- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Canım brnım kızım 6,5 aylık olcak aynı kilosa normal yanıselam kızlar
aralık annesiyim bir şey danışacağım
bebeğim 6 aylık olduğunda kilosu 8 olmak üzereydi
ama 6aylık olan bazı bebekler 9 kiloymuş
benim kızım bu ara diş çıkarıyor ve günde 3-5 kez ishal olarak kaka yapıyor
bu durum sizde de oldu mu
6 aylık olup kilosu bizim gibi olan var mı aranızda
ayrıca bu kadar sık kaka yaması normal mi diş çıkarırken
sağol canım, peki kaka konusunda fikrin var mıCanım brnım kızım 6,5 aylık olcak aynı kilosa normal yanı
Bol sans canm insallh hersey gonlunce olurGunaydn kızlarrr. Bugın ev bakmaya gıdıcez şans dileyın bİze
parolamyokask arkadaşım o kadn kıskanclıktan napıcanı şaşırmış. Bırak umursama ben olsam iletişimı keserdım. O sana nasıl herseyı açıkca soyluyosa sende soyle anlasın nasıl bişey yaptıgın
diş çıkaran bebeklerde 4-5 kere kaka olabiliyor..sağol canım, peki kaka konusunda fikrin var mı
hadi bakalım hayırlısı olur inşşGunaydn kızlarrr. Bugın ev bakmaya gıdıcez şans dileyın bİze
parolamyokask arkadaşım o kadn kıskanclıktan napıcanı şaşırmış. Bırak umursama ben olsam iletişimı keserdım. O sana nasıl herseyı açıkca soyluyosa sende soyle anlasın nasıl bişey yaptıgın
çok teşekkürlerdiş çıkaran bebeklerde 4-5 kere kaka olabiliyor..
ama böyle devam ederse dr una danıs derim su kaybetmesin bebeğin
Benim doktorum derki biz kilolu bebek istemeyiz fit sağlıklı bir bebek isteriz .senin bebeğin zayıf uzun boylu bir çocuk olcak .sende emsin diye zorlama bırakır yoksa der.yani onun bir karakteri var .zorla birşey yaptıramazsınız.her bebek farklı karakterdedir.başta bende çok takıyordum ay bu ay az almış napcam en yakın annem sütün doyurmuyormu neden az emiyor sürekli emzir diye biton laf kalabalığı.bende biliyorum sütüm var ve emdiği zaman kiloda alıyor.ama zorlada memeye zorlayamıyorsun. Sükürki sağlıklı evlatlarımızAllah'tan akraban felan değil... Benim bir görümcem var sağolsun o da öyle.. Haziranda doğmuş bir bebekle oğlumu kıyaslıyor.. Ay minik kalmış bu gelişmemiş o tombalak vs.. Her seferinde artık bişi de demiyorum ama içten içe sinir oluyorum.. Moralini bozan her şeyden uzak dur arkadaşım boşver.. Ben diyorum benim oğlum fit olacak obez olmicak..
Benim doktorum derki biz kilolu bebek istemeyiz fit sağlıklı bir bebek isteriz .senin bebeğin zayıf uzun boylu bir çocuk olcak .sende emsin diye zorlama bırakır yoksa der.yani onun bir karakteri var .zorla birşey yaptıramazsınız.her bebek farklı karakterdedir.başta bende çok takıyordum ay bu ay az almış napcam en yakın annem sütün doyurmuyormu neden az emiyor sürekli emzir diye biton laf kalabalığı.bende biliyorum sütüm var ve emdiği zaman kiloda alıyor.ama zorlada memeye zorlayamıyorsun. Sükürki sağlıklı evlatlarımız
canıım inan bende oyleyim 9 dan sonra yok gibiyim oruç bile tutamıyorum tuttuğum zamanlar da baygın düşüyorum hiç bişeye yetişemiyorum.. zaman yetmiyor bana evi topluyorum temizlik yapıyorum bir saat sonra o evden eser kalmıyorkızlar ben anlamıyorum haftasonu cok yoruluyorum
bunda hala anlam veremıyorum, sonucta herkes kendı evının ısını bı sekılde yapıyor
ben cok mu becerıksıızmde yoruluyorum
dun yorgunluktan sızdım kaldım
dun yaptıgım bıraz bebısımın kıyafetlerını utulemek
kahvaltı yapıp mutfagı toplamak, evı toplamak
sonrasında ıftar hazırlıkları vardı, annem ve babam geldı ıftara, salatayı falanda annem yaptı
esım yemek hazırlıgında yardımcı oldu
onun harıcınde cocugun sıradan bakımı vardı
benım sırtım cok agrıyordu saat 22 oldugunda ve sızdım oylece..
Canım bende aralık annesiyim 6.ay kontrolünde 7700 dü kilosu.6.ayda çok az kilo aldık demir ilacı bizi çok sarsmıştı ve bıraktım.yani kilo almadık nerdeyse.çünkü hazımsızlık yaptı ve oğlum emmedi hiç nerdeyse aç geçti günümüz.kaka bizde çok yapıyoruz.selam kızlar
aralık annesiyim bir şey danışacağım
bebeğim 6 aylık olduğunda kilosu 8 olmak üzereydi
ama 6aylık olan bazı bebekler 9 kiloymuş
benim kızım bu ara diş çıkarıyor ve günde 3-5 kez ishal olarak kaka yapıyor
bu durum sizde de oldu mu
6 aylık olup kilosu bizim gibi olan var mı aranızda
ayrıca bu kadar sık kaka yaması normal mi diş çıkarırken
9.ay aşımı olduk bizzz
Canm het gordugunde bu cocugu bana ver 1haftada nadil kg akir diyo okadar diyrum babasi 35 yadnda 67 kg boyuda 183 okadarki zayf esim coook yer kg almz 2 ekmk yer esim ama kg almiyr hareketli
innşallahhhhhh:))Ne sakiniz bugünnn.... Belimde ağrı var inşallah regl oluyorumdurrrrrrrrrrrrrrrrr
emziren anneler kahve kola içmeye başladınız mııı?? azcık azcık içsek sıkıntı olur mu ki
ya kızlar gündüzleri mustayı emzirmekte çok zorlanıyorum..
sürekli etrafa bakınıcam oynayacağım diye emmek istemiyor..
diretirsemde arkaya kendini atarak ağlıyor..
başka bir odaya geçsemde etrafı izliyor yine..
anca gece uykuda iyi emiyor..
varmı benim oğlum gibi olan
Canm yanlş bişeu soylemk istemem ama diş bazı cocuklarda ates ishal yapabilirmş. Bol su içir ishalse. Olmadı dr unu ara bır sor istersen.sağol canım, peki kaka konusunda fikrin var mı
Canm kola yasak bızim evde içmiyorum zaten. Ama turk kahvesı nescafe içiyorum.emziren anneler kahve kola içmeye başladınız mııı?? azcık azcık içsek sıkıntı olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?