2014 Kasım Anneleri

ya kuzum sessiz odaya gitsemde aynı..
lambalafa bakıyor..
dolaplara bakıyor süreki birşeyleri inceliyor..
etrafına bakarak emecekmiş o nasıl olacaksa..
geçen gün kafasını çevirsi ağzı memede öyle emdi oturarak.. görmeniz lazımdı yani o hali..

Beni oğlanda aynı .bende odasını karartıp klask müziğini açıp yatağında emziriyorum .zor bela biraz emiyor.ek gıdayıda red ediyor.kaşığı gördüğü zaman dudak büzüyor ve o dudak hiç açılmıyor.çok komik oluyor şebek.

Merhaba siz ankaradaydiniz yanlış hatırlamıyorsam. Hangi doktora goturuyorsunuz? Yaklaşımı güzel geldi de.

Slm burada bazı arkadaşların kahvaltıda zeytin verdiklerini duymuştum fakat nasıl veriyorsunuz bnm kizim pütürlü tutmakta zorlanıyor pure yiyor ama dedigim gibi tel süzgeçten geçirip yediriliriyorum yardimci olursaniz sevinirim

selam kızlar benim uzun zamandır tadım tuzum yok girip hiçbirşey yazamıyorum, sanırım depresyondayım. yekta doğduğu günden beri çok mızmız. bağıra bağıra ağlıyor istediği olmadığında. sekiz ay oldu bugün ve ben tükendim çok yorgunum, işleri yoluna koyamıyorum artık. eşime deli gibi aşıktım artık onu görmek falan istemiyorum, neler oluyor bana.

canım ben ne istiyorsa direk eline veriyorum tavuk balık ciğer aklına ne gelirse bir iki şey dışında. hemen alışıyorlar merak etme

Merhaba siz ankaradaydiniz yanlış hatırlamıyorsam. Hangi doktora goturuyorsunuz? Yaklaşımı güzel geldi de.
Evet Ankaradayım canım.TOBB da Aygün Atacanlı doktorumuz. Birde Başkent hastanesinde Mutlu bey var ona giden herkes tavsiye ediyor.aklında olsun.cildiyede bir doktor tavsiye ediyim başkent hastanesin prof. Kendisi Deniz hanım çok iyi.

Benim kızimda öyle. Artık gunduzleri daha az emiyor.uykuda yada çok uykusu geldiyse emiyor. Yoksa gozu kulagi hep cevrede. Artik yuzume bile fazla bakmiyor sürekli etrafı inceliyor.basta zorluyordum illa emsin diye şimdi zorlamiyorum

Canım ben herşeyi küçük küçük parçalara ayırıp yediriyorum pütürlüye alıştırmaya çalış

Diş çıkarırken normal canım kilosunu da çok dert edinme diş dönemi almayabilir verebilir hatta benim kızım 8 aylık 8 kilo ya yeni yeni ulaşmak üzereyiz ama diş ten dolayı 7. Dişimizi de çıkardık

kızlar kp hediye aldı bugün oğluma uzun aradan sonra nihayet..

zam geleceğini duymuş gidelim yarın alalim diye aramıştı dün akşam, sabah da gittik mama sandalyesi aldık baby2go 169tl ye ön ayakları tekerlekli çift tepsili ins sıkılmadan oturur paşam

hoş geldin canım.
o depresif haller bu aralar bende de var eşime karşı değil de oğlum çığlık atıyor istedigi olsun olmasın onu öğrendi bu da beni yıpratıyor önceden yabancılara gülümsüyordu şimdi kucaklaşma bile istemiyor anında çığlık.
ne zaman düzelecek bunların huyları yaa

Isyan benimkide bi ara oleydi simdi daha iyi ama yinede ses duyunca birakir emmeyi ben her uyandgnda biraz emziryrum gece hep emer masallh bu aralr ek gidayi guzel aliyo

Çok teşekkür ederim ben de burdan bi tavsiyeyle mutlu beye gitmiştim ama degistirmek niyetindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…