Buarada yarın ilk defa ıftara gıdıcez. Aslnda kızımın uyku saatını gecırmek istemıyorum ama bıyle gıderse insanlara alışamıcak hiç kalabalıga gırmedı dogru duzgun. Yarınki tepkisini davranşlarını gozlemlemk istıyorum. Bı seferlik uykuyu feda edıcez. Belkı orda uyur. Bakalm yarın neler yaşıcaz. Bızım gıbı olanlar varmı kalabalkta durmayan bebişler.
Çok sağol canm yarın yapim bende bunu bgun çok iştahsız ya bende her gün kahvaltı yoğurt çorba meyve veriyrm ama bugün ne verdiysem 2 kaşıktan fazla yemedi bi günü bi gününü tutmuyor sanırım sıcaklardan canı istemiyor bi tek meyveyi güzel yiyorBEN 1 KAÇ TANE ÇORBA TARİFİ BULMUŞTUM NETDEN GÜZEL
BAK ÖLE BULURSUN CANIM ŞEHRİYE ÇORBASI YAP DOMATESLİ
YOĞURT ÇORBASI YAP SEBZE YAP.BEN DÜN YAPTIM MESELA DOMTES HAFİF KAVURDUM YAĞDA
SONRA ATTIM ŞEHRİYE SU PİŞRİM GÜZEL YEDİ.BİZ Hİ. ŞAŞMIOZ SABAH KAHVALTI ÖĞLEN SEBZE PÜRESİ 3 4 GİBİ
YOĞURT AKŞAM ÜZERİ MEYVE DÜN Bİ ÇORBA KATTIM ARAYA ARLARDA ANNE SÜTÜ ALIR AKŞAM DAHA HİÇ BİŞEY VERMEDİM EMİO SADECE.
Dedimki ozamn sen nie hamilelignde 30 kg aldn ben 9 benim hic kalmadi kg sen nie aldin ustelik normalde hamileykn bile ysn yana gorenler derdi ne hale gelmisdn die ben kizardi diynlerr bu lsf hamileye denirmi die o uzulmesin die.ha bire beni begenmemelr kucuck yegenletim bile der teyze ayni senin gibi snne olacm buyunce dusunun kim ne derse desin ben biliyrm ogluma nadil baktgimi tam tersi o cocugunu komsuya birakiyr is yapiyo bana kahveyegeliyo nasil biraka bilysn diyrm birakiyrm diyo ben aslaaa
yani bende varmi bise ben evham mi yapiyrm sizce gorusmeyi kesecemde yani daha anlatsam saatler surer
Dedimki ozamn sen nie hamilelignde 30 kg aldn ben 9 benim hic kalmadi kg sen nie aldin ustelik normalde hamileykn bile ysn yana gorenler derdi ne hale gelmisdn die ben kizardi diynlerr bu lsf hamileye denirmi die o uzulmesin die.ha bire beni begenmemelr kucuck yegenletim bile der teyze ayni senin gibi snne olacm buyunce dusunun kim ne derse desin ben biliyrm ogluma nadil baktgimi tam tersi o cocugunu komsuya birakiyr is yapiyo bana kahveyegeliyo nasil biraka bilysn diyrm birakiyrm diyo ben aslaaa
yani bende varmi bise ben evham mi yapiyrm sizce gorusmeyi kesecemde yani daha anlatsam saatler surer
Canm het gordugunde bu cocugu bana ver 1haftada nadil kg akir diyo okadar diyrum babasi 35 yadnda 67 kg boyuda 183 okadarki zayf esim coook yer kg almz 2 ekmk yer esim ama kg almiyr hareketlibence o seni kıskanmış çekemediğindende abul subuk bahaneler bulmuş..
görüşmeyi kes o düzelene kadar canını sıkıyorsa..
yada hiç umursama boşver
Ben ona demk istemyrm obez die dun bende boy ay kg tablosu vardi bakti ust sinirdan ustnde dedi demedim dikkat et die anne yani kendi bilir nie karisimki isine bide ne alsam nerdn aldin dio birebir aynisi aliyo dun oglumun bi kiyafetini eline almis gulerek diyo bu benimkine hayatta olmaz sinir oldum bi daha tovbeAllah'tan akraban felan değil... Benim bir görümcem var sağolsun o da öyle.. Haziranda doğmuş bir bebekle oğlumu kıyaslıyor.. Ay minik kalmış bu gelişmemiş o tombalak vs.. Her seferinde artık bişi de demiyorum ama içten içe sinir oluyorum.. Moralini bozan her şeyden uzak dur arkadaşım boşver.. Ben diyorum benim oğlum fit olacak obez olmicak..
Ben ona demk istemyrm obez die dun bende boy ay kg tablosu vardi bakti ust sinirdan ustnde dedi demedim dikkat et die anne yani kendi bilir nie karisimki isine bide ne alsam nerdn aldin dio birebir aynisi aliyo dun oglumun bi kiyafetini eline almis gulerek diyo bu benimkine hayatta olmaz sinir oldum bi daha tovbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?