Benim oğlum da öyle canım.. Biberon mamasını vereceğim zaman asla kimse olmayacak ses vs dikkatini çeken hiçbişi olmayacak o da önce kendini aynen öyle arkaya atıyor ağlıyor ama ben şarkı söyleyerek kucağımda hafif sallayarak veriyorum öyle tutuyor ve bitiriyor... Bir gün bir gün bir çocukkkkk şarkısına çok alışmış onu söyleyince hemen susuyor yiyor : )
ya kızlar gündüzleri mustayı emzirmekte çok zorlanıyorum..
sürekli etrafa bakınıcam oynayacağım diye emmek istemiyor..
diretirsemde arkaya kendini atarak ağlıyor..
başka bir odaya geçsemde etrafı izliyor yine..
anca gece uykuda iyi emiyor..
varmı benim oğlum gibi olan
Merhaba siz ankaradaydiniz yanlış hatırlamıyorsam. Hangi doktora goturuyorsunuz? Yaklaşımı güzel geldi de.Benim doktorum derki biz kilolu bebek istemeyiz fit sağlıklı bir bebek isteriz .senin bebeğin zayıf uzun boylu bir çocuk olcak .sende emsin diye zorlama bırakır yoksa der.yani onun bir karakteri var .zorla birşey yaptıramazsınız.her bebek farklı karakterdedir.başta bende çok takıyordum ay bu ay az almış napcam en yakın annem sütün doyurmuyormu neden az emiyor sürekli emzir diye biton laf kalabalığı.bende biliyorum sütüm var ve emdiği zaman kiloda alıyor.ama zorlada memeye zorlayamıyorsun. Sükürki sağlıklı evlatlarımız
canım ben ne istiyorsa direk eline veriyorum tavuk balık ciğer aklına ne gelirse bir iki şey dışında. hemen alışıyorlar merak etmeSlm burada bazı arkadaşların kahvaltıda zeytin verdiklerini duymuştum fakat nasıl veriyorsunuz bnm kizim pütürlü tutmakta zorlanıyor pure yiyor ama dedigim gibi tel süzgeçten geçirip yediriliriyorum yardimci olursaniz sevinirim
Evet Ankaradayım canım.TOBB da Aygün Atacanlı doktorumuz. Birde Başkent hastanesinde Mutlu bey var ona giden herkes tavsiye ediyor.aklında olsun.cildiyede bir doktor tavsiye ediyim başkent hastanesin prof. Kendisi Deniz hanım çok iyi.Merhaba siz ankaradaydiniz yanlış hatırlamıyorsam. Hangi doktora goturuyorsunuz? Yaklaşımı güzel geldi de.
Benim kızimda öyle. Artık gunduzleri daha az emiyor.uykuda yada çok uykusu geldiyse emiyor. Yoksa gozu kulagi hep cevrede. Artik yuzume bile fazla bakmiyor sürekli etrafı inceliyor.basta zorluyordum illa emsin diye şimdi zorlamiyorumya kızlar gündüzleri mustayı emzirmekte çok zorlanıyorum..
sürekli etrafa bakınıcam oynayacağım diye emmek istemiyor..
diretirsemde arkaya kendini atarak ağlıyor..
başka bir odaya geçsemde etrafı izliyor yine..
anca gece uykuda iyi emiyor..
varmı benim oğlum gibi olan
ayy çok tatlısın sen v yaka önlüğünde çok yakışmş maşallah aynısından bizdede var kiii :):)Eki Görüntüle 1576018 Gezmek için hazırız
Canım ben herşeyi küçük küçük parçalara ayırıp yediriyorum pütürlüye alıştırmaya çalışSlm burada bazı arkadaşların kahvaltıda zeytin verdiklerini duymuştum fakat nasıl veriyorsunuz bnm kizim pütürlü tutmakta zorlanıyor pure yiyor ama dedigim gibi tel süzgeçten geçirip yediriliriyorum yardimci olursaniz sevinirim
Bende olmak istiyorumNe sakiniz bugünnn.... Belimde ağrı var inşallah regl oluyorumdurrrrrrrrrrrrrrrrr
Diş çıkarırken normal canım kilosunu da çok dert edinme diş dönemi almayabilir verebilir hatta benim kızım 8 aylık 8 kilo ya yeni yeni ulaşmak üzereyiz ama diş ten dolayı 7. Dişimizi de çıkardıkselam kızlar
aralık annesiyim bir şey danışacağım
bebeğim 6 aylık olduğunda kilosu 8 olmak üzereydi
ama 6aylık olan bazı bebekler 9 kiloymuş
benim kızım bu ara diş çıkarıyor ve günde 3-5 kez ishal olarak kaka yapıyor
bu durum sizde de oldu mu
6 aylık olup kilosu bizim gibi olan var mı aranızda
ayrıca bu kadar sık kaka yaması normal mi diş çıkarırken
hoş geldin canım.selam kızlar benim uzun zamandır tadım tuzum yok girip hiçbirşey yazamıyorum, sanırım depresyondayım. yekta doğduğu günden beri çok mızmız. bağıra bağıra ağlıyor istediği olmadığında. sekiz ay oldu bugün ve ben tükendim çok yorgunum, işleri yoluna koyamıyorum artık. eşime deli gibi aşıktım artık onu görmek falan istemiyorum, neler oluyor bana.
Masallh kuzuya cok tatli cadi Allhim esirgesinEki Görüntüle 1576018 Gezmek için hazırız
Kola çok az içerim ben. Ama kahve içiyorum. Hatta bazen her günemziren anneler kahve kola içmeye başladınız mııı?? azcık azcık içsek sıkıntı olur mu ki
Çok teşekkür ederim ben de burdan bi tavsiyeyle mutlu beye gitmiştim ama degistirmek niyetindeyim.Evet Ankaradayım canım.TOBB da Aygün Atacanlı doktorumuz. Birde Başkent hastanesinde Mutlu bey var ona giden herkes tavsiye ediyor.aklında olsun.cildiyede bir doktor tavsiye ediyim başkent hastanesin prof. Kendisi Deniz hanım çok iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?