik oluyo falan.kendinize yaptığınız yemeklerden mi
veriyosun sen özel bişey yapmıon mu peki hiç.
UYUK EKMEGI BILE CIGNEYE CIGNEYE YUTUYOR KEMIK SUYUNDAN CORBALAR ICIYOR YOGURT PILAV BUYUKLERI DINLEME AZAR AZAR VER GIRTLAK ALISSIN YEMEYE KOCAMAN OLDULARmaşallah.
yok canım seni biliyorum veriyodun herşeyden sakınmıyodun
değişik şeyler için dedim.Bildiğin büyük insan gibi yiyo yani bravo valla
bulguru öle yutuyomu gerçekten.Ya aslında bende çiğnemesinden yanayım
ben yanında olmayınca herzaan kv dede çok pinpirikli büyük çocuk mu o der hayatta vermez
bazen masadayken eline veriyorum bişiler hemen panik oluyo falan.kendinize yaptığınız yemeklerden mi
veriyosun sen özel bişey yapmıon mu peki hiç.
CANIM BENIM KAYINVALIDEM BAKIYOR COK MEMNUNUM TAm 7 aylık olana kadar özel çorba yaptı herseyden koyuyor bulgur semızotu salca nane kurusu ısırgan kurusu hakıkı zeytınyag buyuk ınsana yapar gıbı yogurt verıyor hıc muhallebı yapmıyoruz bız arada ırmız bugday yaparız cok nadır devam sutu 1 kereverılıyor ben yokken. yemek COK SEVIYOR EKSILI SALCALI YEMEKLER ET SEVIYOR BALIK YIYOR YANI BUYUK INSAN GIBI SALATA SUYUNA BATIRIP VERIYORUZ HIC SAKINMA BIZIMLE HER YEMEK YIYOR TUZSUZ
UYUK EKMEGI BILE CIGNEYE CIGNEYE YUTUYOR KEMIK SUYUNDAN CORBALAR ICIYOR YOGURT PILAV BUYUKLERI DINLEME AZAR AZAR VER GIRTLAK ALISSIN YEMEYE KOCAMAN OLDULAR
Aynen canım böyle güzel oynadıkları zamanda oluyor oynamadiklari da ama her türlü kardeşlik duygusu çok güzel Rabbim isteyenlere hayırlı zamanda versin☺OYYYY YERİM ONUN BACAKLARINI TONTİŞ TONTİŞ MAŞALLAHH
BAYILIRIM BACAKLARA YAAA..KARDEŞ OLMAK NE GÜZEL YA OYALIO KARDEŞİNİ BAKSANA
Aynen canım böyle güzel oynadıkları zamanda oluyor oynamadiklari da ama her türlü kardeşlik duygusu çok güzel Rabbim isteyenlere hayırlı zamanda versin☺
Yok cnm bnm tuzsuz ağır gelmiyor çok yağlı değil Salça el yapımı biz şimdi hersey yiyoruz çok sukurBenimde kv bakıyo oda güzel bakar allah var.herşeyi özel yapar ama biz daha çorba vermedik hiç
püre veriyoruz ama içinde de hemen herşey var yavaş yavaş da fazlalaştırdık çeşidi.dediğim gibi pinpirkli
çok panik oluyo ancak pazarları ben kendim yapıyorum bişiler eline flan veriyorum salatalık vs.ona da bişey demiyorum yani.yapmaz çünkü o daha nasıl yesin öle saçmalama falan der.
ama bize yapılan yemekler onlara ağır gelir salçaydı tuzdu vs.
salata suyu mesela limonlu tuzlu olmuyomu.tamam çiğnemesi
güzelde kendine yapılanı veririm öle de bize yapılan daha vermem heralde.
çorbalar neyse.
Canım eleye eleye bu kadar çıktı yani. :) sen telefonunu da incele emin ol en az benimki kadar çıakcaktırSüpersin ya yapılacak olan herşeyi halletmişsinbu arada 250 miii gerçi ben de sadece fotoğraf makinesinden 100 e yakın çıkartıcam. Bir de Tlf da olanlar var. En önemlisi de bu fotoğrafları muhafaza edebilmek. Bilgisayarının çökmesine üzüldüm, gitti fotoların kıyamam bu arada Benim de en yakın zamanda hard disk almam lazım, laptop ağırlıktan bitmiş durumda.
Tam düz yatmıyor biz Kraft aldık ama diğer koltuklar da açılmıyor yatak gibi arabanın koltuğuna göre acıları öyle ayarlamış.KIZLAR NEDİYECEM BEN MEMLKETE GİDECEM VE OTO KOLTUK ALACAZ 12 SAAT YOL CEKECEZ ALAN VARMI VE DÜZ YATABILIYORMU BILGI VERIN LUTFEN
annem kıymayı kavurup buz kalıplarına koyduBuarada bebişler için kıymaları hazrlama dondurma yontemınız varmı. Az tavada rengı dönünce buzluga atıp dondursam. Ordan alıp azar azar kullansam olurmu.
nbr nerelerdesin taşındınmı yeni evineTam düz yatmıyor biz Kraft aldık ama diğer koltuklar da açılmıyor yatak gibi arabanın koltuğuna göre acıları öyle ayarlamış.
http://www.nefisyemektarifleri.com/havuclu-kabakli-bebek-yogurt-corbasi-8-ay/
guzel bı corbaya benzıyor arkadaslar
Keşke benimde üst komşum fotocu olsaydıCanm ben album coktan yaptim da daha dun bile 80 tane cikartrdim tabi ust komsum fotocu ve esimin cok samimi arkadasi ne yapiyrz parada almiyr yoksa daha cook yani resim bi ara atim albumunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?