canımmmSelam kızlarr aldıgım bebek arabasından hiiiiç memnun değilim tabiri caizse eşşek ölüsü gibi yiğitle tek başıma dışarı bile çıkamıyorum taşıyamadgm için önerilerinizi bekliyorum iki model var e- bebekte indirimde birisi joi nin bastonu diğeride nuna hangisini önerirsiniz yatar pozisyonu olması önemli, birde baby -plus var nasıl ki Acaba emin olamadım hafif, çok yer kaplamıycak arabamın bagajına sıgacak bir araba istyrm
biara bizimde baktilar iyi olmasına ragmen cok şükür yinede kullan.dediler.s bende vermiyoumKizim bir hafta sonra insallah 8 ayi dolduruyo
Bugun kan tahlili verdik genel sayim cok sukur cok korkarak bekledim sonucu ama masallah kizimin kani cok iyi cikti bir kere bile vermedim kan ilacini iyikide vermemisim adamcagiz iyi bakmissiniz diyo sonucu gorunce halbuki hic vermedim haberi yok
Doktora kizmasin diye aksatarak kullandim dedim sonuc iyi cikincada pek vermedim dedim sen yinede ver koruyucu olarak dedi tabiki vermicem bilginize kizlar
canımm sakın korkma..anestezi ekibindeyim ben..hatta şuara okullar tatil ve bende çocuk cerrahisinde paso sünnet alıyorum..Kızlar canım çok sıkkın cuma oğlumun sünneti var genel anestezi yapcaklarmıs çok korkuyorm
bence o tarz ürünler sadece piyasa yapmak içinKızlar ya bebişlere dizlik alan varmı.
kullanışlı oluyomu ben almayı düşünüyomda dizleri
çok kötü oluyo ya yavruşumun acır sonra
varmı öneriniz.
bende diyorum niye yokk bu fistiklar isemi basladnn sen canimm alidabildinzmibence o tarz ürünler sadece piyasa yapmak için
almak yerine evdeki bileği kapatan çorapların lastik kısmını kesip bebişine dizlik yapabilirsin canımm
Aynen canım ya tam anlattığın gibi ne kadar uykusu gelirse gelsin yarım saatten sonraki uykuya gecemiyor maalesef ben yanına yatarsam ancak bi saat uyuyoraslinda uykusunu guzel alsa o mizmizlikta kakmiycak bence tam alamiyo demekki sonra yine uykusu geliyooo cok zor iste yaa sen duzen kuramıyorsun zaten ona ayak uyduruyorsun uyutma uykusugelince bekle gezdir kucakta falan susarr belki dayanamaycak gibi olunca uytsan denedinmi hic onceden bende tracye uyup ilk esnemede yatiriyordum saatlerce kucakta gezdrdigimi biliyorum cok uykusugelince uyutuuorum artik
günaydınnn..
2-3 gündür bizdede uyku problemi var yaa..
zombie gibiyim bugün..
gece çok garip haller içinde oğlum..
sürekli bir o tarafa bir bu tarafa dönüp duruyor..
yine her zamanki gibi ıhh ıhh..
eğer müdahele etmezsemde ağlıyor..
uyanık değil ama beni hiç uyutmuyot..
ayaklar falan havada..
acaba gazmı dişmi bilemedim yaa..
kabız değil gündüz keyfi çok yerinde.. gece uykuda oluyor bunlar.
canm bn o duruma alstm artik hareket ettigi icn uyandiriyokendini yanima aliyorum cabuk mudahale etmk icn besgnde olunca uyaniyio uykuda kaciyo sonra ugras uyutcam diye .s o ihllari sorma bazen cidden basim agriyo neden yapiyolar hicbir fikrim yok bizde salya bile yok disdegil yanigünaydınnn..
2-3 gündür bizdede uyku problemi var yaa..
zombie gibiyim bugün..
gece çok garip haller içinde oğlum..
sürekli bir o tarafa bir bu tarafa dönüp duruyor..
yine her zamanki gibi ıhh ıhh..
eğer müdahele etmezsemde ağlıyor..
uyanık değil ama beni hiç uyutmuyot..
ayaklar falan havada..
acaba gazmı dişmi bilemedim yaa..
kabız değil gündüz keyfi çok yerinde.. gece uykuda oluyor bunlar.
Aynı oğlumu anlatıyotrsun sanki canım biz de öyleyiz.. Hele akşam uyutana kadar 45 dk geçiyor.. Gözleri kapalı ama bi o tarafa bi bu tarafa dönüyor rahatını bulup da uykuya geçemiyor bir türlü... Anlamadım gitti.. Gündüzleri de aşırı mız mız kucakta bile mızlıyor
ah bu erkekler...Günaydın arkadaşlar... Dün işe gelemedim çünkü oğlum önceki gece bildiğiniz sabahladı.. Sürekli ağladı sürekli mızmızdı.. Sabah kalktığımda yürüyemiyordum bile uykusuzluktan.. Komşuma verdim 2 saat felan uyumuşum.. Bencillik mi etmişim acaba sonra da üzüldüm... Ama misafirim de gelecekti uyumasam sersem olacaktım...
Bu arada tatile gidicem ben inşallah... Gerçi bunun için tartıştık eşimle hala bir sonuca varmadık ucu açık kaldı öyle... Komşum 20-25 günlüğüne İstanbula ailesnin yanına gidiyor.. O ara ben burda ne yapayım ailemin yanına gidelim dedim önce kıyameti kopardı gidemezmişiz babası hastayken o gidip keyif mi yapacakmış babasının da senelerdir olağan durumu yani.. Dedim ben gideyim yok efendim oturup burda onu beklicekmişim... O kadar gün... Deli etti beni ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?