2014 Kasım Anneleri

canımmm
ben nuna kullanıyorum..hatta burdan bi arkadaş tavsiye etmişti..son derece memlunum..tasarım ödülü almış,hafif,manevrası iyi,açması kapaması kolay bide bizim araba hacbeak onun bagaja bile sığıyo..bende ebebekten indirimli almıştım

Kizim bir hafta sonra insallah 8 ayi dolduruyo
Bugun kan tahlili verdik genel sayim cok sukur cok korkarak bekledim sonucu ama masallah kizimin kani cok iyi cikti bir kere bile vermedim kan ilacini iyikide vermemisim adamcagiz iyi bakmissiniz diyo sonucu gorunce halbuki hic vermedim haberi yok
Doktora kizmasin diye aksatarak kullandim dedim sonuc iyi cikincada pek vermedim dedim sen yinede ver koruyucu olarak dedi tabiki vermicem bilginize kizlar

biara bizimde baktilar iyi olmasına ragmen cok şükür yinede kullan.dediler.s bende vermiyoum

Misafirim gitti sukur ne oglum rahtsiz oldu ne biz misss gibi agrladm ama pertim cikti ogkumda uyudu halada uyuyr sukur yemek yerken uyutmadim orumcekte mutfakta giriste gezdi durdu bi ysnimiza geldi bi gitti taaki cayi koydum demlenene kadar emzrdim uyuttum bugun 9da uyuttum

Kızlar canım çok sıkkın cuma oğlumun sünneti var genel anestezi yapcaklarmıs çok korkuyorm
canımm sakın korkma..anestezi ekibindeyim ben..hatta şuara okullar tatil ve bende çocuk cerrahisinde paso sünnet alıyorum..
yapılan girişim genel anestezi diye geçiyo ama okadar teferruatlı değil sünnette
yani anlayabileceğin en yalın haliyle herhangi bi amelyatın 3/1 i kadar..onada genel denilirse

Kızlar ya bebişlere dizlik alan varmı.
kullanışlı oluyomu ben almayı düşünüyomda dizleri
çok kötü oluyo ya yavruşumun acır sonra
varmı öneriniz.
bence o tarz ürünler sadece piyasa yapmak için
almak yerine evdeki bileği kapatan çorapların lastik kısmını kesip bebişine dizlik yapabilirsin canımm

İftara misafirlige gittik kizim eve girerr grmez çığlık cigliga agladi ya ne yapacagimi bilemedm kucgmda susardi yok yarimm saat bgra bgra agladi yorgnlktan uyudu normaldede yabancilar ama niye boyle oldu anlamadmkolum uyustu saknlestrene kadryaa

bence o tarz ürünler sadece piyasa yapmak için
almak yerine evdeki bileği kapatan çorapların lastik kısmını kesip bebişine dizlik yapabilirsin canımm
bende diyorum niye yokk bu fistiklar isemi basladnn sen canimm alidabildinzmi

Aynen canım ya tam anlattığın gibi ne kadar uykusu gelirse gelsin yarım saatten sonraki uykuya gecemiyor maalesef ben yanına yatarsam ancak bi saat uyuyor

Gunaydınn.
Oglum hasta ve mama hariç hiç birseye agzını aacmıyorr.insallah cabul toparlarr.
Kızlar bizimki surekli ayaga kalkma derdinde dizlerimi tutuyor bacakları kaldırıyor hemenn.yada yerde farketmiyor .ama boylede oluncada kafayı vuruyorr.sizinkilerde durum nasıll
Bizimki emekliyor ama evin içinde degil serdiğim carsafta.kısıtlamışmı oluyorumm.kafasını vuruyor ama dengeyi kaybedipp

