2014 Kasım Anneleri

oyy kuzum biz kim misafir kimm hemde iftara neden çağırdınki tüh
Ah keske cagırsaydm canm. Toplaşmışlar gelıcez yrın dedıler. Ne cagrması ailem bıle gelelımmı dedıler anne hazrlık yapamam çok erken gelmelısınız yardım edersnz dedım e oda ımkansz olunca onlar bile gelemicekler yanı. Artık kendımıze bıle zor yemk yapıyorum kızım vok huysuz kucaktan inmiyo napıcam bilmıyorum. Gelelımmı musaitmısın yok gelıyoruz dıyıp kapattılar telefonu bişey demeye fırsat bulamadmkı. Üç aile çoluklu cocuklu. Kızımda iftardan once uyuyo sesten hayatta uyuyamaz. Olmadı eşime artıcam gelmesınler napım.o gücü bulamıyorum kendımde şuanda

ay canım sorma dün benimkinde de vardı bişiler iftardan geldik uyku saati geçtiği için mi ne dir anlamadım.
emio az bişey bırakıo sonra ağlıo ama nasıl canı yanar gibi gözyaşları falan bi yandan üzülüorum napıcağımızı
şaşırdık eşimle dişi sanırım ama öole hırsla ellerini ağzına alıoki.çok geç uyudu sonra jel sürdüm biraz omu rahatlattı
nedir uyudu baya.

bence o tarz ürünler sadece piyasa yapmak için
almak yerine evdeki bileği kapatan çorapların lastik kısmını kesip bebişine dizlik yapabilirsin canımm

çorap nasıl yapıcam kayarsa ne bilim ya alım dedim öle bi çözüm bulmaya çalıştım.

diş canım ya gaz sorunları artık kalmadı da oladabilir tabi.
benimkide durup durup bağırıoo falan dün berbattık yani.

benim evim çok sıcak oluo ince battaniyesi var onu örtüyorum canım.

ısrarla izin vermiosa nasıl gidicek ki canım benmkide öle
bu bayram bende diorum gidelim die o yok bidahaki bayram
diyo ısrar edemiosun kavga ettik ama yok yani.
erkekler böle işte bencil hepsi.

aynen canım aileme gittiğim zaman benimkide öle
başlarda bende öle gitmezdim göndermio die sonradan
ben gidicem diodum gidiodum ozaman tabi onlarda istanbuldaydı
şimdi memlekete taşındılar mecbur onay vermesi gerekio gerçi oda
geleceği için birazda öle yani.

Aynen biz de bir erkek annesiyiz.. Ben de hep diyorum inşallah istediğim gibi yetiştirebilrim kadın ruhundan anlayabilen ince ruhlu kibar modern kafalı bir erkek : )

o yetiştirmek canım aileden görme yani bizler nasıl yetiştirirsek
evlatlarımız öle olıcak.benim kv eşimin herşyini ayağına yapmış kaç yaşına kadar
hiçbişey öğretmemiş çünkü kafası erkek işini kadında işini bilecek şimdi bana yardım falan etse
bozulur mesela bekarken yapmıodu bilmm ne onun için bizler öğreticez.hayat müşterek
dicez onlara.

bende kendim kasindm esimin akrablari var burda on kisi oluyo onlaricagirim diyorum pazar ama İnşallah hallederim.s

canm bizimde 2 aylıkken olmuştu aynen bizde silik dedik doktorlarda bebeklerde
olur genelde ciltleri çok hassas falan dediler birde kuru ciltlerde çok olur seninkide öle dedi.
oldu 4 aylık geçmeyince götürdük bebek egzaması dedi bebe yağı şampuanı vücüt kremi 3 adet krem
verdi onları kullandık şampuan bebe yağı hala onu kullanıorum krem hemen geçirince bıraktım ama
yediklerine dikkat edicen ekşi baharatlı şeyler yemicen hemen tekrar çıkıyo.tamamen nezaman geçer
bilemiyorum valla.uzun zamandır bişey yok ama yediklerime çok dikkat ediorum ben.yesem hemen çıkıyo denedim.

Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun canm. İnş en kısa sürede iyleşir paşa.
Anlayidssiz insanlara uyuz oluyrm ya
Simdi iptal etmekte zor
Sen bu aksamdan borek ve zeytinyagli yap hazir olsun
Hatta corbani bile yap koy yarin isitirsin
Sonra tavuk sosla onuda dolaba at
Tatli yapma hazir alirsiniz
Yarin sen sadece tavuklari firina at pilav ve salata yap
Fikrim bu yonde :)

Inan bende oyle düşümdümya. Boregım var buzlukta sadece pişicek. Azda sarmam vardı onları pişirrm yarın sabahtan. Aynen corbayı mezlerı akşamdam yapım. Pılavla ana yemek oyle boyle yaparm. Of bıde temzlik işi var.

Lcw den aldm yakalıkları çok guzel bi şapkada varrdı dayanamadm onuda sıpars verdım. Burada bayramda gıymeyı planladgınız şeyler neler. Ya elbise gıymk istıyorum siyah tabıkı ama emzırırken cok zor olucak dıye duşunuyorum hepp baskasının evınde olucaz sonucta.

N Nehir-derin2 çok geçmiş olsun canm kurtuldu bitti erkek oldu maşallah ona
çok kalmış ya yavrum nasıl durdu okadar aç peki.kıyamm ben ona öle mi oluyomuş ya.

Slm kızlar oğlum dünden beri ne dersem tekrarlamaya çalısıyor konusuyor gibi uzun uzun mırıldanıyor bilirsiniz ''gel babası gell gell'' varya onu söylüyor ben ellerimi açıp kapadıkça:)bazen yemek istiyorum onu birde geçen gittiğimiz awm de hacivat&karagöz oyunu vardı bizimki dikkatle izledi bitince de foto çektik nasıl bakmıs bakın İste benim ufu gören masum köylü formatındaki oğlum :))

Arkadaşlar kasım annelerinin yaptığımız ek besinlerimizi yazdığimiz sayfa hangisiydi takıp eden arkadaşlar söleyebilirmisiniz farklı tatlar yedirmek istiyorumda oğluşuma...

Ay yavrum nasıl bakmış ya :)

canm benim eltim ve kaynim tekti onlarda esimi aramslar yarin evdemisinz die normalde ablam disari yemege gotrecekti esime ajsam derim demstim ama abisi arams gel dedi ama yinede misafir zorr oluyi bebkle ben hala yorgunlugumu atamdim uzerimden bugun hepp uyudm ben bi gun oncesinde kadayf tatlisi yaptim sultn lokumum vardi icli koftemde vardi buzlukta geceden sebzeli pilavimi yaptim 3de uyudm sabh ogkum uyuynca boregimi yaptim sonra kurufasulye cacik ve domates ezmesinide aksama dogru yaotim haa zeytn yagli taze fasulyede iglen yaptim annem de geldi cocyga bakti isimi yaptim kadincaz erzak dolabimi bile duzenledi gitti

Selam dostlar,

Babam için dua eden herkesten Allah razı olsun.
Hepinizin mesajını tek tek okudum. isyan123 ameliyattayken mesaj atmış ona cevap verenleri de gördüm, hepinizi tek tek öpüyorum.
Harika insanlarsınız.
Allah kimseye yaşatmasın.
Kimin başına geleceği belli olmaz, sizler bana dua ettiniz ben de hepiniz için ediyorum Rabbim hiç birinizi sevdiğiyle sınamasın. Bir ömür sağlıklı ve huzurlu geçirin.
Çok şükür babam ameliyat oldu, tümör alındı, pataloji sonucunu bekliyoruz. Duruma göre kemoterapi-radyoterapi alacak.
Hiçbir şeyi kendinize dert etmeyin, hayat gerçekten bir dakikada alınacak kötü haber kadar kısa.
Çok şükür biz şanslılardanız, Rabbim babamı torununa bağışladı.
Hepinizi seviyorum.

...

Ha bir de insanlığını kaybedecek kadar kininiz olmadığı için, güzel kalbiniz için minnettarım.

Şükür canım baban iyi ve daha iyi.olacak...

Kindar vs kalbi nasır bağlamış insanlarla işimiz olmaz.. Allah oyle insanları uzak tutsun bizden ins

Gittik Dr a canım kortizonlu kremi biraz daha fazla sür dedi. Egzemanin çaresi yok malesef. Hep nemli tut çorap giydirme ayakları serin kalsın dedi.

Sağol canım yakında Türkiye deyiz inşallah orda alicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…