2014 Kasım Anneleri

Ben de heryere götürüyorum cnm iftara da cok gittik dısarı da eve de. zaten bırakacak kimse yok sürekli cocuklara uyarak yaşarsam herhalde tımarhanelik olurum. Kimi zaman da cocuklar bize uyacak. Benim oğlum emerek uyudugu için sorun olmuyor. Uykusu geldiyse emip uyuyor. Gittiğim yerde değiştiriyorum bezini üzerini gelince direk yataga koyuyorum. Dun biraz gecikmişti uykusu mesela eve gelince uyanmadı tekrar. Uyanırsa da emip tekrar uyuyor.

Çok sağol canm yarın yapim bende bunu bgun çok iştahsız ya bende her gün kahvaltı yoğurt çorba meyve veriyrm ama bugün ne verdiysem 2 kaşıktan fazla yemedi bi günü bi gününü tutmuyor sanırım sıcaklardan canı istemiyor bi tek meyveyi güzel yiyor

Ben Artik kizimi uyutamiyorum bile ya emerken bile kalkip gidiyo tutuyorum elini ayagini daha cok sinirleniyor.sdonmekten gece zaten uyuyamypr.simdi gunduzDe ayni

Ii aksamlr kizlar bugun tarhana gunu olms galiba bende vermk istyrdm ust komsumunda bebegi var o yapti bi kase verdi ev yapimi icerisine ekmkte koydum biraz sulu ilsn dedi ilk defa verecegin icin agir gelmesin dedi masallh bizm kaselerimiz kadar yedi bende k.v aradim bana al die yayldn bulur alir bayrama gitcez yaylaya

Günaydın hanımlarr
Biz erkenden kalktıkk her zaman ki gibi.beşte ayaktaydıkk. ayyy biraz uyusaa keşkeeee bende vurup kafayı yatsam onunlaa

Biz uyandk 6da kahvltimizi yaptk elimizi yuzumuzu yikadk klimamizi actk yatacz tekrar:)))

Valla klimanin etkisi var oglum 5dk uyudu serin serin odam kucuk zaten 27 de calisiyo cok iyi

Kizlar size sunu sormk istyrum hani diyrdumya arkadasimin 30 aralikli cocugu dis cikarmis die yok ya ne disi bizimkininki gibi beyaz kabark ama dis patlamis ele bile degmiyr yani neyse onu gecelim cok doluyum biz bu arkadasla cok iyiydk taki ben hamile kalana kadar benimki cok duskundu bana onunda esiyle surekli kavga dovs ayrilma asamasna kadar geldler neyse bu dediki bende cocuk yapcm duzelir belki 2 ay arayla hamile kaldi belki senin esin gibi olur dedi nafile daha beter(neyse oyle boyle derkn ben bebk sekeri hastne susu terligi suyu buyu derkn bu bende yapim dedi onun 3. Cocugu bu arada derkn derkn araya kiskanclik girdi gibi hissettim k.v de aynisi dedi dusunun yedigimz ictigimz ayri gitmezdi dogum yaptim 25 gun geldi evlerimizde karsi apartmn bende orda koptu zaten neyse benimki 2400 onunki 3750dogdu gostermek istememlr basldi zamn gecti her beni gordugnde sutun yetmiyr bu cocuk zayif mama ver diyip durdu sutumde madsllh cok iyiydi dr bile dedi yani simdi onun ki 7.ayina girdi 1030 kg bizimki 8 ama onunkinde zerre harekt yok benimki durmuyo bile en basindn beri dedim kiyaslama yapma die dun diyorki bu cocugu bana vetsen 1haftada topac gibi yaparim die baksmiyrsun dio girneniz lazim nasil baktigima k.p bile der kizm com guzel bakiysn cocuga die dusunun

Dedimki ozamn sen nie hamilelignde 30 kg aldn ben 9 benim hic kalmadi kg sen nie aldin ustelik normalde hamileykn bile ysn yana gorenler derdi ne hale gelmisdn die ben kizardi diynlerr bu lsf hamileye denirmi die o uzulmesin die.ha bire beni begenmemelr kucuck yegenletim bile der teyze ayni senin gibi snne olacm buyunce dusunun kim ne derse desin ben biliyrm ogluma nadil baktgimi tam tersi o cocugunu komsuya birakiyr is yapiyo bana kahveyegeliyo nasil biraka bilysn diyrm birakiyrm diyo ben aslaaa
yani bende varmi bise ben evham mi yapiyrm sizce gorusmeyi kesecemde yani daha anlatsam saatler surer

bence o seni kıskanmış çekemediğindende abul subuk bahaneler bulmuş..
görüşmeyi kes o düzelene kadar canını sıkıyorsa..
yada hiç umursama boşver

Allah'tan akraban felan değil... Benim bir görümcem var sağolsun o da öyle.. Haziranda doğmuş bir bebekle oğlumu kıyaslıyor.. Ay minik kalmış bu gelişmemiş o tombalak vs.. Her seferinde artık bişi de demiyorum ama içten içe sinir oluyorum.. Moralini bozan her şeyden uzak dur arkadaşım boşver.. Ben diyorum benim oğlum fit olacak obez olmicak..

bence o seni kıskanmış çekemediğindende abul subuk bahaneler bulmuş..
görüşmeyi kes o düzelene kadar canını sıkıyorsa..
yada hiç umursama boşver
Canm het gordugunde bu cocugu bana ver 1haftada nadil kg akir diyo okadar diyrum babasi 35 yadnda 67 kg boyuda 183 okadarki zayf esim coook yer kg almz 2 ekmk yer esim ama kg almiyr hareketli

Ben ona demk istemyrm obez die dun bende boy ay kg tablosu vardi bakti ust sinirdan ustnde dedi demedim dikkat et die anne yani kendi bilir nie karisimki isine bide ne alsam nerdn aldin dio birebir aynisi aliyo dun oglumun bi kiyafetini eline almis gulerek diyo bu benimkine hayatta olmaz sinir oldum bi daha tovbe

La havle ne tuhaf bir kadın sanırım aşırı kiloluğun çok iyi bir şey olduğunu sanan annelerden..

selam kızlar
aralık annesiyim bir şey danışacağım
bebeğim 6 aylık olduğunda kilosu 8 olmak üzereydi
ama 6aylık olan bazı bebekler 9 kiloymuş
benim kızım bu ara diş çıkarıyor ve günde 3-5 kez ishal olarak kaka yapıyor
bu durum sizde de oldu mu
6 aylık olup kilosu bizim gibi olan var mı aranızda
ayrıca bu kadar sık kaka yaması normal mi diş çıkarırken

Gunaydn kızlarrr. Bugın ev bakmaya gıdıcez şans dileyın bİze
parolamyokask arkadaşım o kadn kıskanclıktan napıcanı şaşırmış. Bırak umursama ben olsam iletişimı keserdım. O sana nasıl herseyı açıkca soyluyosa sende soyle anlasın nasıl bişey yaptıgın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…