2014 Kasım Anneleri

canım ben bebekken sardığımız penye battaniyeler var ya ondan örtüyorum..pikeden daha klın yorgandan daha ince oluyor en azından..
bende englis home un pikesi var mavi puantiyeli kalitesi güzel ama..

yaaa diş değilse gazmı o zaman..
yanımada aldım canım dün gece yok o da fayda etmedi..
bir sağ bir sol bir sırt üstü..ıhh ıhhh sürekli..

ay aynen aynen
gece mahvettı benı
yuzustu donuyor gozu kapalı mızırdanıyor
kafasını besıgın parmaklıklarına vurdu agladı
yanıma aldım emzırdım emmesı bıtınce agladı, yerıne yatırdım ıhladı az uyudu tekrar mızırdandı, ayagıma aldım uyudu gerı yatırdım 10dk sonra yıne uyandı yıne salladım, yıne uyandı, emzırdım yatırdım, kalktı... kısır dongu.... yatır kaldır emzır salla pıspısla... bittim resmen

aynı aynı yemın edıyorum aynı
gozlerı kapalı fır donuyor besıgın ıcındee

bıde dede dıyor

aynen oylee aslinda yonetmeyi bilmiyorlar iki guzel laf soylese tav
olmuycak kadin yoktur zaten esler onu soylese kadin zaten kocasini dusunr onsuz gtmek istemez ama anlamiyorlar dedigim dedik olunca mutlu olacaklarını düşünüyorlar herhalde

Ben peny battaniye bi de ince örme battaniyesi var onu örtüyorum canım ama üstünü çok açıyor

Ben çözemedim canım vallahi..

Çok benciller gerçekten ya.. Neymiş daha şubatta ordaymışım dedim karda kışta keyfime gitmedim o zaman eeg için çabuk olur tanıdık var diye gittik kendi de isteyerek gönderdi... Bana onu söylüyor.. Millet kaç senede bir ailesini görüyormuş iyice kafayı yedi ya... İnan komşum 3 senedir gitmiyormuş ailesinin yanına bakıcı parasıyla düşün eşine demiş ki artık ekonomi para sıkıntım olmadığı sürece her sene gidicem demiş düşün yani.. Ben çalıştığım halde eşime bu resti çekemiyorum... Boğuyor beni ya.. İki hafta önce iki günlüğüne gelmişti annemler diyo ki daha 10 gün önce gördün... İnsan doyamıyor bile ya koştur koştur geçti günler hep o kadar da dğeil yani.. Of içim dolmuş kusura bakma

ayy gecemiz gözümün önünden şerit gibi geçti aynısı cidden yaa..
birde beşik artık sanırım bunu kaldırmıyor..bir o yana bu yana sallananıyor o döndükçe benim sallamaam gerek bile kalmıyor valla..
yatağına zaten alışamadı onda hiç uyumuyor oyy oyyy nerelere gidek

canım valla tartışılacak birşey yok..
çalışıyorsun eşinin ailesi ile aynı memlekettesin zaten..
ee aileni göreceğin tek zaman senin izin zamanlarn..
bunun içinde eşinin tamam git demesini bekleme..
söylemişsin zaten gidelim diye gitmiyorsa kendi bilir..
erkek milletini fazla yüceltince klendilerini bir halt zannediyorlar tepemize çıkıyorlar..
git oğlunla biraz dinlen anacağın güzelce baksın sana

of bu ne boyle ... resmen psıkolojık sıddet bu... cok kızıyorum cok!!
bende calıstıgım halde rest cekemıyorum esıme, cok bunaltıyor benı
gormekle ne alakası var... sen yalnız napacaksın, gıtsen ne olur yanı ne var bunda...

tamda fırsatı dogmusken

cok sacma bahaneler uyduruyor

dolunmayacak gıbı degıl kı ya

Her seferinde böyle yapıyor bir kere bile gönül hoşluğuyla göndermiyor.. Egosunun tatmin edemedi bir türlü.. Kararın vermişsen bana niye soruyorsun madem benim lafımmı dinlemiceksin sorma bildiğini yap diyor.. Böyle durumlar hoşuma gitmiyor haberin olsun bilmem ne...

