- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Teşekkür ederim fakat zeytin nasıl parçalanir ki çok zor değil miCanım ben herşeyi küçük küçük parçalara ayırıp yediriyorum pütürlüye alıştırmaya çalış
Sağol cnm cevap icinCanım ben herşeyi küçük küçük parçalara ayırıp yediriyorum pütürlüye alıştırmaya çalış
Yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi canım sen çok yükleniyorsun bence çocuga ya onun midesi neki sen 2 saate bir kase kase yemek yediriyosun üstelik aralardada emiyormuş valla yazık çocuga bağırsakları perişan olur ya ne güzel emiyorsa bu kadar yemek yedrmeye ne gerek var nırmal beslenme aralığı 3 saattr canım sen çok sık ve çok fazla veryrsn bence yanlış anlama kendi çocugun tabi ama bu kadar yüklenmenin anlamı ne yani benim oğlum mama içtiği halde ben bu kadar vermyrm ki vermem de zaten seninki emiyor birde, yinede senin kararın tabiKizlar oglumun bugun yediklerini yazim nasil siz karr verin
sabh 6ya kadar beni emdi uyandi 7de omlet ve nektarin puresi omlet orta boy yuvarlaklikta 8de uyudu 10.30da uyandi
bi dolu kase irmik pekmez muhallebisi yedi
Oglen 12de bi kase yayla corbasi tavklu nohtlu koyu kivamli yaptim sulu degil uyudu 2.30 uyandi
ikindi bi kase yogurt 5 6adet cicubebeli yedi 4de uyudu hala yatiyo uyansin tahilli rezeneli kasik mamasi verecm 8dede princ unu verip yatrrim arada beni emiyr az az da degil iyi emiyo yani baba gore cok iyi yiyor zaten baska ara yok yedrebilecegim maksimum 15.2 saati bulmuyr bos kalmasi menuler degisebilyr ama ogunler saatler degismiyr heo ayni uykusuda iyi masallh
Kizlar oglumun bugun yediklerini yazim nasil siz karr verin
sabh 6ya kadar beni emdi uyandi 7de omlet ve nektarin puresi omlet orta boy yuvarlaklikta 8de uyudu 10.30da uyandi
Oglen 12de bi kase yayla corbasi tavklu nohtlu koyu kivamli yaptim sulu degil uyudu 2.30 uyandi
ikindi bi kase yogurt 5 6adet cicubebeli yedi 4de uyudu hala yatiyo uyansin tahilli rezeneli kasik mamasi verecm 8dede princ unu verip yatrrim arada beni emiyr az az da degil iyi emiyo yani baba gore cok iyi yiyor zaten baska ara yok yedrebilecegim maksimum 15.2 saati bulmuyr bos kalmasi menuler degisebilyr ama ogunler saatler degismiyr heo ayni uykusuda iyi masallh
Yazmayacktim ama dayanamdim bu nedir saka gibi cnim bu ogunleri verdgn cocuk maksimum 8 ayliktir cok cok yanlis yazik onun midesi ne kdarcik ki hem hala anne sutu aliyor mus bnim oglum 6.ayinda emmeyi.birakti ki ben bile bunkadar vermiyorum formul mama agrlikli tattrmk ayri sey de sen baya baya yukleniyorsun zaten omur boyu yemek yiyeck bu cocuklar bence cok fazla tabi senin kararin ama bunlari ben yesem.ki 30 yasindayim.doyarim bnim oglum bunlarin 4 1ni ancak yiyordur ama bnce normaldir sen cok abartmmisn tabi ki senin kararin..Kizlar oglumun bugun yediklerini yazim nasil siz karr verin
Canim bana da biraz fazla geldi. Çok sık ve yediği şeyler çok basit şeyler değil.Valla kizlr haklisnz dicem ama su var yemk istemdgi zamn yada doydugu zamn agzni kitliyr zaten yoksa aciyr yiyor yani kizlr bildgnz gibi degil hareketi herks diyr 5dk dursn su ayaklarin die ama kg 8 sorunda yok bence butun enerjsni atyr ondn yiyor gecen hafta bi yemedi de simdi yiyor yani
SİZ HANGİ AY DOĞUMLUYDUNUZ ERKEN Mİ OLMUŞ.
BİZİM AĞUSTOSDA.HADİ GEÇMİŞ OLSUN OZAMAN.
1 ekim bizim 1 ay erken doğdu
AMAN CANIM BOŞVER YA AĞZI OLAN KONUŞUO İŞTE.
SAĞLIKLI OLSUNDA BOŞVER ONUN BEBEĞİ MAMAYLA OLDU ÖLE ÇÜNKÜ MAMA BAYA KİLO ALDIRIR.,
BENİM OĞLUMU GÖRSEN ÖLE HAREKETLİ Kİ AKŞAMA KADAR 1 DK DURMUO KIPIR KIPIR KİLO MU KALIR
ONDA ÖLE BİDE EMEKLİO ŞİMDİ EVİ DÖRT DÖNÜO.ÖLE OLSUN BOŞVER SAĞLIKLI OLSUN YETERKİ
BAZI BEBEKLER HAREKETSİZ KİLO ALIOLAR ÖLE.BENDE SİNİRLENİRİRM KIYASLAMA YAPANLARI FALAN
SİZENE YA BEN BÖLE BAKIORUM GAYET DE MEMNUNUM BUNDAN DE GEÇ YA.
YETER Kİ YEMESİ GÜZEL OLSUN DA KİLO ALMASIN.MUHATAP OLMA BOŞVER ÇOK SİNİR BOZUCU ÇÜNKÜ
Günaydın kızlar bende sizi takip edenlerdenim hatta bir iki kere yazdım da.sizlere danışmak istediğim bir şey var benim kızım 1 hafta sonra 7ayını dolduracak yeni yeni ek gıdalara geçiyoruz ama Kızımın anne sütü almasına rağmen kilosu iyi hatta fazla 6 aylık kontrolünde 11.5 dü ama sanırım kilosu Yüzünden benim kuzum çok hareketlenemiyor bu da beni endişelendiriyır tam olarak kendiliğinden yüzüstü dönemiyor anca destek verirsek bu durumda olan arkadaşlar var mı biliyorum anne sütü ile ALINAN kilolar kalmayacak hepsi gidecek o zaman hareketlenmeye de başlayacak ama yine de Kafamı kurcalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?