2014 Kasım Anneleri

Ben joie almıştım travel olmasına rağmen çok hafif ve pratik tek elle açıyorum kapatıyorum zaten kapalıyken tek elle çekilen valizler gibi kolay çekiliyor diğer elimle kucağımda kızımı tutuyorum. Ama bu aydan sonra baston daha mantıklı arabaya daha kolay sığar. Joie öneririm bi de chicco liteway baston güzel ve sağlam bir araba.

okula kalmadan taşınır yerleşrsin yaa neolsun aynı hergün. Suan yemek yedirme savaşı veriyoruz yp sevmiyo dök bida hep israf yazık valla yerde iki kaşık okadr

Saol canım tesekkür ederim.Eren beni o kadar yoruyor ki inan ramazan da yaslandığımı hissettim ya...Allah hepimize güç kuvvet versin isler gittikçe sabır ister hale gelecek galiba.Yürüteç de durmuyor ayaklarını kaldırıp bizim sürmemizi istiyor yoksa zırlıyor herseyi kendince oyuna çeviriyor öyle afacan birsey oldu.Bizi burda bir arkadas uyarmıstı hatırlarsan Erenler çok afacan oluyor diye Sen nasılsın canım pasam nasıl en son mama sandalyesi aldığını okumustum iyi günlerde kullansın pasacım

bende heeeh kavun avakoda mus çilek dısında hepsini veirıyorum cunku saldırıya gecıyor hemen doydugunu anlamıyor maslalah yesınler yaa dırenclı olurlar
Aynen cnm yiyen cokcuktn korkma derler ya haklilar ben her seyi yesin istyrm ozl ymk.ypmiyrm mesela aksam taze fasulye pilav ypicm aci koymucm tuz da cok ck az pilav ustu yedrcem cok az tabi blenderde kullnmiyrm artil verdkce ogreniyr cignemeyi

Isyn cnm sagolsn bunu.da yarin khvltsnsa yapyim vllhi insAlh diyrm ilerde sadece makrna patates yemyn cocugm olmsin diye her seyi vermye clsyrm et bile yedrdimne yemk.varsa aksam.ogunumde mutlka veryrm 8.ayi bi dolsun miktari arttrcgm insAlh ogun olrk.verecgm daha 6.ayini yni doldurdu siznkiler daha buyukler bnce gereksz pimpiriklnmye gerek yok yagsz salcasz tuszs cocuklrin.da bi damk tadi var ama dmibklim saka bi yana insAlh bol.bol ama kararinda her ssyi yiyn cocuklrmz olur

okula kalmadan taşınır yerleşrsin yaa neolsun aynı hergün. Suan yemek yedirme savaşı veriyoruz yp sevmiyo dök bida hep israf yazık valla yerde iki kaşık okadr
Ben ücretsizi 2 yıl almıstım canım rahatım Allaha sükür iyi ki öyle yapmısım bide okul stresini düsünemiyorum.Ya bu bebeklerin ilginç seçimleri var özene bezene yaptıklarımızı yemiyorlar malesef hazır sebze püresini nane,yağ ve et suyu katarak çorbaya çevirmistim öyle alıtı çorbaya sende dene istersen.

Kızlar oğlumun gündüz uydularını nasıl uzatabilirim bir buçuk iki saatte bir yirmi dakika uyuyor uyanıyor nasıl düzene sokabilirim

Emmiyo. Uyumuyo ne yaptysam yemıyo. Aglıyo hep kucak istıyo. Ben cıldrmak Uzereyım akşama yemk yapamadım. Ev aldı başını gıdıyo. Herşeyı gecym cocuk hıcbişey yemıyoya. Eşim aradı stresten ona patladm. Belım kollarm koptu nereye koyduysam durmuyo aglıyo ya

Sakin ol canım kuzun daha küçük annesi bizde oyleydik bi ara biliyorsun belki bi rahatsızlığı vardır ya da dişin huysuzlugudur canım zorlama yemesi için bol su icir