Psikolojik şiddet konusunda mükemmel iyidir kendileri sağolsun... Öyle bir acıtasyon yapar ki inan şaşırırsınız ben ağzımı açmam hiçbir şekilde ama o kendini mağdur göstermek için demediğini bırakmaz... Ben hep "biz" dili kullanıyorum yanlış anlaşılmasın diye o da hep ben ya da sen...

aynı benım esımın tavrı...
karadenızlı mı enıste

aman boşver kuzum dediğin gibi hep aynı şeyler..
valla ben umursamamayı öğrenmeye başladım..
o kınuşuyor orada bende duvarımı çekip dinlemiyorum..
dert ede ee hasta edecek yoksa beni..
sen evet kararımı verdim eşim olduğun içinde danıştım hata etmişim ben gideceğim de geçç
ne o tehditler öyle hoşuma gitmiyor falan..
eee tabi tuzu kuru kendi ailesi yanında

Valla biyerlere gidek yanı artık dinlenmeye o kadar ihtiyacım var ki kendimi çok yorgun bitik hissediyorum

Aynen canım kendi ailesini istese 2 saat uzak her daim ordayız... Babam ameliyatlı haliyle sırf torununu özledi diye 2 günlüğüne de olsa o kadar yolu geldi adamcağız... Onun huyudur o tehdit eder alıştım artık bana büyük kavgamızda en kötüsünü bile söylediği için artık ne söyler de kalbimi kırar diye çekinmiyorum artık... Burda onu bekleyemem 20-25 gün giderim elbet... Oğlumu denizle tanıştıracağım mahrum bebeğim burda her şeyden..

Valla biyerlere gidek yanı artık dinlenmeye o kadar ihtiyacım var ki kendimi çok yorgun bitik hissediyorum
ya yine binlerce şükür annem var yanıma benim..
çğle sonu falan arada uyuyorum çok kötü olduğumda.. kalıyor yanımda şimdi ramazanda zaten oradayız..
sizleri düşündükçe daha çok üzülüyorum..
Allah hepimizin yardımcısı olsun özellikle gurbette olan kardeşlerimin

kararını veridysen boşver takma hiç kafana..
ohh miss gibi o günlerin hayalini kur..
babaanne dedeyi tanıdığı kadar anneanne dedeyide tanımaya hakkı var çocığun..
eşinin bencilliğini bebeğine çektirme salla gitsin

Benide anlatıyorsunuz uykuya zor dalıyor bi otarafa bi butarafa.gece bile dönemezse aglıyor.simdi bide hasta oyyy oyyy.biraz önce uyudu sadecw 20 dk. Ev darmadagın hiç bisey yapamıyorum.öğlen benki bir birbucuk saat uyur o zamanda ne yapabilirsemm

Ayy canım bazen keşke karadenizli olsaydı diyorum ben karadenizliyim o doğulu.. Bildiğin eski kafalardan...
benımkıde cok eskı kafalı...

mesela ev ıslerınde cok bunalıyorum, haftasonu evı supur sıl, camasır as, utu yap yetısemıyorum. o cocukla ılgılenıyor ıste bıraz uzanıp tel elınde koltukta yatıyor bıraz oynuyor ama yedırmesı uyutması falan hep bende..
ınanılmaz dagınık bırı
yardım bekledıgımde dıyor kı, neymıs benden yemek beklemıyormus, sıkıntı cıkarmıyormus, sahura kalk demıyormus.. utu yapılmadıysa neden yapılmadı demıyormus.. guya bunları beklemeyerek bana yardımcı oluyor.. mantıga bakar mısın??

yetısemıyorsan ısı bırak dıyor bana

e sonuc hersey yıne uzerıme kalıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…