2014 Kasım Anneleri

Canım brnım kızım 6,5 aylık olcak aynı kilosa normal yanı

Neyse bosverim onu bunu biz cok mutluyz sukur boyle bi evladi bana veren rabbime bin sukur hemde oglum cok sansli onu cok sevn anne babadi var babasi geceleri gelip elini ayagini kokluyup duruyo doyamyrm diyo edim benden daha duskun etrafmda coook az var boyle baba o yuzden sukurler olsn cok ilgileniyo ogluyla onlar cocukla oynamyr bile hareketli olmasin bide onla ugrassmm diyo yesin yatsin yeminle cocugu kucagina alip kudurursun ya yapmiyrum diyor yediryo yerine koyuyo zaten cocuk alismadigi icin guldrysn cejingn cekingn guluyo ciglik felan yok banada diyr sen bunla bukadar oynuyon ondn kg almiyo zaten hareketli ne yaprsam yapim benimkinin eli ayagi 1dk durmz

Bol sans canm insallh hersey gonlunce olur

hadi bakalım hayırlısı olur inşş

Benim doktorum derki biz kilolu bebek istemeyiz fit sağlıklı bir bebek isteriz .senin bebeğin zayıf uzun boylu bir çocuk olcak .sende emsin diye zorlama bırakır yoksa der.yani onun bir karakteri var .zorla birşey yaptıramazsınız.her bebek farklı karakterdedir.başta bende çok takıyordum ay bu ay az almış napcam en yakın annem sütün doyurmuyormu neden az emiyor sürekli emzir diye biton laf kalabalığı.bende biliyorum sütüm var ve emdiği zaman kiloda alıyor.ama zorlada memeye zorlayamıyorsun. Sükürki sağlıklı evlatlarımız

Evet sağlıktan ötesi var mı... Hepsinin canı içinde sağlıklı olsun da kilolu olmasınlar...

canıım inan bende oyleyim 9 dan sonra yok gibiyim oruç bile tutamıyorum tuttuğum zamanlar da baygın düşüyorum hiç bişeye yetişemiyorum.. zaman yetmiyor bana evi topluyorum temizlik yapıyorum bir saat sonra o evden eser kalmıyor

Canım bende aralık annesiyim 6.ay kontrolünde 7700 dü kilosu.6.ayda çok az kilo aldık demir ilacı bizi çok sarsmıştı ve bıraktım.yani kilo almadık nerdeyse.çünkü hazımsızlık yaptı ve oğlum emmedi hiç nerdeyse aç geçti günümüz.kaka bizde çok yapıyoruz.

9.ay aşımı olduk bizzz

SİZ HANGİ AY DOĞUMLUYDUNUZ ERKEN Mİ OLMUŞ.
BİZİM AĞUSTOSDA.HADİ GEÇMİŞ OLSUN OZAMAN.

Canm het gordugunde bu cocugu bana ver 1haftada nadil kg akir diyo okadar diyrum babasi 35 yadnda 67 kg boyuda 183 okadarki zayf esim coook yer kg almz 2 ekmk yer esim ama kg almiyr hareketli

AMAN CANIM BOŞVER YA AĞZI OLAN KONUŞUO İŞTE.
SAĞLIKLI OLSUNDA BOŞVER ONUN BEBEĞİ MAMAYLA OLDU ÖLE ÇÜNKÜ MAMA BAYA KİLO ALDIRIR.,
BENİM OĞLUMU GÖRSEN ÖLE HAREKETLİ Kİ AKŞAMA KADAR 1 DK DURMUO KIPIR KIPIR KİLO MU KALIR
ONDA ÖLE BİDE EMEKLİO ŞİMDİ EVİ DÖRT DÖNÜO.ÖLE OLSUN BOŞVER SAĞLIKLI OLSUN YETERKİ
BAZI BEBEKLER HAREKETSİZ KİLO ALIOLAR ÖLE.BENDE SİNİRLENİRİRM KIYASLAMA YAPANLARI FALAN
SİZENE YA BEN BÖLE BAKIORUM GAYET DE MEMNUNUM BUNDAN DE GEÇ YA.
YETER Kİ YEMESİ GÜZEL OLSUN DA KİLO ALMASIN.MUHATAP OLMA BOŞVER ÇOK SİNİR BOZUCU ÇÜNKÜ

emziren anneler kahve kola içmeye başladınız mııı?? azcık azcık içsek sıkıntı olur mu ki

ya kızlar gündüzleri mustayı emzirmekte çok zorlanıyorum..
sürekli etrafa bakınıcam oynayacağım diye emmek istemiyor..
diretirsemde arkaya kendini atarak ağlıyor..
başka bir odaya geçsemde etrafı izliyor yine..
anca gece uykuda iyi emiyor..
varmı benim oğlum gibi olan

Benim oğlum da öyle canım.. Biberon mamasını vereceğim zaman asla kimse olmayacak ses vs dikkatini çeken hiçbişi olmayacak o da önce kendini aynen öyle arkaya atıyor ağlıyor ama ben şarkı söyleyerek kucağımda hafif sallayarak veriyorum öyle tutuyor ve bitiriyor... Bir gün bir gün bir çocukkkkk şarkısına çok alışmış onu söyleyince hemen susuyor yiyor : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…