gunaydın kızlar merhaba
hayırlı cumalar olsun
ogluma yorgan kalın gelıyor cok terlıyor, penye battanıye serıyorum oda ınce gıbı gelıyor bana
pıke alayım dedım ama pıke bulamadım. dun englısh home ve tac a baktım, kumaslarını begenmedım
pıke aldınız mı veya ne onerırsınız ? sız ne ortuyorsunuz kuzulara??
canm bn o duruma alstm artik hareket ettigi icn uyandiriyokendini yanima aliyorum cabuk mudahale etmk icn besgnde olunca uyaniyio uykuda kaciyo sonra ugras uyutcam diye .s o ihllari sorma bazen cidden basim agriyo neden yapiyolar hicbir fikrim yok bizde salya bile yok disdegil yani
ay aynen aynenya gündüz vakit geçiyor kucakta oyunla moyunla..
ama gece çok fena birşey yaaa..
aynen uykuya dalması dün 45 dk yı bulmuştur. sağa sola dönüp duruyor poposunu kaldırıp vuruyor..
anlamıyorum nerersi ağrıyor birşeyimi var
aynı aynı yemın edıyorum aynıAynı oğlumu anlatıyotrsun sanki canım biz de öyleyiz.. Hele akşam uyutana kadar 45 dk geçiyor.. Gözleri kapalı ama bi o tarafa bi bu tarafa dönüyor rahatını bulup da uykuya geçemiyor bir türlü... Anlamadım gitti.. Gündüzleri de aşırı mız mız kucakta bile mızlıyor
gunaydın kızlar merhaba
hayırlı cumalar olsun
ogluma yorgan kalın gelıyor cok terlıyor, penye battanıye serıyorum oda ınce gıbı gelıyor bana
pıke alayım dedım ama pıke bulamadım. dun englısh home ve tac a baktım, kumaslarını begenmedım
aynen oylee aslinda yonetmeyi bilmiyorlar iki guzel laf soylese tavah bu erkekler...
cok farklı dusunuyorlar ya
trend konularda bır derdım vara acılan konulara bakıyorum
erkeklerın derdı cekılır degıl
neden bu kadar farklı yaratılmısız
halbukı kadınları mutlu etmek o kdar kolay kı
cok abartıyorlar bazı seylerı
ben erkek olsam derım kı, hayatım sende cocukla cok bunaldın, kendın ve bebegımız ıcın keyıflı vakıt gecırebılecegın bı program yap...
yok anam yok erkek mılletı işte...
gunaydın kızlar merhaba
hayırlı cumalar olsun
ya gündüz vakit geçiyor kucakta oyunla moyunla..
ama gece çok fena birşey yaaa..
aynen uykuya dalması dün 45 dk yı bulmuştur. sağa sola dönüp duruyor poposunu kaldırıp vuruyor..
anlamıyorum nerersi ağrıyor birşeyimi var
ah bu erkekler...
cok farklı dusunuyorlar ya
trend konularda bır derdım vara acılan konulara bakıyorum
erkeklerın derdı cekılır degıl
neden bu kadar farklı yaratılmısız
halbukı kadınları mutlu etmek o kdar kolay kı
cok abartıyorlar bazı seylerı
ben erkek olsam derım kı, hayatım sende cocukla cok bunaldın, kendın ve bebegımız ıcın keyıflı vakıt gecırebılecegın bı program yap...
yok anam yok erkek mılletı işte...
ay aynen aynen
gece mahvettı benı
yuzustu donuyor gozu kapalı mızırdanıyor
kafasını besıgın parmaklıklarına vurdu agladı
yanıma aldım emzırdım emmesı bıtınce agladı, yerıne yatırdım ıhladı az uyudu tekrar mızırdandı, ayagıma aldım uyudu gerı yatırdım 10dk sonra yıne uyandı yıne salladım, yıne uyandı, emzırdım yatırdım, kalktı... kısır dongu.... yatır kaldır emzır salla pıspısla... bittim resmen
Ben peny battaniye bi de ince örme battaniyesi var onu örtüyorum canım ama üstünü çok açıyor
Ben çözemedim canım vallahi..
Çok benciller gerçekten ya.. Neymiş daha şubatta ordaymışım dedim karda kışta keyfime gitmedim o zaman eeg için çabuk olur tanıdık var diye gittik kendi de isteyerek gönderdi... Bana onu söylüyor.. Millet kaç senede bir ailesini görüyormuş iyice kafayı yedi ya... İnan komşum 3 senedir gitmiyormuş ailesinin yanına bakıcı parasıyla düşün eşine demiş ki artık ekonomi para sıkıntım olmadığı sürece her sene gidicem demiş düşün yani.. Ben çalıştığım halde eşime bu resti çekemiyorum... Boğuyor beni ya.. İki hafta önce iki günlüğüne gelmişti annemler diyo ki daha 10 gün önce gördün... İnsan doyamıyor bile ya koştur koştur geçti günler hep o kadar da dğeil yani.. Of içim dolmuş kusura bakma
of bu ne boyle ... resmen psıkolojık sıddet bu... cok kızıyorum cok!!Ben peny battaniye bi de ince örme battaniyesi var onu örtüyorum canım ama üstünü çok açıyor
Ben çözemedim canım vallahi..