Kizlar aksama misafrim var simdiden pertim cikti dun gece 3te yattim hala 1dk bile durmdim allhtan oglumun uykusu iyi gecede guzel uyur ses olmazsa eger masamda hazir hersey bitti yeni uzandim

Canm benimkide ole yemk yedrmk bi iskence neyseki yemk yemiyo zorla yedryrmda emiyo ama benimkide bi ara oleydi emmemk icin direnyrdu ama uyanik olunca beninkide 1dk durmuyo kuck istyo yanindan ayrilim basliyo aglamaya

Kızlar oğlumun gündüz uydularını nasıl uzatabilirim bir buçuk iki saatte bir yirmi dakika uyuyor uyanıyor nasıl düzene sokabilirim
Canm oyna yor belji yatar biraz uykusunu gecirtmeye bak belki yatar benimki dogdu dogali saatini biliyrum uyuyacagi zamn ona gore uyutyrum simdiye kadar sasmadi uykumuz onun icin bi yere gitmedm hic simdi uyanir bi parka gotrurum 1 saatte parkta oynar sonra misafirim var zaten babasida gelir pwrktan alir bize eve gelir gelmezde gece uykusa yatar

Gece uykusuna yatış saatimizde sıkıntı yok canım gece uykumuzda iyi ama gündüz uykularının suresi çok kısa o yuzden sık uyumak istiyor gündüz yatinca şöyle bi saat uyumuyor yirmi dakika en fazla

Saatine gore yatir alisir belli bi zamn sonra benimki sabh 6da uyanir kahvlti derkn 8de yatarv11de uyanir meyve yer 12 12.30 da yine yatr 1 saat 1.30 uyanir corba icer 3de uyur 6.30 uyanir yogurt veya muhallebi yer parka mutlaka goturum 8de eve gelirz yatar 11 12de uyanir emer 2 veya 3de uyanr yine emr 5de yine emr 6da net uyanir artk bizm uyku duzenimiz hep bole hic sasmadi bin sukur yani dogdu dogali dikkat ettim halada bozulmadi sukur her uyandigindada emer biraz ardina ek gida

Gece uykusuna yatış saatimizde sıkıntı yok canım gece uykumuzda iyi ama gündüz uykularının suresi çok kısa o yuzden sık uyumak istiyor gündüz yatinca şöyle bi saat uyumuyor yirmi dakika en fazla
Canm valla bilmyrm benimki asiri sessizkige alisti ama evimde sessiz o uyuyunca hic bi is yapamyrum bulask makinasni bile yerlstremyrm uyanir die sesszlik olunca uyur erkn uyanirsa emzigini veriyrum tekrar salliyrum uyuyor yani emzik kullaniyor musn

aa değişk bi yöntemen iyisi yaa ben baslamak zorundayim malessef gonul isterki bi uc dort yassa kadr biz buyutelim sonra krese ama olmuyor malesef tek tesellim ssbahciyim cok sukur 1de cikiyorum

Maşallah ne güzel uyuyor öyle ben bi saate bileraziyim ama en fazla yarım saat gunduz uyandığında asla geri uyumaz

Maşallah ne güzel uyuyor öyle ben bi saate bileraziyim ama en fazla yarım saat gunduz uyandığında asla geri uyumaz
aslinda uykusunu guzel alsa o mizmizlikta kakmiycak bence tam alamiyo demekki sonra yine uykusu geliyooo cok zor iste yaa sen duzen kuramıyorsun zaten ona ayak uyduruyorsun uyutma uykusugelince bekle gezdir kucakta falan susarr belki dayanamaycak gibi olunca uytsan denedinmi hic onceden bende tracye uyup ilk esnemede yatiriyordum saatlerce kucakta gezdrdigimi biliyorum cok uykusugelince uyutuuorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…