Son düzenleme:
Gunaydn kızlar. Ya uc gundur kızımın uykusına bişey oldu. Akşam sıkontı yok 7.5 8 gbı uyuyo. Ama 12 de uyandı bugun. Dunde 3.5 ta uyandı. Uyutmam ıkı saatı aldıya. Huysuzda degıl şükür keyfıde yerınde gülerek uyanıyo ama nıye uyanıyo. Önceden emer uyurdu hemen.gecede atladk arabaya gezdırdık kızımı uykusu gelsın dıye arabada uyucaktı eve geldık uykudan eser kalmamış

günaydınnn..
2-3 gündür bizdede uyku problemi var yaa..
zombie gibiyim bugün..
gece çok garip haller içinde oğlum..
sürekli bir o tarafa bir bu tarafa dönüp duruyor..
yine her zamanki gibi ıhh ıhh..
eğer müdahele etmezsemde ağlıyor..
uyanık değil ama beni hiç uyutmuyot..
ayaklar falan havada..
acaba gazmı dişmi bilemedim yaa..
kabız değil gündüz keyfi çok yerinde.. gece uykuda oluyor bunlar.

Günaydın arkadaşlar... Dün işe gelemedim çünkü oğlum önceki gece bildiğiniz sabahladı.. Sürekli ağladı sürekli mızmızdı.. Sabah kalktığımda yürüyemiyordum bile uykusuzluktan.. Komşuma verdim 2 saat felan uyumuşum.. Bencillik mi etmişim acaba sonra da üzüldüm... Ama misafirim de gelecekti uyumasam sersem olacaktım...

Bu arada tatile gidicem ben inşallah... Gerçi bunun için tartıştık eşimle hala bir sonuca varmadık ucu açık kaldı öyle... Komşum 20-25 günlüğüne İstanbula ailesnin yanına gidiyor.. O ara ben burda ne yapayım ailemin yanına gidelim dedim önce kıyameti kopardı gidemezmişiz babası hastayken o gidip keyif mi yapacakmış babasının da senelerdir olağan durumu yani.. Dedim ben gideyim yok efendim oturup burda onu beklicekmişim... O kadar gün... Deli etti beni ya..

Aynı oğlumu anlatıyotrsun sanki canım biz de öyleyiz.. Hele akşam uyutana kadar 45 dk geçiyor.. Gözleri kapalı ama bi o tarafa bi bu tarafa dönüyor rahatını bulup da uykuya geçemiyor bir türlü... Anlamadım gitti.. Gündüzleri de aşırı mız mız kucakta bile mızlıyor

gunaydın kızlar merhaba
hayırlı cumalar olsun

ogluma yorgan kalın gelıyor cok terlıyor, penye battanıye serıyorum oda ınce gıbı gelıyor bana
pıke alayım dedım ama pıke bulamadım. dun englısh home ve tac a baktım, kumaslarını begenmedım
pıke aldınız mı veya ne onerırsınız ? sız ne ortuyorsunuz kuzulara??

canm bn o duruma alstm artik hareket ettigi icn uyandiriyokendini yanima aliyorum cabuk mudahale etmk icn besgnde olunca uyaniyio uykuda kaciyo sonra ugras uyutcam diye .s o ihllari sorma bazen cidden basim agriyo neden yapiyolar hicbir fikrim yok bizde salya bile yok disdegil yani

ya gündüz vakit geçiyor kucakta oyunla moyunla..
ama gece çok fena birşey yaaa..
aynen uykuya dalması dün 45 dk yı bulmuştur. sağa sola dönüp duruyor poposunu kaldırıp vuruyor..
anlamıyorum nerersi ağrıyor birşeyimi var

ah bu erkekler...
cok farklı dusunuyorlar ya
trend konularda bır derdım vara acılan konulara bakıyorum
erkeklerın derdı cekılır degıl
neden bu kadar farklı yaratılmısız
halbukı kadınları mutlu etmek o kdar kolay kı
cok abartıyorlar bazı seylerı

ben erkek olsam derım kı, hayatım sende cocukla cok bunaldın, kendın ve bebegımız ıcın keyıflı vakıt gecırebılecegın bı program yap...
yok anam yok erkek mılletı işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…