2014 Kasım Anneleri

Doktorumuz da bi ze 1 yaşından önce ya da 5 yaşında sonra dedi sünnet için... Gerçekten öyle ya.. Ben de diyorum oğlumu vermem hiç bir kıza diye ama genç olunca bakalım öyle mi olacak : ) Dün otobüse bindik avm den geliyoruz karşı da da bi kız bebek o da.. Sürekli gülüyor oğluma.. Oğlum başta yüz vermedi inmeye yakın o da baktı güldü poposuna vuracaktım detttt yüz verme diye : )))

Çok zor canım çocukla ev iş yemek... Koşturmaca.. Zaten az uyuyorlar artık... Beceriksizlikle alakası yok.. Hele ki bu günlerde.. Oruç da üstüne geldi.. Baya yorucu oluyor.. Ben gözkapaklarımı kaldıramıyorum çoğu zaman ama mecbur iş yapıyoruz... Bu gece oğlum da çok ağladı neden bilmiyorum gözü kapalı öyle uykusundan uyandı ağlıyor susturamadık öyle içim gitti gözlerim doldu calpol verdik biraz rahatladı...

ama senın oglunda cok yakısıklı bayılıyorum oglusuna ben

nasıl kızlar bakmasın bakılmayacak gıbı degıl

benım omletımde menemen gıbı dagılıyor ya
sogan ve bı yumurta sarısı ıle yaptım
boyle olmadı
yarasın kuzuya
Sagol canm. Valla sennkı nasıl dagılıyo onu anlamıyorum:)) tavann ortasına kaseden boşaltıyorum hıc dokunmadan bı tarafını pişirip ters cevırıyorum. Bende kendımınkını parcaladm bıraz ama buyuk oldugu için cevırmeyı beceremedgm için dagıldı accık

Buarada yarın ilk defa ıftara gıdıcez. Aslnda kızımın uyku saatını gecırmek istemıyorum ama bıyle gıderse insanlara alışamıcak hiç kalabalıga gırmedı dogru duzgun. Yarınki tepkisini davranşlarını gozlemlemk istıyorum. Bı seferlik uykuyu feda edıcez. Belkı orda uyur. Bakalm yarın neler yaşıcaz. Bızım gıbı olanlar varmı kalabalkta durmayan bebişler.

VALLA CANM BİZ HEP GİDİOZ KALABALIĞA DA ALIŞKIN OGÜN UYKUSU GEÇİO
BELKİ AMA ERTESİ GÜN YİNE NORMALE DÖNÜO UYKUSU BOZULMASIN DİE
ÇOCUKLARI ÇOĞU ŞEYDEN MAHRUM EDEMEYİZ.HERGÜN OLSA NEYSE DE
ARADA BİR OLUR ARTIK NAPALIM.HELE YAZ YANİ ONLARIN GEZMEYE HAKKI VAR
YENİ YÜZLERLE TANIŞMAYA SONRA BÜYÜYÜNCE YABANİ OLURLAR VALLA.

Benimki tarhanayı sevmewdi ya e bebekten almştım sen hazır mı aldın ev yapımımı?
Ev yapımı canm. Annemm yapıyo. E bebektekının daha acmsı bır tadı oldugunu duymuştım. Çogu bebek sevmedı dıye bılıyorum cnmya. Ev yapımı yer belkı. Hatta yemeyen cocul yoktur tarhanayı. Bızım mahallenn çocu cocugu annemın tarhanasıyla buyudu valla. Annm yapınca hergün bır komşu gelır bır kase alırdı. :))

CNM EV YAPIMINDA EĞER İÇİNDE SALÇA TUZ VS YOKSA BENCE YAP ÖLE VER
HAZIRLARA NE KADAR GÜVENİCEZ.

Eminim dışardaki k.v ninkinden daha güvenlidir hep ev yapımı oalrak o yapar ama bi dediği bi dediğini tutmuyorki kadının önce yaparım torunuma dedi sonra 360 derece döndü evdekini yollaym dedi ki evdekini biz bile yiyemedik içerisi tuz ve baharat dolu yapmş onu minicik yavruma yedirecek bende kabul etmedim istemedim geçen günde aramış yapıyorum diye bende istemiyrm hazır aldım dedim ona inat gidip ebebekten almştım zaten 2 kez pşirdim 2 sinide hiç yemedi sevmedi

hadi ya kötü ozaman yakınımda olsaydın ben verirdim sana
annemin yaptığı içinde baharat falan bişey yok istersek pişirirken biz katıoz.

hadi ya kötü ozaman yakınımda olsaydın ben verirdim sana
annemin yaptığı içinde baharat falan bişey yok istersek pişirirken biz katıoz.
Ay çok sağol canım ya bende farklı markalara bakacağım bi alternatif olur en azından her gün ne yapim diye düşünüyrm :)

He oyleyse dışardan al daha ıyı canm. Annem baharata tuZsuz yapardı zten. Ama şimdi bayramdan sonra tekrar sadece kızım için yapıcak. Ay benim kv yapsa asla eve sokmam bırak kızıma yedırmeyı. O ellerıyle nasıl yapar kimbilir düşünmesi bile midemi kaldrdı.

Ay çok sağol canım ya bende farklı markalara bakacağım bi alternatif olur en azından her gün ne yapim diye düşünüyrm :)

BEN 1 KAÇ TANE ÇORBA TARİFİ BULMUŞTUM NETDEN GÜZEL
BAK ÖLE BULURSUN CANIM ŞEHRİYE ÇORBASI YAP DOMATESLİ
YOĞURT ÇORBASI YAP SEBZE YAP.BEN DÜN YAPTIM MESELA DOMTES HAFİF KAVURDUM YAĞDA
SONRA ATTIM ŞEHRİYE SU PİŞRİM GÜZEL YEDİ.BİZ Hİ. ŞAŞMIOZ SABAH KAHVALTI ÖĞLEN SEBZE PÜRESİ 3 4 GİBİ
YOĞURT AKŞAM ÜZERİ MEYVE DÜN Bİ ÇORBA KATTIM ARAYA ARLARDA ANNE SÜTÜ ALIR AKŞAM DAHA HİÇ BİŞEY VERMEDİM EMİO SADECE.

anammm lilipit e bak sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…