2014 Kasım Anneleri

Tatlım bende aynı hatayı yaptım travel araba aldık ama çok hantal büyüktü..
onu arabaya kodyk eşimle bir yere gittiğimizde kullanıyorum..
annemde kalıyor mustafa gündüzleri hem annem kullansın hemd ehafta sonları ben yalnız çıkarken rahat olsun diye baston bebek arabası aldım..çok pahalı birşey olmasına gerek yok dedim.sonuçta iyi bir arabamız var zaten..tam yatar bunu aldım ben 200 tl ye..
bordolüks markası gayet memnunum

Hmm baby plus ta buna benzyr e- bebekte 170 e düşmşte ben karar veremedim dayanıklı olrmu diye birde bu arabayı birine vercem valla okadar sıkıldım sinir etti beni dışarda her çıkışımız işkence oyuzden iyi bişey olsun istyrm bilemedim napsm

o zmn şu arabaya bak tek araba kullanacaksan..
ben çok araştırdım 2. arabada bunu canlı olarakta gördüm..
hafif katlandığında küçük..çok güzel bir araba..
eğer bu fiyata çıkabilseydim tek geçrdim bunu alırdım,

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0

Sağol canımm benim şimdiki arabamda baby 2 go Adını bile duymk istemiyrm yani bunn farklı modeli ama çok kalitesiz gerçekten okadarda para verdk iyiki bundan almamışsın isyan

Chicco lite way güzel

Sağol canımm benim şimdiki arabamda baby 2 go Adını bile duymk istemiyrm yani bunn farklı modeli ama çok kalitesiz gerçekten okadarda para verdk iyiki bundan almamışsın isyan

yok tatlım ya kuzenim aldı çok memnun sade 4 kg araba..
2. katta oturuyor asansör yok..
çok rahat oldun diyor çift yönlü falan çok beğenmiş o...
bende almak istedim ama dediğim gibi fiyat beni aştı

Chicco lite way baston bebek arabası tam yatıyor cnm. Ben oğlumu kucaklayıp tek elle acıyorum cok rahat bir şekilde taksiden indiğim zaman. 3 senedir kullanıyorum kızım 16 kilo hala yatıyor içinde uykusu geldiğinde. Pahalı ama hakediyor bence.

Doktordan geldik.yine buhar vericem ilaçlaa.grip olmuşuzz pofff.agzına damla verdi.
Ay aman allahtan ateş yok.inş. çıkmaz.

Doktordan geldik.yine buhar vericem ilaçlaa.grip olmuşuzz pofff.agzına damla verdi.
Ay aman allahtan ateş yok.inş. çıkmaz.
Gecms olsn canm benm oglumda usutmus gibi buseydi bugn 2.gun duzeldi cok sukur surekli emzrdim ek gidayi biraz azalttm elma suyu icrdm pekmz verdm yagldm vucdnu cok sukr bugn cok ii insallh sennkide duzelr canm

canım biz kullandık..
daha kötü olmasın ciğerlerine inmesin sakın ver ilaçlarını..
bizim vciğerlere indi iğne kullandık sonra ve hava aldık hep..
aman dikkat et kullan ilaçlarını

Sağol canım. Başladım bakalım sabah inşallah hayırlısı ile tez zamanda düzelir kuzum

Oğlumu banyo yaptırdım ama çok zor artık tek basıma iyice hareketlendi hem tut hem yıka eli ayağı hiç durmuyor korkuyorum valla tek yıkamak tan

Gecms olsn canm benm oglumda usutmus gibi buseydi bugn 2.gun duzeldi cok sukur surekli emzrdim ek gidayi biraz azalttm elma suyu icrdm pekmz verdm yagldm vucdnu cok sukr bugn cok ii insallh sennkide duzelr canm
Sağol cnm sanada geçmiş olsun.bizimki derinden oksürüyor hapşırıyorr burnu tıkalı huysuzz oyyy oyyy.Ben mama veriyorum.ek gıdayı kabul etmiyor bugün.pekmezi nasıl veriyorsun.

nbr nerelerdesin taşındınmı yeni evine
İyiyim canım çok saol yeni eve tasınmadık henüz bayramıdan hemen sonra insallah bu hafta yavastan evi toplamayı planlıyorum ancak bitiririz.Arada bakıyorum buraya telden girip geçmisi okuyamıyorum ama Eren pek fırsat vermiyor.Sen nasılsın canım nasıl gidiyor bebisle

Chicco lite way güzel

Benimde gönlüm chicco dan yana ama e-bebekte indirim olunca ondan faydalanmak istediydim sağolun kızlar deneyip karar vercem inş

Minnaklara mama
1.5 su bardağı yoğurt
1 kırmızı biber
1tatlı kaşığı tam buğday unu
1yumurta ( ben beyazıyla beraber koydum alerji yapmıyor bize)
2 yemek kaşığı bulgur
Yoğurt un ve yumurta bi tencerede iyice çırpılır göz kararı su konur tencere ocaga alınır içine bulgurda atılıp kaynayıncaya kadar karıştırılır kaynayınca rendelenmiş 1 kırmızı biberde ilave edilip biraz daha pişirikir vee afiyet olsun valla tuz atıp bende yedim iftarda

Arkadaşım görüşemedik bayadır, Erenler Sağolsunlar fırsat vermiyorlar. Tayinin çıkmış, çok sevindim senin adına. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Paşam nasıl iyidir inşallah?

Canım toshıba 1 tb 120 tl ye nerden aldın ya internette fiyatlar fena. 180 civarı hep. Acilen hard disk almam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…