2014 Kasım Anneleri

Kizlar oglumun bugun yediklerini yazim nasil siz karr verin
sabh 6ya kadar beni emdi uyandi 7de omlet ve nektarin puresi omlet orta boy yuvarlaklikta 8de uyudu 10.30da uyandi
bi dolu kase irmik pekmez muhallebisi yedi
Oglen 12de bi kase yayla corbasi tavklu nohtlu koyu kivamli yaptim sulu degil uyudu 2.30 uyandi
ikindi bi kase yogurt 5 6adet cicubebeli yedi 4de uyudu hala yatiyo uyansin tahilli rezeneli kasik mamasi verecm 8dede princ unu verip yatrrim arada beni emiyr az az da degil iyi emiyo yani baba gore cok iyi yiyor zaten baska ara yok yedrebilecegim maksimum 15.2 saati bulmuyr bos kalmasi menuler degisebilyr ama ogunler saatler degismiyr heo ayni uykusuda iyi masallh

Yedirebilecegim biselr varmi oneri bekliyrm gecn biri demisti irmigi yapiyrm cok sevdi normlde corbalarina ekliyrdumda bu sekilde tatli niyetine oluyo gibime geliyo

Yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi canım sen çok yükleniyorsun bence çocuga ya onun midesi neki sen 2 saate bir kase kase yemek yediriyosun üstelik aralardada emiyormuş valla yazık çocuga bağırsakları perişan olur ya ne güzel emiyorsa bu kadar yemek yedrmeye ne gerek var nırmal beslenme aralığı 3 saattr canım sen çok sık ve çok fazla veryrsn bence yanlış anlama kendi çocugun tabi ama bu kadar yüklenmenin anlamı ne yani benim oğlum mama içtiği halde ben bu kadar vermyrm ki vermem de zaten seninki emiyor birde, yinede senin kararın tabi

Bence çok fazla, tabi yine sen bilirsin ama bir yetişkin bile anca bu kadar yer. Benim doktorum ilk bir yıl anne sütü/ formül mama ana öğündür ek gida aralarda ver dedi.

Tatlom biraz fazla geldi bana.. 3 öğün yemesi lazım sabah kahvaltı öğlen çorba akşam.muhallebi yada kkaşık maması..
Meyve ve yoğurtta arada verilmeli..
Bu şekilde çocuk çok zorlanir

Yazmayacktim ama dayanamdim bu nedir saka gibi cnim bu ogunleri verdgn cocuk maksimum 8 ayliktir cok cok yanlis yazik onun midesi ne kdarcik ki hem hala anne sutu aliyor mus bnim oglum 6.ayinda emmeyi.birakti ki ben bile bunkadar vermiyorum formul mama agrlikli tattrmk ayri sey de sen baya baya yukleniyorsun zaten omur boyu yemek yiyeck bu cocuklar bence cok fazla tabi senin kararin ama bunlari ben yesem.ki 30 yasindayim.doyarim bnim oglum bunlarin 4 1ni ancak yiyordur ama bnce normaldir sen cok abartmmisn tabi ki senin kararin..

Valla kizlr haklisnz dicem ama su var yemk istemdgi zamn yada doydugu zamn agzni kitliyr zaten yoksa aciyr yiyor yani kizlr bildgnz gibi degil hareketi herks diyr 5dk dursn su ayaklarin die ama kg 8 sorunda yok bence butun enerjsni atyr ondn yiyor gecen hafta bi yemedi de simdi yiyor yani

Tamm biraz azaltim ozamn zaten gorseniz halimi cocuk uyurken bile bi sonraki yiyecgini hazrliyrm uyaniyr 10dk sonra veriyrm biselr ama sadece irmigi bugun fazla yedi bende sasrdm ona digerler ayni kasik mamasinida herzamn vermiyrm.ama gecen gun arkdastydim yedi uyudu 2 saat uyudu uyannca bise vermdn eve getrdm saldrdi resmn

Selam kızlar son günlerde takip edemedim şehir dışındaydık oğlum ordan sonra uyumamaya başladı geceleri sürekli uyanıyo gittiğim yerde ek gıdayı da ihmal ettm emdiği için çok üstelemedim neden uyandığını anlamıyorum şimdye kdr şekerli bişe vermedm meyve püreleri dışında artık anne sütüyle doymuyo sanırım yatmadan sütlü bi tatlı yedrdim daha iyi uyurmu diye,az önce yine uyandı mızmızlanarak acaba sıcaktan mı dedim çıkardım herseyi bi tek body si var inş uyur

Canim bana da biraz fazla geldi. Çok sık ve yediği şeyler çok basit şeyler değil.

iyi gecelerr biz hala oyun oynuyoruz tutunduk koltuk kenarlarına zıp zıp yapıyoruz

Günaydın kızlar bende sizi takip edenlerdenim hatta bir iki kere yazdım da.sizlere danışmak istediğim bir şey var benim kızım 1 hafta sonra 7ayını dolduracak yeni yeni ek gıdalara geçiyoruz ama Kızımın anne sütü almasına rağmen kilosu iyi hatta fazla 6 aylık kontrolünde 11.5 dü ama sanırım kilosu Yüzünden benim kuzum çok hareketlenemiyor bu da beni endişelendiriyır tam olarak kendiliğinden yüzüstü dönemiyor anca destek verirsek bu durumda olan arkadaşlar var mı biliyorum anne sütü ile ALINAN kilolar kalmayacak hepsi gidecek o zaman hareketlenmeye de başlayacak ama yine de Kafamı kurcalıyor

her bebeğin gelişimi farklı tatlım..kilolu bebekler daha zor hareket ederlermiş ama anne sütü ile beslendiği içinde sorun yok gibi görünüyor..
eğer çok içini kurcalarsa doktorunuza danışırsın..
zaten motor kabiliyetlerine dr lar süreki baklıyor bir problem olsa hemen söylerlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…