Çok benciller gerçekten ya.. Neymiş daha şubatta ordaymışım dedim karda kışta keyfime gitmedim o zaman eeg için çabuk olur tanıdık var diye gittik kendi de isteyerek gönderdi... Bana onu söylüyor.. Millet kaç senede bir ailesini görüyormuş iyice kafayı yedi ya... İnan komşum 3 senedir gitmiyormuş ailesinin yanına bakıcı parasıyla düşün eşine demiş ki artık ekonomi para sıkıntım olmadığı sürece her sene gidicem demiş düşün yani.. Ben çalıştığım halde eşime bu resti çekemiyorum... Boğuyor beni ya.. İki hafta önce iki günlüğüne gelmişti annemler diyo ki daha 10 gün önce gördün... İnsan doyamıyor bile ya koştur koştur geçti günler hep o kadar da dğeil yani.. Of içim dolmuş kusura bakma
canım valla tartışılacak birşey yok..
çalışıyorsun eşinin ailesi ile aynı memlekettesin zaten..
ee aileni göreceğin tek zaman senin izin zamanlarn..
bunun içinde eşinin tamam git demesini bekleme..
söylemişsin zaten gidelim diye gitmiyorsa kendi bilir..
erkek milletini fazla yüceltince klendilerini bir halt zannediyorlar tepemize çıkıyorlar..
git oğlunla biraz dinlen anacağın güzelce baksın sana
Bizimki de aynı valla dede dede falan da gördüğümüz yok halbukiaynı aynı yemın edıyorum aynı
gozlerı kapalı fır donuyor besıgın ıcındee
bıde dede dıyor
of bu ne boyle ... resmen psıkolojık sıddet bu... cok kızıyorum cok!!
bende calıstıgım halde rest cekemıyorum esıme, cok bunaltıyor benı
gormekle ne alakası var... sen yalnız napacaksın, gıtsen ne olur yanı ne var bunda...
tamda fırsatı dogmusken
cok sacma bahaneler uyduruyor
dolunmayacak gıbı degıl kı ya
aynı benım esımın tavrı...Her seferinde böyle yapıyor bir kere bile gönül hoşluğuyla göndermiyor.. Egosunun tatmin edemedi bir türlü.. Kararın vermişsen bana niye soruyorsun madem benim lafımmı dinlemiceksin sorma bildiğini yap diyor.. Böyle durumlar hoşuma gitmiyor haberin olsun bilmem ne...
aynı benım esımın tavrı...
karadenızlı mı enıste
Her seferinde böyle yapıyor bir kere bile gönül hoşluğuyla göndermiyor.. Egosunun tatmin edemedi bir türlü.. Kararın vermişsen bana niye soruyorsun madem benim lafımmı dinlemiceksin sorma bildiğini yap diyor.. Böyle durumlar hoşuma gitmiyor haberin olsun bilmem ne...
Valla biyerlere gidek yanı artık dinlenmeye o kadar ihtiyacım var ki kendimi çok yorgun bitik hissediyorumayy gecemiz gözümün önünden şerit gibi geçti aynısı cidden yaa..
birde beşik artık sanırım bunu kaldırmıyor..bir o yana bu yana sallananıyor o döndükçe benim sallamaam gerek bile kalmıyor valla..
yatağına zaten alışamadı onda hiç uyumuyor oyy oyyy nerelere gidek
aman boşver kuzum dediğin gibi hep aynı şeyler..
valla ben umursamamayı öğrenmeye başladım..
o kınuşuyor orada bende duvarımı çekip dinlemiyorum..
dert ede ee hasta edecek yoksa beni..
sen evet kararımı verdim eşim olduğun içinde danıştım hata etmişim ben gideceğim de geçç
ne o tehditler öyle hoşuma gitmiyor falan..
eee tabi tuzu kuru kendi ailesi yanında
ya yine binlerce şükür annem var yanıma benim..Valla biyerlere gidek yanı artık dinlenmeye o kadar ihtiyacım var ki kendimi çok yorgun bitik hissediyorum
kararını veridysen boşver takma hiç kafana..Aynen canım kendi ailesini istese 2 saat uzak her daim ordayız... Babam ameliyatlı haliyle sırf torununu özledi diye 2 günlüğüne de olsa o kadar yolu geldi adamcağız... Onun huyudur o tehdit eder alıştım artık bana büyük kavgamızda en kötüsünü bile söylediği için artık ne söyler de kalbimi kırar diye çekinmiyorum artık... Burda onu bekleyemem 20-25 gün giderim elbet... Oğlumu denizle tanıştıracağım mahrum bebeğim burda her şeyden..
Benide anlatıyorsunuz uykuya zor dalıyor bi otarafa bi butarafa.gece bile dönemezse aglıyor.simdi bide hasta oyyy oyyy.biraz önce uyudu sadecw 20 dk. Ev darmadagın hiç bisey yapamıyorum.öğlen benki bir birbucuk saat uyur o zamanda ne yapabilirsemmAynnlatıyotrsun sanki canım biz de öyleyiz.. Hele akşam uyutana kadar 45 dk geçiyor.. Gözleri kapalı ama bi o tarafa bi bu tarafa dönüyor rahatını bulup da uykuya geçemiyor bir türlü... Anlamadım gitti.. Gündüzleri de aşırı mız mız kucakta bile mızlıyor
benımkıde cok eskı kafalı...Ayy canım bazen keşke karadenizli olsaydı diyorum ben karadenizliyim o doğulu.. Bildiğin eski kafalardan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?